Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Tudom, kurva jó vagyok.......
De, nagy dilemmám van....2 csapatból kell választani
A helyzet a következõ: A Genoa 13 meccs után 8 ponttal áll a 20. helyen. Míg az Aston Villa 14 meccs után 9 ponttal áll a 20. helyen....
Melyiket válasszam? :DDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Én azért nem játszom a kékekkel (több más ok mellett persze), mert érzelmi okokból pl. Terry nálam addig játszana, amíg él...<#nevetes1>#nevetes1> , nem tudnék racionális döntést hozni.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
On: És Hazard aránylag kurvajó vagy kibaszottul szenzációs? <#idiota>#idiota> (statot róla pls)
Jó ez az anglia, Kara és Sóbis jött volna 'ingyé, persze egyik sem kapta meg a munkavállalásit...persze miért is kapták volna, az egyik 8X brazil válogatott, a másik meg 12X szenegáli.
Torres meg ritka szar, mint a valóságban itt is mindent kihagy, 10 meccsen van 2v3 gólja :D
Két igazolásom volt amúgy, Demba Ba és Fellaini, de eddig egyik se váltja meg a világot.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ok, hogy olcsó, de egyrészt túl olcsónak tûnik (a többi cd kulcsos oldal sem árulja még ennyiért, majd 1-2 hét múlva talán már igen!), másrészt a viszonylag kis méretû FB oldalukon is sok panaszt olvastam (nem az FM-el kapcsolatban , hanem általánosan)- Én is vadászom jó árra, de én a magam részérõl még várok, hamarosan lesz "fekete péntek" , olyankor mindig sok akció van, s addigra már nem számít annyira friss megjelenésnek sem a játék, biztos lesz jóáron valamerre:)
ehunt választottam a színhelynek és a Diót...ezt dobta a gép...és ugye a cél, hogy bent kell maradni a végére :D nem tûnik egy lehetetlen feladatnak, bár az az 5 rúgott gól 17 forduló alatt eléggé aggasztó :DD

nem. hívd fel majd hétfõn a bankodat, hogy próbáltál venni valamit neten, ekkor és ekkor, nézzenek utána, miért utasították el a tranzakciót. ugyanezt kérdezd meg ott is, ahol venni akartál.
/on
ez elég jól lecsúszott.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
kártyám nekem is dombornyomott volt
A rossz eredményekre, meg nézzetek rá a preferences menüben, a match alatt a processing mire van állítva.
nekeem se megy :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jól bevált koreográfia szerint halad a csapat,nyerünk két meccset kapott gól nélkül 7-0-ás gólkülönbséggel,utána jöhet a 2-3 gólos vereség. igazából nem aggódom,BL-ben csoportelsõként továbbmentünk,bajnokságot vezetjük. ha év végén bajnokok leszünk,felõlem kiszophatunk hétnullákra is szezon közben
Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, nem próbáltam még külföldrõl vásárolni a bankkártyámmal (Mastercard logo van rajta)...
Hala Madrid!
én kikaptam a laziotól emberelõnyben, de nem puffogok miatta....
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.