Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Feladat teljesítve. EL csoportkörbe jutottunk. 8-2 összesítéssel.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
en azt javaslom csinalj amit akarsz...hulye kerdes...abba a csapatba ki a tokom kellene meg?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

xDDDDDDDD

Torghelle meg Lipták.

Rudee
Ahogy érzed.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kit javasolnátok,hogy igazoljak le ennyibõl a real-ba?😄 akivel megyek valamire😄😄
én a reallal egyszerüen olyan jo helyzetbe vagyok,h egy neymar leigazolása (23misi euro kp+48honapon át 43euro)xd után még kaptam 25,5 misit költekezni 😄 áj láv efem😄
nagy szerencsénk volt. fõleg az utolsó gólnál. viszont a bl meccs mindent kivesz a srácokból. hiába rotálok. 8ik helyezett vagyunk... idén a bl-re összpontosítok. a kupát megpróbálom megnyerni hogy legyen egy selejtezõs helyünk és majd jövõre a bajnokságra összpontosítok.

Tehát nem érdemes a homemade update-ket bemásolni az editor mappába?
Zenszkij
Az szép, mekkora malac, ott röfögött a kispad alatt, de kell az ilyen. Szép volt gratula.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

csoportunkban az elsõ mérkõzést a mu-val játszottuk. simán kikaptunk otthon 2-0-ra. Most az ajax ellen mentünk és sikerült az elsõ nagy skalpot begyûjteni. 3-2-re nyertünk úgy ,hogy 2-0ról álltunk fel. meccs

Fisicofan
Üdv! Sok sikert mindenkinek, az eddigiekhez meg grat 😊
Egy hét kihagyás után folytatom a Veszprémet, ezzel a bajnoki rangadóval kezdésnek, ez a gyõzelem azt jelenti hogy tavasszal továbbra is veretlenek vagyunk, 6-ból 5 meccset nyerve, az MTK-nak pedig sorozatban ez a második veresége, így a hátrányunk 5 pont velük szemben, 9 fordulóval a vége elõtt. Még így sincsenek túl jó esélyeink, esetleg ha ténylegesen gödörbe jutott az MTK, meglátjuk hogy alakul a folytatás.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Nem piszkáltad a játék fájl struktúráját?

webibebi
sziasztok! tegnap még játszottam a játékkal ma már nem indul el. eredeti a játékom ezt a hibaüzenetet kapom: Error: unable to find some essential data.Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support.
mi lehet a baj?

msn:[email protected] bárki felvehet

Rudee
Hivatalos fórumon olvastam anno, hogy azok a home madee update-ek bugosodnak, amikbe nem future transferként nyomják be az új igazolásokat.

Forza Italia
Változás történt még sem a Swansea csapatát választottam hanem

Média szerint a 15. hely körül kellene végeznünk. Azért is a Stoke csapatát választottam mert az éves célkitûzés h a kiesést kerüljük el. Átigazolásra nem kaptunk egy petákot se 😄😄😄 fizetési keret is elég kevés. ÉRdekes lesz az egyszer biztos.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Terminátor14
Nálam is így volt, de meg lehetett figyelni, hogy pl a bajnokikon így se mindig volt teltház.
Igazából maguktól közölték velem a 3. bl gyõzelem után, hogy akkor felhúzunk egy ~30000-es arénát a tiszteletedre 😄D Aztán mivel mostanában ez is megtelik, kértem a bõvítését és azonnal bele is mentek.

Viszont arra figyelj, hogy mocsok sok lóvé kell hozzá, szerintem minimum 80-100 millió eurónak kell lennie a perselyben, hogy bevállalják.

Közben eszembe jutott, hogy van még egy jó magyar játékosom, bár értékei alapján õ se lehetne kezdõ, de mivel fiatal és nagyon jól teljesít, ezért megkapja a lehetõséget.

