Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Látszik, hogy a svédek és a finnek is elõzhetnének, de mivel egymás ellen is játszanak 2x, így max. az egyik teheti meg, mi pedig mindkettõvel itthon játszunk (a 2x ellenük van, sajnos a finnek Helsinkiben a hajrában egyenlítettek).
Moldovát meg San Marinót meg agyon kell csapni.
Hajrá Magyarország!
vedd kicsit lentebb a védõk feltolását (védekezz mélyebben)
"vagy az ellenfél szélsõje elmegy az egyik szélen jön egy lapos beadás és nem rugjuk el a labdát."
gyorsabb szélsõ védõket alkalmazz akik felveszik a tempót a támadókkal
belsõ védõnek meg jól helyezkedõt
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nagyon sok gólt abból kapunk hogy vagy bejátszák a védelem mögé a labdát kiugrik egy csatár , vagy az ellenfél szélsõje elmegy az egyik szélen jön egy lapos beadás és nem rugjuk el a labdát. Mitõl lehet ez mit változtassak?
Ugyanezt viszont az én szélsõim,csatáraim nem csinálják meg. Valami tipp?
És még egy utolsó... valami felállás szöglet kivédekezésére?
nehezebb csoportot kaptunk mint tavaly
meg is lett az eredménye
sorsoltak el-ben
sajnos a horvát kupában elbuktunk a negyeddöntõben az õsi rivális ellen
ellenben a bajnokságban még mindig veretlenek vagyunk, immáron 47 meccse
gondoltam körülnézek egy kicsit az afrikai tenyészcsapatokban. (asec mimosas, ocean boys, heartland stb...) találtam is néhány ígéretes fiatalt, akiket az ificsapatban nevelgetve majd eldõl hogy bekerülnek e az elsõ csapatba vagy busás haszonnal adok majd túl rajtuk.
cissé, hassan és macalou
egyik tavaly igazolt játékossal pedig rendesen befürödtem, nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, még a 17 éves kovacic is jobban teljesített a posztján pedig az õ értékei jóval gyengébbek. 7,5 millióért érkezett és 9 milláért távozott.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Real legyõzéséhez meg gratulálok! Megérdemelte a csapat a sikert! 😊
Hajrá Magyarország!
Közben sikerült elõször nyerni a Real ellen, ugyanezt kellene megismételni a bajnokságban.
Ezzel módosult a nem túl fényes egymás elleni mérleg.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nem tudom feltûnt-e már nektek, hogy rengeteg az öngól a játékban, köszönhetõen annak, hogy rengeteg megpattanó labdát adnak öngólnak, ami a valóságban nagy százalékban a támadó gólja lenne.
Hajrá Magyarország!
Hát, a Loki nem is értem, hogy szerepelt ilyen gyengén, de most oltjuk a tüzet. 😊
Nagy a lemaradás, de azért szeretnék európai porondra odaérni.
Hajrá Magyarország!
Március van már, és felkért a Loki (8. helyen állnak). Elvállaltam õket is, megnézem, mit tudok velük.
Hajrá Magyarország!

Így még nem izgultam meccsen mint most😄 büntetõknél azt hittem vége van mikor már jött egyik védõm a 7. tizenegyest elvégezni. Aztán belõtte utánna Babos védett ugráltam örömömben 😄
Érdemes végignézni az összes számításba jövõ játékosodat, és kiírni pl. játékbeli jegyzetbe, hogy ki szeret játszani nagy meccseken és ki nem.
Rámész a saját játékos nevére, és "jelentés" fül.
Nyilván elõfordul az is, hogy se az erõsségeinél, se a gyengéinél nem ír nyomásról/nagy meccsekrõl, ilyenkor az adott játékos ebben "átlagos".