Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
jóóóólvan......Uniteddel 3-0ra verem Cityt, 3-0ra Tottenhamet, de kikapok otthon 0-2re Norwichtól, nem tudok gólt lõni a Readingnek, kihagyom a tizenegyeseket, és sorolhatnám....várom a patchet

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

lehet majd késõbb lesz. aláírt putnokra.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Rudee
Vlaszák nem lesz kapusedzõ? Irl foglalkozik a fiatalokkal, legalábbis tavaly még edzette õket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

töltöm a zátét.
félidõben tart a bajnokság, téli szünetrõl visszajõve csináljuk az alapozást, és az edzõmeccseket. a szent teheneket (kocsárdi, vlaszák) a szezon végével eltávolítom a csapattól, és meg fogom kezdeni a hentes és mészárosállomány (7 darab psycho...) leépítését is. sikerült leigazolnom a már említett román ürgét defense edzésre, és egy másikat attackra, szóval a felnõttek edzései már kezdenek egész tûrhetõ szintet megütni. meglepetésként ért viszont, hogy a coach-ként foglalkoztatottak nem edzhetik az ifit, így nekik csak egy kapusedzõjük van. emiatt kénytelen voltam az u19 játékosait felvinni a felnõttbe edzésekre, és onnan játszanak majd vissza meccseken. igazoltam még egy rakás fiatalt, remélhetõleg beválnak.
a bajnokságban sûrû az eleje, az elsõ 7 helyezett 4 ponton bellül van. sajnos nem tudtam kihasználni, amikor a többiek betliztek, 7 gyõzelem mellett van 6 ikszem is. =(

kosheen
2 hónapig még gyógyulgat mindkét szélsõm, most meg olyan szuper kis sorozat jön...
bajnoki, kupa, bajnoki, EL, bajnoki - mindez három naponta, úgy, hogy mindenképpen nyerni kell mert féltávnál már 7 pont hátrányom van az elsõ helyezett mögött, a kupát se sikerült még eddig megnyerni, az EL-bõl már 2 meccsel a vége elõtt kipottyantam.
Legalább a semmit se érõ ligakupa továbbjutás meglett a csoportból egy totál felforgatott csapat idegenben legyõzte a Békéscsabát, úgy hogy helyzete se volt, csak a csabaiak egyik balfék játékosa rúgott 2 öngólt.

Zenszkij
Csak nekem tûnik kissé nehéznek az idei FM?

zorrobomber

Annyi tényezõ beleszámít a végeredménybe, hogy igen, könnyen lehet ellenkezõ elõjelû végeredmény is. És?

nem tudom,még 2 éve az Arlessal a tavaszi szezonban 1szer sem nyertem csont nélkül kiestem... másnap megprobáltam viccbõl megint elsõ 3 meccsemen nyertem egyböl,miközben semmit sem változtattam... van amikor a gép úgy áll hozzá hogy valószinû hogy nem nyersz,másnap meg jönne az a meccs,lehet hogy ez hülyén hangzik de én ezt tapasztaltam 😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Nem értem, hogy miért. 😊 Mondjuk legalább mentesz elõtte, de akkor sem értem mit oldasz meg ezzel 😄

Pethy23
Engem is felszokott k*rni, de most az volt a szerencséje hogy nyertem a végén legalább.
bakkerman
hát de nem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
ööö, oké <#pardon1>

bakkerman
én ilyenkor basznám a falhoz az egeret...5 sunderland helyzet 3 gól. nálam ez save,exit,és majd holnap visszatérek a gémhez...

Hály!
Jelenleg honnan lehet legolcsóbban beszerezni az FM13-at? 😊
Köszi!

Pethy23
What a game.

