Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlueMaster
Vááá 12:05 a csomag úton van az átvevõhely felé!!!!

Remélem akkor ma lesz abból a szombatból!!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
A gamersgate-en 0,04 euroval olcsóbb... <#idiota>

Nekem holnap jön a cd galaxistól, már alig várom....

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

bakkerman
na a nagy várakozások közepette kezdek egyet a DVTK-val az FM11-be,természetesen cél a feljutás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
pár hete be van tárazva nálam, ezek szerint most már meg kéne néznem 😊
(nem teljesen focis film de jó sok focis cameo van a Torrente filmekben, na meg amikor a fia bevallja hogy nem az Atletico-nak szurkol azon fetrengtem 😄 )

bakkerman
az nagyon jó film,a fõszereplõ csávó nagyon nagyot játszik benne,én nagyon beleéltem magam a filmbe,már kétszer láttam,megunhatatlan,a hangulata,a zenék,a mondanivalója,nagyon jó film!

Hol a legolcsóbb a digitális verzió? Mert steamen ilyen 14 ezer körülért van ha jól számolom...

Srácok ezt hány gépre lehet feltenni?Mert ha nem csak 1-re akkor beruházok 😄
Mor3llo
Jó film bizony 😄 Minden új FM kijövetele elõtt végignézem az ilyen focis filmeket...Green Street Hooligans, Futball Faktor, The Firm, The Damned United stb...és megfigyeltem, hogy ezen filmek 80%-nál a West Ham van a középpontban. Ez szimpatikus volt, és most elhatároztam, hogy velük leszek. Egyébként elképesztõen brutális keretük van a másodosztályhoz képest...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

természetesen az elsõ karrierem a kedvenc csapatomnak szentelem

focis (pláne, hogy menedzseres) témában nálam az elátkozott leeds united (the damned united) mindent visz, a legjobb ilyen témájú film szerintem.
jé, ez ismerõs 😄 nem rossz film a green street hooligans 😄
Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
élnek a szerverek, élnek a rendszereke...lehet akiválni!

Jó ezt csak felhoztam,igazad is van😊 de szerintem egy picit ovis a játék,mindenféle buta videó,hogy kezdödik a bajnokság,vagy hogy jelöld be ki lesz a 15... vagy hogy nem is tudom mi😄 alapból be se jött az a körités,túlcicázott,erre 5 forintot nem adnék ki,pedig tcm05ig csak az ea sportsal játszottam...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

keletrõl (ha megvan a forrásod illetve kapcsolataid) nagyon olcsón lehet szinte bármit szerezni. és szerencsére ezeken a játékokon nincs régió zár...

hát azért ott sincs kolbászból a kerítés, plusz hallottam már, hogy az olcsó játékoknál crack is volt a lemezen 😄 de ennyi pénzt lehet, hogy megérne
Köszönöm válaszod. Lehet hogy egy próbát megér.

zorrobomber
Eredeti játékok topikban már ki lett beszélve párszor, én is szkeptikusan állok hozzá, nem vásároltam még, többen állítják a topikban hogy õk már vásároltak, sõt rendszeresen vásárolnak itt. Most írtam az email címre, ami ahogy figyelem egy levlista, mert más címrõl androidos telóról írt vissza egy csóka hogy megnézi holnap kapható -e már az FM.

Fõnököm meg most ecsetelte hogy pár hete 10000ft-ból mennyi mindent(4*5 különbözõ múzeumjegy, étterem+kávézó 5 emberrel) vett Ukrajnában pár hete, kezdem elhinni hogy ott tényleg kapni ennyiért dobozos FM-et. Márpedig ilyen szemszögbõl nézve pár iskolásnak jó biznisz lehet megvenni a dobozos játékokat és árulni belõlük a kulcsokat.

