Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem 4-5 játékost de még csak csereként játszanak jobbára, erre látom, hogy a match preparationnál félig van csak a sáv.Mikor 4 éve ezzel a taktikával játszok, hát kurvára logikus.
Most telepítem a steamet, felbaszott a Darlington<#nevetes1>
játssz vele 1 órát és meglátod
a összes újítás nagyot dob a játékon :)

Mi az ami miatt ennyire oda vagy érte?Komolyan kérdem, én sokat nem tudok róla, nem szoktam olvasgatni a leírásokat.
bakkerman
de akkor restart másik csapattal,a lényeg hogy élvezzük ezt a remekmûvet :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
csalóka nyomni vele, eltelik benne fél év és jön a szomorúság :)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
mivan emberek??!! a topik jobban pörgött amíg nem jött ki a demo,most vagy mindenki azt tolja,vagy nem tom mivan

Zenszkij
Ránéztem én is a demóra.Kezdtem egyet a Barcával, elsõ tétmeccs a Bernabeuban Real M-Barcelona 0-3 :D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

lol már rögtön bug...nálam egyáltalán nincs baj a lapok számával

Mint a valóságban. :) :)

Ez sem lesz "gyárilag" magyarul? :(( Bezzeg a Cseh nyelv benne van... :(

www.smart-bus.hu

bakkerman
nem,mert inkább az ellenfélnél van több lap,például RM ellen elsõ szuperkupa meccsen 8 lap volt,abból 6 real madridos

ellenfél utasításokkal nem lehet gond?
Ja... :(

Nekem is ez a nagy szívfájdalmam... Csupa olyan ligát lehet betölteni ami nem vonz. :( A jó öreg Bundes, ami nekem "hazai pálya". :)

bakkerman
szuperkupa visszavágó FCB-Real Madrid 3-1
európai szuperkupa FCB-Porto 4-0
elsõ bajnoki FCB-Villareal 4-0

elsõ bug amit észrevettem,hogy minden meccsen sok a sárga,4 tétmeccsem volt eddig átlagban 6 sárgalap,nézegettem többi bajnokit,ott normális számok voltak

jöhetne már a teljes, kezdenék is a Samppal :D
lõdd ki a vírusírtód
csõdbe vittem vele tegnap pár helyet... :D
Üdv, nem sikerül telepítenem ezt a hibát írja ki a Steam miután letöltötte, és a telepítés 1%-ánál:

Incomplete Installation (55) This issue can also occur on computers with Avast installed. You will need to configure Avast to ignore Steam itself and all Steam game files. Some users have had to uninstall Avast to resolve the issue. This may also indicate a Steam Service failure. Please try enabling the Steam Service: Exit Steam. Click Start > Run (Windows Key + R) Type the following command: C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install (If you have installed Steam to another path, please replace C:\Program Files (x86)\Steam with the correct path.) This command requires administrator privileges and may take a few minutes. Launch Steam and test the issue again. McAfee Security Scan is also known to create this error for Left 4 Dead 2.
Csacsi
Nekem nem megy :(

Ezt írja, amikor el akarom indítani Steamen keresztül :

Error : Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem presits, please contact technical support.

mit csináltam rosszul?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LasDen
egészen kurva jónak tûnik így elsõre...:DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

penge96
Na, nekem ez is ugyanúgy szaggat meccs közben mint a tavalyi... mi a f*szomért...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

csapapatnév -> team policy

DONGUBA
na es hol van?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nem kell már megtaláltam.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Isohunt-ról ne szedjétek mert fake
Nem tudjátok hova tünt a csapat beállítások mármint az a beállítások ahol betudom állítani h az aszisztens szervezze a barátságos meccseket meg ezeket, mert nem találom.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Fyrex
de ha csak simán a steamben rákerestek akkor ott már le lehet tölteni.. :)

Avanti Crociati!

penge96
Nekem marhára nem jön be ez a steames trükk, de ha a címsorba írjátok be a "steam kódot" (számítógépen belûl) akkor is elkezdi tölteni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
Csak meccsnezes kozben lassabb.....amugy gyors mar le is nyomtam sok meccset csak meccs kozben szaggat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nagyon jó lett az új rész.
Olvastam, hogy valakinek lassabb mint a 11 volt o.O
Nálam és haveromnál is sokkal gyorsabb. A 11 se volt lassú, de ez érezhetõen száguld ahhoz képest (gondolom azért mert kevés játékos van betöltve ezekbe a quick loados lehetõségekbe).