CSAK a Fradi

bexinho
Évrõl évre döntjük az átlagnézõszám rekordot. Ha megyünk idegenbe, ott is teltház fogad minket. Az anyagi helyzet (gazdag) rendkívül megerõsödött, 2 bl cím, számtalan bajnoki is magyar kupák, magas reputáció, szóval minden adott 😊 Csak úgy érzem, hogy rossz választ választok. Emlékszel, hogy neked milyen szövegre adták be derekukat? Pénzügy? Hírnév? Sok szurkoló? (választartalmat tekintve)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Terminátor14
A jelenlegit nem is fogják bõvíteni, új stadiont kell kérni! 😊 De csak akkor lesz, ha van minden meccseden minimum 15000 nézõ kb. Nálam 2022-ben húztak fel egy 30000-es stadiont, addig nem adák be a derekukat.

CSAK a Fradi

Forza Italia
Hallgatva rád töröltem azt az update szart és alappal nyomom.

Kezdtem egyet remélem kihívás lesz.

Ez a Savage valós vagy generált játékos ?
<#worship>

savage <#eljen>
bexinho
Szép eredmény a csoportkör ilyen korán. Legalább anyagilag megcombosodik a klub. Sok sikert a nemzetközi kupaszerepléshez!

Más: Most néztem, hogy 40M fontom van igazolni. Ez az eladásokból befolyt összeggel együtt értendõ. Klub értéke pedig 107M font 😊

NB1-be nagyon szarul állunk. 8-ik helyen. 3 gyõzelem 3 döntetlen...

nos a visszavágót is megnyertük. 2-0-ra két fejessel. demba savage 11 góllal vezeti a listát. meccs

a csoportunk viszont elég elcseszett lett. csoport

mindegy én már annak örülök ,hogy idáig eljutottunk.

bexinho
Azt még meg várom, illetve lenyomok négy napot (space) szeptember 4-ei ligakupa meccsig. Stadionbõvítést megint felhozhattam témaként a vezetõségnek, de mint mindig, elutasítottak. Pedig szinte már minden variációt kipróbáltam a válaszok közül, de semmi eredmény.

Még most sem hiszem el ,hogy mi volt ez <#idiota>

mindjárt jön a visszavágó...

bexinho
Ahol Vanczák Vili dirigál a védelem közepén, ott nagy gond "nem" lehet... 😊

Durva eredmény! Ezt elbukni szinte már lehetetlen.

bexinho
Ismét kiszoptunk az Európai Szuperkupából. Most nem egy német, hanem egy spanyol csapattól (Barcelona). Az még hagyján, hogy 2 alapemberem eltiltás miatt nem léphetett pályára (gólvágó Navarro és legjobb középhátvédem Ali Bayram), na de hogy a középhátvédem (Dávid László 3-4 hét) és a középpálya egyik alappillére (Ademar 2-3 hónap) lesérüljön, majd VKP-m talán pályafutása legrosszabb formáját hozza (Touré), nehezen feldolgozható. Viszont a kapusom csodaszámban védett, statisztikailag (leszámítva a kapuralövéseket) pariban voltunk a katalánokkal.

Ezzel a hosszabbításos vereséggel viszont továbbra is csak ezüstérmesek lehetünk, mint tavaly ilyenkor.

Mindegy, BL -re kell koncentrálni meg a bajnokságra (amit eddig 6 gyõzelemmel hozok szorosan mögöttem hagyva ZTE és Pápa csapatát), mert volt egy szopó meccsem Szolnok ellen. De szerencsére behúztam.

Betettem egy kicsit a Honvéd mentést. Bajnokok Ligája rájátszásba a Baselt kaptuk... Mondom jó ez eddig tartott koncentrálhatunk a bajnokságra mert ott nem megy semmi sem. A faszt. 5-0ra agyonvertük õket Bázelben. Azt hittem ,hogy behugyozok. <#idiota> Streller,Frei,Shaqirival felálló csapatot 5 góllal megcsap egy Honvéd 2012ben. Ez mekkora bug? kép

bexinho
Augusztus közepén járok. Átigazolási történet:

Csere kapusomtól is megváltam:

Aki jött a helyére (Arsenal, Barcelona, Tottenham elõl hoztam el) csere kapusnak:

Visszatért az NB1-be a DVSC egykori csatára:

LasDen
épp identitászavarban szenvedek 😄DDDD és amúgy nincs sok kedvem efemezni, így kezdtem egyet a magyar v.-tal, így kevesebb meló van vele 😄
Felhívnám a figyelmet a dátumra. A régi hosszú mentésembe kezdtem egy újat, 2031. aug. 9. - válogatott a 111. helyen...cél a százba jutás 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Hazai pályán el is vertek 0-3ra. Statunk ugyanaz volt sõt többet volt nálunk a labda, de 3 bombaátlövésük beakadt..Hiába no 😄 FMlovers skin Pro a neve.

