Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
én ilyenekbe nem ástam bele magam, de az augusztus közepén kiadott wally verzióval játszottam egy keveset, stabil volt, korrekt munka, és nem láttam irreális túlkapásokat semmiféle téren, ezért merem ajánlani 😊

akvik
Még nem próbáltam a wally's féle verziót de mégis miben jobb mint a pl a marshall-os vagy az "lg"-s?
Például az marshallban végre eltalálták jó pár játékos értékét igaz h még nincs frissítve a db mert csak holnap lesz de attól a ca/pa végre eléggé jó lett.

Roland10

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
wally v.16-ot!! 😊 legjobb! 😄

gilgames00
Szerintetek a wally vagy a marshall féle updatet érdemes letölteni?

Huni92
én meg azt mondom, a wally-féle nagyon üt 😊

Szvsz nem tul jó, eleg szubjektívan vannak szerkesztve a játékosok CA/PA-jei, tulajdonsága, csapatok penzugyi helyzete stb.. Inkább az "LG"-féle updatet preferalom, Link, itt szolidabb változtatások vannak, jatekosoknal alig-alig, csapatoknal is csak a lényegesebbek. Szept. 1-ig van az update, igy Mertesacker már nem Werder mint abban amit te használsz.
Huni92
nálam sosem volt ilyen gond, 11.3.

bexinho
Nem, nem érted....

Egy fekete-fehér mezes csapattal vagyok, amelyiknek egyáltalán nincs piros-fehér meze. Eddig 3 ellenfél ellen nyomtam, ugyanolyan mezben voltak. Gombfocis verzióban nem volt ezzel gond. (és nem egy-egy meccsrõl van szó, mert elõzõ mentésemben a York City-vel indultam, és az ottani ellenfélnél is ugyanaz a mez volt. Kiábrándító, zavaró, játékélmény romboló...) Gondoltam megkérdezem, hátha javítva van patch-el, mert akkor felteszem a legújabbat. De ha új szezont kell kezdenem, nem hiszem hogy feldobom rá.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

nem értem, hogy mi ezzel a baj, egy-egy meccset ki lehet bírni
bexinho
Szóval akkor ezt egy patch-el sem javították? Kár, pedig örültem, hogy nekivághatok 3D-s változatban egy új szezonnak...

úgy, hogy angliában el vannak basszintva a mezek
bexinho
Az hogy lehet, hogy meccs közben 3d-s változatban a két csapat meze hasonló színû? (piros-fehér). Csapatom Notts County (fekete-fehér).

Huni92
de laptopon az ablakos futtatást nem szereti, a játékos profilján a statokon és a grafikonon kívül semmi sem látszik ://

bakkerman
igen igen,nagyon fasza skin,letisztult stílusos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
akvik
énis most azzal kedtem egyet(félretettem kicsit vándorkarrier) eléggé jól megcsinálták.Kicsit változtattak az értékeken is meg kerültek bele plusz ifi tehetségek.Szóval összeségében nagyon jó lett.

bakkerman
nyenyenyenyeeee 😄

bakkerman
végülis felraktam az updatet,liverpoolal kezdtem,57 misit adnak igazolni minimum,ha csak a nemzetközi szereplést írom be 😮OO ugye a pool idén sehol nem indul,szóval alap esetben heti 1 meccs,minimum cél a bajnoki cím és az FA kupa! Hulk,Hazard,Mertesacker a fõ célpontjaim,gyilkost csapatot rakok össze!

bakkerman
embriók mi a véleményetek a marshall féle aug 25.-ei transfer update-rõl? érdemes kezdeni vele? QPR-t néztem ki magamnak

bakkerman
mindig november 1. körül,plusz-minusz 1 hét,nem kell kétségbeesni,ha boltban például kijön 13.-án,akkor mi már tolhatjuk 9-10.-én,ahogy az bevett szokás

Hát Huni, Akvik legyen igazatok. Mert már úgy vagyok vele h nem akarok újjat kezdeni a 11el mert annyira várom a 12-t. 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Huni92
mindig úgy harangozzák be, hogy Karácsony elõtt jön ki a játék, de november közepéig kint lesz.

