Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kösz a válaszod!
Tetszik ez a szép magyar mentalitás.....
Százezer eurós befektetéssel mentette meg a csõdtõl a Real Madrid futballklub korábbi élvonalbeli riválisát, az Oviedót.
"A jelenleg a harmadosztályban küszködõ asztúriaiaknak - honlapjuk tájékoztatása szerint - a fõvárosi egyesület segítsége nélkül fizetésképtelenséget kellett volna jelenteniük.
Az Oviedo 2001-ben, 13 év után esett ki a legjobbak közül,és azóta - fõként anyagi nehézségek miatt - a negyedosztályban is megfordult."
Részlet egy cikkbõl. ezekkel se lehet rossz kezdeni egy karriert.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladtam Maxwellt, Valdest és Busquetset, Pedro kölcsönbe ment opcióval. 53 millió euró tiszta bevétel. Busquetset a City vitte volna 40ért, erre a köcsög nem írt alá, így végül az Interben kötött ki 21,5-ért.
Jött Tevez (32), Hart (30), Hulk (60) és Samba (22).
Elsõ tétmeccs a szezonban a Real elleni Szuperkupa odavágó, Madridban csúfos 5-1-re nyert a Real. Visszavágón 90 perc után 5-1 ide, végül lõttünk még egy gólt kettõs emberelõnyben, 7-6-os összesítéssel megvan a kupa.
Porto ellen megnyertük az ESZK-t, valamint kaptunk egy Marseille, City, Dortmund BL csoportot. Ha nem a Barcával lennék, még érdekes is volna ez a kvartett. 😊
Most kezdõdött számomra az új szezon. Eddig 5 meccs, 4 gyõzelem, 1 döntetlen, 17-0 gk. BL-be sajnos a legnehezebb csoportba kerültünk. Megkaptuk a Bayern, Milan, CSZKA hármast. Majd leírom, hogy sikerült a szezonom, ha érdekel valakit, addig is jó játékot mindenkinek!
cain - nem tudom én most 2015-ben vagyok és a Fradival az átigazolási mérlegem mindig pozitiv egy ideje, a bérköltségek meg 5-6. legmagasabb a bajnokságban. A loki költ mondjuk 3 millió eurót én meg 1 milliót fizura egy évben
+1 kérdés - van valami értelme a 12-ben nb1-es csapatnak fiókcsapatot tartani? Hiszen a második csapatom ott van az nb2-ben, ott tudom játszatni akit ott akarok, más haszna meg nem sok van a fiókcsapatnak. Nekem pl az évek alatt 1 olyan játékost se tudtak nyújtani aki legalább alulról súrolta volna a 2 csillagocskát
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
szerintem az elnök tuti pénzt nyomtat az alagsorban.
Mondjuk teljesen reális eredmények születtek 😄
az a majdnem 1 millió eurós átigazolási pénz az is szép, kár hogy nem szokás magyar csapatoknál ilyesmi 😊
(én meg közben féltávhoz értem a szezonban, az EL csoportból nem sikerült a továbbjutás, de a Stuttgarttól pontot raboltam, utolsó meccsen meg otthon elkaptam a belgákat és végül 4 pontot gyûjtöttem, a bajnokságban meg 1 pont elõnyöm van jelenleg az MTK mögött. Télen nagytakaritás lesz, már alig-alig maradt valaki a kezdeti keretbõl. Hoznom kell 1 balszélsõt tartaléknak, aztán annyi. A mostani keretem ölég faszányos, Madou, akit tavaly még el akartam adni csak senkinek se kellett termeli a gólokat, EL-ben is vágott vagy hatot)
tabella
meccsek
a következõ szezonnak pedig így megyünk neki: (\o/)
kell is, mert le kell vadásznom egy jó kis középsõ/jobb oldali védõt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Tartanék egy kis karrier beszámolót.
Én a Villarreal-t választottam csapatomnak,régóta szimpatizálok velük.Az elsõ idény végén sikerült visszajutnom az elsõ osztályba,a most zárult szezonban pedig a legnagyobb meglepetésemre a 4-ik helyen végeztünk,ezt még én se néztem volna ki.A pénz természetesen nincs,így keresem a tehetséges fiatalokat akiket be lehet építeni,de szerencsére van egy Rossi a csapatnál aki termeli a gólokat.Az idei szezonban kíváncsi leszek hogy fogja bírni a csapat a kettõs terhelést.
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfFgVR
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfGQVR
eddig volt hogy fél szezont lenyomtam simán, most meg utóbbi pár napban behülyült
Raven tényleg elkurtam nem kicsit..., editorban néztem csak, ott ott voltak a keretben szerzõdést meg nem is néztem😊
Felesleges ilyeneken mérgelõdni, hogy mi lenne IRL...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu