Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat a duplázáshoz, szép teljesítmény!
A bajnokság elég szoros lehetett. 😄

bakkerman
Anzhi 2012/2013

Tabella
Kupadöntõ
Eto'o
Traore
Európa Ligában a 16 között estünk ki a Lille ellen 4-5-ös összesítéssel. Nyáron megerõsítem a keretet(van rá 30m€😉,és cél a bajnoki cím,és a BL-ben továbbjutni a csoportból,bár rohadt nehéz lesz,mert 4. kalaposok leszünk. Hajrá!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
ne feledd Huni a 2012-vel tolja 😊 még

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
szerintem te folyamatosan kamulsz, hagyjuk már ezeket az egész csapatos eladásokat, kérlek ne fárassz vele, szerintem sokan ezen a véleményen vannak itt a fórumon

szabii98
ha valahogy eljutsz a csoport körig, az +7 milla körül van úgyhogy most kérj átigazolási pénzt és nézz körül keményen

I met God. She's black

LasDen
beszélsz badarságokat...ezt Miller százados mondta <#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
cöh...és én vagyok a csíter....én csak egy szaros ligakupát nyertem te meg itt az egész serie a-t becsicskásítottad 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
Még annyit, hogy Sow gólkirály lett 23 góllal, Montillo asszisztkirály 19 gólpasszal.
58 meccsen 126 gólt lõttünk és 61-et kaptunk. Montillo nagy játékos, csodálkozom, hogy még nem láttam itt egyikõtöknél sem -vagy nem emlékszem rá-.
Astori, Montillo és Sow voltak a legjobb igazolások.

Huni92
Na, akkor pár szót errõl az idényrõl.

Szokásomhoz híven felforgattam a csapatot.

Megnyertük a bajnokságot.

Meglepetésre kiesett a Palermo, remélem tudok olcsón elhozni valami jó játékost.

A kupában a döntõig mentünk, de ott a Chievo 3-1-re legyõzött. Nem volt semmi a Chievo ebben az idényben, mert a Milant, a Napolit és a Juventust verték ki a döntõig vezetõ útjukon, szóval megérdemelték ezt a gyõzelmet.

A BL-ben selejteznünk kellett, a Bayern ellen 2-2, 4-3-mal gyõztünk. A csoportban az Arsenal, Zenit, Ajax triót kaptuk, második helyen mentünk tovább. Jött a Porto (3-0, 3-1), a Barca (0-1, 2-1, idegenben lõtt góllal mentünk tovább), az elõdöntõben a City (1-2, 2-1, tizenegyesek), a döntõben pedig a MU. Sow 93. percben lõtt góljával 1-0 lett, szóval annyira azért nem aláztunk 😄

Érdekes volt ezzel a taktikával. Meccsenkénti átlag 1 bekapott gól összejött, de 2 védõvel ezt én nem sokallom. Nem ez életem legjobb taktikája, de ahhoz képest, hogy nem nagyon reális és az ember azt hinné, szétszedik azt a cseppnyi védelmét és kitömnék a kapus hálóját, jól mûködött.

Ez meg itt a csapat.

Huni92
"A mama mindig azt mondta, hogy az a hülye, aki mondja." - by Forrest Gump (Forrest Gump)

Közben Münchenben alázzuk a MU-t.

LasDen
"A mamám mindig azt mondta, hogy az a csíter, aki mondja" by Miller százados (Számkivetett)
<#mf1><#mf1>

Huni92
grat, te csíter 😄

Hamarosan a szezon végére érek az Udinesevel 😊

kosheen
Kellett nekem mondani...
az alapember 19 éves argentin ifiválogatott jobbszélsõmet már el is adták a megkérdezésem nélkül. Jött egy 3,9 milliós ajánlat és az túl jó volt hogy visszautasitsa az elnök. Igy már 10 millió euró van a kasszámban, az azért nem semmi. Igaz most agyalhatok, hogy vagy hozok a megmaradt másik jobbszélsõ mögé vagy egy tehetséges ifit (aki a padon ugye lóf@szt se fejlõdik) vagy hozzak vmi falábú idõsebbet, akivel meg nem vagyok kint a vizbõl ha be kell szállnia. Sajnos már tavaly is volt egy két hónapos pihenõje a srácnak, szóval bármikor lesérülhet újra.

