Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A cut-out faces megapack 5.0-át tettem be. Elõre is köszi!
Avanti Crociati!
Ha belefér az elképzeléseidbe, nézz körül Afrikában 😊!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Les Dogues
Beszerezve a játékot én is kezdtem egyet: természetesen Franciaország azon belül harmad osztály és ott sz Fc Metz gárdája.Szóval innen érkezem majd a beszámolókkal de elõtte még tervezek egy 32 szezont körbe ölelõ 2012-es irományt is. A játékról annyit hogy kicsit szokatlan de hát majd csak megszokja az ember
Egyébként így a felpeccselt meccsmotort nézve, való igaz, hogy ég és föld a különbség a tavalyi meccsmotorhoz képest...van a meccsekben dinamizmus, tetszetõs.
Hétvégéig challengezek egyet a Newcastle-lel, aztán megveszem eredetiben, és gogo HSV!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
elsõ csapat amivel kezdek szerintem a Hamburg lesz, de az agyontömött Wolfsburgon is gondolkozom, csak ott nagytakarítást kéne véghez vinnem.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
hozom a szintet mindig 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
természetesen majd jövök az okosságaimmal 😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Avanti Crociati!
az az ablak jön be amikor tök üres minden és nekem kell megadni az összes értéket.
Mondjuk a mostani fizuja 500 euró és meg kinálok alapból 2000 eurót, úgy hogy csak plusz 2 évet húznék rá, 20%-os fizuemelés, anyámkinja egy 18 éves gyereknek és semmi tárgyalás, szó nélkül azt mondja hogy ez szar, és nem lelép.
Ugyan ez volt Dibusznál is, a csapatával megegyeztem, a 400 eurós fizuja helyett kináltam neki valami 2000 körülit de õ is szó nélkül otthagyott.
Lehet pályázni az "év" elsõ bagoly kitüntetésére, valamint újra beindul a hét menedzsere cucc is, ha van rá igény. 😊
Mondjuk azt nem tudom, offline engedi-e játszani.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Fõleg ha tényleg akárhány pc-re fel lehet tenni, akkor csak össze kell dobni páran és máris egy kaja árába kerül 😊
CSAK a Fradi
mondjuk én úgy gondoltam, hogy magyar szövetségi és a klub is én lennék(vagy az adott játékos) aki csinálja
I met God. She's black
I met God. She's black
De most akit elvittek az végül is ingyen jött, egy szezon után 2,5 milláért ment. Annyiért amúgy is eladtam volna, csak én még bele tettem volna egy olyat hogy következõ eladás 20-30%-a az enyém.
Egyébként látott már valaki ilyet? - most átvettem a magyar válogatottat is és nézem hogy Brazilia a 30. helyen van a világranglistán. Azért ez már kicsit komolytalan. Ráadásul nem 2050-ben járok hogy feje tetejére álhatott volna a világ hanem pár szezon ment csak le eddig.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"