Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem akkor ma lesz abból a szombatból!!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Nekem holnap jön a cd galaxistól, már alig várom....
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(nem teljesen focis film de jó sok focis cameo van a Torrente filmekben, na meg amikor a fia bevallja hogy nem az Atletico-nak szurkol azon fetrengtem 😄 )
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Fõnököm meg most ecsetelte hogy pár hete 10000ft-ból mennyi mindent(4*5 különbözõ múzeumjegy, étterem+kávézó 5 emberrel) vett Ukrajnában pár hete, kezdem elhinni hogy ott tényleg kapni ennyiért dobozos FM-et. Márpedig ilyen szemszögbõl nézve pár iskolásnak jó biznisz lehet megvenni a dobozos játékokat és árulni belõlük a kulcsokat.
Mert ha ez mûködik én is kipróbálom,és nem fogok warezolni.
Ennyi támogatás részemrõl bõven belefér.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"