Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
az elsõ bajnoki mára az utolsó, az öreg mester kisegített minket <#eljen><#taps>

Avanti Crociati!

Fyrex
sick <#banplz>

Avanti Crociati!

Fyrex
megvolt az elsõ hivatalos tétmeccs

11esekkel továbbgurultunk az olasz kupa elsõ fordulójában

Avanti Crociati!

akvik
kezdõdik😄D am sok sikert.töltöm is a Psg-s karrierem.

LasDen
egy álom valóra vált, hogy ennyi pénzt kereshet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
dream come true for asamoah 😄 <#banplz>
az, dream 😄 véletlenül sem a sok pénz motiválta 😄

Huni92
kwadwo asamoah átadóra sírta magát, 11 millió az ára, ilyen szerzõdést ajánlottam neki, mert ennél kevesebb pénzért szóba sem állt velem.

Huni92
elsõ komolyabb próba, szuperkupa. nem makkoltunk, ádehogy 😄

Fyrex
nekem nem is enged bejelentkezni

Avanti Crociati!

amúgy mi a tökömre jó a facebook plugin? bejelentkeztem, de látszólag semmi nem utal arra hogy mondjuk meccsek eredményét meg tudnám osztani egy gombnyomással...
myl0
Klub VB is behúzva:
Elõdöntõ: FCB - FC Seul: 3 - 0
Döntõ: FCB - Santos 3 - 1 (hosszabítás után)

Egyébként érdeklõdtem Neymar felõl. Kiváncsiságból beajánlottam érte 40 misit. jött a válasz a következõ eladás 35%a + 82 Millió font. Egyébként a klub vb után aláírt ÚJ 4 éves szezõdését a Santossal...

DONGUBA
vrsic......worgu.....sissoko..otoo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

magyar bajnokságban nem nyomja senki??? Ha van valaki és talált valami jo spilert aki el is jön kicsiny hazánkba megírhatná.
A problémád megoldásához nem kell patch, csak a preferences-nél kell a következõket átállítani erre:
Csacsi
Remélem hamar jön az új patch, mert ez nagyon idegesít, hogy nem látom itt az adatokat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

myl0
Megszakadt a veretlenségi sorozat és pont a Real ellen 😞
Real Madrid - Barcelona: 3 - 1 Higany (2) Kaká ill. Messi (Az egyik madrid gól büntetõbõl esett, nálunk 2 - 1nél Villa kihagyta, a kontrából kaptuk a harmadikat.
15 forduló 13 gy 1d 1v 3 ponttal megyünk a madrid elõtt, de õk 1el kevesebbet játszottak...

Fyrex
elsõ dolgom volt a teljes staffot kicserélni, asszisztenstõl kezdve a gyúrókon át az edzõkig <#wave>

Avanti Crociati!

Huni92
na, megérkeztem marosvásárhelyre, betankoltam, indul a móka. a 100 hszt nem olvastam át, de látom, hogy flame már van, tetszik 😄

schalkéval kezdtem, az elõszezont a vonaton lecsaptam. szokni kell még a játékot, a felület nem tetszik, számomra néhol túl zsúfolt.

World-Europe-legalsó.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tényleg nem akarok beszólogatni, de légyszives.

Irfanview, két kattintás , jpg.-be mentsd le és úgy töltsd fel.
FÓRUM. legyél képes alkalmazkodni, ha többen megkérnek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DONGUBA
de hol van az mikor jon elo?meg egyik jatekban se lattam mondjuk csak egy egy ev ment le

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nextgen series.

DONGUBA
Valaki irta asszem hogy van u19 es bajnokok ligaja.....hol es mint is van ez?

Fyrex
köszi, ez jól hangzik <#eljen>

Avanti Crociati!

Probajátékra jön egy rakat 14-15 éves március közepén és leigazolhatod aki tetszik.
Terminátor14
Gondolom most már nem "készen" kapunk egy csorda ifit, hanem mi választjuk ki hogy ki kerüljön fel a csapathoz.

Egyelõre csak ötlet, az elsõ szezon végén majd kiderül 😄

CSAK a Fradi

Fyrex
kérdés

asszisztens feladatainál van egy ilyen opció: "handle youth intake selections"

ez mit takar?<#conf><#conf><#conf>

Avanti Crociati!

Fyrex
ha nem érek el EL helyezést, nem is folytatom tovább <#lookaround>

de amúgy köszi a tanácsot

Avanti Crociati!

LasDen
én jó példa vagyok erre...fionál EL helyezést vártak, de nem kapták meg és repültem is a végén 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arra figyelj, hogy itt erõsen nézik az ígéretet és a teljesítményt. Szal ha úgyérzik fosul megy, akkor kibasznak mint macskát 😊

Fyrex
nah akkor karrier elkezdve

a média a 13. helyre vár, beígértem egy nemzetközi kupaszereplést, és ezért cserébe kemény 3 millió fontot igazolni, 425 ezres fizetési keret mellé

Avanti Crociati!

könnyebb a 2012ben az igazolás,kölcsönzés és játékossal való tárgyalás?? vagy 2011 bõl az meg maradt?

Fyrex
sokan vagyunk

a flegmázást meg rövid úton felejtsd is el

Avanti Crociati!

Ketten vagyunk akinek zavaró😊 Légyszives. Köszi.

Na mindegy,szerintem inkább a játékkal foglalkozzunk.Sikerült eladnom a 30 éves Maxi Rodit, 55k megtakarítás.
2 éve így nyomom a fórumra eddig senkit nem zavart.Úgy látom csak neked van bajod a szuper neteddel.
DONGUBA
Sracok akinek sikerult nemet valogatottat varazsolni irja mar le mert torlotem a fake fajlokat de nincs

barcaval 10 forduló után 28 pontom van 😊
34 lõtt gól és 3 kapott!
és 6 meccsen keresztül nem kaptam gólt 😊

Terminátor14
Annyira azért nem jó, mert lehetne ennyi eszed magadtól is, eléggé alap dolog a képek átkonvertálása 😊

2 klikk plusszba és 1,2mb helyett 100kb-ot kell betölteni, vagyis ebbõl oldalanként mikor mennyit. Engem a 120-as nettel annyira nem zavar, de biztos van, akit igen...

CSAK a Fradi

LasDen
aszittem las palmas ellen fel is jutottam de nem 😄D valladolidot kellet még lelépnem, de egy gagyi elsõ meccs után hengereltünk...

a vezetés meg megdícsért, hogy miket elértem a csapattal...a szurkolók is úgy érzik, hogy velem bármi lehetséges..😄D
a gólkirályok 😄

Na akkor lehet újrarakom másik meghajtóra. Köszi.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

nyugalom, csak segíteni akart
Majd ha karajj mondja,jó?
a játékkönyvtár/data/graphic mappába tettem a dolgaimat, tökéletesen mûködnek
LasDen
hmm...vége a szezonnak...a bajnokság nem lett meg, de playoffba odaértünk....

viszont nemtom hogy maradjak-e...angliába mennék most....

Azért nem jó, mert nincs annyi helyem a C-n. A játékot meg ha más meghajtóra is telepíteném ezeket úgyis a dokumentumokba kell másolni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

DONGUBA
Ez buzi😄DDDDDDDDDDDDDDd......inditanam fm erre kozli STEAM error ez mi?

miért nem jó a nagyméretû? abban szinte minden bennevan...
egyébként ha magadnak akarod összeszedni, akkor a sorti fórumát ajánlom, ott kedvedre válogathatsz (link a bannerben)
Zsolti9014
Gratula mindenkinek az elsõ FM2012-es eredményekhez! 😊

Hajrá Magyarország!