Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
és ez honnan?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
amúgy már két patch is kijött a gémhez,13.1.1,meg 13.1.2,legalábbis nekem az utóbbi verzió számot írja a játék

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
ma már állítólag ki is jött vmi új patch, kiváncsi leszek rá, ha hazaérek

bakkerman
jól ráéreztem én hogy az ideit muszáj lesz megvennem

Huni92
Ez nem mentalitás kérdése. Egyszerûen még nincs normális tört verzió, így ha játszani akarsz, akkor meg kell venned. Nem kell túlgondolni a dolgokat 😊

Rendben.Bocs az elõbbiért....
Zenszkij
Milyen magyar mentalitás? Meg lett mondva már ezerszer, hogy nem lehet normálisan feltörni a játékot. Magyarul erre nincs megoldás, tehát meg kell venni az eredetit.

Valahogy erre számítottam 😊
Kösz a válaszod!
Tetszik ez a szép magyar mentalitás.....
Huni92
Meg kell venni a játékot. 😊

Zenszkij

Százezer eurós befektetéssel mentette meg a csõdtõl a Real Madrid futballklub korábbi élvonalbeli riválisát, az Oviedót.

"A jelenleg a harmadosztályban küszködõ asztúriaiaknak - honlapjuk tájékoztatása szerint - a fõvárosi egyesület segítsége nélkül fizetésképtelenséget kellett volna jelenteniük.

Az Oviedo 2001-ben, 13 év után esett ki a legjobbak közül,és azóta - fõként anyagi nehézségek miatt - a negyedosztályban is megfordult."

Részlet egy cikkbõl. ezekkel se lehet rossz kezdeni egy karriert.

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni,hogy ez ellen mit tudok tenni????

http://imm.io/Llxk
Zenszkij
látom nektek is megy idegenben a brillírparádé 😄, miért nem Neymart igazoltad le?

LasDen
nem fog a barcához menni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Azhát. 😄D El akartm hozni Raúlt, de esze ágában sincs tárgyalni 😞

LasDen
Nagyon ügyi vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Unalmamban kezdtem egyet a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Barcával 😄D
<#idiota>, és ezúttal nem próbáltam meg eladni a fél csapatot az elsõ napon, valamint Messinek sem akartam felbontani a szerzõdését. Volt ugyanis már az elõzõ játékokkal próbálkozásom, hogy lejátszok egy évet a katalánokkal, de a vége mindig az volt, hogy Messi a második napra megsértõdött, a fél keretet meg nem tudtam eladni, így hagytam a fenébe. 😄

Eladtam Maxwellt, Valdest és Busquetset, Pedro kölcsönbe ment opcióval. 53 millió euró tiszta bevétel. Busquetset a City vitte volna 40ért, erre a köcsög nem írt alá, így végül az Interben kötött ki 21,5-ért.
Jött Tevez (32), Hart (30), Hulk (60) és Samba (22).

Elsõ tétmeccs a szezonban a Real elleni Szuperkupa odavágó, Madridban csúfos 5-1-re nyert a Real. Visszavágón 90 perc után 5-1 ide, végül lõttünk még egy gólt kettõs emberelõnyben, 7-6-os összesítéssel megvan a kupa.

Porto ellen megnyertük az ESZK-t, valamint kaptunk egy Marseille, City, Dortmund BL csoportot. Ha nem a Barcával lennék, még érdekes is volna ez a kvartett. 😊

Én 19-be járok a Fradival, de hasznom nem volt a fiókcsapatból. Ha kölcsönadok valakit, mikor visszatérnek csak panaszkodnak, hogy nem sokat profitálnak ebbõl és játszottak inkább a tarcsiban. Arra meg, hogy ott találsz egy tehetséget nagyon kevés esélyed van. Ezek alapján szerintem felesleges fiókcsapatot tartanod. Plusz ha jól tudom ez valami költséggel is jár évente.

