Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nálam Cityben volt Teveznek 70 gólos szezonja,de a következõben is rugott 50-et,zsinórban 3 aranylabdát nyert velem 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Kedvet kaptam egyet játszani a kedvenc csapatommal. Juventussal. Tippeket várok h kiket lenne érdemes leigazolni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

használd a játékosfigyelõket, biztos találnak neked, meg figyeld az ügynökök ajánlatait, ott is szoktak jó játékosok lenni
Krisz018
Sziasztok!

Nem tud nekem valaki mondani egy jó támadó bal középpályást és egy jó csatárt? Gyõri ETO.ba kellene (:

Köszönöm elõre is!!

Sziasztok!

Darthmushroom
nem saját(fm-base) de azért durva nem? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
nem lenne az az isten h eladjam Roo-t fõleg nem 40mért 😄 ha nem sérült évi 40-50gólt simán rúg. mellette borsó meg ugyanennyit

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
nem lehetetlen....mondjuk nem könnyû, de 15 szezonból 4x nem a City nyert nálam (Arsenal, Chelsea 3x) 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
5. év Premier liga, nem nyilatkozok a Manchester Cityrõl..28 meccs 28 gyõzelem, 108 lõtt 5 kapott gól. Elmegy a gém a fenébe, életbe nem kapom el õket a MU-val. Tottenham is 2 év alatt 260 mill fontból beigazoltak. Vicc...Én barom 40 milláért eladtam nekik Rooneyt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vortel
hát õõõ hát õõõ hát õõõ 😄D

ez most nagy teljesítménynek számít, vagy illik így tolni ebben a játékban? 😄D mivel elsõ játékom ez a 12-essel így nem tudom mennyire nagy cucc ez, de én nagyon fel vagyok most dobva ettõl 😄D uccsó 3 fordulóban Porto, Barca, Ajax 9 pont 😄 lOl

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Szycsu
Nekem egyszer volt az elmúlt idõben, hogy lefekvéskor agyaltam, hogy mit csináljak velük, hogy nyerjenek is, mert a legjobb keretem van a ligában (Lille), de mindig elbasznak valamit... Aztán felkeltem és kikaptam rögtön xD
Am ma is, 3-0 St Etienne ellen és nem kiegyenlítenek 20 perc alatt? FUCK 😄

Les Dogues

LasDen
én soha nem voltam hatalmas függõ, de néha rátudok kattani (lásd most; 2026-ban járok 😄)....és általában mikor lefekvés elõtt jáccom és miután lefeküdtem akkor szoktam agyalni rajta, hohgy mit hogy kéne merre hány méter...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Nekem ez szarás közben van meg... 😄

Am, kérdés lenne (nem csak hozzád): Lehet valamit az ellen tenni, hogyha az ellenfél játékosa félpályán (vagy akárhol) le van rúgva, az enyémi ne basszák ki oldalra a 16os környékérõl meg pl a 16osból, mert arra is volt már példa... Rohadt idegesítõ, mikor 3 az 1 ellen viszem és kivágják...

Les Dogues

LasDen
oh...nosztalgiát érzek a levegõben...😄

vortel
nekem a legnagyobb élményem ahhoz a naphoz fûzödik, mikor átvittem a gépem szomszéd sráchoz (kb 10 éve minden 7végénb átvittük egymáshoz a gépet és együtt fifáztunk meg CM-eztünk 😄DD ) és átvittem a gépet szombat délután 5kor és másnap délig toltuk folyamatosan 😄DD emlékszek, hogy mindketten az anderlechttel kezdtük és feszülve figyeltük egymás fontosabb meccseit, meg mindig néztük kit igazol a másik, stb 😄😄 óriási volt 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
sose felejtem el, mikor még cigiztem és otthon laktam cm 2000-2001-el játszottam, mindig mikor cigizni kimentem játék közben azon agyaltam hogy kit igazoljak milyen posztokra, milyen felállásban játjszak a következõ BL meccsen meg ilyenek 😄DD istenem, régi szép idõk... 😄

vortel
hát szerencsére én csak 16-22 éves koromig voltam függõ, azóta kevesebbet játszok, én a 98-99es CMel a CM3al kezdtem tolni és a CM4ig rengeteget játszottam vele, utána kicsit megszakadt ez a dolog, valahogy más dolgok érdekeltek, aztán fm2005tel ismét sokat játszottam, aztán kimaradt a 2006-2007. ismét elõvettem 2008ban elvoltam vele, de már jóval kevesebbet toltam majd jött 2009 szintén kimaradt, aztán jött a 10 amivel pár hónapot játszottam és a 2011 volt ismét addiktív, meg az idei 😄D

Örülj neki, hogy ilyen türelmes... a CM-FM széria miatt jó pár csajom lelépett! 😄D

www.smart-bus.hu

nekem a netbook már nem viszi el, a géphez meg fatertól nem mindig férek oda, de volt régebben olyan, hogy reggel 8-tól éjfélig toltam és csak enni meg wc-re menni álltam fel 😄
bakkerman
én saját magam részérõl annyival kiegészíteném,hogy géprõl tolom,és amikor Fmezek ide van készítve kb 4-5 óra hosszára elegendõ kaja,pia,cigi,zsebkendõ 😄DD nagyon sokszor olyan van,hogy kimegyek cigizni az erkélyünkre,és cigizés közben is azon agyalok,mi legyen hogy legyen a játékban...😄D

vortel
át e? há' nem kûdöm dikk máá 😄

Pesti vagy? Bnõdet átküldhetnéd😄

vortel
ez hatalmas!!! 😄😄 és tipikus!! 😄😄 én is laptopról tolom az ágyamból fekve akár órákon át, barátnõm meg tv-zik mellettem, mert unja magát 😄😄 mekkora ez baszki!!

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

gojoci
Fantasztikus magyarság...<#idiota>
14,4B Ft=14 400 000 000 000 Ft azaz tizennégyezernégyszázmilliárd forint.
Ez pont annyi, mint Magyarország 2012-es egész éves bevétele.
Euróban ez kb.: 50 milliárd.
Játékosvásárlásra egy szezonra ez több mint elég <#mf1>
(az angol billion magyarul milliárd, szóval a valós összeg kb 50 millió Euró)

igazolj át 😄
Ugy döntöttem kezdek 1et magyar csapattal ( Ferencváros ) de úgy, hogy fõként magyar játékosokat játszatok. Egyszerre 3 külföldi lehet a kezdõben és ezt be is tartom. Most csak 2 van. Majd meglátjuk mire megyek velük. Ime a keret:
Keret
Europa ligában 1 kör simán teljesítve, aztán második körben kikaptam a salzburgi bikákat. Idegenben 3-1 vereség, idehaza 1-1. Nem baj majd jövöre. Bajnokság elég jól indult, bár a "nagyokkal" még nem játszottam.
Tabella
Majd szezon végén jön a beszámoló.
Na ezt lessétek meg. Nem semmi.
kép
egy rossz mozdulat és kitör a gangbang 😄
bakkerman
csóri balajti biztos szarul érezte magát a padon annyi niggerkolbi között...😄DD

vortel

Eddigi legjobb eredményem a Lokival! Igazi esélyeshez méltóan egy X a Barcával otthon 😄

köszi az eddigi válaszokat....

Egy uj kérdés merült fel 😊
Szoval a magyar u 21 es csapatot is managelem".....viszont u 20 as WB létezik a jatekban,,,az u 19,u u21 korosztaly számára csak championship van.....
Elmondaná valaki hogy is van ez a rendszer? azaz tudok e kvalifikálni a magyarokkal az u 20as vb re??.....
Csak mert history-ban visszanézegettem és a csoportok között sehol nem találtam a magyar csapatot....
vagy csak baratsagosokat lehet jatszani u 21-el? nem lenne jo 😊

kéne egy kis gyorstalpalo,,,aki járatos a u19,u20 ,u 21 es managmentben

köszi

Üdvözlet!

Zenszkij
megoldódott, ha újra betöltöm a mentést visszatér az arcképem

Zenszkij
játszottam a skinnel, erre eltûnt a managerem arcképe, erre van vmi megoldás?

zorrobomber
csak barátságos meccs elõtt, de akkor mindig kérdezi

Szycsu
Kérdésem az volna, hogy hol tudom beállítani, hogy a játékosok tudjanak menni a válogatotthoz FM 2011-ben? Egyszer megkérdezte barátságos elõtt, akkor letiltottam, de azóta selejtezõkre se mennek. Nem találom sehol..

Les Dogues

bestGP
azért ennyire nem volt egyszerü.. de nt

hüje vagy hamán szép nem!4

Eredetinél tökmind1. automata steam frissítés.

törtnél meg para van, mert nincs még feltörve az új patch. nem is lesz elvileg 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hello' stadion gond megoldva......Melyik a leg ujabb patch a játékhoz? verzioszám érdekelne..

köszi

Üdvözlet!

Köszi, szinte biztos voltam, hogy valami egyszerû és amatõr hibát vétettem ! 😊
DONGUBA
Skins mappa kell

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Köszi, de igy sem ment csak a sajátját irja ki a Darkot meg a fehér színû skin-t. Már csináltam új Skin mappát is az sem segített.
bármilyen grafikai kiegészítõ feltelepítése esetén ne felejtsd el:
Preferences menü -> Display and Sound -> itt a Use Skin Cache opció NE legyen kipipálva, különben a telepített grafikák nem fognak megjelenni!
Sziasztok! Annyi lenne a problémám, hogy a letöltött skineket nem tölti be a beállítás panel, mi lehet a baj? Ugyanazon a mappában van amit irt hogy bele kell tölteni, tömöríteni. Válaszotokat elõre is Köszönöm!
kiki888
Menni fog!

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Hello.Ha felteszem a pacheket, a régebbi mentéseim menni fognak?Nehezítenék a játékon mert túl könnyû de folytatni szeretném a karrierem.
pontosan 253milla euro az átig. keretem😄

Szycsu
Lol, Én most Lille-nél kapta, 22.5 millát... Van hová fejlõdni xD

Les Dogues

Real Madridnál 2-3 szezon után ha jó helyezést érsz el illetve nyersz címeket, akkor nagyon durván megugrik az átigazolási kereted. Most tartok 2014-15ös szezonban és 290millám van, ha jól emlékszem. de azt tudom hogy 200 felett van

hol adtak annyit?
akkor az én 290millió eurós átigazolási keretemmel 4 éves részletre gyakorlatilag világválogatottat tudnék létrehozni