Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ideiek, tavalyiak is tökéletesek hozzá
Nosztalgiából feltettem a 2009-t, de sehol nem találok hozzá komplett logo csomagot! 😞 Minden link halott... Tudna nekem segíteni valaki Urak?

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Egyszerû, ha te hívsz meg csapatot fizetsz neki, a jegybevétel viszont a tiéd. Ha idegenbe mész akkor neked fizetnek viszont 0 jegybevétel.

SZiasztok
Próbálok pénzt szerezni a csapatnak, de nem igazán vágom hogy a barátságos meccsekért mennyit kapok. Két összeg van , az egyik azt írja x bevétel származik a meccsbõl. A másik pedig a szereplõ csapatok részvételi díját írja. Akkor most a kettõ közül melyik amit ténylegesen kapok? Vagy a kettõ különbsége lenne a valódi bevétel?

gabber_saviola
fürge ujjak? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát elõkaptam 😄

sportingot vertük oda-vissza és egy gól nélküli döntetlen is összejött a valencia ellen, így sikerült 7 pontot összekaparni, ami a harmadik helyre lett elég. igazából jobb is így, mert bl-ben lehet egybõl kizúgnánk, el-ben meg legalább még megyünk pár kört talán.

http://noob.hu/2011/12/05/bl_csoport.PNG

szerencsés sorsolás, a twente és az utána következõ ajax/benfica is verhetõnek tûnik.

http://noob.hu/2011/12/05/el_egyeneskieses.PNG
meccs alatt, ha kicsibe teszem, miért nem megy tovább? áll az óra, pedig nem is nyomtam szünetet.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Darthmushroom
hosszú idõ után beléptem fm-be, befejeztem a 2.szezonom a celtic-kel. sajnos bl-be még nagyon kevesek voltunk bajnokság viszonylag sima volt. 3.szezonra semmi pénzt nem kaptam szóval nehéz lesz így európai szinten fejlõdni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

majd visszaigényli az áfát 😄
Ha már magyar válogatott, akkor itt a jövõ:
Bene András
Õ még remélem sokat fog fejlõdni, egy fél év alatt így is fejlõdött már. Saját nevelés.
Nagy Dávid
Szintúgy saját nevelés, õ már rég itt van nagyon sokat fejlõdött lehet már nem fog, de így se rossz már.
Szenes Bence
Õt Pápáról hoztam, tavaly gólkirály lett. Bár lehet nem fog már fejlõdni, de lehet egyszer még a válogatottban is rugdossa majd a gólokat.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

😊

ám legyen....majd le váltják 😊 nálam speciel a Milan romokban van.....

Üdvözlet!

a 2007-ben emlékszem hogy Priskin nálam is egész jó playa volt a válogatottnál,bár nálam Szabics volt abban a játékban az isten 😄D

*78677- Lehet hogy az FM készítõi már tudnak valamit a magyar bundabotrányról,amit mi még nem...lehet hogy jól megszedte magát belõle,csak hogy ne legyen túl feltûnõ,egy darabig üldögélt a pénzén 😄DD
bakkerman
nemnem,egy vpops vette meg a milant

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

2016 ban...vicces

Üdvözlet!

bellusconit,, borsi csaba váltja az elnöki pozicioban Milan nál...?????ki az a borsi csaba,és hogy kerül oda????

nem tul hiteles 😊

Üdvözlet!

LasDen
2007-ben nagyon jól tolta nálam...Mo-val 68 meccsen 33 gól és még bõven lehetett volna több is, ha tovább játszom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BBeno2
priskin 63 meccsen 9 gól hatalmas csatár 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Láma!
én láttam már ilyet, akkor van amikor senki nem igazolja le és csapat nélkül van egy ideje. akkor úgy dönt hogy inkább befejezi.

