Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bajnokság elég szoros lehetett. 😄
Tabella
Kupadöntõ
Eto'o
Traore
Európa Ligában a 16 között estünk ki a Lille ellen 4-5-ös összesítéssel. Nyáron megerõsítem a keretet(van rá 30m€😉,és cél a bajnoki cím,és a BL-ben továbbjutni a csoportból,bár rohadt nehéz lesz,mert 4. kalaposok leszünk. Hajrá!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
58 meccsen 126 gólt lõttünk és 61-et kaptunk. Montillo nagy játékos, csodálkozom, hogy még nem láttam itt egyikõtöknél sem -vagy nem emlékszem rá-.
Astori, Montillo és Sow voltak a legjobb igazolások.
Szokásomhoz híven felforgattam a csapatot.
Megnyertük a bajnokságot.
Meglepetésre kiesett a Palermo, remélem tudok olcsón elhozni valami jó játékost.
A kupában a döntõig mentünk, de ott a Chievo 3-1-re legyõzött. Nem volt semmi a Chievo ebben az idényben, mert a Milant, a Napolit és a Juventust verték ki a döntõig vezetõ útjukon, szóval megérdemelték ezt a gyõzelmet.
A BL-ben selejteznünk kellett, a Bayern ellen 2-2, 4-3-mal gyõztünk. A csoportban az Arsenal, Zenit, Ajax triót kaptuk, második helyen mentünk tovább. Jött a Porto (3-0, 3-1), a Barca (0-1, 2-1, idegenben lõtt góllal mentünk tovább), az elõdöntõben a City (1-2, 2-1, tizenegyesek), a döntõben pedig a MU. Sow 93. percben lõtt góljával 1-0 lett, szóval annyira azért nem aláztunk 😄
Érdekes volt ezzel a taktikával. Meccsenkénti átlag 1 bekapott gól összejött, de 2 védõvel ezt én nem sokallom. Nem ez életem legjobb taktikája, de ahhoz képest, hogy nem nagyon reális és az ember azt hinné, szétszedik azt a cseppnyi védelmét és kitömnék a kapus hálóját, jól mûködött.
Ez meg itt a csapat.
Közben Münchenben alázzuk a MU-t.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
az alapember 19 éves argentin ifiválogatott jobbszélsõmet már el is adták a megkérdezésem nélkül. Jött egy 3,9 milliós ajánlat és az túl jó volt hogy visszautasitsa az elnök. Igy már 10 millió euró van a kasszámban, az azért nem semmi. Igaz most agyalhatok, hogy vagy hozok a megmaradt másik jobbszélsõ mögé vagy egy tehetséges ifit (aki a padon ugye lóf@szt se fejlõdik) vagy hozzak vmi falábú idõsebbet, akivel meg nem vagyok kint a vizbõl ha be kell szállnia. Sajnos már tavaly is volt egy két hónapos pihenõje a srácnak, szóval bármikor lesérülhet újra.
Grat 😄D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Aogo a 93. percben még ziccert lõtt Weidenfellerben...
Sebaj, menni kell tovább!
Simán az év gólja, kenterbe veri mind a 10 jelöltet, legalábbis nálam.
2014-2015-ös évben végre a Ferencváros kaparintotta meg a trófeát, és indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Nagy nehezen jött össze, de végül is 2 fordulóval a vége elõtt biztossá vált a gyõzelem. Egyúttal végre megkaparintottam a Magyar Kupát is. Bár annál szerencsém volt, elõdöntõben például Budaörs veretes együttesét kaptuk - gõzöm nincs hogy keveredtek odáig - akiket 9-1-es összesitéssel ejtettünk ki. Ezzel a teljesitménnyel végül én lettem a harmadik legjobb edzõ. Nem tudom mi kéne nekik a bajnokságon meg a kupán kivül, de igazából leszarom ezt a részét.
A Kupában én adtam a gólkirályt Franck Madou személyében 12 góllal.
Bajnokságban legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól. Örültem neki hogy nem volt egy kifejezett gólvágó a csapatba, folyamatosan mindenki hozzátett egy kicsit. Talán ez is közrejátszott a végsõ sikerben. 12 gólszerzõm volt, egy nagy felfedezett afrikai hátvédem pl. egymaga 8 gólt szerzett csak bajnokin.
5 játékos került be a bajnokság csapatába tõlem, ráadásul az egyik úgy, hogy 2 hónapot sérült volt.
Nagyszerûen sikerült beépiteni az új embereket, többen is alapemberré váltak hamar és elég jól teljesitettek. Fiatal a csapat, remélhetõleg nem ad el senkit a vezetõség most és a következõ szezonra is ezzel a gárdával futhatok neki. Erõs a keret, sok a válogatott és ifiválogatot játékos - argentin, brazil, uruguayi, cseh, orosz, dél-afrikai és természetesen több magyar válogatott is van a keretben. A télen igazolt kapusom remélem állandósitja magát. 12 meccsen 10 gólt kapott, 7 clean sheet, év végén behivó a magyar válogatottba.
Kaptam 7 millió eurót, de igazából nem tudok olyan posztot mondani ahova mindenképpen embert kellene vennem, és ez jó. Pár hónap és elkészül az ifi és edzõközpont második feljavitása.
2021/22-es bajnokságot fejeztem be, és az eltelt idõben nyertünk 11 bajnokságot, az elején kevésbé, késõbb egyértelmû fölénnyel, a bajnokságban az elmúlt 192 meccsen nem kaptunk ki.
Nyertünk BL-t is, nem is egyszer, vannak világklasszis játékosaim, építettek új stadiont, amit rólam neveztek el, maxos edzõközpont, maxos utanpótlással, mégsem sikerült legalább egy normális magyar játékost kinevelni.
Sikerült viszont honosítani (2920 nap...), többek között egy brazíl srácot, akit Andrénak hívnak, és a Santo André nevû csapatból igazoltam még a 2013/14-es szezonban potom pénzért. Azért emelem ki õt, mert belõle is világklasszis lett, 343 meccsen 307 gólt lõtt nálam.
Mindezek képekben:
Az utolsó bajnokság:
BL
André:
Ha a képek nem látszódnak sry
Les Dogues
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Les Dogues