Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a összes újítás nagyot dob a játékon :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Nekem is ez a nagy szívfájdalmam... Csupa olyan ligát lehet betölteni ami nem vonz. :( A jó öreg Bundes, ami nekem "hazai pálya". :)
európai szuperkupa FCB-Porto 4-0
elsõ bajnoki FCB-Villareal 4-0
elsõ bug amit észrevettem,hogy minden meccsen sok a sárga,4 tétmeccsem volt eddig átlagban 6 sárgalap,nézegettem többi bajnokit,ott normális számok voltak
Incomplete Installation (55) This issue can also occur on computers with Avast installed. You will need to configure Avast to ignore Steam itself and all Steam game files. Some users have had to uninstall Avast to resolve the issue. This may also indicate a Steam Service failure. Please try enabling the Steam Service: Exit Steam. Click Start > Run (Windows Key + R) Type the following command: C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install (If you have installed Steam to another path, please replace C:\Program Files (x86)\Steam with the correct path.) This command requires administrator privileges and may take a few minutes. Launch Steam and test the issue again. McAfee Security Scan is also known to create this error for Left 4 Dead 2.
Ezt írja, amikor el akarom indítani Steamen keresztül :
Error : Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem presits, please contact technical support.
mit csináltam rosszul?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Avanti Crociati!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Olvastam, hogy valakinek lassabb mint a 11 volt o.O
Nálam és haveromnál is sokkal gyorsabb. A 11 se volt lassú, de ez érezhetõen száguld ahhoz képest (gondolom azért mert kevés játékos van betöltve ezekbe a quick loados lehetõségekbe).
Nagyon jók az újítások. :)

1. INSTAL STEAM
2. PRESS CTRL+R - RUN WINDOW APPEARS
3. TYPE "steam://install/71280#" IN THE RUN WINDOW
4. NEXT -> NEXT -> ... -> FINISH
Pl. Meccs közben, Opposition Instructions. Végre nem csak emberre lehet speciálisan beállítani a dolgokat, hanem ámblokk, egy posztra. Így nem kell szarakodni majd annyit, meg újraállítani mindent, ha bejön egy csereember..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
76817: nekem gyorsabban mozog,és tölt a gém,meccs közben ugyanolyan mint a 11,beállításoknál a 3D-re nekem a 11 5 csillagot adott,ez most csak 4.5-et
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Amúgy csak nálam nem volt közönség?
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.