Sztem arra gondolsz h van egy olyan menüpont h bizalom, és azon belül kiválasztod a bajnokság fület, ott van az elvárás leírva.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

zorrobomber
valahol talán olyan van hogy a média hányadik helyre várja a csapatot, ott pontos szám szerepel, de az nem elvárás, csak tipp

köszi' ezt értem 😊 azt hittem valahol egész pontosan fogalmaz"

Üdvözlet!

lokika28

ilyennel találkozott már valaki??😮 ez azt jelenti hogy 26évesen visszavonult mert azt nemár:S egy jó csatárral kevesebb a válogatottban és az nekem nemjó:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
"title challenge" -végig szorosan az elsõ hely körül legyél,ha a végén 2. vagy akár 3. leszel,de kevés pontkülönbséggel,akkor no para
"continental qualification" -bajnokságtól függ,de ezt nem kell részletezni(minimum EL hely)
"top half finish" -ha 16 csapatos a bajnokság,akkor minimum 8. helyre várnak,ha 20 akkor 10. stb stb....
"mid table finish" -16 csapatos bajnokságnál olyan 8.-12. hely között

Sziasztok' hol tudom megnézni h a vezetöség pontosan hanyadik helyre vár.....ugyértem olvastam itt h 2.körbe kell eljutnod bl-ben...stb....eddig én csak azzal találkoztam h tabella középsö része,,bajnoki cim elérése.....szoval csak igy kb-ra...érdekelne h pontosan mik az elvarasok..

köszi

Üdvözlet!

myl0
myl0
AC Perugia (1. Szezon) Italian Lega Pro 2/B
„Most meghódítom Olaszországot”. Ez a gondolat motoszkált a fejemben, amikor a közép – olasz kisváros felé vettem az irányt, hogy a csúcsra röpítsem Umbria tartomány székhelyének csapatát az AC Perugiát. A szebb napokat is megélt csapat jelenleg az Olasz negyed osztályig zuhant a nem megfelelõ irányítás hatására, pedig az egyesület 1997 – 2005ig a legmagasabb osztályban is vitézkedett, de azóta semmi pozitívum nem történt ezzel a csapattal. A ’70es években a „Griffo” (Ahogy errefelé becézik az emberek) még ezüstérmet is szerzett a Serie A porondján.
Igazolások:
Fõként ingyenes (Szabadon igazolható) játékosokra számítottam, találtam is elég sokat, van aki kulcs emberré lett, valaki a szezon végén távozott. Akiket kiemelnék: Ayub Daud (17 gól 9 assist a ligában), Bal Támadó középpályásként játszott 40 meccsen, A belsõ védõ párosom: Bergmann Balázs és Cséke György parádésan szerepeltek Magnaval (a kapusommal kiegészülve) a ligában mindössze 26szor rezgették meg az ellenfelek a hálónkat. Clemente, Anderson Costa, (a livornoból kölcsönbe érkezett) Dionisi összesen 76szor mattolták az ellenfél védelmét és zárták a támadásainkat góllal. Siston és Maamar valamint Daud és Margarita remekül osztogattak. Sajnos igencsak túl költekeztem magam, de errõl majd késõbb. Összesen 14en csatlakoztak egész évben a csapathoz. És 15en távoztak. Tehát mondhatni, hogy átalakítottam mindent pincétõl a padlásig. Volt aki nyáron jött és télen már el is küldtem.
Kupák:
Coppa Italia Lega Pro sorozatot nem vettem olyan nagyon komolyan a vezetõség elvárása a második körig való eljutás volt. Ott az egy osztállyal feljebb szereplõ Monza csapata megállított minket.
Az olasz kupában nem indult a csapat: Amit egyébként a Juventus nyert meg a Palermo ellen 1 – 0 arányban.
Bajnokság:
Mint ahogy azt a Tabella megmutatja a bajnokság igencsak szorosra sikeredett. Így alakult, hogy a 33 fordulóban 22 pont elõnnyel bajnok lett a csapat 😄
A egyesületnek financiális problémái vannak. Sajnos késõn vettem észre h 3000 fonttal túlléptem a heti fizu keretet, így igazolni a következõ szezonban nem adtam pénzt, sõt csökkentenem kellett a fizetési keretet 4000 fonttal hetente, ez azt jelentette, hogy el kellett küldenem 4 – 5 kulcs játékosomat, hogy jobbakat tudja igazolni.
A következõ szezon beharangozóján azt írták h osztály különbség van köztem és a liga (harmadosztály) többi csapata közt így bajnoki címet ígértem.
Õrült meccs:
A Giulianova elleni bajnoki igencsak parázs meccsé vált. A bajnokság 8. forulójában.
A következõ szezonban célom egyértelmûen a feljutás.