Mor3llo
FM13 megvéve, várok a kulcsra, majd -> Hamburg

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ezt eltaláltad 😄😄

Szycsu
Gondolom Paint 😄

Les Dogues

Nem direkt lett olyan 😄 Csak most csináltam elõször ilyet és hát így sikerült 😄

Zenszkij
ezeken a képeken behaltam 😄, az a fehér háttér az mi? minek? XD

<#eljen>

Folytatom tovább a 12-vel, most mennek a barátságos meccsek+U21 selejtezõk.
Csapatomnak évvégére sikerült beférnie a legjobb 70 európai csapat közé:
http://imagerz.com/QE9DCktvAwMABV4bQwVR

kosheen
háhááá életem elsõ pontocskája nemzetközi porondon (EL csoportkör) 😄
FTC-Stuttgart 0-0. A háló a csatárom seggét is kikezdte úgy védekeztünk, de megvan a történelmi diadalom

Pethy23
Jól kezdõdik végre egy szezon, kopp kopp kopp

Rendben. Köszi, hogy nem törlöd. Legközelebb úgy csinálom, hogy jó legyen. 😊

Huni92
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

Csak azért nem törlöm a hsz-t, mert ha jól sejtem, új vagy itt képkészítés terén. Legközelebb vagy méretezd át, vagy csak linkeld.

Üdv!
Sikerült beszereznem az FM13-at, de nem jött be annyira, ezért folytattam még egy szezonnal a 12-t. 2019-be járok, a Fradival, mint mindig:
NBI: a bajnokságot sikerült veretlenül lehozni, eddig a legtöbb pontot gyûjtve.

Magyar Kupa: Itt a döntõig jutottunk, a Vidi sajnos utunkat állta.
Liga Kupa: A Liga Kupában sajnos csak az elõdöntõ jutott, itt a Debrecen jelentette a végállomást.
Bajnokok Ligája: Mivel sorozatban negyedszer sikerült hozni a bajnokságot és a BL-ben is rendre jól szerepeltünk, ezért két éve már selejtezõk nélkül jutunk a csoportba. Ebben az évben sikerült egy elég kemény csoportot kifognunk sajnos: AC Milan, Benfica, Marseille. Bármilyen pozitív eredmény kisebb csoda lett volna, de a játékosok kitettek magukért. 5 kör után második helyen álltunk, pontegyenlõséggel a Milannal. Utolsó forduló pont rossz sorsolást hozott: Milan fogadta a Benficat, amely 1 ponttal utolsó, Mi utaztnuk Franciaországba. Idegenbe is 4-1-re sikerült nyernünk!!! De jött a csattanó, a Milan 6-0-ra nyert és gólkülönbséggel ment tovább 2. helyen.
Európa Liga: Elsõ körben kaptuk a görög bajnok Panathinaikosz-t. Elsõ meccs idegenben, gondoltam így otthon jobb esélyünk lesz egy jobb eredményre. De sikerült újra megcsinálnunk:

Hazai pályán 2-0 hoztuk a visszavágót, így mehettünk tovább.
Második körben a Palermot kaptuk, amely Olaszország legerõsebb csapata lett, elõzõ körben 3-0-val küldte haza a Real-t. Az otthoni bravúros 1-1 után, ahol nyerhetünk volna, idegenben 2-1-re kaptunk ki. Sajnos ez jelentette számunkra a végállomást.

Végül az egyik játékosom mutatnám meg. Õ az egyik legjobb, ha nem is a legjobb, de a legkedvesebb számomra, hiszem 18 éves kora óta nálunk játszik és fejlõdött ki:
http://imagerz.com/QE9DCktvAwMABV4YRwVR

Összességében nagyon elégedettek lehetünk az idei szezonnal, amely lehet, hogy az utolsó volt.(Ez még nem biztos😊 )

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta! Tudom, hogy hosszú lett, de ez a szezon számomra megérte ezt az írást! 😊 Bocsi, ha képek nem lettek jók, most csináltam elõször! 😊
Sok sikert, hasonló és szebb eredmények mindenkinek!

magyarításra gondolsz?

Zenszkij
a tavalyival tökéletesen mûködik

Pethy23
Arc csomag is van, szép kis 5gb-os pack 😄
lejjebb már linkeltek egy logopacket. magyarítás feltehetõen nem lesz.

Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy létezik-e már logó és arc pack a 2013-as részhez? és hogy várható-e magyarosítás? Köszönöm a választ elõre is!

