Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ennyi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

o yeah, indul a csít-e a 3rd party scout használata c. dráma új fejezete. \o/

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fyrex
ne kezdjük el, gondoltam Gábor ismer már annyira így 4-5 év alatt hogy nem vág vissza és tudja hogy csak viccelek, fölösleges vitázni arról hogy mi számít csalásnak...

Avanti Crociati!

figyelj, a gép ezeknek az adatoknak a tudatában igazol, lényegében te hátrányban vagy, ha nem használod
Ez "csak" annyira csalás, mint pl. más játékban eltüntetni az összes fog of war hatást. Tehát csalás. Én nagyon régóta nem használom, mert tönkrevágja a játékélményt.
részletre
Soha nem voltam nagyobb csapattal és olyan fura , hogy egy értelmes játékos 15 millió alatt nem vásárolható.Ti ezt, hogy oldjátok meg?
gabber_saviola
mindenki használja, még aki tagadja is.

ez nem editor, ezzel nem lehet megpiszkálni semmit. amúgy meg lefosom, kinek mi a véleménye errõl a kiegészítõ progiról. :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Fyrex
kicsit nehezen indultunk, sok gólt kaptunk, de kezdünk összeszokni

Avanti Crociati!

Fyrex
fmrte-re? már a demó alatt kihozták mindíg

Avanti Crociati!

Fyrex
csíter <#banplz>

Avanti Crociati!

ez gyors volt, régen hónapokat kellett várni rá :D
gabber_saviola

Szépek nagyon
fõleg a Vasas :D
Zenszkij
Köszönjük, ez nekem fájt a legjobban <#worship>.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mi is a nyeretlenségi sorozatunkat egy szép gyözelemmel szakítottuk meg :)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

LasDen
elsõ gyõzelmünk a szezonba....yééy...srácok végre mutattak valamit...:DD
http://www.youtube.com/v/0txk-U0Z0N0&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krisz018
Sziasztok!!

Tudna adni valaki torrent linket archoz és logo.hoz?

Elõre is köszönöm !!

LasDen
jó szezont futunk....megvillantom edzõi nagyságom...

ha kirúgnak valamikor, akkor még angliában szerencsét próbálok aztán Keitht visszazavaraom a Stonesba, mert edzõnek förtelmesen szar...:DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hopp ezt eddig nem is vettem észre, javítom majd a magyar verzióra :)
mondjuk ez is igaz helyette meg ezt a logot tették be?

RedJohn
Igen jól tudod de az FM-ben az FTC van benne nem az FFC :D
(Mondjuk pár éven belül õk is benne lehetnek majd :D)

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

Terminátor14
Így van.

CSAK a Fradi

FTC Szurkolóinak is van futball csapatuk úgy tudom FFC néven

RedJohn
FFC?
Ferencvárosi Torna Club = FTC

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

há minek dolgozni? <#idiota>

bakkerman
szép és jó ez a játék közbeni ligák hozzáadása/elvétele,de az a gáz,hogy ha én kezdésnél csak 1 országgal indítok,de játék közben berakok még mellé 4 másik országot,azzal az indokkal,hogy meguntam ezt az országot,ahol legelején kezdtem,nem tudok elmenni dolgozni az utólag betöltöttekbe...tehát ez az újítás só a szarra...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

féltáv
meccsek
tabella
sorry...megvan...én adom a szerzödést a szürkéknek :)

Üdvözlet!

De az u 19 es playerek ,,szürkék,,ez nagyon bosszant...holvannak a fiatal tehetségek?
vagy lassan megjelennek"

valaki tudna erre válszt?

Üdvözlet!

köszi

Üdvözlet!

Fyrex
nekem bejön, nyomassad <#taps>

Avanti Crociati!

Remélem nem gond ha kicsit reklámozom magam, de nekiálltam egy kis logógyártásnak.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdekelne-e titeket.

Screen1 / Screen2

Fyrex
hajrá<#eljen>

Avanti Crociati!

Valószínûleg belevágok egy karrierbe egy kisebb csapattal. A választásom a KKS Lech Poznan csapatára esett!

http://www.youtube.com/v/LOIqy1mxXaU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Olvasd el a #77552 hozzászolásomat, ha a preferencesben átállítod azt a két fület, akkor a játékosok adatait a régi FM-ek szerint fogod látni.
LasDen
elbaszottul indul ez a szezon...

4 hónap faszom...

Sziasztok' lenne pár kérdésem,most kezdtem a 12 öt....
miért szürke az u 19 es csapat....fradi?

a játékos magassága,sulya,adatai nincs szemelött,és csak bonyolult uton tudom megnézni...tudna vk segiteni hogy hl van a 12 ben?

Plusz kik vihetök fradiba? nagyobb fogások?lipták sajna nem jön el....

köszönöm...sztm nagyon jo lett a tavalyihoz képest

Üdvözlet!

bakkerman
én október közepén olyan sérüléshullámba nyúltam bele,hogy 1 hónapig nem volt Pedro,Messi,Alexis,Busquets,Iniesta,és ezidõ alatt csak egyszer vesztettünk pontokat,Lyon ellen idegenben 1-0-ra kaptunk ki. nem lesz nálad se nagy gond Leo elvesztése,legalábbis pontokban ez nem fog tükrözõdni

bakkerman
töltöm a blaugranat,egyébként grat allz,jól nyomjátok!

myl0
ezt nem hiszem el ... a betis elleni bajnokin eltörték messi lábát. 5 - 6 hónapig nem játszhat. qrva jó...

lószart :D
Huni92
ter Stegenrõl végül lemaradtam, nem volt elég pénzem, így fél évig Hildebrand véd.
az igazolások így alakultak:

Huni92
http://www.youtube.com/v/u4PrhCdmeZo&version=3

hildebrand itt vágta el magát. egyébként a feltöltés után felajánlotta, hogy postolhatom a fészre is a videót közvetlenül a játékból.

Huni92
asszem megveszem a gladbach 19 éves kapusát, mert hildebranddal nem vagyok megelégedve, és talán andreas beckre is beruházok.

akvik
én is tolom csak a taktika résznél lemaradok:DD kétmeccsen vagyok túl de eddig nagyon tetszetõs az új fm.

nekem holnap 9kor kell kelnem szóval inkább nem FMezek meg pár sörön meg 1 üveg boron már túl vagyok :D fáradt vagyok hozzá...

Huni92
komolyan én vagyok az egyetlen bagoly? :D

Huni92
a stade rennais ellen játszunk az EL selejtezõben, gondoltam, hogy nem lesz könnyû dolgunk, erre hazai pályán fél óra alatt négyet vertünk nekik, 4-0 a vége is.

akvik
Azt nem értem hogy amikor taktikát csinálom egyszerre iszonyatosan belassul az fm..addig semmi probléma.utána meg mikor azt csinálom teljesen lelassul.milehet a problem?