Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Bazz...Fionál annyi director van, hogy nemtudok mindnek munkát adni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#banplz>
zorrobomber
<#idiota>

LasDen
!!!I'm back in business fuckheads!!! 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igen, az a következõ lépés, viszont ahhoz pénz is kell általában
Zenszkij
Apropó milyen az online mód? Valaki próbálta már a multiplayer részt? Elég jó mókaficek dolgok vannak ott ahogy néztem 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Rudee
Afrikai klubokat is érdemes átnyálazni, mert vannak akik még nem voltak válogatottak. Legalább a 2 nagyobb kontinentális kupában indulókat lesd meg, van ott bõven játékos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Akkor marad a következõ nyár!
Minden évben van börze 😊!
bakkerman
mondhatsz neki akármit,ha neki nagyobb a rep-je mint a te csapatodnak,akkor nem fog elmenni hozzád.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
a 12 is hemzsegett ettõl

Csacsi
FM13-hoz kérdés.

Hogy van, az, hogy érdeklõdök egy játékos iránt, dicsérem a sajtóban, majd azt válaszolja, hog yminden álma, hogy itt játszon, és reméli tényleg lépek. Teszek egy ajánlatot, amit elfogad a klubja, majd õ nem akar velem tárgyalni a szerzõdésérõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sajna nem jött be, már mindet elkapkodták, még az ifiket is. =(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

FM12-ben tudja valaki hol lehet megtalálni mennyi bonuszt ígértem a bajnokság+kupa eredményekért a csapatnak? Nem emlékszem rá, és most kiosztottam 275k-t a kapott 325k-ból a játékosoknak, egy kicsit sok 😞
A Championship-ben meg sok ülõhely kell, most aztán muszáj stadiont bõvíteni jó sok pénzért.
Csacsi
Nah töltöm a Juventust.Azthiszem az egész estém rá fog menni,de megpróbálom összerakni valhogy Conte taktikáját.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bakkerman
áá a jó öreg steklo skin,köszi szépen,régebbi verzáknál is csippantottam!

szabii98
köszi😊

I met God. She's black

természetesen
http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos
szabii98
valami jó logopakkot tudsz linkelni?

I met God. She's black

parancsolj
http://sortitoutsi.net/downloads/view/1422/steklo-x3
bakkerman
skin amúgy van már a gammához? unom az alapot!

Zenszkij
Izzítom a Manchester Unitedet! Amint látom a tavalyi logok, facepackok mûködnek idén is. Varázslatos!

az se baj ha lány

bakkerman
steamen oday nem szabad játékot venni,vagyis ha van pénze az embernek dögivel,akkor lehet 😄

Zenszkij
6625 ft-ot vontak le a bankszámláról. A kód nem azonnal jött meg, várni kellett rá két órát. És valóban jó, mûködik, megbízható. Köszönöm a tippet! A steam engine a 14e ft-os árával meg menjen a fenébe 😄.

bakkerman
természetesen 3 nap múlva megvertük 4-1-re hazai pályán a Bayern Münchent ASD:SADASG:ASSDGGSHD kiváncsi vagyok a hétvégi bajnokira,vagy kikapunk nullára vagy simán nyerünk.

Fyrex
ha mindig a jobb csapat nyerne, elég unalmas lenne 😊 mennyi olyan csodálatos pillanatról maradnánk le, mint a City megalázó kizúgása a BL-bõl <#eplus2>

Avanti Crociati!

Mor3llo
végülis jogos 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex
<#pias><#pias><#pias>

Avanti Crociati!

LasDen
holnap végre én is izzítom a játékot...😄 megbaszok mindenkit!!! 😄

Fyrex
de egyébként a fejlesztõk is elmondták, hogy egyre nagyobb hátrányba fog kerülni évrõl évre, aki nem hajlandó meccsek elõtt és meccs közben taktikát variálni az ellenfélhez mérten, és ne is lepõdjön meg ha az utolsó percekben gólt kap, vagy egy gyengébb ellenféltõl simán vereséget szenved

Avanti Crociati!

Fyrex
ha a betegségek alatt arra gondolsz, hogy reális futballszimuláció, amit nem érdekel hogy a játékos úgy gondolja õ a jobb, akkor igen megmaradtak 😊

Avanti Crociati!

bakkerman
0-2 lett 😄DDDDD

#85257: hát meg

Mor3llo
óó ne, szóval megmaradtak ezek a betegségek 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

1-0 oda 😄
bakkerman
City - Swansea

Mi elsõk voltunk a meccs elõtt,a Swansea utolsó,4 bajnoki óta nem lõttek gólt,idegenben még pontot se szereztek. Gondolom az eredményt kitaláljátok <#wave> <#szeret>FM<#szeret>

bakkerman
Chelsea-City 3-0

Úgylátszik a végletek csapata ez a City...ha nyerünk,akkor minimum 2 gólos különbséggel nyerünk,ha kikapunk akkor minimum 2 gólos különbséggel kapunk ki. Majd kiderül ez mire lesz elég,én már nem nyúlok hozzá a taktikához.

Mor3llo
Csak hétvégén leghamarabb, de közlöm majd!

Pethy23
Köszi, azért írd meg a tapasztalatod ha megvennéd valamelyik helyrõl.
Mor3llo
bevallom fingom nincsen, de nem tûnik olyan gagyi oldalnak, ahonnan ezt a linket vettem, ott azt írta a srác, h tudott bankkártyával fizetni, és minden rendben van! aztán ki tudja...én innen fogom venni!
De van itt egy másik - ha ez szimpatikusabb -, kissé drágább!

Pethy23
És ez mennyire "biztonságos" bolt?
hm, jó ötletnek tûnik, kipróbálom. köszi.

Nem is kell scout.
Én úgy szoktam, hogy végignézem az összes afrikai válogatott keretet, találni elég sok klub nélkül játékost, jópár gyöngyszemet lehet kifogni.
néznék én, de nem kap vízumot a scout a klubelnöktõl. =(

Csacsi
Az jó ár érte. A tavalyit is valami ilyesmi összegért vettem 1 héttel a megjelenés után.
Ha 365 nappal számolok, akkor az napi 18 Ft.

És majdnem minden nap megy a gépen. Nekem ennyit megér, és ráadásul mindig a legfrissebb, és nem kell szarakodni a crackel.

Mor3llo
kicsit több mint 6000 rugó...
de nekem nehogy elfogyjon hétvégéig a CD-kulcs 😄

én is ilyen tippeket kérnék, holnap szeretném meg venni
elõre is köszi

Zenszkij
Steamen igen drága a cd kulcs. Ti honnan vettetek kulcsot? Hallottam olyan oldalakról, ahol olcsóbb, van tippetek mi megbízható?

kosheen
Apja kaszát a hülye mlsz-nek. Karrierem elsõ EL csoportmeccse jönne a QPR ellen, erre naná hogy beraknak 4 nappal elõtte egy túrát újpestre. Kapják be, elõtte meg 2 hülye ligakupa meccsem is volt, ha csak meg lenne cserélve a ligakupa a bajnokival már simán jó lenne mert akkor a bajnokin meg az EL meccsen is kipihenve játszhatna a legerõsebb kezdõm. Na mindegy, meglátom hogy alakul.
Egy kis összegzés is az elõzõ pár hónapomról...
2013-14-es szezont harmadik helyen fejeztem be, sajnos pont az UTE lett a bajnok. Indulhattam ismét az EL-ben. Elõzõ években csak púp volt a hátamon, mindig akkor ment el a bajnokság, mert a végén nagyon hiányoztak a szezon elején elbukott bajnoki pontok.
A 2014-15-ös idénynek is félve futottam neki. A szokásos pofozógépet (Vikingur Gota) 10-0-val küldtem haza, nagy meglepetésemre a CFR Clujt is 5-0-ás összesitéssel kiütöttem. A harmadik körben a fehérorosz Shakter Soligors jött, 5-3 ide, és végül jött a Genk, akinek a kapuját az a Köteles védte aki fene tudja hányszor beintett amikor le akartam igazolni. 3-1-el õk is mehettek hazafelé.
A csoportkörben a QPR, Brugge, Stuttgart hármas az ellenfelem, elsõ ránézésre a Brugge talán megelõzhetõ, a QPR-t talán el tudom kapni itthon, a Stuttgart ellen meg reménykedem a tisztes helytállásban. Jó lenne a harmadik helyre odaérni a csoportban és egy pár pontocskát összeszedni.
Anyagilag egész jól állok, van egy majdnem 4 millás átigazolási keretem, amihez nem nagyon nyúltam, egy kapust (Somodi) vettem 100k-ért, 3,1 millió eurós nyereséget értem el az átigazolásokból, elõzõ évben 2 milliós haszon.
Szóval öröm, bódottág, már csak egy bajnoki cim hiányzik a vitrinbõl, de az nagyon. Ez az év hátha az én évem lesz végre 😊

A negyedik évben megint sikerült feljutnom a Hinckley Uniteddel, jövõre az angol Championshipben játszunk. Most a 2. helyen egybõl feljutottunk 2 fordulóval a vége elõtt, kiváncsi vagyok mennyi pénzt kapunk ezért, mert most nem lesz a tévés play-off meccsek bevétele. Viszont május nagy része szabad, küldjek el mindenkit szabira vagy játszak egy rakás barátságos meccset? Ugyanis még mindig pénzhiány van, csak 5000-es stadionunk van, ez a hátránya egy igazán kiscsapatnak. Viszont így legalább a League 1-es meccsek nagy részét telt ház elõtt játszottuk 😊
bakkerman