Sziasztok!
bakkerman
picit off,de mégiscsak ismeri minden FM-es 😊

"Példát statuált a francia labdarúgó-szövetség (FFF), két évre eltiltotta Yann M'Vilát, az U21-es és a felnõttválogatott középpályását, amiért a korosztályos csapat Eb-selejtezõjét megelõzõ estét egy éjszakai klubban töltötte.M'Vila és négy társa a norvégiai Eb-selejtezõt megelõzõ estén kirúgtak a hámból, és egy éjszakai klubban ütötték el az idõt. Az FFF ezt nem nézte jó szemmel, és M'Vilára szabta ki a legszigorúbb büntetést: a középpályás két évig, azaz a 2014-es világbajnokság végéig nem léphet pályára egyik francia nemzeti csapatban sem."

egyébként ki edzhet tarcsit és utánpótlást a játékban? mert úgy tûnik, hogy a sima coach az nem... =(

JACKPOT!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ionut chirilá
román edzõ, reginal reputációval, és 18as defense training értékkel, csapat nélkül. bagóért megy akár nb2be is.

Zenszkij
jó a linkelt kép is 😉 😄😄

na véleményt szeretnék kérni az fm13 rol érdemes megveni ?
Hinckley United-del 10. vagyok a Championship-ben! ;-)
Szycsu
fm 11-ben MU-val 9-2re megvertem a Norwich-t, én is pislogtam 😄

Les Dogues

szabocsaba1983
Ez egyáltalán nem mindennapos eredmény (különben nem raktam volna föl) Én sem gondoltam volna, csak kapkodtam a fejem 😊
3. év, felkészülési idõszak.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

<#taps>

kosheen
ez melyik évben van? Mindig úgy érdekelt az ilyen hogy hogy a francba tudjátok összehozni 😄
Én 4. éve irányitom a Fradit és még csak most sikerült EL csoportkörbe jutni nagy mázlival, ilyen 7-0 gyõzelmekrõl meg álmodozni se tudok, pláne erõs ellenfél ellen, max néha nb2-es a kupában ha elkapok igy 😄

kosheen
év végén lejár a szerzõdése 2 évvel akartam meghosszabbitani. 1 évre rábólintana? megpróbálom ha szóba áll még velem

Rudee
Rövidebb szerzõdést ajánlj, akkor talán rábólint.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szabocsaba1983
Üdv!

Nem a Romát irányítom.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Donovan, dempsey

Köszi, õ egész jónak tûnik. Olyan játékos kellene még, aki mindkét szélen, és középen is tud támadó kp-t játszani, jól. És lehetõleg 10 körül megszerezhetõ.
zorrobomber
így hirtelen, Hernanes?

Sziasztok!
Azt szeretném kérni tõletek, hogy az FM 12-höz mondjatok jó univerzális játékosokat. Pl. Aki tud jobbhátvédet és támadó szélsõt is játszani, vagy csatárt és szélsõt is. Tehát mint mondjuk Isla, aki jobbhátvédet és középsõ középpályást is tud. Ilyen fajta játékosokból kellene minél több jó kvalitású játékos. Köszi.
kosheen
ÁÁÁ anyja picsáját már. Vagy tizedjére próbálok szerzõdést hosszabbítani pár alapemberrel, teszek egy ajánlatot, dupla fizu, anyám kínja, de még alkudozni se hajlandó, 3 hónap múlva meg elõszerzõdést köthet bárkivel. Mondjuk ha megteszi biztos, hogy berakom fél évre mondjuk kapustréningre, meg még a padra se engedem oda, aztán good luck a következõ csapatánál...
Lent vki kérdezte a játékosokat. Én mivel már elegem van az afrikaiakból inkább az európai ifiválogatottakat nézegetem át. U21-bõl pont most hoztam egy orosz meg egy szerb srácot, mindkettõnek van pár kimagasló mutatója már most, és 5 csillag a várhatója, 18-19 évesek. Pár perc keresgéléssel találtam vagy 10 olyat aki klub nélkül volt, próbajátékra hivtam õket, pár nagyarcú digó visszautasitotta, a többiek eljöttek, aki 4 csillag vagy kisebb várhatóval rendelkezett azt már küldtem is elfelé, ennek a kettõnek meg szoritok helyet a tarcsiban, télen meg úgyis be akarok egy másik szerkezetet is gyakoroltatni, mert a mostani 4-2-2-2 már lehet hogy nagyon kiismerhetõ, asszem már vagy 2 éve használom