Terminátor14
Az egyetlen dolog, ami engem még hajt elõre ebben a 2024-es karrierben, az pont az, hogy végre kineveljek 5-6 igazi magyar sztárt, akikkel a válogatottunk is elõre tud lépni, mert klubszinten már mindent elértem. 😊 Igazából az ifi akadémiám is már legalább 5 éve a legjobb, minden maxon van, mégse jönnek az igazi nagy nagy tehetségek.

CSAK a Fradi

Az szép! 😊 Gratula...

Viszont ilyen szép teljesítmények mellé ha nem is írtok beszámolót, azért a taktikáról, kulcsjátékosokról tessék pár szót ejteni... 😊

www.smart-bus.hu

bexinho
Jónak tûnik, csak sajnos nálam is gondban van az az 1-2 magyar, aki alap kezdõ szeretne lenni. Igyekszem õket hazai kupákban játszatni, illetve bajnokikon rotálva szerepeltetni. De remélem a közeljövõben jön egy minõségi fiatal.

Zenszkij: Gratulálok! A Juvét nekem is sikerült vernem. Igaz nem ennyire, de nagyon fontos meccsen (BL kieséses szakasz). Meg kérdezhetem, hogy mi az eredményjelzõ tábla skin-je? Felüdülés lenne ezt nézni, és nem az FM alap kinézetét 😊

Amúgy én pont a Barca ellen estem ki még pár éve az elõdöntõben. Talán a 4. évem volt. Most, 2019/2020-ban ismét találkozni fogunk (európai szuperkupán).

Zenszkij
Harmadik évem a Fradival. Idén nem sikerült a BL fõtáblára jutni van ilyen, de az UEFA csoportkör megvan. Apoel, Werder Bremen, és a jó öreg Juve az ellenfél. Apoelt idegenbe, Werdert otthon 0-1, 1-0 ra vertük, nem kis szerencsével. 6 ponttal utaztunk Torinoba. És íme a kép:

Nagy volt az arcuk, hazavágtuk õket 1-5re. <#boxer><#violent><#gun>
Jövõre JÖHET A BARCA 😄😄

Fyrex
pont mint az elsõ három 😄

Avanti Crociati!

Rudee
Jó izgalmas lehetett <#buck>

Forza Italia
Véget ért a 4. szezonom a Montpellier-el.

Rudee
Tudom, de azt nem akarok.

myl0
ha fm 2012 akkor tudsz hozzáadni újakat

Rudee
Ebbe a lett mentésemben nem találok értelmes csapatot. Be van töltve még a lengyel 1-2., fehérorosz 1-2. osztály, meg a magyar az NB3-ig.
Fehéroroszoknál lenne lehetõség, de a magyarított adatbázis miatt a csapatnevektõl kiütést kapok. Lengyelekhez még nem tudok menni, kéne oda 2-3 eredményes szezon.

Lehet kezdek egy újat, majd még meglátom.

Forza Italia
Ebbe nagyon belefutottak az ágyúsok 😄

nekem a legutóbbi játékos kivásáelási ára pl 10M volt és elvitték 500ezerért...ezért nem értem..
Szycsu
Transfer Status-nál tudsz belenyúlni. Én az összes játékosomra, akit meg akarok tartani, beraktam a 150 milla ojró kivásárlási árat és lám, mindenki megvan még 😄

Les Dogues

Rudee
Arról kapna hírt, hogy visszautasíthatatlan ajánlat és elfogadta az elnök.

DONGUBA
Akkor az elnok adja el lehet

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mért van az h a csapatom magátol eladja/kölcsönadja a játékosaim, azt írj h a minimális elengedési díjban foglaltak miatt, de az a játékos szerzõdésében sokkal magasabb mint amennyit adnak érte...ez már többször is elõfordult velem és nagyon kiborít
LasDen
jó volt a helyzet kihasználásuk....
amúg grat

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár