Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben egy érdekesség, Ibra fizuja 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Ezért is nem tudom játszatni õket folyamatosan, mert az U19-be már nem nevezhetõek.
Alapvetõen az lenne a cél, hogy a csapatnál maradjanak (jó edzõk, jó létesítmények) és ha lehet folyamatosan játszanak a Castilla-ban, ahol amúgy is kevés játékos van.
Ezért nem értem, hogy miért dobálja vissza õket 😞
Azt hittem van vmi pipa amit nem pipáltam vagy vettem ki és ezért küldik vissza õket.
Az is fura, hogy minden Castilla meccs elõtt rákérdez az asszisztens, hogy engedem e ezt a 4 tagot játszani a meccsen? Holott Castilla tagok, én küldtem át õket.
No mind1, ekkor rányomok, hogy igen engedélyezem, ilyenkor általában bekerülnek a kezdõbe vagy cserébe (de van hogy nem) és játszanak, majd meccs után, jön a belinkelt üzenet (lásd a képen) és visszaküldik õket 😞
Ehhez viszont az kell, hogy folyamatosan játszanak !!!
valami 5let, hogy ne dobálja vissza õket ?
Egyáltalán lehet beleszólásom a Castilla összeállításába, vagy abba, hogy kik kerüljenek a csapathoz ?
és ha te a nagycsapatot vezeted, nem is engedhetsz olyan játékost a castillába játszatni aki a nagyok közt van regisztrálva ez a castillánál egyik szabály. viszont fordítva mûködik, tehát a castillából néhány tag játszhat a nagycsapatban.
Minden FM elején (elsõ 1-2 szezon) mindig én intézek minden konferenciát.
Utána viszont beleunok. Mindig ugyanazok a kérdések.
Az elsõ év eleji bemutatkozó konf.-ra sablonszerûen tudom hogy miket kell nyomni.
A 11-rõl tudok véleményt nyilvánítani.
Ott volt, hogy direkt esélytelennek mutattam magunkat egy kiesõjelölt ellen és a srácok fel is szívták magukat. Azt is tudtam, hogy ha bárki ellen magabiztos gyõzelmet mondok, akkor max X lesz (kis túlzással persze). Olyankor a játékosok mintha kakiltak volna az egészbe.
Tehát az elsõ szezon után már ott is sablonszerûen mentek a dolgok. Az eredmények jöttek is.
Ami miatt megoszlik a véleményem az az, hogy miután teljesen meguntam ezt, mindig rábíztam az asszisztensre az ilyen dolgokat.
A 12-ben a Boltonnál csak én dumáltam, PL gyõzelem is lett a vége.
Most a Sturm Graznál csak az asszisztens (eddig csak a bemutatkozást csináltam én), és ugyanúgy jönnek az eredmények.
Tudja esetleg vki, hogy miért lehet az, hogy a játék automatikusan visszadobál néhány játékost a fiókcsapatomból (Castilla) a nagycsapathoz.
Pedig elõzõleg én küldtem õket, hogy játékban maradjanak, sõt a fiókcsapat meccsei elõtt még fel is jön az üzenet az inboxban, hogy engedélyezem e , hogy játszanak ?
Természetesen engedélyezem, majd a meccs végeztével visszadobja õket. Mindig csak ezt a 4 játékost !!!
Lásd a képen:
Van valami beállítás valahol, amit be tudok pipálni, hogy ezek a játékosok ott maradjanak a fiócsapatban, amíg nincs rájuk szükségem ?
Marha idegesítõ állandóan visszaküldözgetni õket. 😞
Elõre is köszi a választ...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Serie A
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Cleiton Xavier
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én a nagoya grampus és a sumizu s-pulse között vacilálok... elõbbi wenger, utóbbi ljungberg miatt 😄
Év játékosa Bressan lett
Ezen kicsit meglepõdtem...nem nagyon kell igazolni a nyáron 😄

Közben megvolt az EL sorsolás, jó kis csoport lett. A selejtezõ 4. körében a Hajduk gárdáját ejtettük ki 6-2-es összesítéssel.

www.smart-bus.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
betekerte rendesen....😄
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Másik kérdésemre nem tudod a választ? Vagyis net nélkül fel lehet telpíteni?
www.smart-bus.hu
amúgy jó kérdés, mivel mindenképpen steames az aktiválás, de hátha van itt okosabb ember is
Hogyan tudom a játékot lemezrõl steam nélkül feltenni? Mert nincs netem.
meg fogom csinálni, csak jelenleg a munkahelyem leköti minden idõmet még otthon is :S
a 2014-es elõszezon is lezajlott, elég gyenge eredményekkel.
7 meccsbõl 2 gyõzelem (3-1 a bayern, 4-3 a barca ellen), 1 döntetlen (2-2 az inter ellen), 4 vereség (2-5 a city, 3-4 a newcastle, 1-2 a fulham, és 0-1 az udinese ellen).
igazolások
enyeama, reinartz, kara és talán gámez jött a kezdõbe, kolarovot vissza is küldtem, mert túl sok volt a légiós, carlos eduardo szintén emiatt távozott kölcsönbe.
MU, Milan, Almeria, Lech Poznan BL csoport, köszipuszi...
Európai Szuperkupa