eredeti?
köszöntem 😊
Sziasztok. lenne egy "kis" problémám 😄 elinditom a játékot és még a kezelõfelületig se jutok el és kilép a játékból ? mi lehet a probléma ? valakinél volt ez valamikor ?
Szycsu
Nyár eleje óta olvasom a fórumot, néha be is nyögök egy-két semmitmondó hsz-t, de most egy kérdésem lenne. 11-gyel tolom (elég kezdõ vagyok, ez az elsõ FM, amivel komolyabban foglalkozom - lement az elõszezon DVSC-vel -), felraktam hozzá a legfrissebb patch-ot. Az lenne a kérdés, hogy bug-féle a játékban, vagy szokjak hozzá, hogy minden meccsen 2313213 sérültem van. Késõbb majd megpróbálkozom a beszámolóval, bár elég balfasz leszek, ne várjatok túl nagy eredményeket. Elõre is köszi.

Les Dogues

bakkerman
nem,csak ha újrarakod a játékot

Sziasztok! Ha feltettem egy patch-et azt valahogy tudom törölni??? Elõre is köszönöm a választ!
Huni92
Almería - 2014/2015

Harmadik évünk volt ez a spanyol bajnokság élvonalában. Látva az elõzõ éveket, idén sem számítottam arra, hogy a két nagy dolgát megnehezítjük, neadjisten beleszólunk a bajnoki cím sorsába, sõt, a vezetõségnek csak egy EL-t érõ helyezést ígértem. Az igazolásokkal nem volt túl nagy mellényúlásom, de természetesen nem mindenki vált be, illetve volt aki egyszerûen nem tudott bekerülni a kezdõbe. Ilyen volt Guarin, Leandro, Bayal illetve Grenier, de a szezon második felében Gámezt is kiszorította a 31 éves Rivas a kezdõbõl. A 15. fordulóig nagyon jól ment a szekér, simán tartottuk a lépést a Reallal meg a Barcaval, de míg nekünk elkezdtek becsúszni kínos döntetlenek a kiesõjelöltek ellen, addig a két nagy rommá verte õket. A 3. helyet viszont stabilan tartottuk, a 36. forduló után viszont az volt a szitu, hogy ha az elmaradt meccsünket hozzuk a Granada ellen, akkor 1 körrel a vége elõtt vezetjük a bajnokságot. Meg is történt, az utolsó fordulónak úgy mentünk neki, hogy verni kell az Atletico Madridot, és bajnokok vagyunk. Nyögvenyelõs meccs volt, és már-már lemondtam a bajnoki címrõl, amikor a csereként beállt Granero a 90. percben egy hanyag átemeléssel úgy jó 18-20 méterrõl megszerezte a gyõzelmet jelentõ gólt, amivel a tabella élén fejeztük be a pontvadászatot. Amint az látszik, pontegyenlõség volt a Reallal, de mivel egymás elleni eredmények tekintetében (2-0, 0-1) jobbak voltunk, így mi vittük az aranyat. Idén inkább csapatként voltunk erõsek, mintsem egyénileg, és ez látszik is a statokon.

Amivel az elmúlt két évben szenvedtünk, az a Spanyol Kupa volt, mivel januárban mindkétszer kiestünk a sorozatból. A szezonnak úgy indultam neki, hogy ha mást nem is, de a kupát azt meg kell nyerni, így nem cécóztam, az aktuális legerõsebb kezdõ játszott minden meccsen. Nem mondanám sétagaloppnak a döntõig vezetõ utat, illetve a Valencia elleni finálé sem volt egyszerû. Rochina ezen a meccsen lõtte meg 100. gólját az Almería mezében, egy kupát ért a találat.

Ja igen. A szezon elején leesett egy Európai Szuperkupa gyõzelem is, így május végén már három trófea díszelgett a vitrinben.

