Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekességképpen:
Aztán, 1 év múlva:
Ez a Crystal Palace-os mentésben volt (FM12), azthiszem, úgy 3. éve vezettem a csapatot, EL-ben indultunk, legjobb helyezésem utána 2. volt a PL-ben. Aztán picit pihentettem FM-et (úgy fél évig, nem ezért <#nyes>#nyes>)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
az eredetivel semmi gáz nincsen, fut a kis aranyos!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ami nem mûködött jól, az a magyar játékosok generálódása. Hiába volt nekem Diósgyõrrel maxos akadémiám edzõközponttal, 2023-ig egy nemzetközi szinten közepes játékos nem jött ki.
Csak nem reális nekem amikor mondjuk átvesz valaki egy olasz másodosztályú csapatot aztán 5-6 év alatt oda viszi ahol most a valóságban egy Real Madrid van. Nem a játékos ellen szólok, mert biztos én is tök büszke lennék, csak ez igy nem felel meg a valóságnak.
Nem tudom, kicsit olyan nem valósághû hogy kiscsapatokkal BL-t nyerni 2-3 év után meg ilyesmi. Én nem régóta játszok, az tény, a 11-el nyomtam le pár szezont a Fradi padján meg most a 12-vel tolom még szintén a Fradival és talán 15-ben végre összejön a bajnokság, eddig egy EL csoportkör volt, de oda is mákkal meg jó sorsolással jutottam be. A 13-at nem láttam még, de ahogy az eredményekbõl látom ott se gyúrtak rá még jobban arra hogy ebbõl a szempontból élethûbb, reálisabb legyen.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Próbálom elzavarászni a külföldieket, de a brazil és argentin ifiválogatottak alap, hogy maradnak, meg van már urukhai, orosz és szerb is a tarsolyban 😄
Kocsis Adrián személyében újra van magyar válogatott a csapatban.
Pénzügyileg még mindig iszonyat jól állok, a legjobban keresõ kap 3 ezer eurót, de õ már a 11-12-es szezontól alapember, utána jövõ 1400-at kap, összesen 6 ember keres 1000 euró felett. Egyre inkább kezdek nyereséges lenni, a fiatal tehetségeket hosszútávú szerzõdés köti a klubhoz
A nemzetiségi arányok még nem az igaziak, 11 magyar van az elsõ keretben, de közülök csak 3 az aki rendszeresen lehetõséget kap meccseken is, a többiek légiósok, csak sajnos az akadémia nem kezdte még el ontani a tehetségeket, a magyarok meg baromi drágák - a 400 ezres kapus akit vettem papiron 35 ezerbe került
(Fradi, 2015 január)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én is beszereztem és felemás érzéseim vannak: Szokás szerint Angol hatodosztályból indulok, Dover 😊
A 2012-ben az ilyen hatod osztályú "vackokat" helyén kezeli a program, szóval kvázi zero értékkel, bír a klub, meg a játékoskeret. Itt meg, 450ezer fontot ér a klub a kezdéskor, van minimális igazolási pénz már a kezdéskor, s olyan játékosok vannak, akik part-time-os szerzõdéssel heti 500 fontot keresnek, némely riválnásnál 200+ezer fontot érõ játékosok vannak..hatod osztályban..érdekes.
am nálam a City magabiztosan vezeti a tabellát Arsenal-United duó elõtt
BL csoport állása 3 forduló után: http://imagerz.com/QE9DDUtvAwMABQpMQgVR
Legszebb eredményünk idegenben: CSZKA Moszkva
NBI 12 meccs után: NBI