Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ
Debrecen csapatát irányítom.
Este megnézem ír-e ki valamit ha rajtahagyom az egeret.
Nem akarok spamm-elni de megint ugyanazzal a problémával jönnék. Már 3. éve nem enged stadiont bõvíteni a játék. (nem visszautasítanak hanem nem elérhetõ ez az opció mert "halványszürke) Mondhatni teltházak vannak folyamatosan és a rendelkezésre álló pénzkeret is bõven elég lenne.
Patch egyáltalán nem lett telepítve. Bug lehet ez a játékban vagy legyek türelemmel?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerintem ezzel valamiféle negatív rekordot felállítottam,ebben a fórumban válogatottal még senki nem kapott ki San Marinotol,de szerintem még gólt sem kapott senki.
Portugália-Finnország 1-0
alakulgat,portugálokat olyan szinten lebunkerfociztuk,öröm volt nézni,23 lövésükbõl 12 volt távoli,annyira nem tudták bejátszani a labdákat a védelmünk mögé 😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Nekem kicsit könnyûnek tûnik a demo, de remélem ez tényleg ilyen SI betegség és a teljes jobb lesz. Mert eddig ez rohadt meggyõzõ. Tetszik.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
De remélem akk. most is igy lesz 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Demo mindenképp, egyesek West Brom és egyéb gyengébb csapatokkal veretlenül tolják a PL-t.
Szal lehet várós lesz a patch, hogy legyen egy kis küzdelem.
Juvéval kezdtem, 0 igazolással taktikát kb. leszrva is 7 bõl 6 gyõzelem.
a nagyöreg döntött de jópár helyzet maradt ki. elbenzemázták mindet.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm