Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az FM 13-hoz töltöttem le arcokat, de valamiért nem jelennek meg, pedig minden rendben van. Valami 5let, hogy miert?
A cut-out faces megapack 5.0-át tettem be. Elõre is köszi!

okéköszi 😊
Fyrex
itt mindenki eredetivel játszik, szóval nem 😊

szerintem itt olvasgass

Avanti Crociati!

halljátok..nállatok nem dob ki a játék mikor a meet a staff-ra mentek..? mert engem kidob..
Jó lesz az😊!
Ha belefér az elképzeléseidbe, nézz körül Afrikában 😊!
bakkerman
kemény menet lesz,amikor nyir1-el toltam a zete elsõ évben nemhogy visszajutni nem tudott,hanem kiestek az nb3-ba,és utána is ingáztak a két osztály között

noh, megvettem én is, és kezdtem egyet a zátével. kéne erõsítés, pénz persze nincs, és havi 110 bruttóért nincs is túl sok esélyem játékost fogni.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fyrex
jobb!

Avanti Crociati!

Huni92
Amíg a topik neve nem Football Manager 2013, addig lehet ide a 2006-os játékokról is akár 😄

Helló, Nekem még nagyon átláthatatlan az egész 😄 csak én vagyok így vele ?
Szycsu
Jönnék én is, de alig hiszem, hogy 11-es karrier bárkit is érdekel ilyen 13-as lázban 😄

Les Dogues

A teljes verzióban már jobb a meccsmotor, mint a demoban volot? 😄
zavbal
Elsõ meccs.... Nem kápráztattunk el senkit és talán az elsõ verzió ahol nem tömtem ki a tartalék csapatomat....
zavbal
én is zh-zom a héten de hát ez egyszerûen kell......

Beszerezve a játékot én is kezdtem egyet: természetesen Franciaország azon belül harmad osztály és ott sz Fc Metz gárdája.Szóval innen érkezem majd a beszámolókkal de elõtte még tervezek egy 32 szezont körbe ölelõ 2012-es irományt is. A játékról annyit hogy kicsit szokatlan de hát majd csak megszokja az ember
Mor3llo
nene, HSV-vel én akarok 😄
Egyébként így a felpeccselt meccsmotort nézve, való igaz, hogy ég és föld a különbség a tavalyi meccsmotorhoz képest...van a meccsekben dinamizmus, tetszetõs.
Hétvégéig challengezek egyet a Newcastle-lel, aztán megveszem eredetiben, és gogo HSV!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
majd csütörtöktõl én is csapatom rendesen de addig ZH-zom

elsõ csapat amivel kezdek szerintem a Hamburg lesz, de az agyontömött Wolfsburgon is gondolkozom, csak ott nagytakarítást kéne véghez vinnem.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kosheen
és ezekkel mit lehet kezdeni? Csak nem adhatok minden takony hülyegyereknek 3000 eurós fizut, mikor nb1-ben nyomulok. Simán 4-5x annyit kinálok mint a jelenlegi fizujuk és szó nélkül faképnél hagynak

na leszedtem a 2013-at 😊)) már alig várom hogy a csapatom a csúcson legyen!
LasDen
egyértelmû 😄

hozom a szintet mindig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
a viccek sem maradhatnak el!

várjuk 😄
Sajnos amikor már van ügynöke (akivel lehet hogy nem túl jó a kapcsolatod) akkor ezt játsszák hogy te tegyél ajánlatot elõször.
LasDen
alig várom, hogy a fiorentinát a csúcsra járassam...aztán én leszek az Isten a topikban...

természetesen majd jövök az okosságaimmal 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
ne aggódj, mindenki ezt mondja, aki még nem kapott, a nem a méret a lényeg duma is így indult <#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

kosheen
hogy a bánatban lehet rávenni a játékost hogy hosszabbitson???
az az ablak jön be amikor tök üres minden és nekem kell megadni az összes értéket.
Mondjuk a mostani fizuja 500 euró és meg kinálok alapból 2000 eurót, úgy hogy csak plusz 2 évet húznék rá, 20%-os fizuemelés, anyámkinja egy 18 éves gyereknek és semmi tárgyalás, szó nélkül azt mondja hogy ez szar, és nem lelép.
Ugyan ez volt Dibusznál is, a csapatával megegyeztem, a 400 eurós fizuja helyett kináltam neki valami 2000 körülit de õ is szó nélkül otthagyott.

bakkerman
én szép csendben játszogatok,havonta rakok egy képet,nem vagyok egy dicsekvõ típus,elég ha én tudom,hogy egy "mini Mourinho" vagyok <#nemtudom><#nevetes1><#vigyor>

Fyrex
én már annyit nyertem, hogy szinte unom 😛

Avanti Crociati!

jó helyen van az nálam 😄
Huni92
Asszem indul a nagyüzem. 😄
Lehet pályázni az "év" elsõ bagoly kitüntetésére, valamint újra beindul a hét menedzsere cucc is, ha van rá igény. 😊

Gyors kérdés --> Az NB2-be mi alapján jut fel csapat, ha alatta nincs betöltve bajnokság? 2014-ben járok, a Mór a fiókcsapatom, és kapják a durvábbnál-dúrvább ifiket.. ez befolyásolja a feljutásuk? Természetesen Fm12-rõl van szó.
Mor3llo
Igen, egy kódot egy felhasználói fiókhoz használhatsz fel. De a felhasználói fiókot több gépen is használhatod, hol itt a probléma?
Mondjuk azt nem tudom, offline engedi-e játszani.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na már ezért az infoért nem venném innen,én abban biztos vagyok hogy csak 1szer lehet a kódot felhasználni... attól steam.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Terminátor14
Ez így elég jó ár...

Fõleg ha tényleg akárhány pc-re fel lehet tenni, akkor csak össze kell dobni páran és máris egy kaja árába kerül 😊

CSAK a Fradi

Mor3llo

szabii98
nincs warez<#idiota>

I met God. She's black

bakkerman
játszotok vagy mivan nem pörög a topik! City-vel kezdtem egy betanuló játékot,elég nehéznek tûnik nekem az idei játék a tavalyihoz képest,eddig nem megy rosszul,Comunity Shieldet 5-2-re nyertük,3 bajnoki után pedig 9 ponttal állunk 8-0-ás gólkülönbséggel. Nem igazoltam senkit.

Mor3llo
igen

Pethy23
Ha a demoval letolok egy fél szezont akkor késõbb a mentést gond nélkül át tudom vinni a teljesbe?
Mindig azt a tippet olvasom hogy ha rosszul megy a csapatnak akkor is bátorítani kell a játékosokat. Na de hát nem vagyok fából! Amikor össze-vissza bénáznak akkor már hagy gorombítsam le õket. Ráadásul nem is találok erre eléggé megfelelõ mondatokat a kiválaszthatóak között 😊
LasDen
próbáld meg...bejöhet, de nem sok esély van rá 😄

szabii98
kár 😄
mondjuk én úgy gondoltam, hogy magyar szövetségi és a klub is én lennék(vagy az adott játékos) aki csinálja

I met God. She's black

LasDen
nem nagyon...az lehet, hogy a csapatod kurva jó, de a bajnokság attól még nem lesz vonzó a jáétékosoknak...honosítani meg nem nagyon lehet, mivel ha kurva jó, akkor elõbb hívják be az eredeti válogatottjába....

szabii98
azt meg lehet oldani, hogy hosszútávon (50-60 játékbeli év) egy magyar élklubbot csinálni, amiben a világ legjobb játékosai vannak, õket honosítani és egy verhetetlen magyar válogatottat összetenni?

I met God. She's black

kosheen
nekem anno volt ilyen gond, hogy a fél csapatot eladták alólam (még a 11-el), aztán mondták az okosságot hogy be kell rakni valami jó nagy 100 millás kivásárlási árat. Aztán meg az volt a bajom, hogy igy meg még csak érdeklõdés se volt a játékosok iránt. Szóval most csak a nagyon fiatal, 5*-os potenciállal rendelkezõknél rakok be jó magas kivásárlási árat, a többieknél pár millát, de még rá kell jönnöm a megfelelõ egyensúlyra, mert még nem tettem le európai szinten olyan teljesitményt az asztalra hogy kapkodjanak a játékosok után.
De most akit elvittek az végül is ingyen jött, egy szezon után 2,5 milláért ment. Annyiért amúgy is eladtam volna, csak én még bele tettem volna egy olyat hogy következõ eladás 20-30%-a az enyém.

Egyébként látott már valaki ilyet? - most átvettem a magyar válogatottat is és nézem hogy Brazilia a 30. helyen van a világranglistán. Azért ez már kicsit komolytalan. Ráadásul nem 2050-ben járok hogy feje tetejére álhatott volna a világ hanem pár szezon ment csak le eddig.

Velem sokszor volt már ilyen, ha egy kis csapattal vagy és kapsz egy nagyon jó ajánlatot akkor a vezetõség nélküled elfogadja és eladja.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

bakkerman
nekemis gyanús,hogy napról napra elõáll valami általam nem tapasztalt anomáliával 😄DDD

Zenszkij
valami nem stimmel a te virágbolti verzióddal 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szabii98
helyettem anno egyszer sem döntöttek, ez wtf

I met God. She's black

kosheen
De pofára estem most, azt a mindenit. Volt egy jó balszélsõm, 23 éves, ingyen jött, én meg csak egy 250 ezres kivásárlási árat tettem a szerzõdésébe, mert elõtte meg sztem a túl magas kivásárlási árak miatt nem kellett egy játékosom se más kluboknak. Baromi jól teljesitett, nekem meg eszembe se volt ez a záradék, csak azt láttam hogy van még 3 éve a szerzõdésbõl. Na most jött az Utrecht és már igazolta is le a srácot. Pedig a statjai is jók meg a teljesitménye is nagyon jó volt. Most aztán keresgélhetek új embert oda a következõ szezonra. Ráadásul eladta a vezetõség a fejem felett az egyik legjobb játékosomat is. Argentin U20-as válogatott kp, ingyen jött, még lett volna pár éve hátra, 10 millás kivásárlási ár, de 2,5 millióért szó nélkül elengedték. Plusz egy szintén ifiválogaott brazil támadómat is vinnék, de szerencsére eddig még nem adtak olyan ajánlatot hogy a vezetõség helyettem döntsön