Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem tud nekem valaki mondani egy jó támadó bal középpályást és egy jó csatárt? Gyõri ETO.ba kellene (:
Köszönöm elõre is!!
Sziasztok!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ez most nagy teljesítménynek számít, vagy illik így tolni ebben a játékban? 😄D mivel elsõ játékom ez a 12-essel így nem tudom mennyire nagy cucc ez, de én nagyon fel vagyok most dobva ettõl 😄D uccsó 3 fordulóban Porto, Barca, Ajax 9 pont 😄 lOl
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Am ma is, 3-0 St Etienne ellen és nem kiegyenlítenek 20 perc alatt? FUCK 😄
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Am, kérdés lenne (nem csak hozzád): Lehet valamit az ellen tenni, hogyha az ellenfél játékosa félpályán (vagy akárhol) le van rúgva, az enyémi ne basszák ki oldalra a 16os környékérõl meg pl a 16osból, mert arra is volt már példa... Rohadt idegesítõ, mikor 3 az 1 ellen viszem és kivágják...
Les Dogues
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
www.smart-bus.hu
14,4B Ft=14 400 000 000 000 Ft azaz tizennégyezernégyszázmilliárd forint.
Ez pont annyi, mint Magyarország 2012-es egész éves bevétele.
Euróban ez kb.: 50 milliárd.
Játékosvásárlásra egy szezonra ez több mint elég <#mf1>#mf1>
(az angol billion magyarul milliárd, szóval a valós összeg kb 50 millió Euró)
Keret
Europa ligában 1 kör simán teljesítve, aztán második körben kikaptam a salzburgi bikákat. Idegenben 3-1 vereség, idehaza 1-1. Nem baj majd jövöre. Bajnokság elég jól indult, bár a "nagyokkal" még nem játszottam.
Tabella
Majd szezon végén jön a beszámoló.
Egy uj kérdés merült fel 😊
Szoval a magyar u 21 es csapatot is managelem".....viszont u 20 as WB létezik a jatekban,,,az u 19,u u21 korosztaly számára csak championship van.....
Elmondaná valaki hogy is van ez a rendszer? azaz tudok e kvalifikálni a magyarokkal az u 20as vb re??.....
Csak mert history-ban visszanézegettem és a csoportok között sehol nem találtam a magyar csapatot....
vagy csak baratsagosokat lehet jatszani u 21-el? nem lenne jo 😊
kéne egy kis gyorstalpalo,,,aki járatos a u19,u20 ,u 21 es managmentben
köszi
Üdvözlet!
Les Dogues
törtnél meg para van, mert nincs még feltörve az új patch. nem is lesz elvileg 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
köszi
Üdvözlet!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Preferences menü -> Display and Sound -> itt a Use Skin Cache opció NE legyen kipipálva, különben a telepített grafikák nem fognak megjelenni!