Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
squad-move to aff....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

linket tud vlaki az új patchhez, mert mindenhol csak leírás van?
Elég laza ez az idei manager. Igaz Juvéval vagyok, de akkor is nagyon simán húztam be a bajnokságot meg a kupát. Del Piero meg 37 évesen 36 bajnokin 23 gólt és 14 gólpasszt hintett, 4x lett a meccs legjobbja és 7.43 az átlag teljesítménye... : DD
bakkerman
na a karácsony szellemében indítok egy laza gémet a Fradival :)))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Akinek az alapjáték könnyû volt, az rakja fel. Finoman tud szopatni a gép, és igen kicsit nehezebb lett.

Akinek meg nehéz volt alapból, az ne rakja fel mert sírás lesz a vége :D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

akkor végülis hanyagolhato az uj patch? ugy értem merre döl a mérleg nyelve? több a pozitivum? vagy több a negativum....ha kicsit bövebben kifejtenéd :)
Neked bevált?

thx

Üdvözlet!

igen, ezek érvényesek rá.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ahol lekuldod tarcsiba, ott van alul

Anzsival öt szezonba telett BL döntõig jutni.. Nem sikerült megnyerni a Milan ellen, pedig a barcát sikerült megvernünk. Ezután lemondtam és 2 hónap múlva pont a BL gyõztes Milannal kötöttem szerzõdést.
hello' mik a tapasztalatok az uj patc-röl??
külföldi forumokon nagyon furcsa dolgokat olvasok...moral fentartas nehezites,,,taktikai butitasok" brutal nehez lett,,,plusz az atlag teljesitmenyeket is lejebb vittek "
meg sok mas ilyesmi

ha brutal nehez lett a game ,akkor nem rakom ....eleg nehez ez igy is nekem :)

Üdvözlet!

Na osztrák liga aktiválót nem találtam,ezért most az lenne a kérdés,hogy hogyan lehet aktiválni a ligákat?
Mi a menete,és hol keressem? :)
Elõre is köszi
Láma!
elmondanám valaki hogy tudok fiokcsapathoz küldeni egy embert? nem találom sehol

Srácok valaki nem tudna adni egy osztrák alacsonyabb osztályú liga aktiváló csomagot?!
szabocsaba1983
Neked ki a kedvenc pléjád? <#rolleyes>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

bakkerman
ha vannak "öregebb",tehetségesebb játékosok az U20-ban,akkor nem fogja játszatni a gép,max 2-3 év múlva,ha rendesen fejlõdik,Amaurit totál felejtõs elpasszolni,lehetetlen,2012 nyaráig van szerzõdése,mást nem tudsz csinálni,csak várni. mindenesetre ne is játszasd,mert nagyok a prémiumai

Hali! Van valakinek valami tippje hogyan oldjam meg hogy egy 15 éves játékosom rendszeresen játsszon az U20-as csapatban, és nem én szeretném irányítani a csapatot. Illetve a Juvénál hogyan adjam el Amauri-t, Iaquintat, meg a többi fölös embert. Próbáltam ajánlgatni õket de senkinek sem kell.
szabocsaba1983
Talán, mert megnyertük...<#kacsint><#awink><#idiota>
Meg Milan is sokáig jutott, és egyébként a francia csapatok is, németek nem nagyon, így õk buktak egy helyet.

Darthmushroom
mivel az angol sokadik osztály nem jött be inkább befejeztem a brighon elsõ évemet. célünkat elértük feljutottunk "simán". hát szerencsés volt a sorsolásunk a végén. mi végén tabella hátsó felével játszottunk még a mögöttem lévõk végig egymással. pénz kaptam nyáron,télen is úgyh részletre szépen költekeztem, mondjuk kellet is félévkor egyik legtöbb kapott gólú csapat voltunk.

fa kupába is szépen meneteltünk, szerencsére ellenünk az evertonon kivül soha nem a legjobb kezdõ állt ki, valszeg megyünk az el-be mivel az everton 4.lett a bajnokságba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nottingham Forest, 2012/2013, Premier League

Teljesen kimerítettem az átigazolási keretet és még egy kis adósságba is hajszoltam a klubot, de erre szükség volt hogy ténylegesen át tudjam faragni a keretet. Ez nagyszerûen sikerült szerencsére, kivéve talán a kapusposztot. Ezzel a kerettel vágtam neki a szezonnak. (Év végi statok itt.)

Az FA kupában tûrhetõen, a Ligakupában viszont erõn felül teljesítettünk. Íme a döntõ.

Fantasztikusan kezdtük a bajnokságot, de tavaszra kicsit elfogyott a lendület, szerencsére nem csak nálunk, így változatlanul ott voltunk a dobogó környékén. Egy fordulóval a vége elõtt sikerült feljönni a harmadik helyre, ám mivel az uccsó fordulóban sikerült kikapni az amúgy verhetõ Newcastle otthonában így csak negyedikek lettünk... (Meccsek egyik és másik fele.) Ám összességében ez is bravúr, szóval nem bánkódom annyira. Játékosstatok.

