Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bug vagy balszerencse?Liverpoolal játszogatom a demót, Gerrard mint kulcsember sokáig sérült volt, mikor felépült a 60. percben becseréltem, had játszon egy kicsit.Mi történt?Lerugták 2 hónapra megint.Most játszottam egy bajnokit, másik jó középpályásom szintén sérülés után de felépülve beáll a végére.Persze lesérül 1 hónapra õ is.
Akkor van ez, ha az asszisztensre vannak bízva az ellenfél utasítások. Elõszeretettel alkalmazza a "hard takling" opciót...

www.smart-bus.hu

BlueMaster
Én a pick pack-ba kértem, így ingyen hozzák ki! 😊

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Én melóba kapom meg, oda is kértem a postázást 😄
Vihetem a gépet is 😞 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

BlueMaster
Én is így tettem, szombaton hozzák, már alig várom!!!!

A 9000 Ft pláne úgy baráti, hogy a steam-en, és a gamersgate-en is 50 euro.... Az nem egészen 9000 Ft...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Elõrendeltem a játékot. a 9000 Ft-os ár még baráti a magas devizaárfolyamok miatt 😞

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

az hát 😄 na meg egy piroska is van 😄

ja, azokat már meg sem említettem

bakkerman
barimeccsen 7 sárga....na kiváncsi leszek a teljesre,mert szerintem ez egy nyílvánvaló bug

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nagyon sok a srága látom nálad is,akkor nem csak nálam jött elõ

1-1 lett és 11esekkel a Sinter nyert. De én sztem valami vicc verziót tölthettem le ( Yepes,Emanuelson védõ közép, Shaarawy,Pippo csatársor )...

Eljött az Inter elleni szuperkupa meccs, ami azt jelenti, hogy van egy 95 %os Cassanom és egy 60-60 %os Pippo és El-Shaarawym 😊😊

Milan-Juve felkészülési meccsen, Ibra-Robinho pottyant ki 1 hónapra 😄 😊

Patonál még hihetõ, de egy felkészüli meccsen 4 hónapos sérüléseket összeszedni 😄😄

teljesen reális <#nyes>

Azért látom a jó, öreg sérülések maradnak... Gattuso 4 hónap, Pippo 1 hónap, Nestára nem emlékszem, meg Pato megsérült elõtte 4 hónapra...
[/url][/img]

bakkerman
a tavalyi is steames volt,és megjelenés elõtt CRACK,meg minden bizbasz nélkül csapattuk. persze ez még nem biztos,hogy az ideivel is így lesz,na de ez full warez téma,inkább a másikban a folytassuk,mert karajj bá lebasz

DONGUBA
es akkor mi van ha jon?meg nem tudjuk hogy lehet majd vele jatszani

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
holnap jönni fog tuti,21.-e a hivatalos megjelenés,az péntek.

zorrobomber

Jöhetne már holnap is a 12! Tûkön ülök

zorrobomber
Ezért szép játék a foci 😊
Amúgy persze nyilván lemostak a pályáról minket az elsõ félidõben, lõttek két gólt plusz a teljesen jogtalan 11es. 2. félidõben már bejöttek a támadásaink, a ccc-nk persze a 2 rugott gólunk után volt, Tóth Balázs kúrta felé szépen. Tavalyi Bl gyõztes ellen amúgy tök jó ez, fõleg hogy úgyis jön mindjárt FM12 😊))

hagyd rá, a hülyével nem kell foglalkozni 😄
Fyrex
állítólag sokkal többet mint az eddigiek, nem fog ártani az angol senkinek 😊

Avanti Crociati!

igen

Fm 12 sok új szöveget fog tartalmazni?

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Elvileg offline mód akkor mûködik ha friss a steam kliens, próbáld azt is update-elni.

Warezt meg szerintem ne itt beszéljétek ki hanem az off-ban.

Valaki legyenszíves válaszoljon a kérdésemre !

na ez jó kérdés.

ez a rész most teljesen steames lesz?

DONGUBA
Es hogy fogunk vele jatszani?Letoltjuk es aktivaljuk steamen keresztul v hogy?

Letöltöttem, de amint net nélkül akartam játszani, nem tudott csatlakozni a steamhez és a játékot sem inditotta el. Megoldás ?

hozzám mindig jöhetsz fm-ezni 😄
bakkerman
xD picit elõreszaladtál 😄

ja, csak ne kéne ZHkra készüljek 😞 tiszta szar így meg fogok bukni és oda lesz az életem egy játék miatt és pár éven belül a híd alatt fogok csövelni és még fmezni se fogok tudni 😞((

bakkerman
hát,21.-e a hivatalos dátum,reálisan nézve csütörtökön már tolhatjuk,de persze a legszebb az lenne,ha már szerdán jönne,VAGY HOLNAP 😄DD

ha szerencsénk van már szerdán vagy akár holnap is játszhatunk😄

DONGUBA
nem

A 12 demoval csak akkor lehet játszani steamen keresztül, ha van internet kapcsolatunk ?

bakkerman
ha szerencsénk van csütörtökön már játszhatunk 😊))))

balassagyarmat 2 az szép 😄
igazából egy rém gyenge csapat!!!!!!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Igen, de ha a régi a klub tulajdonában volt, akkor azért is lehet kapni némi pénzt, ami levonódik az új árából.
drága 😄
egyébként változó, nincs neki konkrét ára
így már nincs gond hogy rájöttem Pecaboy segítségével, hogy nem fejleszthetõ tovább. Mert nem ismertem ezt a "trükköt", hogy több infót kiad ha rajtahagyom mozdulatlanul az egeret. Furcsállottam hogy 1 bõvítés után bemaxolt a Debrecen stadionja (14000)..😞((
Mennyi egy új stadion?
Fyrex
egyébként az olasz stadionok 99%-a nem a klub tulajdonában van, és ez sok más helyen is így van, ergó nem tudják feltételnül bõvíteni... szóval bugról szó sincs

Avanti Crociati!

penge96
De ebbe mi a probléma? A valóságban is vannak stadionok, melyek elérik a maximális kapacitásukat...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ezek szerint új stadiont kell építtetned a vezetõséggel.
A kérdésedre egyébként nem tudom a választ.
Sziasztok!
Megoldódott a "stadionproblémám". Pecaboy hozzászólása segített. Azt írja ki, ki, hogy a stadion nem fejleszthetõ tovább...😞(( Ezt editorba vagy akárhol meglehet(ne) nézni, h melyik stadiont meddig engedi fejleszteni, hogy ne essek újra ebbe a problémába?
Taylor10
Sziasztok.

Valaki a Magyar Megye 2 kiegészítést eltudná küldeni vagy valami linket adni?Elõre is köszönöm.