Pethy23
Pl, DE szerintem várjál pár órát mert a mai nap folyamán ad ki egy újabbat ami tartalmaz javításokat, én is most akarok újat kezdeni.
jah és az elözõhözhozzátenném, hogy olyan lenne a legjobb, amiben már a magyar átigazolások is benne vannak <#puszi><#puszi>
hello

nemtudna valaki dobni egy linket a legújabb adatbázis frissítésrõl? mondjuk szeptember elsejei lenne a legjobb 😊 😊
akvik
Általában az új játék október vége novemberbe szokott megjelenni.Decemberi dátumot énis olvastam valahol de sztem az irreális.

"így néhány héttel az új játék kiadása elõtt" nem kötekedés képpen, de nem december vége fele jön ki az új játék? Vagy csak én vagyok félre tájékozódva? A demo mikor jelenik meg, azt lehet már tudni?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

DirectX-bõl a legfrissebb volt fent, viszont a videokártya frissítés megoldotta a gondokat.
Köszi mindenkinek! 😉

Roland10
Jónak tûnik!! 😄 (Y)

Nekem elkészíteni sincs idõm 😊
hát hallod, mióta szeretnék már egy ilyen magyar oldalt 😄
csak nekem nem lenne idõm frissíteni, pedig szívesen megírnám saját motorral
akvik
Tényleg eléggé jónak tünik az oldal.Sok sikert hozzá.Énis elég régóta játszom már az fm-mel.Lehet énis tudok írni ha úgyvan és tudok postolni pár dolgot.(pl taktikák,arccsomagok stb..)

Huni92
szevasz! az elsõ sor elolvasása után megfogalmazódott bennem egy ízes magyaros kurvaanyád, de ez most kimarad. vártam egy igénytelen, helyesírási, formázási hibákkal teli logikátlanul felépített valamit, erre megkaptam ennek az ellentétét. engem megfogott, a potenciált látom benne, az fmhungary.hu oldalnál már most jobbnak tûnik.
nem lesz egyszerû a fenntartása, bár az idõzítés kb nem is lehetne jobb, így néhány héttel az új játék kiadása elõtt.
azt tudom tanácsolni így elsõ körben, hogy a beérkezett cikkeket szelektáld, ne publikálj mindent, a minõséget tartsd szem elõtt, és ne hagyd, hogy elkorcsosuljon az egész, ahogy az az fmhungaryvel is történt. idõvel szerintem a fórum sem elvetendõ ötlet, és ha az megvan, inkább legyen kevesebb regisztrált felhasználója, mintsem 12 éves vérpistikék szarják tele minden baromsággal.

2008 óta játszom a játékkal, amint úgy lesz idõm, kedvem és ötletem írni, küldök valamit 😊 kitartást hozzá!

Üdv!

Szeretnék nektek bemutatni egy új FM oldalt, ami kõkemény egy napja üzemel, de mivel reménykedek abban, hogy néhány régi játékos esetleg hajlandó segíteni, így elsietem. A site azért készült, mert jelenleg itthon nem nagyon találtam értelmes lapot, ami kedvenc játékunkkal foglalkozna, és ahol a kezdõk és a profik is találnak érdekességeket. Szóval erre tessék...http://efem2x.blogspot.com/ A kritikára amúgy vevõ vagyok, csak ne az legyen, vegyél egy kész site-ot fél milláért.

efem2x.blogspot.com

Sikerült megerõsítenem a csatár posztot. Jött Agüero 43M€ 4 évre részletekben valamint Giuseppe Rossi 14,25M€-ért KP-ban. A csatársorom most így néz ki: Agüero, Torres, G. Rossi, Lukaku, Sturridge. Még jó lenne igazolnom 1 kp-t meg 1 bal védõt, majd meglátjuk. Végülis nem létszükséglet. Elsõ évemben Bajnoki cím, Community Shield, Liga Kupa. Még 1 év volt hátra szerzõdésembõl, mikor Abramovic újat kínált. 5 évre 5 milla fizetéssel. Elfogadtam. Fõ célom most már mindenképpen a BL gyõzelem. Bajnoki cím is most már csak másodlagos. Több helyre is jelentkezhettem volna, pl az Inter februárban kirúgta Leonardot, az asszisztens Giuseppe Baresit nevezték ki helyette végülis megnyerte a BL-t. Bajnokságban csak 10. lettek. Egyébként volna 1 kérdésem. Lukaku szezon végén felkerült a klub kedvelt személyek listájára, aztán most nézem már nincs ott. Ez, hogy lehet?
Hegeace
Köszönöm, engem is kifejezetten idegesített amikor 8 fordulóval a vége elõtt 3 pont volt a különbség, és 5 meccs után ez az arány megfordult 😄

Heló szia remélem hogy vagy

akvik
Grat hozzá Hegeace!😊 97pont az komoly a milannak..😮
Bakkerman: meglesz az a mu ellen.Komoly most nézni h Eto'o akkor még barcás volt..

Hegeace
Nem a világ legjobb mérkõzésén, de végül sikerült elhódítani a bl trófeát a Real Madrid ellenében BL-döntõ
Sajnos ez a bajnokság rovására ment, 2. hely lett meg csak, a Milan a bajnok 97 ponttal én csak a saját 89 pontos "rekordomat" állítottam be.

A Betisnek ki az edzõje? 😄 Egyébként érkezni fog 2. számú kapusnak Cristian Lucchetti a Banfield-tõl ingyen, mivel Turnbull szerintem egy katasztrófa, Hilário meg jó lesz 3. számúnak. Meg Cech is sérült volt 3 hétig, úgyhhogy muszáj volt 1 megbízható hálóõrt hoznom. 3,5 csillagos egyébként. jelenleg a Boca Juniorsban van kölcsönben 7,31-es az átlaga. Szóval nyáron jön 2 csatár, 1 kp, 1 bal szélsõ védõ, meg 1 kapus. Még meccs van hátra a bajnokságból és 3 pont kell a biztos bajnoki címhez. Bolton, Pool, City, Birmingham az ellenfél.
bakkerman
kasszában 80misi,átig keretben 47,nyáron hozni akarok Alves mögé egy fasza jobbszélsõt,meg Guddyt kibaszom,és hozok helyette egy többposztos támadót

bakkerman
FCB 1.szezon féltáv /fm2009

tabella
bajnokik
sempjön leg
kupa
transzfer dolgok

hála a szar kezdésünknek a BL-ben,megkaptuk a MU-t a 16 között...

Huni92
Nem volt olyan kegyetlenül kurvarossz, de ennyi pénzért még szép, hogy eladtam. 8 gólja meg 6 gólpassza volt 23 meccsen.

Forza Italia
Élõsszõr is grat mindenkinek. Pár napja nem játszottam mivel behalt a gépem így újra kellett raknom az egészet. Most újat kezdek. Keresgetek egy kicsit ha meglesz a választott csapatom jelentkezek.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

StephenKing
Ugy tudok szûrni a játékosok között hogy mutassa azt hogy valakinek a szerzõdésében minimális elengedési záradék van? Néztem de nem igazán találtam.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Hegeace
A kép magáért beszél 😊
I love this game

akvik
nincsmit😊 akinek am kéne valamelyik játékosról kép az szólhat nyugodtan párfajta sémában tudok csinálni képeket.

zorrobomber
még1szer köszi, én tuti tovább pöcsöltem volna a képpel 😊