Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
vagy õ lehet élõben is nyomja
Hát, ha ott is elérhetõvé tették a demot, akkor bátran kijelenthetjük, hogy Kim Dzsong-Il hatalmas FM rajongó lehet, mivel szvsz csak õ internetezhet 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És így még nagyobb lesz a kihívás is😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
azért keret a keret, hogy annyiból kell gazdálkodni
Nem véletlenül van olyan opció a vezetõség felé hogy fizetési keret megnövelésének kérelme.
<#vigyor2>#vigyor2>
Lehet, hogy újra át kéne nyálazni a taktikai részt, mert mindenki megver 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Viszont az tény, hogy a billentyûzet sokkal olcsóbb, így asztalin azért takarékosabb játszani... 😄
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu
stadiont majd akkor lehet fejleszteni, ha elég sûrûn teltházad van és a vezetõség is úgy gondolja, meg a jelenlegi stadion se 1-2 éve lett kész
Új vagyok a fórumon. Eddig bolldogultam ajátékkal de most 1--2 kérdésben elakadtam.
Remélem tudtok válaszolni itt a nagy FM 12 lázban..😊
1. Szóval...a pénzügyeknél van olyan, hogy "kamatok" aminél nem szerepel sose semmi. Elég sok a tökém a játékban. Befektetni valahogy nem lehet?
2. Lassan két éve nem enged stadion fejleszteni mi lehet a gond? (szürke ez az opció, tehát nem hozhatom szóba a vezetõségnél).
3. Valami bevált kontrára épülõ taktikát szívesen fogadnék mert abban hiány van nálam..
Köszönöm elõre is a válaszokat!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Addig gyakorolok a Poollal, hogy gördülékenyen menjen.
majd jól kipróbálom
Hajrá Magyarország!
Bár én is gyorsan kipróbáltam a Liverpoolal a Darlingtonos taktikát és igen jól szerepeltek az edzõmeccseken a fiúk.Nem is állítgattam semmit.