Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
hazaértem, látom egyre többen vagytok nagyon jóak 😛 este kezdem a karriert! <#gonosz2>#gonosz2>
Avanti Crociati!
csak a kíváncsiság hajt nem akarok még velük kezdeni, majd talán 1szer de akkor full francia csapatot kell majd csinálni 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Anglia
Bolton Wanderers
2011/2012
2013 júniusáig, évi £725000 fizetéssel szerzõdtem a vándorokhoz.
1892, 1921 és 1925ben bronzéremig sikerült menetelnie a csapatnak az angol elsõ osztályban.
FA kupát már nyert a csapat 4 ízben is, de Liga kupát még nem.
A média a 13. helyre várja a csapatot.
Megnéztem, hogy melyik pozícióért mennyit adna a vezetõség...
0 azaz nulla font átigazolási és 29 milliós évi fizetési keretet adnak, ha középmezõnyt igére illetve akkor is ha bajnoki címet. Ezért középmezõnyt mondtam a vezetõségnek.
194 ezerrel alapból meghaladjuk a fizetési keretet, ez ellen mindenképp tenni fogok, ha igazolni nem is, de a felesleges embereket el fogom küldeni.
Ideje volt ránézni a keretre. Alapelképzelésem szerint egy fiatal csapatot akartam összehozni, akik 2-3 év múlva okozhatnak 1 kis meglepetést a PL-ben. Mindenesetre idénre egy jó kupaszereplés nem festene rosszul.
Ennek fényében nem meglepõ, hogy kapus posztra nem Jääskeläinent raktam be, hanem a Bogdán bátyánkat.
A védelem összeállításában nem volt sok lehetõségem, Steinsson, Cahill, Boyata, Robinson négyes került a kezdõbe. Az viszont biztos, hogy 1 Full Backet szereznem kell.
A középpályám közepét 'áthatolhatatlan falnak' szeretném kialakítani, ezért fontos, hogy jók legyenek az ott játszók védekezésben, de nem elhanyagolható a támadást segítõ lehetõségeik.
Muamba és Reo-Coker került középre, míg a 2 Winger sajnos jobb híján egyelõre a két öreg Petrov és Blake lett.
A csatárpárosom Klasnic és N'Gog.
A taktika pedig: 4-2-2-2 >> Gyors direkt passzos játék.
Idõközben megtaláltam a sallang játékosokat is, akikbõl egy kis bevételre tudok szert tenni. Az õ kölcsönadásukból szerzett bevétel illetve fõleg fizetési keret segítségével sikerült pár remek játékost szereznem. Miles Addison és Leigh Griffiths majd csak januárban érkeznek, de Adam Lallana és Jorge Pina már itt van (mindketten Winger poszton fognak tevékenykedni).
Az edzést is összeállítottam: GK - FB, DC - DMC, MC, AM, W - ST posztokra. Ifiknél GK - D - M - S csoportokra bontottam.
Az elõre beállított barátságos meccsek bõségesen elégnek tûntek (8) elsõre ránézésre.
Bolton 3-1 Bolton Res.
Bolton 3-0 Viktoria Plzen
Northampton 0-3 Bolton
Bolton 2-1 Dinamo Bucharest
Bolton 4-0 Racing Santander
Ballymena Utd 0-7 Bolton
Middlesbrough 1-2 Bolton
Elche 1-3 Bolton
Nagyon gyorsan megtanulták a srácok a kiszabott taktikát. Olyan gyönyörû támadásokat és megoldásokat mutattak néha, hogy megemeltem a képzeletbeli kalapomat. A támadó játékkal tuti nem lesz probléma (ha nem lesz sérülés), a védelmemet még gatyába kell ráznom, de szerintem rendben lesznek õk is.
Aminek felettébb örülök, hogy azt csinálják a srácok a pályán amit utasítottam nekik.

Elvertük a sz@ros újpestet
psg-t kaptuk ha továbbmennénk bayern vagy fulham
bajnokságba fej fej mellet haladva érkeztünk el a 2. idei old firm derby-hez ahol meg szétmákkolta az agyát a rangers (kapus a meccs embere, 3kapufánk is volt) maradt minden úgy ahogy volt :
szerencsére még 1szer találkozunk velük a bajnokságba,és persze majd még a felsõház részbe is 1szer, na meg természetesen a skót kupába már összesorsoltak minket,+ligakupába akár döntõt is játszhatunk mind2n(mind2n elõdöntõsök vagyunk)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
CSAK a Fradi
Valencia - FCB: 0 - 0
FCB - Atletico Madrid: 3 - 0 Villa, Pedro, Di Natale
BL csoport: Napoli - FCB: 0 - 4 Villa (3), Di Natale
Magyar kupa az egyetlen értékelhetõ teljesítmény a csapatomtól...
teljesen szétestünk,persze 80 kapufát löttünk...
a végeredmény...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
énis kezdek egyet a psg gárdájával.Alapcsapat nemrossz azthiszem csak egy védõre meg talán egy szélsõre lesz szükség vagy egy kp-ra.Garmiero-Pastore duó sztem minden problémát meg fog oldani.
DiNatale (6+2,5M Font) és Tymoschuk (1,5M Font) jöttek. Abidal Megsérült az egyik felkészülési meccsen 2 hónapra, ugyhogy Maxwell nálam többet játszik, egyelõre. Nem adtam el még senkit amúgy...
BL. 1. forduló Wisla-Barca 0-4 a lengyeleknek kemény 2 lövésük volt,nekünk 27 😄DD
FCB-Villareal 3-0 Villa 2,Messi