Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gametapról rendeltem én is ma 9.00kor, de még nem kaptam meg a kódot. Persze a pénzt már leemelték. Kezdek türelmetlen lenni....

genoa szerintem is
GENOA!
DONGUBA
villa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
134 nap után menesztették John Hunyadit az ACF Fiorentina élérõl!

Tudom, kurva jó vagyok.......

De, nagy dilemmám van....2 csapatból kell választani

A helyzet a következõ: A Genoa 13 meccs után 8 ponttal áll a 20. helyen. Míg az Aston Villa 14 meccs után 9 ponttal áll a 20. helyen....
Melyiket válasszam? :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FM12 - tréning riportban az mondják hogy az egyik játékosnál gondok vannak a taktikával (tactics), most ez mit jelent? Túl sok vagy túl kevés neki a taktikai képzés? Én lustaságból mindenkinek a kész védõ/támadó/középpályás edzéstervet használom. Érdemes játékosra leszabni ezeket?
bakkerman
Jaaa,elnéztem :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
azt nmtom...nem játszottam vele még, csak elindítottam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És ilyenkor ez csak fél évig tart a szezon végéig? És igazolni ugyanúgy lehet?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LasDen
de ennek a challengenek ez a lényege...kiválasztasz egy bajnokságot, egy csapatot amit irányítani akarsz és generál egy random felállást, ahol a választott csapatod a kiesõ helyen van....választhatod a spanyol bajnokságot a barcával, akkor õk is kiesõ helyen lesznek....:D ez a lényeg :D

bakkerman
FM-re való ráhangolódásnak inkább az "Elátkozott United"-et nézdd meg,tuti kedvet kapsz egy Leeds-es mókához :)

Ááá most olvasom itt, hogy valakinek 2 óra mulva küldték, na addig megnézek egy filmet. Mondjuk a football factoryt:)
Aki gametap-ról vette kb mennyi idõ mire küldik a keyt? Játszani akarok játszani.....
Pethy23
Terry nállam is így van, de ha nem cserélem le amikor 3-2 volt a Sunderland-nek szerintem biztos hogy nem fordítok 5-3-ra. Amikor egy szaros Fletcher 3* hagyta ott és szerzett gólt, akkor nincs helye a pályán. De egy 5,6-os meccs után 9,2-t tett az asztalra :D
Valaki tudna arra válszolni hogy hogy tudom átállítani német nyelvre a játékot? Ingame nicnsen rá lehetõség...Köszönöm.

szabocsaba1983
Torresnek adj bizalmat sztem (játszasd), és a taktikai utasításai sem elhanyagolhatóak persze.
Én azért nem játszom a kékekkel (több más ok mellett persze), mert érzelmi okokból pl. Terry nálam addig játszana, amíg él...<#nevetes1> , nem tudnék racionális döntést hozni.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Pethy23
Terry Sunderland ellen 5.6-os rating, le is cseréltem, kaptam róla 2,5 gólt...
Pethy23
Hazard valóban elég jól keni :

Mellette Terry a gól felelõs, õ lõtte Hazard mellett a legtöbbet és róla kaptam a legtöbb gólt is :D

El Ninoval nem tudom mit kezdjek

Csacsi
Az elmult 30 hozzaszolasban volt rola szo nem is egy hely.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bakkerman
de ha a gép irányítja a diót,akkor meg rendre top5-ben végeznek <#fejvakaras>

szabocsaba1983
Off: Torres irl nem szar, (12 meccs 6 gól) sztem sose volt az, mind1.

On: És Hazard aránylag kurvajó vagy kibaszottul szenzációs? <#idiota> (statot róla pls)

Jó ez az anglia, Kara és Sóbis jött volna 'ingyé, persze egyik sem kapta meg a munkavállalásit...persze miért is kapták volna, az egyik 8X brazil válogatott, a másik meg 12X szenegáli.

Pethy23
Kikaptam, vezettem 1-0-ra, kb 80. percben beálltam bekkelni, és csak kaptam 2 mocskos gólt. Viszont Ramires marha jól tolja Box-to-box-ba.

http://www.youtube.com/v/ppa39yPDsIc&version=3

Torres meg ritka szar, mint a valóságban itt is mindent kihagy, 10 meccsen van 2v3 gólja :D

Két igazolásom volt amúgy, Demba Ba és Fellaini, de eddig egyik se váltja meg a világot.
Zenszkij
Én is onnan vettem és semmi probléma nem volt, azóta is tolom. A promo oldalt kell nézni, akciózzák a játékot. Nem attól függ, hogy megbízható-e valami, hogy méregdrága. A Steam, a Media Markt, meg az össze vacak csak pénzlehúzás. Azért érik meg nekik, mert itt VÁMMENTESEN kapod meg, nem basznak rá kismillió adót, jutalékot, lófaszt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
Hol tudom most megvenni ahol egybol vagyis kb 1 ora mulva mar jatszhatok?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
Eyong Enoh-ról valakinek valami tapasztalat?

szabocsaba1983
És végül mi lett a City ellen? Hogy állsz?

Pethy23
Én is gametap-ról vettem, 2 óra volt és kaptam is a kulcsot, egyébként az oldal megbízható, konkrétan rengeteg játokot kínál ingyen a kliensén keresztûl.
Megvettem a játékot, de sajnos német nyelvet nem találok benne, és az jobban megy mint az angol. Van rá lehetõség valahogyan aktiválni? In-gameben nem találtam. Köszönöm!

Csak azért vagyok bizalmatlan, mert EZ UGYANAZ A BOLT s itt meg 25 font az ár, a kettõ meg közel sem egyforma összeget ad ki. Dollárban egyébként a legolcsóbb helyen (ezen a bolton kívül) 38 dollárért láttam, szóval nemigen értem, hogy miképp éri ez így meg nekik, ill hogy miért nem árulják akkor az angol siteon is olcsóbban.

gojoci
Aki kevesebb mint 7000 Ft-ért meg akarja venni:
LINK

Csacsi
Én onnan vettem és semmi gond nem volt.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szerintem óvatosan ezzel az oldallal,..
Ok, hogy olcsó, de egyrészt túl olcsónak tûnik (a többi cd kulcsos oldal sem árulja még ennyiért, majd 1-2 hét múlva talán már igen!), másrészt a viszonylag kis méretû FB oldalukon is sok panaszt olvastam (nem az FM-el kapcsolatban , hanem általánosan)- Én is vadászom jó árra, de én a magam részérõl még várok, hamarosan lesz "fekete péntek" , olyankor mindig sok akció van, s addigra már nem számít annyira friss megjelenésnek sem a játék, biztos lesz jóáron valamerre:)

LasDen
megnéztem ezt a challenget...érdekes...teljesen más a megjelenése mint a rendesnek...
ehunt választottam a színhelynek és a Diót...ezt dobta a gép...és ugye a cél, hogy bent kell maradni a végére :D nem tûnik egy lehetetlen feladatnak, bár az az 5 rúgott gól 17 forduló alatt eléggé aggasztó :DD

hellosztok! online-ban csak egy egy mecset lehet játszani vagy esetleg egész bajnokságot is végig lehet játszani ?
/off
nem. hívd fel majd hétfõn a bankodat, hogy próbáltál venni valamit neten, ekkor és ekkor, nézzenek utána, miért utasították el a tranzakciót. ugyanezt kérdezd meg ott is, ahol venni akartál.

/on
ez elég jól lecsúszott.
http://www.youtube.com/v/ni0j69fIwVU&version=3

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

LasDen
valószínûleg, akkor azér nem ment....

szoltan
Nekem nem dombornyomott, akkor ez lehet a baj?

Hala Madrid!

Zenszkij
de attól én még szívok :D, a City meg csak tõlem kapott ki, 100%-os ezen kívül 26. fordulóban

kártyám nekem is dombornyomott volt

Csacsi
A bankkártyás kérdésre. Lehet hogy nem dombornyomott, elírtad az ellenõrzõ számot, nem pontos adatokat adtál meg (lakcím, név, fordított sorrendben úgy kell, ahogy a kártyán szerepel).

A rossz eredményekre, meg nézzetek rá a preferences menüben, a match alatt a processing mire van állítva.

Zenszkij
Mastercarddal fizettem én is. Nem értem.

Üdv, régi magyarítást elfogadja a játék?
bakkerman
nálam a southampton szopatja a fél premier ligát,a Milan pont nélkül már az 5. forudló után kiesett a BL-bõl,a Real 3. helyen áll a csoportjában. Eléggé random módon dobálja az eredményeket a játék.

LasDen
akkor szar a játék...evvan :D
nekeem se megy :D

Mor3llo
Jelenleg ugyanebben a helyzetben vagyok, írtam nekik e-mailt, hogy mi a szitu...hát, majd meglátjuk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
De azért az nem normális, hogy a Uniteddel 5. vagyok a 26. fordulóban, úgy hogy minden meccsre készülök, elemzek, régi jól bevált stratégiákat használok, módosítok persze nem ész nélkül, és túró ami történik. Egy Norwich azért ne verjem már meg otthon 0-2re. Stoke idegenben 4-0ra. Hagyjuk már. A Chelsea meg 19. tök kiesõ helyen van. 3. a Q.P.R. az mi?

bakkerman
csak a szokásos

jól bevált koreográfia szerint halad a csapat,nyerünk két meccset kapott gól nélkül 7-0-ás gólkülönbséggel,utána jöhet a 2-3 gólos vereség. igazából nem aggódom,BL-ben csoportelsõként továbbmentünk,bajnokságot vezetjük. ha év végén bajnokok leszünk,felõlem kiszophatunk hétnullákra is szezon közben

szoltan
Nekem sajnos nem sikerült megvennem innen :( egy ideig minden rendben haladt, megadtam mindent amit kell, megkaptam a válaszemailt h hamarosan küldik a kódot. Úgy másfél óra telt el, amikor visszaírtak, hogy nem ment át a kártyám az ellenõrzésen, így nem tudják teljesíteni a kérést (de pénzt nem vontak le).
Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, nem próbáltam még külföldrõl vásárolni a bankkártyámmal (Mastercard logo van rajta)...

Hala Madrid!

bakkerman
de egy patch viszont tényleg jóljönne

LasDen
néha nem értem...úgy csináltok, mintha a vereség egy csapattól háborús bûn lenne...nem szabad, fúj....

én kikaptam a laziotól emberelõnyben, de nem puffogok miatta....

btw, a sortis metallic logopack nálam sajnos eltûntette az egérkurzort. /cry

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.