Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akinek meg nehéz volt alapból, az ne rakja fel mert sírás lesz a vége :D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Neked bevált?
thx
Üdvözlet!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
külföldi forumokon nagyon furcsa dolgokat olvasok...moral fentartas nehezites,,,taktikai butitasok" brutal nehez lett,,,plusz az atlag teljesitmenyeket is lejebb vittek "
meg sok mas ilyesmi
ha brutal nehez lett a game ,akkor nem rakom ....eleg nehez ez igy is nekem :)
Üdvözlet!
Mi a menete,és hol keressem? :)
Elõre is köszi
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Meg Milan is sokáig jutott, és egyébként a francia csapatok is, németek nem nagyon, így õk buktak egy helyet.
fa kupába is szépen meneteltünk, szerencsére ellenünk az evertonon kivül soha nem a legjobb kezdõ állt ki, valszeg megyünk az el-be mivel az everton 4.lett a bajnokságba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Teljesen kimerítettem az átigazolási keretet és még egy kis adósságba is hajszoltam a klubot, de erre szükség volt hogy ténylegesen át tudjam faragni a keretet. Ez nagyszerûen sikerült szerencsére, kivéve talán a kapusposztot. Ezzel a kerettel vágtam neki a szezonnak. (Év végi statok itt.)
Az FA kupában tûrhetõen, a Ligakupában viszont erõn felül teljesítettünk. Íme a döntõ.
Fantasztikusan kezdtük a bajnokságot, de tavaszra kicsit elfogyott a lendület, szerencsére nem csak nálunk, így változatlanul ott voltunk a dobogó környékén. Egy fordulóval a vége elõtt sikerült feljönni a harmadik helyre, ám mivel az uccsó fordulóban sikerült kikapni az amúgy verhetõ Newcastle otthonában így csak negyedikek lettünk... (Meccsek egyik és másik fele.) Ám összességében ez is bravúr, szóval nem bánkódom annyira. Játékosstatok.
Fletcher és Kadlec kiemelkedtek a csapatból, elõbbi az Év játékosa is lett, de Vaclav és felfért a dobogóra.
Melóban játsom :) úgyhogy jó sokáig tartott az elsõ évad.
Íme:
Tabella:
Keret:
Folytatásjövõre, a csapat is szabin én meg csak ma dolgozom mára utoljára az idén :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
íme
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
9 sérült a csapatomban
akik kulcsjátékosok: Casillas, Pepe, Xabi, Marcelo, Benzema, Di Maria, Callejon.
illetve még a kölcsönben lévõ Drenthe is sérült jelenleg.
Remélhetõleg mire a BL kieséses szakasz elkezdõdik mind felépülnek, de nagyrészük 2-3-4 hónapos sérüléssel rendelkezik.
És jelenleg rendelkezésemre álló játékosok:
Adán, Ramos, Carvalho, Varane, Albiol, Coentrao, Sahin, L.Diarra, Khedira, Granero, Kaká, Özil, Bruno, Higuaín, Altintop
Adán ugye nem egy világsztár kapus, és hát Altintop se épp egy világsztár szélsõ, de nem akarom hogy élõholtak legyenek pályán ezért rotálni kell és hát elég necces...
Bajnokság:
rajt-cél gyõzelem
Kupa:
BL:
Keret:
nem emelnék ki senkit, a csatárok góljai ugyanolyan fontosak voltak, mint a védõk labdaszerzései, és a középpályások gólpasszai. De Santis pedig a liga legjobb kapusa lett.
Taktik:
Igazolások:
szinte mindegyik "ült"