Fletcher és Kadlec kiemelkedtek a csapatból, elõbbi az Év játékosa is lett, de Vaclav és felfért a dobogóra.
Tono34
Régóta nem játszottam már FM-et, úgyhogy elkezdetem egyet a Regginaval.
Melóban játsom :) úgyhogy jó sokáig tartott az elsõ évad.

Íme:
Tabella:

Keret:

Folytatásjövõre, a csapat is szabin én meg csak ma dolgozom mára utoljára az idén :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zorrobomber
tudom hogy minden évben volt 1-2 csítpléjer, de ez a kadlec gyerek lassan mindenkit túlszárnyal. nem is tudom mikor olvastam itt olyan beszámolót amelyikben nem szerepelt..

fm-es karrierem legizgalmasabb kupadöntõjén vagyok túl! pedig elég simán indult, 3-0-ra is vezettünk, ám az 56. percre már 3-3 volt az állás... támadóbbra állítottam a taktikám és lõttünk is egy gólt a megsérült kadlec helyére beálló miller lévén. ám de 6 percre rá már megint egál volt, és ugyancsak 6 percel, de már a meccs vége elõtt 4-5-re módosult az állás. ekkor már a hajam téptem... de jött fletcher és bevágta a mesterhármast jelentõ harmadik gólját a hosszabbítás utolsó percében! jöhetett a hosszabbítás. felspanoltam a srácokat és sikerült egy gólt begyötörni, majd pedig nem sokkal a vége elõtt még egyet. így aztán vízilabda eredménynek is beillõ 7-5-ös eredménnyel nyertük meg a ligakupát!

íme
Hogy-hogy 4 olasz indul a BLben ?

zorrobomber
És még Kenny-t is kinyírták! :D

Mor3llo
Gátolják a szakmai fejlõdését!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

:DDDDDD
Nem értem mi bajuk... <#rinya><#zavart2><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ott a pont :D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Akkor a következõ selejtezõt nyomd az ifikkel. <#nevetes1>

Hát jó, de ezeket a csapatokat ifimnek is verni kellene :D Egy csere játékosom többet ér mint náluk az egész csapat :D

Addig összeérik a csapat. <#smile>

Nem értem én a csapatom, Debrecennel, már második évben esek ki Bl selejtezõben, ilyen bosnyák meg kazah nevesincs csapatoktól, utána meg az El-ben Napoli-t Atletico-kat is megcsípünk, meg ilyen Paok-t simán verünk.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Mint a Real Madridban minden meccsen. <#zavart1>

persze, de attól még néha a hajamat tépem a játékban is jelen lévõ hülyeségei miatt :) mániája rálõni messzirõl, pedig le van neki húzva a csúszka is...

bakkerman
azért nem szar plája a játékban,kb 2016-ig minden évben vagy õ,vagy Messi viszi el az aranylabdát a játékban...

CR-nek eltörték a lábát, fél éves kihagyás vár rá<#mf1>

én már unom, rengeteg gólhelyzetet ront el azzal, hogy belebikázza a kapusba ahelyett hogy lepasszolná

szabocsaba1983
én elfogadnám ezt az önzõ majmot <#nezze>

ja õt kifelejtettem, õ eltiltott, de nem igazán remekel mostanában... szezon végén szerintem el fogom adni és veszek a helyére egy olyan játékost aki jobb a csapatjátékban

szabocsaba1983
Hol van CR?

na kezdõdik a szopatás.

9 sérült a csapatomban

akik kulcsjátékosok: Casillas, Pepe, Xabi, Marcelo, Benzema, Di Maria, Callejon.

illetve még a kölcsönben lévõ Drenthe is sérült jelenleg.

Remélhetõleg mire a BL kieséses szakasz elkezdõdik mind felépülnek, de nagyrészük 2-3-4 hónapos sérüléssel rendelkezik.

És jelenleg rendelkezésemre álló játékosok:
Adán, Ramos, Carvalho, Varane, Albiol, Coentrao, Sahin, L.Diarra, Khedira, Granero, Kaká, Özil, Bruno, Higuaín, Altintop

Adán ugye nem egy világsztár kapus, és hát Altintop se épp egy világsztár szélsõ, de nem akarom hogy élõholtak legyenek pályán ezért rotálni kell és hát elég necces...

szabocsaba1983

Napoli, Seria A, 1. szezon

Nem hittem volna, hogy rögtön az elsõ szezon ilyen parádés lesz, beszéljenek a képek:

Bajnokság:

rajt-cél gyõzelem

Kupa:

BL:

Keret:

nem emelnék ki senkit, a csatárok góljai ugyanolyan fontosak voltak, mint a védõk labdaszerzései, és a középpályások gólpasszai. De Santis pedig a liga legjobb kapusa lett.

Taktik:

Igazolások:

szinte mindegyik "ült"

BL Rájátszás odavágóján, Standard Liege ellen otthon viszont javított Arteta...5-0-ra nyertünk, 2gól,1gólpassz..:D Vearmaelen itt is betalált..:D
Ott majdnem szívinfarktust kaptam..dehát jött Thomas..:D
bakkerman
Arteta próbálta menteni a Cityt,de nem sikerült <#zavart1><#nevetes1>

bakkerman
hó végére elfogyott a pénze szegénynek,muszáj volt a vésztartalékhoz nyúlni,így jöhetett a bwin :))))

tippmix gyanús