Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9. fordulótól a 12.ig : Cesena,Siena,Novara,Lecce 😄😄 gondolhatjátok elõtte milyen sorsolásom volt, de nagyon ügyesek voltak a srácok!!

beindult 😄 4 meccs 4 gól

Láma!
mégis csak jó valamire?😄

[/url][/img]

Huni92
halihó!

zorro, láma, csaba:

hoztam én is olvasnivalót 😊

Marosvásárhely - 2011/2012

Igazolások

Ahhoz képest, hogy a szezon harmadik harmadában volt 10-12 pontos elõnyünk is, elég szoros lett a vége. Az utolsó 5 bajnokinkból 4-et elvesztettünk.
Statisztikák.

A kupát magabiztos menetelés után egy õrült meccsen húztuk be, volt egy piros lap is a véghajrában a dinamonál. Ráadásul a meccs elõtt Lung Jr megsérült, így egy nonskilles kapus "védett" a döntõben.

A csapat nem volt rossz, de ide is jól jött néhány vezér. A védelemben Gioda meg Gnanou, a középpályán Abelairas és Dos Santos, a csatársorban pedig Torassa és Villalva voltak az ászok.
Utóbbi besöpört minden díjat idén, gólkirály, gólpasszkirály, legjobb átlaggal rendelkezõ játékos, év játékosa lett.

A januári edzõmeccseken megvertük az Anzsit, a Bilbaot, az Almeriat, ikszeltünk a Napolival, mégsem érzem azt, hogy ha õsszel majd valamelyik csapattal összefutunk az európai kupaporondon, lesz esélyünk. Cél bejutni az EL csoportkörébe, mert ahhoz, hogy a BL-ben játsszunk õsszel, óriási szerencse kell, mert selejtezünk majd, és nem hinném, hogy könnyû ellenfelünk lesz.

Floro Flores gyereket még a járási kettõbe se vegyétek meg, elképesztõ micsoda falábú ebben a szériában.

LasDen
san marino...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
õsztõl indulnak a VB selejtezõk európában,most a válogatottakat nézem,hátha lesz valami olyan válogatottnál üresedés,akivel reális cél lehet egy VB kvalifikáció

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
ott vannak a britek..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
jah,bocs,a spanyolok ki se jutottak az olimpiára a játékban,így vissza is vontam a jelentkezést 😄

bakkerman
jah,és az aranylabdát NEM Messi kapta,hanem CR,a 2. Messi lett,a harmadik Villa

bakkerman
FC BARCELONA 2011/2012

mostanában nem toltam a gémet,ezért visszarázódásképpen kezdtem egyet a kedvencekkel 😊

SPANYOL SZUPERKUPA
EURÓPAI SZUPERKUPA
KLUB VILÁGBAJNOKSÁG
SPANYOL KIRÁLY KUPA
SPANYOL BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNY
BAJNOKOK LIGÁJA
SPANYOL BAJNOKSÁG EGYÉNI STATISZTIKÁK
A KERET

megpályáztam a spanyol olimpiai válogatott kapitányi posztját,hogy nyáron ne unatkozzak,hátha sikerül egy olimpiai címet is összehozni

csige791
Sziasztok,

A Pécsel játszok az FM 2011-el, egy haverommal, õ a Nyíregyházával van és LAN-ban játszunk. Szeretnénk a saját csapatainkban lévõ játékosoknak képet rakni a játékba. Hogy tehetjük ezt meg? milyen editor kell hozá?

Ez a "mielõtt kérdezel FAQ" dolog jó de sajnos nem találom meg a faq. A banner alatt csak magyarítást találok.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

szabocsaba1983
Európai szuper kupa:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

gabber_saviola
\o/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
e ööm e bódottá

BBeno2
mert 3 pixellel nagyobb a megengedettnél 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Láma!
sorry, nme tudom miért ilyen homályos...:S

Láma!
FM karrierem egyik, ha nem a legszebb eredménye:
34. forduló

nekem is ilyen volt, kikapcsoltam a lelátókat és tökéletes lett
penge96
mégsem tudok*

