Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az edzéssel nektek nincs problémátok?Igaz, hogy a 11-hez használt edzést használok, de azért bosszantó , hogy a csapat kétharmadának csak sárga a morálja, mert nagynak találják a terhelést.Mi a francot csináljak?Ja, a workloadot már levittem 20 százalékra de ez sem segít.
királyság
gabber_saviola
itt lesznek a munkáim (a tavalyi helyén):

http://fm2011graf.weboldala.net/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
Abból, amit eddig tapasztaltam, nekem is az új Team Talk jön be a legjobban. Az eddig kb. nevetséges volt, hogy az esetek 75%-ban az volt a "reakció", hogy nem is figyeltek rád. Na az ilyenért minimum bele kell rúgni az arcába egy focicsukát (Sir Alex után szabadon). A másik, ami tetszik, az a Director féle kameranézet. Bizakodó vagyok!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

No,nyomtam másfél órát a Poollal és mit mondjak egyre jobban tetszik.A team talk rendszer nagyon jó, a kamerakezelés is tetszik meg úgy anblok az egész.Rá kellett jönnöm, hogy nagycsapatnál sem fenékig tejfel az élet.Volt kb. 10 millió fontom igazolni, egy épkézláb játékos minimum 5 millió.Megvettem Saviolát a csatársorba meg egy fiatal angolt illetve egy védekezõ kp-ra futotta még( itt majd bajban leszek, mert alapból 1 db defmid van a csapatba, így most van kettõ az egész idényre)Eladni csak néhány tartalékot tudtam iletve Maxi Rodrigezt de õt is csak részletre.Van néhány playám aki tuti nem fog játszani, mert szélsõk, õk csak viszik majd a pénzt mert elmenni, akár kölcsönbe nem akaróznak.Edzõ összesen van 4db még azt is vennem kell ha a rendes játék megy majd,erre a félévre elég lesz.2 bari meccs két gyõzelem, de az egyik a tarcsi ellen a másik a Genkkel szemben, de ott csak a 84 percben lõtük a gyõztes gólt.Szóval nagyon tetszik, király lesz.....csak ne kéne itt rohadnom a munkahelyen,játszaniii akarok.
úgy-úgy 😄 kis klubbal másképp nem is lehet eredményt elérni rövditávon
bakkerman
amikor megy pirosba a kassza,az nem tartozás,az simán deficit,mész minuszba,az adósság lehet végtelen,mert a játékosaid kivannak fizetve,staff kivan fizetve,mehet a végtelenségig

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én itt konkrétan arra gondoltam, hogy ha minuszba megy a kassza, akkor az már banki kölcsön szerintem, mert ugye végülis van pénz, mert kapnak fizut a játékosok, csak gyûlik a tartozásod
más dolga úgysem nagyon akad 😄
vagy õ lehet élõben is nyomja
Mor3llo
"Hi Guys. The demo is region locked in Germany, China, Hong Kong, North Korea and South Korea. We have had some issues with the demo visibility on Steam, once this is fixed (shoud be within the next 15 minutes) then all markets except for these should be able to access and download the demo."

Hát, ha ott is elérhetõvé tették a demot, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Kim Dzsong-Il hatalmas FM rajongó lehet, mivel szvsz csak õ internetezhet 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
énis ezt próbáltam sugallni,hogy akkor szûnjön meg,hogy mindig túllépheti a játékos a wage budgetet,minden balhé nélkül,és akkor legyen inkább bankkölcsön opció,mert az reálisabb. én örülnék egy ilyen opciónak

mivel nem vezetõedzõnek, hanem managernek szerzõdünk az adott csapathoz, bizonyos mértékig mi felelünk a klub pénzügyeiért is, na most ha én 4-5 évre tervezek, ahol az elsõ 2-3 év veszteséges, de utána a kinevelt ifiket magas áron tudom értékesíteni, akkor hagy engedjem már meg magamnak, hogy ehhez banki kölcsönbõl fedezzem a pénzügyi alapot az elején
bakkerman
de az FM-ben nincs hitelkártya,ha a vezetõség azt mondja,hogy éves szinten költhetsz fizukra 5 millió eurót,akkor 1 centtel se költhetsz többet,mert ennyit szánt rá a vezetõség. persze az más tészta,ha meg akarod növelni,és átrakatsz pénzt a transfer budgetbõl. 11-ben például hiába mentem hosszútávon pirosba,évrõl évre csak nõtt a deficit,mégis betonbiztos volt a melóm,ugyanúgy költhettem,minden csõd,vagy büntetés nélkül. remélem ez idén megváltozik,vagy akkor tegyék be a bankkölcsön opciót,mint a fifa managerben

erre van a hitelkártya
Lehet a boltba is,csak fel kerülsz a fekete noteszba😄

És így még nagyobb lesz a kihívás is😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
ez így reális,boltban sem vásárolhatsz 1000 forintért,ha tudod hogy csak 300 van nálad,majd lesz valahogy...jó ez így

