Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
elsõ pár bajnoki... csak annyi h WTF??? elsõt még megértettem emberhátrányba voltunk szinte végig. utána két lose mondom ez a karrier bukó lesz és utána meg sima két gyõzelem a semmibõl

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szabocsaba1983
Mitõl fontos dátum az idei a szezonban április 8?

Elvesztettük a veretlenségünket tétmeccsen <#rinya> Mi lesz most? <#kacsint>
Megint várhatok erre 45 meccset...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
BL negyeddöntõ visszavágó:

nagyon nehéz két meccsen jutottunk tovább, talán a szezon elsõ meccse, ahol nem mi játszottunk fölényben.
Az elõdöntõben a Chelsea (csoportban egy X, egy gyõzelem ellenük)

McFrost
Autómatikusan letölti z eredeti játék.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BBeno2
én csak a download patch gombot nem találtam meg a sok changes között az FAIL?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
Az kemeny...olvasni is eleg volt😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sippie
csak így? Az állandó bevételeket akkor nem lehet növelni?
nagypénzeket úgy lehet szakítani, ha fiatal tehetségeket igazolsz, meg fasza edzõket és pár éven belül 10-szeres áron tudod eladni a játékosokat
Sippie
Lehetõség van magyar klubbot felfuttatni pénzügyileg? Nem igazán értem hogy a szponzori szerzõdések pl a havi költségvetést sem teszik ki, a meccsbevétel az nyilván korlátozott a stadion mérete miatt, de azért állandó BL csoportkör résztvevõ a csapat, és pontokat is szerez, szóval hogy megy ez? Hozzám mér nem jön Qatar Fundation mint a Barcához? 😄
szabocsaba1983
Adriano jön a nyáron, 30 éves, 190 cm 100 kg. Tanknak jó lesz 😊
(majd felzabálja a maradékot)

szabocsaba1983
Nem adjuk könnyen a veretlenségünket, de most majdnem sikerült.

szabocsaba1983
BL-ben Milan-Barca 2-0 OOOooo

Láma!
szerintem a mennyiség😊

mi a vicces benne?

szabocsaba1983
Aztán gondolta a Milan,10 nap múlva visszavágnak a bajnokságban...tanultak ám a hibáikból...

szabocsaba1983
Izgalmas volt.....(se)

McFrost
Eddig jó volt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bakkerman
az SI úgy lazántosan "Merry Christmas patch"-nek nevezte el ezt a "kis" tapaszt 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman

bakkerman
azzzzegggeeeen <#eljen>

zorrobomber
bakkerman
hogy áll már a játék magyarosítás teerén? van használható cucc? értem ezalatt,hogy szépen fordított csapat beszélgetések,interakciók,média nyilatkozatok vannak-e,mert akkor rárepülnék

McFrost
És a magyarosítást meg is ette

bakkerman
jaja,idegesitõ a játékban,hogy csak barátságos válogatott meccseknél van az,hogy nem engeded el a játékost :S én ezt bevezetném a selejtezõk meccseire is,például egy Messit kurvára nem engednék el valami Bolívia vagy Ecuador ellen,hogy aztán lerúgják

DONGUBA
na mar megint letoltott vmi frissitest a steam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Inter merda

zorrobomber
bassza meg a pék... ilyen van hogy Debrecennel játszom az EL negyeddöntõt erre meg a legjobb középhátvédem elrepül egy szaros Afrika kupa selejtezõre???

szabocsaba1983
Meglepõen jól indult a szezon itt nápolyban, már decembert írunk, de még tétmeccsen nem találtunk legyõzõre. Milan, Inter, Juve kipipálva (mind idegenben), BL-ben Chelsea is. Az egész csapat szenzációs!

bakkerman
<#ravasz1> dede,meg tolnék egyet a kedvenc japó csapatommal,a Gambával is 😊

LasDen
csak nem a barca meccs miatt?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
fmbasen van egy valaggal

bakkerman
nincs még ligaaktiváló a gémhez? kedvet kaptam egy kis arab bohóckodáshoz

szabocsaba1983
Nemrossz.
S. Flecher anno nálam is volt a Palace-ban, jól tolta. (John Fleckkel és Neymarral)

Én is igazoltam Nápolyban:

zorrobomber
jóak <#eljen>

csõõõ premier league, megjöttünk 😄

vs. cselszkij
vs. shitty
letoltam az átig szezont, íme a lista és néhány nagyobb fogás. (20 milla körül kaptam átig pénz el helyet megcélozva, 5 milla felett érkezõket részletre igazoltam természetesen.)

http://noob.hu/2011/12/14/atig.PNG

http://noob.hu/2011/12/14/fletcher.PNG

http://noob.hu/2011/12/14/cahill.PNG

http://noob.hu/2011/12/14/vaughan.PNG

cahill-en igazán meglepõdtem, nem is próbáltam volna leigazolni ha nem ajánlja be az ügynöke. kicsit noszogatni kellett hogy lejjebb vegyen az igényeibõl, de aztán sikerült közös nevezõre jutni és az adható legmagasabb fizetésért és aláírási pénzért alászignózta a szerzõdést.
Most tûnt fel hogy van gólvonal bíró a nemzetközi kupameccseken, nagyon tetszik, haladunk a korral.

bakkerman
nálam csak a meló része él,az ünnepi készülõdés ráér hétfõtõl is,de így sincs sok idõm gémelni

fapfapfap kimaradt

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
suli,meló,bnõ,közelgõ ünnepek bekavar azért 😄

Ez aztán az élet, elmegyek 3 órára és semmi.Na mindegy, sok sikert mindenkinek.
Pedig valamivel jobb lett a kiugratás a labdatartás meg gyengébb.
zorrobomber
szerintem a játékosutasítás felülírja a csapatutasítást

A taktikámhoz kérnék némi segítséget.Alapból,egy rövid passzos játékról van szó, miközben a csatárok meg a támadó középpályások gyakran vezetik a labdát.A liverpoolal ez jól mûködött, gondolom a játékintelligenciáluk miatt így is sûrûn adtak kiugratást, lyukra futtatást a játékosok.Most az mtk-val próbálom ugyanezt,nyerek is sûrûn de nem tetszik.Nem megy az üresbe futás, egyénileg próbálják megoldani a dolgot a támadók.Ha felveszem a mixed paszjátékot csapatszinten direktre,miközben az egyéni rövid pasz nem változik és a labdával futást a csatároknál és a szélsõknélt sometimesre akkor az változtat a játékon?Mi befolyásolja a játékot jobban, a csapatbeállítás vagy az egyéni?
Nottingham Forest, 2011/2012, Championship

Átigazolások
Keret / Stat

Ligakupa
FA Kupa

Bajnokság
Meccsek 1 / Meccsek 2
Statok
zorrobomber
idegenbe jó a zix!

negyeddöntõben->Porto

MrIncredible
üdv! egy kérdésem lenne azokhoz, akik spanyol la ligában játszanak. Ha nincs második oszt-ban b csapatod, ki lehet küszöbölni valahogy a 3 nem eu-s szabályt? vagy ennyi, és 3 nem eu-s lehet csak.

Nagyon fontos 3 pont Veronában!!! Nagyon kevés gól ellenére is vezethetjük a tabellát, durva. Di Natale 4, Floro Flores 5 gólós. Van két fiatal Vukusic és Medina, még gyengék a serie ahoz na és Barreto aki egyszer duplázott!! A bajnokságnak még messze a vége de nem gondoltam volna, hogy ennyire jók leszünk. Minek ide Zapata,Inler vagy Sanchez ??? 😄😄😄😄

Ujkani - Handanovic csere MOST AZONNAL 😄😄😄😄

szabocsaba1983
Nagyon idegesít ez az orosz bajnokság! Max 6 légiós lehet a csapatban...A jó kis fiatal játékosaim alig játszanak a szezonban, mert az oroszoknak kell...ja, az orosz nemzetiségûeket meg érdekes módon (nekem) 8X-os áron adják csak el...Akire meg van pénzzem, az tárgyalni se akar, hiába EL gyõzelem, Szuperkupa gyõzelem, BL részvétel...Tevez 2 éve nem játszott felnõtt meccset, tarcsiban van, állandóan sír, hogy el akar igazolni, és szóba se áll velem...
Picit félrerakom ezt a gémet, és kezdek a 11-es nagy csapatommal, a Napolival.