Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*tõlünk helyett " a Barca-nál"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
igazi clasico hangulat volt! tõlünk Xavi,Messi,Villa nem kezdett
na ezen a meccsen már 80%-ban azt játszották amit látni szeretnék minden meccsen
Nagyon jól sikerült szezon volt, bár a végére erõsen leeresztett a csapat, de ascoli ellen bebiztosítottuk a gyõzelmet....jövõre kell még nagyot alkotni, mer az alapcsapat többsége már kifutóban van (nem szeressem a 30 feletti játékosokat)...
Tabella
TabellaStat
Keret

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lövés 4-20
ebbõl kapura 3-4
labdabirtoklás 55-45
EZ MI A FASZOM???? a játékosaim 30-40 méterrõl lövöldöznek,a kreativitás szellõje sincs meg a játékunkban,többet volt a labda végig az ellenfélnél...Ronaldo-Özil-Higuain hármasnak ilyen védelem ellen BE KÉNE GYALOGOLNIA a 16-osra,és egyik gólt lõni a másik után,de nem,õk 30-ról inkább elvállalják...na hát ez még csak a 2. felkészülési meccs volt,de van dolog bõven,lassan jön a Barca elleni szuperkupa párharc,ha nem változik semmi laza ötösbe szaladunk bele
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
taktika
ezt a taktikot fogom bepróbálni a következõ felkészülési meccseken,minimum 55-60 százalékos labdabirtoklást várok,eredményektõl függõen lesznek majd változtatások,na meg ha valaki kiesik ebbõl a kezdõbõl
A '11-ben gyakorlatilag csak az összesített eredményt veszi figyelembe a játék az oda-visszavágók alkalmával, akár kupa, akár kiesési kör. Ez azért nem az igazi. Pl. 3-0-ra verem a nálam sokkal gyengébb xy csapatot. Késõbb játszok vele, 1-1 a félidõnél (elvileg ez elég gyenge, hiszen sokkal rosszabbak nálunk). Ha ilyenkor többet várok tõlük, kõkeményen begurulnak és akár 1-4-re bukjuk a meccset. Szóval nem árt figyelni...
Most komolyan, ha pl. MU-val vagyok, a Loki elleni 4-0 Manchester gyõzelem után ki várna egy 1-2 MU vereséget? (Összesítés 5-2) És akkor gratuláljak a végén a játékosaimnak? Akár a félidõnél? Vagy van ilyen az életben? (IRL nem vagyok topon)
Félreértés elkerülése végett: 38 éves vagyok, és ha jól emlékszem 1994 körül kezdtem az õrületet az elsõ Championship Manager-rel (akkor még így hívták).
A '11-ben a támadófoci nem biztos, hogy célra vezet, nekem muszáj volt kidolgozni egy labdatartó-nemtámadó játékot nagy ellenfelekkel szemben a 4-3-3-hoz (ahol 1 vkp, 2 kp, 3 cs van), és bejött. A bátorítás szintén nem biztos h jó a '11-ben.
Persze továbbra is grat az eredményekhez - és próbálj gyûjteni és megtartani minél több magyar tehetséget! 😊
Cél 3 pont a Partizan ellen.
Ha érdekel, átküldöm az egész mentést akár (kicsit nagy már a mérete), végignézhetsz benne mindent.
Egyébként nem a BL volt a cél, csak egy nemzetközi meccs. Kicsit több lett belõle.
Emiatt nem használok külsõ progit sem.
Utánpótlás válogatott játékosaim vannak fõleg, a csapat átlagéletkora 22 év körül van.
Ami az utóbbi játékaim tanulsága, hogy a taktikánál talán még fontosabb a meccs elõtti és közbeni utasítások. (Volt, hogy 0-2 félidõ után nyertem 7-3-ra, anélkül, hogy a taktikához nyúltam volna)
Ja, és minden körülmények között támadófoci!!!!!!!!
Grat !
-ot kihagytam 😊
Most nézem, hogy 4. osztály... Tuti nem csaltál?
Bár nálam nem nagyon vannak külföldiek, kb. 4 szezonja határoztam el, hogy nem is lesznek 😛
Töltesz vissza? Külsõ scout progit használsz?
Még a 2010 FM-mel játszok. A Mezõtúrt irányítom, a IV. osztályból startoltam, most 2018-at írok.
Kaptam 6M fontot😊
A vicc az, hogy 1000 férõhelyes a pályám, a legdrágább játékosom 750e-t ér.
A csoportkörrõl is beszámolok, ha nem gond.
Néhány kép:
http://noob.hu/2011/09/15/Mezoturi_AFC_0.png
http://noob.hu/2011/09/15/Mezoturi_AFC-2_0.png
http://noob.hu/2011/09/15/Ahmed_Kone.png
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tapadunk interre akik hosszú idõ után végre döntetleneztek, de amúgy nem nagyon akarnak meginogni....nagyon összeklappolt valami...😄
jól jön, mert sokoldalú is.
Hajrá Magyarország!
Tiszát nem én hoztam, már aláírtak vele elõttem.
Hajrá Magyarország!

Ha nem sz.ptunk volna ki Szolnokon, akkor megvan a dobogó. Igaz, a végül bennmaradó Szolnok megcsapta az utolsó meccsen a ZTE-t is.
Emellett meglett a Ligakupa, de jövõre sajnos nem indulhatunk az európai porondon (már ha maradok egyáltalán a Lokinál).
Hajrá Magyarország!
ott a generalon belül van lent négy sáv
ott a currentre beírod
A másik ami kevésbé megbízható, hogy megnézed a csapatod reputációját és azt írod be maxnak a curent értékre az elsõ fül alatt.Vagy amit én csináltam hogy beírtam a currentre pl.6000-et és megpróbáltam 2-3 játékost szerzõdtetni(bárkit,nem számít kit keresel ez csak próba)ha nem jönnek lemész 5500-re, ismét próbálkozol és így tovább.Egy idõ után be tudod lõni azt az értéket ahol eljönnek.Kicsit macerás de jobbat nem tudok.
Keret1/Keret2
Játésokmozgások. Nyáron csatlakozik hozzánk: Bodnár László,Hidi Patrik, Lázár Bence.
Tabella/Játékos statisztika
Lehettünk volna bajnokok ha úgy játszunk mint év vége felé. Legnagyobb sikernek az Udinese kiejtését érzem, továbbjutottunk megkaptuk a CSZKA Moszkva csapatát ahol a honvédnak köszönhetõen kiestünk.
Magyar vállogatottról annyit hogy az elejét nagyon elszúrtam így nem sok esély van a tovább jutásra.
Ha valakinek kell kép valamirõl írjon nyugodtan!😊
Most próbáltam ki ezt az fm genie scout-ot, és az a probléma, hogy nem tudom pontosan melyik értéket állítgassam rajta, hogy olyan játékost találjak, ami eljönne az én klubomhoz, jelenleg a debrecennel vagyok. Melyik értéket állítsam a keresõben és pontosan mekkorára ahhoz, hogy nekem megfelelõ játékosokat találjon?