Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avanti Crociati!
11esekkel továbbgurultunk az olasz kupa elsõ fordulójában
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az, dream 😄 véletlenül sem a sok pénz motiválta 😄

Elõdöntõ: FCB - FC Seul: 3 - 0
Döntõ: FCB - Santos 3 - 1 (hosszabítás után)
Egyébként érdeklõdtem Neymar felõl. Kiváncsiságból beajánlottam érte 40 misit. jött a válasz a következõ eladás 35%a + 82 Millió font. Egyébként a klub vb után aláírt ÚJ 4 éves szezõdését a Santossal...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Real Madrid - Barcelona: 3 - 1 Higany (2) Kaká ill. Messi (Az egyik madrid gól büntetõbõl esett, nálunk 2 - 1nél Villa kihagyta, a kontrából kaptuk a harmadikat.
15 forduló 13 gy 1d 1v 3 ponttal megyünk a madrid elõtt, de õk 1el kevesebbet játszottak...

Avanti Crociati!
schalkéval kezdtem, az elõszezont a vonaton lecsaptam. szokni kell még a játékot, a felület nem tetszik, számomra néhol túl zsúfolt.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Irfanview, két kattintás , jpg.-be mentsd le és úgy töltsd fel.
FÓRUM. legyél képes alkalmazkodni, ha többen megkérnek.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyelõre csak ötlet, az elsõ szezon végén majd kiderül 😄
CSAK a Fradi
asszisztens feladatainál van egy ilyen opció: "handle youth intake selections"
ez mit takar?<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Avanti Crociati!
de amúgy köszi a tanácsot
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a média a 13. helyre vár, beígértem egy nemzetközi kupaszereplést, és ezért cserébe kemény 3 millió fontot igazolni, 425 ezres fizetési keret mellé
Avanti Crociati!
34 lõtt gól és 3 kapott!
és 6 meccsen keresztül nem kaptam gólt 😊
2 klikk plusszba és 1,2mb helyett 100kb-ot kell betölteni, vagyis ebbõl oldalanként mikor mennyit. Engem a 120-as nettel annyira nem zavar, de biztos van, akit igen...
CSAK a Fradi
a vezetés meg megdícsért, hogy miket elértem a csapattal...a szurkolók is úgy érzik, hogy velem bármi lehetséges..😄D
a gólkirályok 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
egyébként ha magadnak akarod összeszedni, akkor a sorti fórumát ajánlom, ott kedvedre válogathatsz (link a bannerben)