Mor3llo
Kíméletlen góllövõk, 3 kaput eltaláló lövés, 3 gól 😄
Grat 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
Beszarok 😄DD lehet az arsenal fostalicska játékosokkal állt, de ez akkor is fasza 😄 annak függvényében meg méginkább, hogy 97 óta ez az elsõ kupa, amit a csapat nyert 😄

Mor3llo
Azt nem hinném, igazi nagy hullámvölgyünk nem volt, biztos ez is el fog érkezni, elõbb-utóbb. Addig meg hajtunk ezerrel 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Egyre jobb, meglehet az a bajnoki cím! 😊

Mor3llo
Gratula, menni fog az 😊

Mor3llo
Szegény Hoffenheimen álltunk bosszút a dortmundi vereség után. Ezzel a meccsel járunk féltávnál. Egy jó BL-hely egyelõre kinéz, aztán majd meglátjuk. Mondjuk a Freiburg igazán elkezdhetne kipukkadozni...

Zenszkij
Nem mondom, hogy kezdek ráérezni, de valami alakul. 13 meccse veretlen csapatom a MU otthon kinyal a Chelseatõl 0-1-re. Természetesen a City így elmegy négy pontra. Kövi meccs idegenben náluk. Majd fél órát elemeztem, pöcsöltem, agyaltam mi legyen. És háhááá 3-0-ra gyõztünk (1-0-nál kiállítottak egy citys-t). Elsõ komoly gyõzelmem idegenben 😊.

Mor3llo
12 meccses veretlenségi szériánknak egy dortmundi 1-0-ás kiruccanás vetett véget 😞
Aogo a 93. percben még ziccert lõtt Weidenfellerben...
Sebaj, menni kell tovább!

LasDen
de kurva jó.....jövõre kvázi az egész csapatnak lejár a szerzõdése és nincs pézem hosszabbítani egy játékossal se....ez szopó 😄DD

LasDen
majd jövõre....

Huni92
Puskás díjról jut eszembe egy kis off: ibra 4. gólja az angolok ellen
Simán az év gólja, kenterbe veri mind a 10 jelöltet, legalábbis nálam.

Zenszkij
Szép, szép, gratula a HSV-s karrierhez.

Mor3llo
Puskás-díjat Beisternek 😊 ezzel a gyõzelemmel ideiglenesen átvettük a vezetést a tabellán!

kosheen
Bajnokcsapat, bajnokcsapat! 😄
2014-2015-ös évben végre a Ferencváros kaparintotta meg a trófeát, és indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Nagy nehezen jött össze, de végül is 2 fordulóval a vége elõtt biztossá vált a gyõzelem. Egyúttal végre megkaparintottam a Magyar Kupát is. Bár annál szerencsém volt, elõdöntõben például Budaörs veretes együttesét kaptuk - gõzöm nincs hogy keveredtek odáig - akiket 9-1-es összesitéssel ejtettünk ki. Ezzel a teljesitménnyel végül én lettem a harmadik legjobb edzõ. Nem tudom mi kéne nekik a bajnokságon meg a kupán kivül, de igazából leszarom ezt a részét.
A Kupában én adtam a gólkirályt Franck Madou személyében 12 góllal.
Bajnokságban legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól. Örültem neki hogy nem volt egy kifejezett gólvágó a csapatba, folyamatosan mindenki hozzátett egy kicsit. Talán ez is közrejátszott a végsõ sikerben. 12 gólszerzõm volt, egy nagy felfedezett afrikai hátvédem pl. egymaga 8 gólt szerzett csak bajnokin.
5 játékos került be a bajnokság csapatába tõlem, ráadásul az egyik úgy, hogy 2 hónapot sérült volt.
Nagyszerûen sikerült beépiteni az új embereket, többen is alapemberré váltak hamar és elég jól teljesitettek. Fiatal a csapat, remélhetõleg nem ad el senkit a vezetõség most és a következõ szezonra is ezzel a gárdával futhatok neki. Erõs a keret, sok a válogatott és ifiválogatot játékos - argentin, brazil, uruguayi, cseh, orosz, dél-afrikai és természetesen több magyar válogatott is van a keretben. A télen igazolt kapusom remélem állandósitja magát. 12 meccsen 10 gólt kapott, 7 clean sheet, év végén behivó a magyar válogatottba.
Kaptam 7 millió eurót, de igazából nem tudok olyan posztot mondani ahova mindenképpen embert kellene vennem, és ez jó. Pár hónap és elkészül az ifi és edzõközpont második feljavitása.

