Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Mire a legjobb felkelni péntek reggel másnaposan(a reggeli meglepetéscumin kívül)? Naná, hogy az új FM demóra...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fel kell tenni a steamet a c-re, utána el lehet valahogy költöztetni a másik meghajtóra, a gugli a haverod
Sajna a steam belsõ dolgaihoz nem értek. 😞

Közben fent van a demo és megy is. 😊 Most egyelõre a játékosokat nézegetem. 😊

valamiért azt írja nincs hely egyik lemezen sem, pedig van mindkettõn... mondjuk a c-n elég kevés... nem lehet neki beállítani hogy a d-re mentse? mondjuk direkt a d-re tettem fel a steam-et is, hátha az lesz akkor az alapértelmezett.
penge96
Hát nekem nem reagál semmit :/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Elindítottam a steamet, én akkor nyomtam, majd beléptem és utána run/futtatás majd oda beszúrtam azt ami oda le van írva és elkezdte letölteni, meg telepíteni.

penge96
Mi? Hol nyomjak Ctrl+R-t?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

<#eljen>
Nem tudom elfér-e ez itt, ha nem akkor majd gyomláljatok:

YOU CAN INSTALL FM 2012 EVEN IF IT`S NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY:

1. INSTAL STEAM
2. PRESS CTRL+R - RUN WINDOW APPEARS
3. TYPE "steam://install/71280#" IN THE RUN WINDOW
4. NEXT -> NEXT -> ... -> FINISH
5. STOP COMPLAINING
6. LIKE THIS COMMENT

Roland10
remélem minnél elöbb! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Sztem az eddigi szövegeket pár hét alatt rá tudják majd nyomni, de kérdés, mennyi az új tartalom.
Az attól függ, mennyiben különbözik a szövege az elõzõ verziótól (jelen esetben a 2011-tõl).
december-január
Roland10
miután kijön a teljes, mennyi idõre rá szokott lenni magyarítás?? 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

igen 😊

amúgy most játszok a demoval, kicsit más a kezelõfelület, de szerintem megszokható és átlátható. eddig nagyon tetszik

ezt pedig ugye majd az offtopikban tárgyaljuk ki?
úgyse lesz az 14 nap, kábé 1 hét múlva kiszivárog orosz honból, rá 1 napra lesz angol nyelvifájl 😄

bakkerman
2 hét és itt a teljes,el sem hiszem hogy már csak 14x kell felkelnem,és itt lesz a vinyómon ez a gyönyörûség 😊)) mekkorát fogok én csapatni Alexisékkel...😊))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
elmehet az anyjába a steam

Mármint mi?
Képességeknél tudtommal nincs maximálás, csak a potential ability-tõl és annak "szétosztásától" függ, melyik képességbõl mennyit érhet el.
<#eljen>
Utánaolvastam fórumon, most lövik be a szervereket a letöltéshez, és hogy pár órán belül már mindenhonnan le lehet majd szedni
szóljon akinek sikerül letölteni...
Nem kell hétvégéig várni a demora!

http://www.footballmanager.com/demo 😊
kicsit elpicsáztuk a sevillát 😄

ez meg csak úgy eszembe jutott 😄

az az alap ififizetés. 😊 amúgy elõszerzõdésben heti 5 ezer euró lett aláírva, 5 évre. gondolom nem sokáig lesz annyi, ha majd jönnek érte sorra az ajánlatok, úgyis sírni fog a nagyobb fizetésért.
Huni92
ha a max. amit elérhet, az 7, akkor úgysem megy fel 8-at 😊

70 eurós fizetéssel én is elhozám a Lökbe... Tán még 70000-essel is <#nevetes1>
Jaja, összpontosítás az csatárnak nem fontos, a higgadtsága meg három-négy év alatt sztem felmegy vagy nyolcat-tizet. Pláne egy jó mentorral, speciális higgadtság edzéssel meg meccsrutinnal. Épp ezért én a higgadtságát növelném a személyre szabott edzésénél.

Regen csatárnál ill. támadó középpályásnál, ha a potenciálja nagyon magas, általában az ösztön a legfontosabb, mert az csak pár pontot szokott fejlõdni, és mentorral sem nagyon növelhetõ. Ezenkívül az eltökéltség, hogy minél gyorsabban fejlõdjön és kihozza magából a maximumot, de ez fejleszthetõ mentorral (ennek a srácnak eleve 18, szépen is gyarapszik). Ugyanebbõl a szempontból még a munkabírás, de ahogy elnézem, õ ebben is egyre jobb.
zorrobomber
én akkor már inkább a higgaddtságot hiányolnám, de ezzel mindig úgy voltam hogy az esélyt úgyis megkapja, aztán ha lövi a gólokat tõlem aztán fejen is állhat a meccsek közt 😊

zorrobomber
mihez kell az csatárnak?

Zenszkij
összpontosítás 5 az kevés...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jéézusom...
(Ja nem, a tied <#vigyor2>)
Nem kínzom magam, a Darlingtonnal még úgyis bl-t kell nyernem(már ha ez nem önkínzás)
bakkerman
utóbbi két FM már abszolút játszható,és 90%-ban bugmentes volt már a kiadás után,legalábbis én a 10-ben és a 11-ben nem találkoztam szembetûnõ buggal. fölösleges januárig kínozni magad

Dettó...

www.smart-bus.hu

Én csak január-március közt fogok játszani vele, amikor már teljesen fel lesz javítva..Eddig mindig szívtam, hogy elkezdtem valamelyik csapattal, aztán kezdhettem újra a pecs miatt.
bakkerman
kapnánk-ot akartam írni,csak lemaradt az N betû,meg a 16 napra elé A betût akartam,este van már 😊

LasDen
/grammar nazi

kapnék

/grammar nazi

😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
király lenne hétvégére kapnák a demot,azzal faszán ellehetne lenni arra 16 napra,amíg jön a teljes 😊

Mor3llo
#FM12 is officially gold & will release on Oct 21. Demo still planned for the weekend - if that changes, I'll tweet about it.

<#wave>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

És mindez csak véletlen<#nevetes1>
nekem az elsõ nb1-es szezon elõtt az utolsó felkészülési meccsen 6 hónapra lerúgták a legjobb védõmet 😄
Elsõ bajnoki a Huddersfield ellen idegenben.Nyertünk, ez jó.A második percben lerúgták a legjobb védõm, a félidõ közepén meg az egyik csatáromat, ez nagyon nem jó.
ígyvan, én is minuszba vágtam a barcikát, aztán feljutottam, jöttek szponzorok és egybõl nem volt semmi gond
ameddig jönnek az eredmények szerintem szarnak a fizetési keretre, legfeljebb megjegyzik hogy magas, ezért nem fognak kirúgni.
Leszorítottam -30k-ra,gazdasági zseni vagyok<#nevetes1>.Csatár viszont kölcsönbe se jön sajna.Lehet, hogy életemben elõször 2 csatáros játékra kell álnom, ha bejön egy sérülés?
Majdnem ikszeltünk aMU-val, szintén felkészülési meccsen.<#nevetes1>