A szezonnak viszont még nem volt vége, ugyanis alig 3 nappal a Valencia elleni kupadöntõ után a csapat félrészegen kellett játsszon a Manchester United ellen. A tavalyi 3. hely a bajnokságban feljogosított arra, hogy a BL-ben induljunk, és a csoportkörben megint belenyúltunk a tutiba, ugyanis a Lech Poznan mellé megkaptuk a Milant meg a Mu-t is. A Lech persze nem volt tényezõ, jól jött a 6 pont amit ellenük szereztünk, mert a két nagy ellen összesen 3 pontot szedtünk össze. Kétszer ikszeltünk a Milannal, egyszer a MU-val, és az utolsó csoportmeccsen sima 4-0-ás vereséget szenvedtünk az angoloktól. Végül a 2. helyen végeztünk, megelõzve az olaszokat, de 7 ponttal kevesebbet gyûjtve az angoloknál.
Fortuna ezután kegyes volt hozzánk, a nehéz csoportkör után vállalható ellenfeleket kaptunk az egyenes kieséses szakaszban. Így bejutottunk a döntõbe, ahol megkaptuk a Manchestert játszópajtásnak.
Nos, még a Valencia elleni siker örömmámorában úszva nem tudtunk mit kezdeni Nanival, aki kétszer mattolta Enyeamat, ráadásul nem is gyenge gólokkal, viszont az angolok védelme nem tudott mit kezdeni a Bressan - Canales - Seleznyov - Rochina kvartettel, így hiába volt Marcano hülyesége (1 perc alatt két szabálytalanság, két sárga), megvertük a Manchestert Lisszabonban. Seleznyov a BL gólkirálya is lett úgy mellékesen.

Annak ellenére, hogy csapatként muzsikáltunk igazán jól idén, volt néhány húzóember a gárdában. Bressan a jobb oldalon jobban irányított, mint Canales középen, bár rá sem lehet túl sok panaszom.
A csatársor idén is villogott, a már elég rendesen összeszokott Seleznyov - Rochina páros megmutatta, hogy kell vagdosni a gólokat.

Jövõre a cél megvédeni az idén megszerzett címeket, bár nem lesz könnyû, illetve behúzni a Klub VB-t. Nemsokára kezdõdik a Copa America, amelyen Chilét irányítva veszek részt, és mint a világranglistát vezetõ ország válogatottja, valamint uralkodó világbajnokok, esélyesek vagyunk a gyõzelemre. Elõtte lesz két barátságos meccsünk a brazilokkal, ott mutatkozok majd be, mint szövetségi kapitány.

szabocsaba1983
Hát ide kerültünk:

(a görög csapat közeli ismerõs)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Én most kaptam egy nagy pofont. Idegenbeli gyõzelem után nincs meg a béel😞

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Anzsival sikerült a 3. bajnoki cím, hatalmas csata volt. 1 ponttal nyertünk a katonacsapat elõtt! Orosz kupa is meglett. eddig nyáron sikerült 2 bombaigazolás! Kolo Touré, Per Mertesacker. Még egy bombacsatárt és egy bak védõt akarok és végre igazi sztárcsapat leszünk. Többi Anzsis? 😊
bakkerman
mondjuk ez elég szar a játékban,hogy elérhetek én akármit egy adott csapatnál,ha következõ szezon nem úgy indul,ahogy el van tervezve,akkor már rögtön insecure-ba megy az állapotom,és jönnek a cikkek,hogy rezeg a léc...azért nem hétköznapi eredmény volt az elsõ évemben a feyenoordal az a 2. hely,aki ezt a valóságban is eltudná érni,annak az edzõnek jópár évre betonbiztos helye lenne!

bakkerman
2. szezon is elindult,október elsején le mondtam,7 bajnoki után 2 gyõzelemmel,1 döntetlennel,4 vereséggel álltunk,BL-ben a 3. sel.körben a sporting 3-7-el elkalapált minket,EL playoff körében az Aston villa 0-3-al ejtett ki minket...igazolni nem tudtam,a távozók helyére az ifibõl hoztam fel pléjákat,ami rossz húzásnak bizonyult....automatic reputationnel indultam,tehát semmi esélyem sincs valami jó klubhoz aláírni,így betöltöttem a dél koreai ligát,az decemberben aktiválódik,hátha ott találok klubot.