Nekem is, azét érdeklõdöm.

nekem nagyon kamuszagúnak tûnik
Itt vásároltál már cd kulcsot? (vagy esetleg ismerõsöd, barátod)
Mert ha ez mûködik én is kipróbálom,és nem fogok warezolni.
Ennyi támogatás részemrõl bõven belefér.

bakkerman
remélem aki holnap korán kel,fm12-t lel 😊))

bakkerman
a fifa manager arcade,az FM meg "szimulátor",mindkettõ más rétegnek felel meg,jön be. az rfactorral játszanak a 20+-os vérbeli szimulátorosok,az nfs meg megmarad a 14 éves arcadehuszároknak

zorrobomber
finoman szólva széjjelveri, ahogy figyeltem, 1-2 hete még toplistás volt steamen a 2011(!!), a napokban pedig már stabil elsõ a 2012 😊

Mor3llo
Próbálnak loholni az FM után. Az FM ennek ellenére szétveri évrõl évre. Hiába no, nem minden a grafika, meg a hamburgerár a stadionban 😉

zorrobomber
ITT 3490.-

zorrobomber
csak tudnám hogy akkor miért rakják bele? 😊 dísznek?

bakkerman
fifa managerbe köztudott hogy nem szabad magyar csapattal kezdeni(vagy úgy általánosságba a 7-8 nagyobb bajnokságon kívül sehol),ahol czvitkovics még pár éve csatár volt,és a kaposvárral veretlenül lehetett bajnokságot nyerni 😊))

Beprobáltam a FIFA manager 12öt,hiszen kiemelték hogy 700 újitást végeztek. Elkezdtem a DVTKval, Carreno a legjobb csatárjuk,18ezres a DVTK stadion ahol csoda ha 2ezren vannak 1 nb1es meccsen,játékosok sincs benne,és nagyon gagyi. 20perc uninstall...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Gondoltam, hogy idén én is szánnék rá pízt és támogatnám a készítõket, hol a legolcsóbb sima CD kulcs a játékhoz, valaki tud ebben segíteni?

zorrobomber
jaja <#vigyor5>

csíp a pisi? 😄
zorrobomber
valahogy én most azt érzem a vizeletemben hogy kiforrott rész lesz az idei, ugyhogy berendeltem, holnap jön.. <#bee1>

gabber_saviola
fúj, az valami betegség lehet. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

távozz sátán!!!!<#ticking>
The Special One
a FIFA Manager 12-t próbálta már valaki?

gabber_saviola
fu tényleg, az offba kellett volna ezt írnom. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nade moderátorúr!<#idiota>
gabber_saviola
jöjjönmá 😛

nekem eddig még eszembe sem jutott, pár hete jöttem rá arra is, hogy már akkor is játszik meccset a tartalékcsapat, ha nincs bajnokságban 😄
Mor3llo
Mondjuk én azt hittem, hogy mindenki így csinálja 😄

zorrobomber
<#eljen> én is ezt szoktam, bár nem kifejezetten a sérülések elkerülése végett, hanem egyszerûen jobban játszanak ha van match fitness

Ok.Ezt a tarcsis dolgot kipróbálom majd.
Nightwish006
Ugyan ne vedd magadra, csak kajak tényleg mindig ez van 😛 Nem kötekedni akartam;>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

na ez egy okos döntés
Nekem nagyon ritkák az ilyenfajta sérülések, mert a sérülés végén leküldöm a tarcsiba, hogy meccsfitt állapotig játszon ott. Ritkán sérülnek ezután meg nálam legalábbis.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

én már kb 6 éve észrevettem, hogy ha valaki visszatér hosszú sérülésbõl, akkor az elsõ meccsén kb 80% az esélye, hogy újra lesérül
Úgy látszik nem olvastad el rendesen amit írtam.Nem a sérüléssel van bajom, hanem ahogy bekövetkezett 2 játékosnál is.Érdeklõdni csak szabad,nem ?
Nightwish006
Miértvan az hogy minden évben megy a sok a sérült bug szöveg? 😛 Shit happens

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu