Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szycsu
Valaki tudna FM11-hez tehetségeket, akik késõbb atomplayak lesznek? Elõre is köszi

Les Dogues

nekem most van egy generált holland kp-m, 20as determination, 18 éves. problem?

Zenszkij
Második év elején vagyok a Dortmunddal. Tavaly a Bayern mögött lettünk ezüstérmesek a Bundesligában, továbbá az Union Berlin ellen behúztuk a kupát is. BL csoportkör szánalmas volt, 1 pontot értünk el, otthon ixeltünk a Barcával (Barca, Milan, Zenit). Kagawa hosszabbított 2016-ig, Götze is aláírt ugyanaddig. Idén Marco Reus érkezett (nem én vettem a 2.2es patchben van future transferként), akit a német Cristiano Ronaldonak becéznek, amr a srác és tipikus inside forward, vagy winger, cut inside-al játszatom. Érkezett Stefan Jovetic is (22 éves!) 10 milláért, mert kevés a csatár.

A legnagyobb bajom, hogy kevés az edzõm, de a board interactionnél is szürke az a rész, ahol kérhetnék több edzõt. Ez miért van, mikor változik?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Forza Italia
Valoszinu. Allig jatszom nem h meg editorozni aljak neki. Amugy gondoltam h valaki benyogi majd. Nem ertem miert lenne ez nekem elonyos??? Amikor ott van egy Nilmar, tevez, vucsinics, matri, del piero. Majd pont ilyenekkel fogok szorakozni. Akkor azojra is lehetne mondani h editorozik aki 2-3 ev alaat bl gyoztest csinal egy debrecenbol. Hadjuk mar.😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kimaxoltad editorban, ügyifogyi? 😄 más ötletem nincs, mert 20-as determination-el sem képes ilyen gyorsan fejlõdni egy játékos, hát még 9-essel...

Rudee
Elvileg nem lehet, ezért is hagyták abba a fordítást.

Szar Bayern, szar Bayern :)

jAsOn VoOrHeEs
Valaki esetleg? 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

"Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?"

"Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt."

Nekem van eredeti eladó 6k-ért ha érdekel írj pm-et.
Darthmushroom
elég nice, Nilmar h muzsikált? 1szer pár meccset lenyomtam a sárgákkal fosta a gólokat.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Darthmushroom
képet nyomj már a srácról
am meg Grat 😊

Forza Italia
Bajnokság elég sima lett. Van még mit csiszolni de alakul. Olasz kupát is behúztuk

Itt pedig Alcácer szezonjának eredménye. Megemlítem h még mindig csak 18 éves. Már ebben az évben rengeteget fejlõdött és még hol a vége.

Semmilyen patch nincs, teljesen alap játék.
myl0
Úgy érti melyik patchel nyomod...

Egy 4-2-3-1-es Taktika. Milyen tapasz?? 😄
Milyen taktika, melyik tapasz, stb?

www.smart-bus.hu

3 napja elkezdtem játszani az FM 12-vel, a Barcelonaval kezdtem játszani, és szép sikereket értem el rögtön. Pont most lett vége a szezonnak, a lehetséges 6 trófeából mindent megnyertem. Az egész csapat nagyon jó volt, de Messi kiemelkedett közülük. Mérlege: 57 meccs 84 gól, 12 gólpassz. Összesen volt pár hétig sérült, ha végig tudja játszani a szezont biztos vagyok benne, hogy elérte volna a 100 gólos álomhatárt. Xavi egyébként kb a szezon felénél kiesett fél évre lábtörés miatt, de még így is 33 meccsen 5 gól, 22 gólpassz a mérlege. Ja és mikor lesérült rá egy hétre bejelentette visszavonulását, nagyon meglepõdtem. Volt olyan opció, hogy meg lehet gyõzni a maradásról, hát sikerült is, így kitölti 2014-ig a szerzõdését. Most azon filózom, hogy legyen tovább. Menjek, vagy maradjak. Végignézve túl sok komoly álláslehetõség nincsen, az Arsenal-nál kirúgták Wengert, meg a Milan-nál lehetne talán még esélyem. Nagyon jó focit játszik most a csapatom, amolyan igazi Barca focit. Pl. az Arsenalt a BL negyeddöntõben idegenben 9-0-ra vertem. Ezt a taktikát kéne átvinni a következõ állomáshelyemre, csak ugye ahhoz kellenek a megfelelõ játékosok. Lehet maradok még a Barca-nál.
bakkerman
így van,Fierrot játék elején kell,utána már rohamosan drágul

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csacsi
En ogton a jatek kezdetekor igazoltam potom osszegert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zenszkij
Dortmunddal kezdtem egyet, eltelt fél év lett kis pénz, Fierrot 17 millio euroért adná a Chivas. Vicc.

Zenszkij
Sajnos nem fogod tudni, nem tudták feltörni a jeget. Én megvettem online 6,5 K ft volt.

Forza Italia
Tevez nyáron jött most télen távozik. Nem tudta megszokni az olasz életvitelt. Ennek ellenére elment az Interbe 😄😄😄

Krisz018
Nagy adatbázissal játszok! esetleg nem tudja valaki hogy a 12.2 patch.et honnan tudom letölteni?

Köszönöm elõre is !!

jAsOn VoOrHeEs
Üdv az uraknak!

Gondolkodom egy eredeti steam-es változat beszerzésén, mert gamersgate-n jelenleg 6 font az ára. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e erõszakolni ezt egy magyarítással, vagy a steam miatt felejtõs a dolog. Prohardveres topikban találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de az illetõnek nem sikerült megoldania.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
A csapatok benne vannak. Az off topikban találsz egy linket a bajnokság aktiválásához, tegnap csináltam. Van linkelve arra felé egy adatbázis frissítés is, magyar bajnokságra kiélezve.

gilgames00
hi srácok,eredeti játékba be lehet tenni az nb3-as csapatokat?

Sziasztok!

FM2008-ig bezárólag -újabbak már nem futnak a gépemen-, tudtok bármelyik verzióhoz aránylag naprakész adatbázist?

Köszönöm
Rudee
Kis adatbázisba nem tölti be a spanyol 3. osztály játékosait szerintem. Nem azzal kezdtél?

Forza Italia
nincs fent patch. de ha jól tudom alapból is bent kell h legyen

Krisz018
Egyszerûen nem találom ): Fent van neked valamejik patch vagy melyik adatbázist használod?

Forza Italia
Valencia CF Mestalla

Krisz018
Hát én nem találom õt sehol ):

Forza Italia
4-3-3

Krisz018
Te milyen taktikával küldöd õket pályára?

Krisz018
köszi!

Forza Italia
valencia tartalékoknál van

Krisz018
Melyik csapatnál találom??

Forza Italia
dehogy ez h jött azt nem tom 😄 el se akartam hinni.

Darthmushroom
lol 😄 na mostmár jöhet ilyen álom team 😄 Götze,Hazard ilyenek 😄 nem tétel a 40m áruk 😄

Forza Italia
Alcácer egyik nagy meccse

Forza Italia
Na ezt honnan teremtettük elõ??? 😄😄
Azt írták h a vezetõség váltás sikeres volt meg minden de h egy ilyennel állnak elõ. 😄:😄

Darthmushroom
érdekes egy szezon végem lett am Celtic-el nagyon sokáig veretlenek voltunk, utána egy vesztes Old Firm és úgy megtörtünk elment az EL is. utána is kb szenvedtünk de azért bajnokok lettünk.

Forza Italia
ja lehet mondani h bevásároltam. Õk 4 en érkeztek. Védelemhez meg a kp hoz nem nyúltam csak csatársorba igazoltam.

Darthmushroom
az szép 😄 akkor bevásároltál 😄 Juve-n régóta gondolkodok de lusta vok velük elkezdeni így is Celtic-kel újra kezdtem egyet, meg unalomból néha tolok egy MU mentést ott is 1évet már lenyomtam.

Forza Italia
Paco Alcácer komoly. Nagyon jó játékos és csak 18 éves. Mindenkinek tudom ajánlani.

Forza Italia
jaja én is azt csinálom most. Eddig nem voltam ennek a híve de rohadtul bejön.
Megszereztem Alcácert, Eric Torrest, Most pedig Tevez és Nilmar jön 4 éves részletre 😄😄

Csacsi
Õ nem drága

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
4éves részlet és kész 😄 am õ nagyon olcsó az elején még Celtic-kel is lebírtam kötni az elején h csatizon. csak 1év végén jön h nincs 18

Forza Italia
az a baj h rohadt kevés lóvé van 😄

Csacsi
Carlos Fierrot mindenkeppen.Második szezonban termel rendesen.