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Még mindig nincs valakinek ötlete, hogy miért szaggat a játék 3D meccs alatt? Olvastam valahol, hogy ez még jó pár usernél jelentkezik, de egy "nem tudjuk rá a megoldást"-al lerendezik... csak elég gáz, hogy minden részében megfelel a gépem a játék igényeinek, mégsem vagyok normálisan játszani vele, hiába veszem meg. Legalább a hivatalos fórumon valaki válaszolhatna nekem, de még ott sem...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Anzsi 2015-2016-os szezonban járok.
Olyan sztárok érkeztek a csapatba, mint Benzema, Kolo Touré, Mertesacker, Pepe, Nuri Sahin, Khedira... rengeteg pénzt elszórtam mert feldühített hogy mindig csak negyeddöntõig jutunk a BL-ben. Ebben az évben viszont meg akarom nyerni. Mostmár olyan erõsségû a csapat hogy vertük a real-t majd a dinamo zagrebet és az anderlechtet is 5-0-ra.
Miért, a 2010-et így nyomom huge adatbázissal. Igaz, az átlagnál hosszabb idewig tart egy szezon, de nem sietek sehová. 😊

Akkor ezek szerint nincs crash dump? Mert akkor éeváltom a jó kis 2010-et.

Huni92
Almería - 2015/2016

Errõl a szezonról nem bonyolult írni, mindent vittünk amit csak lehetett.
Sorrendben:
Spanyol Szuperkupa a Valencia ellen, 3-0, 2-5, idegenben lõtt több góllal lett a mienk a serleg.
Európai Szuperkupa
Klub vébé
Copa del Rey
Bajnokság
Bajnokok Ligája

6/6, teljes siker.

Játékos statok a bajnokságban
Játékosmozgások
Csapat
Egy kis áttekintõ

Rochina
Seleznyov
Mata
Benzema
Macanga
Sibomana

65 meccsen mindösszesen 3 vereségünk volt (Real, Bilbao, Milan), ha a felkészülést is beleszámítom akkor 70/4.

147000... 😊

www.smart-bus.hu

hány százezer játékost tölt így be kezdésnek?

Én is úgy tolom... összes bajnokság, nagy adatbázis! 😊

www.smart-bus.hu

BBeno2
óóó fuck elfelejtettem méretezni. sorry érte.
szóval a kép-

Börs- valencia 2-0

BBeno2

BBeno2
Hatalmas gólt lõtt Molnár Gábor a Benficának. kompletten alázta meg az egész mezõnyt.

<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/26OK19QMeaU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

jöhet az elõdöntõ EL-ben.

Budaörssel játszom.

Molnár gólja a 2. ,de a 3. gól sem rossz azért.

szabocsaba1983
4 millióba került lefizetni a hatóságokat, az építõanyagot helyben bányásszák, a helyiek "szívesen" felhúzzák ingyen a stadiont, ja, és még 1,51 millát összeadakoztak "önszántukból" <#mf1><#mf1><#mf1>

BBeno2
WTF !

4 millió fontból épül az új stadionod? mibõl lesz?

szabocsaba1983
Anji Makhachkala

Orosz premier liga, 2. szezon

Célom idén a CSZKA megszorítása, vitézkedés a BL-ben, és folytatni a csapatépítést. Ebbõl az elsõ kettõ nem jött össze, mégsem mondhatom, hogy csalódás lett volna a szezon:

Bajnokság
Kupa
BL
EL

döntõ:

Az európa liga gyõzelem után ez jött, meg ez

Nagyon csábító ajánlat, idén ’majd 30 ponttal nyerték a bajnokságot (tavaly 8-al), szinte kész csapat, sztárokkal, pénzzel, szóval nem lenne sok kihívás, csak az a 8-10 meccs a BL-ben évente…
Itt meg el kell verni a CSZKA-t! És végre bekerülni a BL fõtáblára!
A stadionépítést nemrég kértem, elutasítottak, és lám, mit tesz egy kupagyõzelem.

A csapat jobb volt, mint tavaly, a bajnokságban az elején hullottak a pontok, ezt jövõre nem szabad megengedni (a CSZKA 2x kapott ki a szezonban összesen!!!), ha a 2 rangadót megnyerjük (most mindkettõn kikaptunk), akkor az ugye 12 pont plussz, és most 1 ponttal bajnokok vagyunk…

Megint Balázs a csapat legjobbja, megint Eto’o rúgta a legtöbb gólt (2 éven belül pótolni kell), Kadlec szépen fejlõdik, eredményességben is.
Akinfeev-et kéne megszerezni (bajnokságban néha nem tud védeni Guilherme, mert sok a légiós, és még 4 éve van az állampolgárságig), és William-et a Shaktarból, de szerintem egyikre sem lesz sanszom.