Dynamo Drezda, 2011/2012, Bundesliga 2.

Nagyrészt cseréket és kiegészítõ embereket igazoltam. Idén a szokásosnál nagyobb kerettel dolgoztam, de nem bántam meg, sok volt a kisebb-nagyobb sérülés, így mindig mindenkit tudtunk megfelelõen pótolni.

A kupában jól szerepeltünk, a legjobb 16 között estünk csak ki, elõtte pedig elsõ osztályú csapatokat sikerült kiejteni.

A bajnokságot hatalmas csatában nyertük meg. A Frankfurt mindig ott volt a nyakunkon ill. fordítva. (Meccsek egyik és másik fele.) Játékosstatok, a számok kedvelõinek.

Irány a Bundesliga!

SCHALKE 04

Elkezdtem egy karriert kedvenc német csapatommal. Mivel átigazolásra egy fillért sem kaptam, és mellette a fizetési keret is teljesen ki volt használva, erõsítenem nem nagyon kellett, de azért sikerült pár új arcot hozni.
A legnagyobb sikerem kétségkívül az, hogy hosszabbítottam szinte minden alapemberemmel, illetve a stábot is szinte teljesen kicseréltem.
Metzelder és Uchida eladásával (mindketten sokat kerestek) egy kis pénzhez jutottam, így sikerült Arne Friedrich, Kevin-Stuhr Ellegaard és Andreas Hinkel személyében ingyen igazolni, illetve a Zvezdából leigazolnom Darko Lazovic-ot.
A szezon jól indult, a kupában továbbjutottam az elsõ körben, októberben a másodosztályú Aue sem jelenthet papíron akadályt.
Az Európa Ligában a Ried ellen bejutottam a csoportkörbe, ahol a Stoke - Rubin Kazan - Omonoia Nicosia triót kaptam.
A Bundesligából eddig 4 forduló ment le, 9 ponttal a 2. helyen állunk, az elsõ meccsen pl. 7-0-ra gázoltuk a Leverkusent.
A bajnokságban mindenképpen BL-helyen szeretnék végezni, és a kupákban is addig jutni, ameddig csak lehet.

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

Ez volt a gond.
Nem voltak regisztrálva a Castilla-ba, azt ugyanis az assistant managerem intézte 😞
Na majd innentõl már én csinálom azt is, nem lehet ezekre rábízni szinte semmit.

Egy darabig a Team talk-ot is rábíztam az asszisztensre, de aztán a sztárok (CR7 fõleg 😊 elkezdtek nyafogni, hogy nem foglalkozom velük, úgyhogy azt is vissza kellett vennem.
Pedig nyert a csapat folyamatosan 5-6-7 gólókat rúgtunk.

No mind1, köszi a tippeket, csak meglett mi az oka 😊
Tono34
Teljesen rendben van, hogy a Catania 4. Anno többszörös BL gyõztes csapat volt nálam 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mondom 😄

bajnokságban is megy a szekér, a frankfurt elleni fiaskót kivéve:
meccsek / tabella
ja, erre nem gondoltam<#nevetes1>
LasDen
ne a játékost hibáztasd hogy egy unalmas meccset fel akart dobni...😄

Ja, és a hiper szuper asziszt menegerem azt mondja hogy milyen jól játszunk, miközben 2. osztályú csapat ellen döntetlenre állunk itthon.
Ilyet még nem láttam, de szerintem mások se nagyon.Liverpoolal nyomom, tehát nem kutyaütõkkel.Hátraadja a játékosom a kapusnak(Reina, nem egy balfasz) az meg vetõdve elõre fejeli mindez olyan 35 méterre a kapumtól.Az ellen csatára meg persze félpályáról beível az üres kapuba,
zyndar
Csapatkapitányunk tutira fogadott arra, hogy lesz öngól a mérkõzésen <#idiota>

Ogbonna alkot...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi