Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

blüh im ganzen dieses glückes.
Pedig régóta játszom a sorozattal, de ezt nem nagyon tudom megfejteni, hogy mitõl van...
Szóval adott egy 4-2-3-1-es vagy egy 4-2-4-es felállás (utóbbi az, amikor a két szélsõ egészen fel van tolva a taktikai táblán az ellenfél térfelének a közepére...), vagy akár egy 4-1-2-3-as formáció.
A kérdés az, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a szélsõk rugdossák be középre, kicsit angolosan a labdát, hisz ott kb. 3 ember vár rá, ebbõl gyengébb csapatok ellen kettõ tök üresen, de a szélsõ csak vár, csak vár, csak vár, ameddig be nem éri egy védõ és jön a szöglet...
Próbálgattam már mindenfélét, de 10-15 beadásból max. 1, vagy 2 sikeres, gyakorta az is csak szögletbõl.
Ha, esetleg volna ötlet, szívesen venném.
blüh im ganzen dieses glückes.
I met God. She's black
Hol a fenebe tudom beallitani azt,hogy a tamado jatekosaim vigyenek vegig egy-egy akciot. Kapnak egy labdat,1 az 1 ellen megy a tamadas (sot,van amikor letudna passzolni egy teljesen ures embernek,aki fut mellette) es nem viszi be a labdat egeszen kozel a kapushoz,hanem mar nagyon koran ellovi. Persze az esetek tobbsegeben nem talaja el a kaput sem. Van erre valami opcio? (FM2012-vel jatszok)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Újpesti karrierem: http://fm-alvazez.blogspot.hu/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ˆ zavbal: Velem is elõfordult u.ilyen bug. Annyira idegesítõ volt, hogy szinte már sírba kívántam a mentést. Nem emlékszem pontosan, de szerintem 2-3 (játékidõ) hónapon keresztül szenvedtem vele. Aztán a játékos eligazolt máshová, így megoldódott.
Más: válogatottál szörnyen szerepelek. A vezetõség nem hõzöng, se a közönség. Legutóbbi eredményünk hazai pályán eb-selejtezõben Wales ellen 0-5. Most ebben a percben fújták le a németek elleni idegenbeli meccsünket: 5-0
Nem tudom mit tegyek. Váltottam taktikát, személyzet csere megvolt (igaz nem befolyásolja a meccs eredményt), mindig érték-forma-játszott meccsek alapján állítom össze a csapatot...
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
FM 2009-hez NB1 NB2 mezcsomagot tud valaki? Sehol nem találok... :S
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Rudee munkájának és segítségének hála, kezdtem egy karriert kis városom csapatával, az NB III Tisza csoport tagjával, Nyírbátorral.
3 játékos volt megcsinálva a valós csapatból, amatõr klub ezért sajnos ebbõl kettõt el is vittek tõlem, igazoltam vagy 20 embert akik közül fõleg Hart István vált be.
Nagyon jól kezdtük a szezont kb 10-11 fordulóig hibátlanok voltunk, ekkor jött egy kis hullámvölgy, elõbb leikszeltünk Tiszakanyárral, majd jött Kisvárda aki a valóéletben is mumusa Bátornak és kikaptunk tõlük 1-0-ra. Szerencsére a hasonlóerõsségû Hajdúböszörményt megvertük így 1. helyen állok féltávnál.
Most attól félek hogy csapatot szétkapják szünetben majd, mivel mkinek csak amatõr szerzõdése van.
Ha érdekel a folytatás valakit akkor év végén újra írok egy kis helyzetjelentést.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Kameni kivédte a szemüket, 9.3-as osztályzatot kapott. Egy másodpercre sem ingott meg és 1vs1-eket is kellett hárítania. Jó kis meccs volt, végig kiélezett volt, de, amikor Muniain belõtte a 2-at, tudtam, hogy zsebben van az idei 2. trófeánk is (Francia Szuperkupa után). Bajnokságból 3 forduló ment le, nem érdemes még róla szót ejteni.
Les Dogues
BL-ben másodikként jutottunk tovább a csoportkörbõl, bár ugyanannyi pontunk volt mint a Realnak, az elsõ kiesési körben pedig a Lyont ejtettük ki
az olasz kupában is versenyben vagyunk még, az elõdöntõ visszavágója következik majd a Napoli ellen 2-0ás elõnybõl otthon
Avanti Crociati!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
EL döntõre és BL helyre jó lehetsz, szurkolok!
Avanti Crociati!
grat mindenkinek, kedvenceim a Fradis srácok, bár Termosztát már régi arc rajta nem lepõdik meg az ember hogy durván keni :P
külön öröm hogy végre eleget baszogattam Forza Italia-t hogy pilispicsára számûzze az adatbázisát :)
Avanti Crociati!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Én a szezon felénél tartok azaz a második szezon a Dortmunddal.A bajnokságot vezetjük 9 ponttal a Bl-bõl éppen továbbjutottunk 3 gy 1d 2v. Egész kiegyensúlyozott a csapat viszont a sérüléshullámból nem tudom hogyan jövünk ki.Ha meglesz a bajnokság dobbantok hiszen semmi mást nem töltöttem be csak a francia és az olasz 1. 2. 3. 4. osztályt.Célom minnél alacsonyabb osztályban kezdeni.Valószínûleg az utolsó projekt hiszen pl egy haramdosztályú eggyüttest felfuttatni kell egy jó pár év.