Most kezdõdött számomra az új szezon. Eddig 5 meccs, 4 gyõzelem, 1 döntetlen, 17-0 gk. BL-be sajnos a legnehezebb csoportba kerültünk. Megkaptuk a Bayern, Milan, CSZKA hármast. Majd leírom, hogy sikerült a szezonom, ha érdekel valakit, addig is jó játékot mindenkinek!

kosheen
ez legalább látszik 😊

cain - nem tudom én most 2015-ben vagyok és a Fradival az átigazolási mérlegem mindig pozitiv egy ideje, a bérköltségek meg 5-6. legmagasabb a bajnokságban. A loki költ mondjuk 3 millió eurót én meg 1 milliót fizura egy évben

+1 kérdés - van valami értelme a 12-ben nb1-es csapatnak fiókcsapatot tartani? Hiszen a második csapatom ott van az nb2-ben, ott tudom játszatni akit ott akarok, más haszna meg nem sok van a fiókcsapatnak. Nekem pl az évek alatt 1 olyan játékost se tudtak nyújtani aki legalább alulról súrolta volna a 2 csillagocskát

troo, aszittem. legközelebb jobban figyelek. 😉

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Huni92
ide meg picivel kisebb kép 😄 <#idiota>

igen, oda nagy stadion kell.

Angol championship-ben (2. osztály) csak ülõhelyre lehet jegyet eladni? Azért van nekem csak 2500 nézõ a meccseken? (annyi ülõhely van, most bõvítik 5000-re)
én is csak néztem, mint rozi a moziban, hát még akkor, amikor ezt megláttam:

szerintem az elnök tuti pénzt nyomtat az alagsorban.

kosheen
grat. a másodosztály azért olyan mert össze fogják vonni, nem lesz keleti és nyugati csoport, hanem egy 16 csapatos másodosztály lesz.
Mondjuk teljesen reális eredmények születtek 😄
az a majdnem 1 millió eurós átigazolási pénz az is szép, kár hogy nem szokás magyar csapatoknál ilyesmi 😊

(én meg közben féltávhoz értem a szezonban, az EL csoportból nem sikerült a továbbjutás, de a Stuttgarttól pontot raboltam, utolsó meccsen meg otthon elkaptam a belgákat és végül 4 pontot gyûjtöttem, a bajnokságban meg 1 pont elõnyöm van jelenleg az MTK mögött. Télen nagytakaritás lesz, már alig-alig maradt valaki a kezdeti keretbõl. Hoznom kell 1 balszélsõt tartaléknak, aztán annyi. A mostani keretem ölég faszányos, Madou, akit tavaly még el akartam adni csak senkinek se kellett termeli a gólokat, EL-ben is vágott vagy hatot)

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

az elsõ kép helyesen:

vége az elsõ szezonnak. érdekes ez a másodosztály, az utolsó 8 helyezet kiesik mindkét csoportból, a 6.-7.-8. helyezettek pedig a rájátszásban eldöntik, ki marad bent. második helyre futott be a mislény (kozármisleny), mellesleg õk rúgták a legtöbb gólt, harmadikra pedig a baja. a nagy esélyes gyirmót kiesett. keleten a tirek jutottak fel, és kiesett a vasas (rofl). az elsõ ligát a dió nyerte (lol), második az eger (LOL), harmadik a dózsa, negyedik a loki, ötödik a pécs. az erõsebb csapatok közül a vidi a hatodik lett, de behúzták a kupát, a gyõr a 12. helyen végzett, kiesett a hali és a siófok. mi a nyugati csoportot és a libakupát is behúzva jutottunk fel. a házi gólkirályom darko pavicevic lett 22 góllal.
tabella

meccsek

a következõ szezonnak pedig így megyünk neki: (\o/)

kell is, mert le kell vadásznom egy jó kis középsõ/jobb oldali védõt.

Mor3llo
Azért bajnokságban jobban ment a bemutatkozás 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na lemondtam a Maidenheadnél. Útam a Nuneaton csapatához vezetett, akik kiesésre állnak jelenleg, de legalább van reputációjuk. Meg -200k font a számlán.

Mor3llo
Há'úgyazé'na...éles bemutatkozómeccsként azt hittem, könnyebb lesz 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mer' a Celtic - Barca meccs mennyire volt reális hogy 2-1 lesz, sõt úgy hogy 2-0 volt végig? 😊

Az új edzés-rendszeren érdemes valamit változtatni az elején? Vagy hagyjak mindent a kezdeti állapotban?

Pethy23
Megint eg jó meccs:

Sziasztok!
Tartanék egy kis karrier beszámolót.
Én a Villarreal-t választottam csapatomnak,régóta szimpatizálok velük.Az elsõ idény végén sikerült visszajutnom az elsõ osztályba,a most zárult szezonban pedig a legnagyobb meglepetésemre a 4-ik helyen végeztünk,ezt még én se néztem volna ki.A pénz természetesen nincs,így keresem a tehetséges fiatalokat akiket be lehet építeni,de szerencsére van egy Rossi a csapatnál aki termeli a gólokat.Az idei szezonban kíváncsi leszek hogy fogja bírni a csapat a kettõs terhelést.
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfFgVR
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfGQVR

kosheen
az, de ez még a 12
eddig volt hogy fél szezont lenyomtam simán, most meg utóbbi pár napban behülyült

virágbolti?

kösz srácok, közben megjött. nem sietik el az biztos..<#vigyor3>

kosheen
fúúú rohadt crash dump az agyamra megy. Most már 5 percenként kell nyomkodni a mentést. Legutóbb 5 meccsem ugrott, köztük a Stuttgart elleni elsõ EL pontocskám is (mondjuk újrajátszva 2-2 lett, szóval a pont megvan).

Nyugi, jönni fog az. Nekem kb 6 és fél órára küldték.
Raven tényleg elkurtam nem kicsit..., editorban néztem csak, ott ott voltak a keretben szerzõdést meg nem is néztem😊
Zenszkij
nyugi meg fog jönni, nézd meg spamek közt is

szevasztok, én is megvettem errõl a gametaprõl az idei gémet, ahogy innen már egy páran, de ennek már 6 órája és a vásárlást visszaigazoló e-mailen kívül semmit nem kaptam, persze a pénzt egybõl levette a számláról.. kezd bosszantó lenni.<#rolleyes>

inkább ez a hozzászólásod lett... 😊 mindkét játékosnál rendben van a kölcsönszerzõdés beállítva.
a csillagos értékelés mindig relatív, és az adott osztályra érvényes, esetedben ez a dán 2.

Sziasztok Srácok 😊 El keztem az uj karierrem a Vestjaeland el (Dán2 od ik osztály) félévkor jövök összefoglaloval.! viszont van 1 kérdésem az miért lehet hogy a pali 4és fél csillagos az emberem 22 éves és 60e font or ér ?
Hát mit mondjak a magyar adatbázis megint eléggé el lett kúrva. Lovrencsics pl. még mindig pápán van, lencse meg a vidiben. Stb, stb....
Zenszkij
rájöttem mi a baj, idegenben egyszerûen képtelenség gyõzni, ha csak nem áll be az ember a gólvonaláig védekezni

Mert ott nem vennék komolyan a játékosok, ha butaságot mondanál, a játékban meg komolyan vesznek, mivel ott egy szakember vagy... 😊

Felesleges ilyeneken mérgelõdni, hogy mi lenne IRL...

www.smart-bus.hu

bakkerman
egyébként én már számtalanszor gondolkodtam ezen,hogy csak 2 hétre,de átvenném kompletten egy profi futball csapat irányitását(mármint a szakmai részét),de egy Norwich meg Manchester United játékosállománya között van akkora különbség,hogy ha én csak annyit mondok,hogy "srácok,játszatok ahogy tudtok"és meccs közben néha-néha beorditanék valamit,lehet kikapna az "én" Unitedem,de nem kapna 6 gólt egy Norwichtól...

Gondolod? 😊 Kíváncsi lennék mi lenne az eredmény, ha mi ülnénk valamelyik kispadon, és a játékosok azt csinálnák amit itt a játékban is beállítunk... 😊

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Hellobello, Rothosen!