Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Minden évben van börze 😊!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy van, az, hogy érdeklõdök egy játékos iránt, dicsérem a sajtóban, majd azt válaszolja, hog yminden álma, hogy itt játszon, és reméli tényleg lépek. Teszek egy ajánlatot, amit elfogad a klubja, majd õ nem akar velem tárgyalni a szerzõdésérõl.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
A Championship-ben meg sok ülõhely kell, most aztán muszáj stadiont bõvíteni jó sok pénzért.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos
http://sortitoutsi.net/downloads/view/1422/steklo-x3
Avanti Crociati!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
#85257: hát meg
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mi elsõk voltunk a meccs elõtt,a Swansea utolsó,4 bajnoki óta nem lõttek gólt,idegenben még pontot se szereztek. Gondolom az eredményt kitaláljátok <#wave>#wave> <#szeret>#szeret>FM<#szeret>#szeret>
Úgylátszik a végletek csapata ez a City...ha nyerünk,akkor minimum 2 gólos különbséggel nyerünk,ha kikapunk akkor minimum 2 gólos különbséggel kapunk ki. Majd kiderül ez mire lesz elég,én már nem nyúlok hozzá a taktikához.
De van itt egy másik - ha ez szimpatikusabb -, kissé drágább!
Én úgy szoktam, hogy végignézem az összes afrikai válogatott keretet, találni elég sok klub nélkül játékost, jópár gyöngyszemet lehet kifogni.
Ha 365 nappal számolok, akkor az napi 18 Ft.
És majdnem minden nap megy a gépen. Nekem ennyit megér, és ráadásul mindig a legfrissebb, és nem kell szarakodni a crackel.
de nekem nehogy elfogyjon hétvégéig a CD-kulcs 😄
elõre is köszi
Egy kis összegzés is az elõzõ pár hónapomról...
2013-14-es szezont harmadik helyen fejeztem be, sajnos pont az UTE lett a bajnok. Indulhattam ismét az EL-ben. Elõzõ években csak púp volt a hátamon, mindig akkor ment el a bajnokság, mert a végén nagyon hiányoztak a szezon elején elbukott bajnoki pontok.
A 2014-15-ös idénynek is félve futottam neki. A szokásos pofozógépet (Vikingur Gota) 10-0-val küldtem haza, nagy meglepetésemre a CFR Clujt is 5-0-ás összesitéssel kiütöttem. A harmadik körben a fehérorosz Shakter Soligors jött, 5-3 ide, és végül jött a Genk, akinek a kapuját az a Köteles védte aki fene tudja hányszor beintett amikor le akartam igazolni. 3-1-el õk is mehettek hazafelé.
A csoportkörben a QPR, Brugge, Stuttgart hármas az ellenfelem, elsõ ránézésre a Brugge talán megelõzhetõ, a QPR-t talán el tudom kapni itthon, a Stuttgart ellen meg reménykedem a tisztes helytállásban. Jó lenne a harmadik helyre odaérni a csoportban és egy pár pontocskát összeszedni.
Anyagilag egész jól állok, van egy majdnem 4 millás átigazolási keretem, amihez nem nagyon nyúltam, egy kapust (Somodi) vettem 100k-ért, 3,1 millió eurós nyereséget értem el az átigazolásokból, elõzõ évben 2 milliós haszon.
Szóval öröm, bódottág, már csak egy bajnoki cim hiányzik a vitrinbõl, de az nagyon. Ez az év hátha az én évem lesz végre 😊