Nagyon jók az újítások. :)

DONGUBA
YOU CAN INSTALL FM 2012 EVEN IF IT`S NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY:

1. INSTAL STEAM
2. PRESS CTRL+R - RUN WINDOW APPEARS
3. TYPE "steam://install/71280#" IN THE RUN WINDOW
4. NEXT -> NEXT -> ... -> FINISH

Mor3llo
Rengeteg olyan apró újítás van benne a játékban, amikre eddig mindig csak fél gondolatokkal figyeltem oda, hogy de jó lenne, ha ezt így csinálnák...és lám, megcsinálták így :D
Pl. Meccs közben, Opposition Instructions. Végre nem csak emberre lehet speciálisan beállítani a dolgokat, hanem ámblokk, egy posztra. Így nem kell szarakodni majd annyit, meg újraállítani mindent, ha bejön egy csereember..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Real.M-Barca 5-1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....kicsit szoptam

Üdv, valaki letudná írni részletesen, hogy tudom letölteni és telepíteni sehogy sem sikerült tegnap este óta próbálom, köszönöm elõre is a segítséget.
aranypénteeeeeeek! :D

bakkerman
szuperkupa odavágó Real Madrid-FCB 3-0 labdabirtoklás 30-70 lövés 8-21 ebbõl kapura 3-11 8 sárgalap,ebbõl 6 Real Madrid részrõl,hnap folytatom,most irány a kocsma,további jó gémet mindenkinek

Ez csak természetes,azért a szurkolókat nagyon jól megcsinálták... mondjuk ennél több nagyon nem is kellene,nem ez a fontos... kezelõfelület s logikusabb lett,jó lesz ez;)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

DONGUBA
Jo de csak a lapin ilyen:)....detail-nal allitottam ott 2 csillag volt a speed a beallitasoknal csillagot se adott:DDDDDDD..

bakkerman
igen

76817: nekem gyorsabban mozog,és tölt a gém,meccs közben ugyanolyan mint a 11,beállításoknál a 3D-re nekem a 11 5 csillagot adott,ez most csak 4.5-et

DONGUBA
Azt mar latomn hogy erosebb vas kell neki mint 11-nek:DDDD....lapin siman futott a 11 a 12 szaggat meccs kozben

BBeno2
csak steam-en keresztül tölthetem le a demo-t ?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

RedJohn
Az új stadionok szerintem kurva jók lettek. A közönség is sokkal jobb mint volt. A játékosok mozgása is elég tetszetõs szerintem.

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

Rá is fért már a játékra a teamtalk reform... Remélem, jól fog mûködni.
bakkerman
ez a kibõvített team talk kurva jó,és azis nagyon hasznos,hogy kiírja hogy a játékosaim meccs közben milyen motiváltak,pl.: most elsõ bari meccsen Sao Paulo ellen félidõben Busi,Abidal meg Xavi "uninterested"-be voltak,le is ugattam õket,hogy ugyan már vegyék már komolyabban

bakkerman
igen

bakkerman
Barcaval kezdtem egybõl,am érdekes Tevez átadón van már a játék elején,59 misi az asking price-a

csak 6 hónapot lehet vele játszani?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
áááá geci annyira jó a gém,hogy annyi mindent írnék,de inkább csak annyit írok: KÖSZÖNÖM SI GAMES :)

RedJohn
Most szedtem le az FM 12 Demot és nekem nagyon bejön a game. Remélem minél hamarabb kijön hozzá a magyarítás, mert nagy szükség lesz rá <#idiota>
Amúgy csak nálam nem volt közönség?

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.