Darlingtonnál detto.Sebaj, úgyis nagyobb csapattal akartam lenni.
ne idegesíts már? <#ticking> eddig mindig túlléptem, ha nb2-ben eredményt akartam elérni... egyszerre ajánlottam mindenkinek szerzõdést, aztán kb másfélszer annyi lé ment a fizetésekre, mint amennyi szabad lett volna
de azért lásd be 😄 ennek így van értelme
azért keret a keret, hogy annyiból kell gazdálkodni

Nem véletlenül van olyan opció a vezetõség felé hogy fizetési keret megnövelésének kérelme.

na hogy valami negatívum is legyen a 12-vel kapcsolatban. képtelenség átlépni a fizetési keretet. eddig ugyanis az volt a helyzet, hogy tegyük fel van 100 euró szabad fizetési kereted egy kis klubnál ezt a 100 eurót többszörösen is elkölthetted, ugyanis csak akkor adódott a kerethez a játékos fizetése ha aláírt és így bõségesen túl lehetett lépni a keretet. viszont most már az a stájsz hogy már az ajánlat után hozzáadódik a kerethez... bizony még nagyobb szopás lesz a béka segge alól karriert kezdeni... 😄
Dühös FM-es
<#vigyor2>
Csacsi
Nekem mostanában kimaradt a 2011 szinte teljesen...most barátkozom ezzel a 2012-vel, de nem igazán akar semmi sem összejönni. 😞

Lehet, hogy újra át kéne nyálazni a taktikai részt, mert mindenki megver 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sör, ropi, közben meccsnézés... alap... 😄

Viszont az tény, hogy a billentyûzet sokkal olcsóbb, így asztalin azért takarékosabb játszani... 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
aze egy hasznaltan is 70 ezret ero lapit nem igazan baszok a foldhoz😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mérgedbe földhözb***ni 😄DDD

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

DONGUBA
Jo de ez lapicsere...asztali meg eleg kemenyen tartja magat.....csak fm-ezni faszabb az olemben a lapival😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nem hangzik hülyén... 😄 Én anno a CM miatt vettem gépet! 😄😄

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Hat lehet hulyen hangzik de rogton elcsereltem a lapimat egy jobbra az fm miatt😄DDDDDDDDDDDDDDD......is

kamatok akkor vannak, ha minuszba megy az egyenleged, olyan, mintha a bankszámláddal minuszba mennél

stadiont majd akkor lehet fejleszteni, ha elég sûrûn teltházad van és a vezetõség is úgy gondolja, meg a jelenlegi stadion se 1-2 éve lett kész
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Eddig bolldogultam ajátékkal de most 1--2 kérdésben elakadtam.
Remélem tudtok válaszolni itt a nagy FM 12 lázban..😊
1. Szóval...a pénzügyeknél van olyan, hogy "kamatok" aminél nem szerepel sose semmi. Elég sok a tökém a játékban. Befektetni valahogy nem lehet?
2. Lassan két éve nem enged stadion fejleszteni mi lehet a gond? (szürke ez az opció, tehát nem hozhatom szóba a vezetõségnél).
3. Valami bevált kontrára épülõ taktikát szívesen fogadnék mert abban hiány van nálam..
Köszönöm elõre is a válaszokat!
Zenszkij
Igen, sajnos laptopon nálam is érzõdik a különbség, de hát sajnos áldozatok nélkül nincs gyõzelem. 😊

DONGUBA
Hat lapimon sokkal gyengebb mint a 11 de az asztalin olyan szepen fut hogy orom nezni😊))

Zenszkij
A játék jónak tûnik. Meccs közben ez a directors kamera beállítás nekem nagyon adja, fõleg szabadrúgásnál, 11-eseknél. Sokkal kifinomultabb lett a közönség, és az effektek. Zsír lett az új team talk rendszer. Azt hiszem, ha lehetett tökéletesíteni a játékon, az megtörtént.

köszi
örülünk neki, hogy ezt megosztottad, de linkeltem neked másik forrást, ahonnan le lehet tölteni, vagy rákeresel guglliban és ezer helyet kidob már, ahonnan letöltheted...
Én nem tudom letölteni a Stemrõl mert azt irja ki hogy Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ
Kipróbáltam, jónak tûnik tényleg csak jönne már a teljes.
Addig gyakorolok a Poollal, hogy gördülékenyen menjen.
Zsolti9014
na, már van demo, én meg egész hétvégén nem is tudtam játszani...na de jövõ héten! 😄
majd jól kipróbálom

Hajrá Magyarország!

bakkerman
próbáld ki,szerintem ez a legjobb FM

Hülye vagyok, akkor a Geo játéka a 2011-es
de, annyit lehet vele játszani
Hé, nem fél évet lehet játszani egy csapattal?
?????.Ilyen egyszerû?
Bár én is gyorsan kipróbáltam a Liverpoolal a Darlingtonos taktikát és igen jól szerepeltek az edzõmeccseken a fiúk.Nem is állítgattam semmit.
tudtam hogy nem lesz nagy kihívás, na de ennyire? 😄

bl megnyerve
döntõ
bajnokság is meg lett persze
Nekem jön, csak lassan.Kipróbálok már egy nagy csapatot, elég volt a mazohimusból.Liverpool rules.
Honnan tudom letölteni az FM 2012 DEMOT?Steamrõl nem tudtam
gabber_saviola
elkezdtem a logogyártást, infók nemsokára.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.