Csapat
Igazolások (nem kell megijedni, részletre.)

bakkerman
összes bajnokságot? na arra kiváncsi lennék 😄DDD

Sziasztok,

Érdeklõdnék, hogy a 2012-re is jellemzõ-e a crash dump? Én szeretem az összes bajnokságot és a nagy adatbázist betölteni, és pont emiatt maradtam a 2010-nél, mert ott a 3-as patch-ben megoldották a crash dump kérdést, soha nem szállt el, ellenben a 2011-el. Remélem van ebben elõrelépés.

hogyan lehet a squad statust megváltoztatni manuálisan?

LasDen
nem tud...hát folyton elissza...😄

tippmixelj már össze egy újabbra, használtan már egész jó áron lehet olyat venni, amin elmegy szépen 3d-ben
micsodaaaa?? 😮OO van ilyen fícsör? ha igen, így még jobban sajnálom hogy a gépem miatt csak 2d-ben nézhetem a meccseket...
szabocsaba1983
Nektek volt már olyan, hogy görögtüzeket gyújtottak a lelátón?

Sziasztok! Új játékot akarok kezdeni, az lenne a kérdésem, hogy melyik a legújabb patch a játékhoz ?

lippet
Hali!

Lenne egy kérdésem! Sikerült egy új stadiont építettni, de eléggé zavar a sablonos neve: Chelsea Stadion. Át lehet valahogy nevezni, vagy felejtsem el ezt a tervemet?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Sajnos a Goole AFC-s mentésemet reménytelen financiális helyzetem miatt hanyagolom...Neki kezdtem egy East Fife- skót 3.ligából indultunk,és az elsõ szezonom simán behúztam.A bajnokság mellé nyertem egy kupát is.A második szezonban megint megnyertem a kupát,de nem a Skót liga challange kupát,és a bajnokságot is.Ám itt jött megint a hatalmas katasztrófa...A vezetõségem bõvíti az 1995-fõs katlanom,és -6,000,000 fontra kerültem.
Magyarán szólva csõdbe kerültem...Próbálok 1-2 játékost pénzé tenni,de nem igen viszik el nyomott áron...A fizú keretem 5000 font/hét,ami szerintem borzalom kevés egy Celtic,Rangers ellen..A játékosaim fél-profik,de most váltottunk profi státuszra..De ezt a csõdöt hogyan fogom elkerülni még magam se tudom 😞
Sok sikert mindenkinek 😊
na akkor egy kis szezoneleji képkavalkád

igazolások (elég sok a generált közte, kevés lehet az ismerõs név. nagyobb összegû igazolásokat részletfizetéssel oldottam meg, így sikerült ennyit költeni. amúgy néhány esetben kicsit ráfizettem, de kevés volt az igazán jó játékos akit meg is tudtam szerezni, így nem sajnáltam értük a pénz.)

íme néhány játékos, elõször a szabadlistáról igazoltak közül:
vignali
breuil
frey
...és a pénzért igazoltak közül:
gabbiadini
mandorlini
godoy

a bajnokságbéli harmadik hely bl rájátszásra jogosított fel minket, idén a tavalyinál jóval erõsebb ellenfelet kaptunk, fel is készültem az európa ligára... csalódnom kellett, pozitívan persze. 😄

odavágó (az esélytelen nyugalmával játszás és a hiszek bennetek duma ismét bizonyított.)
visszavágó (3-0-ra is vezettünk...)

bl csoportok
Sziasztok. A Leicester City-vel kezdtem egy karriert. Cél egyétrelmûen a feljutás. November van, eddig elsõk vagyunk, 11 pont az elõnyünk a 2.-al szemben. Majd szezon végén írok beszámolót, ha érdekel valakit..
nos akkor. nincs kedvem most regényt írni úgyhogy csak a lényeg. amit a szerény keretünkbõl ki lehetett hozni, azt kihoztuk, elégedett vagyok. mondjuk az olasz kupáért kár. történt ugyebár egy tulajdonosváltás is, de pénz nem állt a házhoz vele sajnos...

alessandria, 2015/2016, 2. szezon a serie a-ban

bajnokság, 3. hely
olasz kupa, negyeddöntõ
bl csoport, 3. hely
el kieséses szakasz, negyeddöntõ
Erre nem gondoltam! 😊 Köszi....

www.smart-bus.hu