Zenszkij
Nálam a cél a MU-val a Neymar - Götze páros megszerzése.

Szycsu
Jó kis playa

Les Dogues

Õt az utolsó szezonra vettem Vascotól, 50 milláért, target man ennyi gólt nálamsose lõtt még:

No akkor én is elkezdtem 13-ban az új karrierem Diósgyõrrel, de mielõtt beszámolnék róla, hogyan állok, pár dolgot mutatnék ugyanezen csapattal mit értem el az elõzõ részben.

2021/22-es bajnokságot fejeztem be, és az eltelt idõben nyertünk 11 bajnokságot, az elején kevésbé, késõbb egyértelmû fölénnyel, a bajnokságban az elmúlt 192 meccsen nem kaptunk ki.
Nyertünk BL-t is, nem is egyszer, vannak világklasszis játékosaim, építettek új stadiont, amit rólam neveztek el, maxos edzõközpont, maxos utanpótlással, mégsem sikerült legalább egy normális magyar játékost kinevelni.
Sikerült viszont honosítani (2920 nap...), többek között egy brazíl srácot, akit Andrénak hívnak, és a Santo André nevû csapatból igazoltam még a 2013/14-es szezonban potom pénzért. Azért emelem ki õt, mert belõle is világklasszis lett, 343 meccsen 307 gólt lõtt nálam.

Mindezek képekben:

Az utolsó bajnokság:

BL

André:

Ha a képek nem látszódnak sry
Szycsu
Ó, ez nálam rendszeres, hogyha Õ elõrebassza, akkor 5*os indítás, ha én elõrevágom, vagy ki oldalra, vagy félpályánál a védõi összeszedik. Már megszoktam.

Les Dogues

Arra tipp esetleg ha az ellenfél támad akkor a védõim mindig (kb 100%) az ellenfél játékosaihoz szabadítanak fel, így azok megint jönnek támadással. Kezd unalmas lenni 😊
LasDen
nem kinevet...az egy ünneplõ pálcikaember 😄

attiGT
miért nevetsz ki😞

\o/

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

attiGT
Ééés már meg is jött a kulcs! 😊

Mor3llo
Nord Derby, auf wiedersehen!<#mf2>

Mor3llo
Az nem kapufa, csak a háló fizikája sz@r egyelõre, és mikor a labda eltalálja nagy erõvel, olyan, mintha egy falról pattanna le.

Volcanor
Nem tudom, de szerintem ezeknek az okát legtöbbször nem a taktikában kell keresni. Pl. ezt a szélrõl mindig a kapufára vágom dolgot a tavalyi részben nem vettem észre, itt meg folyamatosan ez megy. De remélem inkább, hogy tényleg én vagyok ennyire béna...

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Volcanor
Idén én is megvettem a játékot, de már kezdem megbánni... Ennek fõ oka a szerintem borzalmasan sikerült meccsmotor. Reallal február elején járok, de amit eddig tapasztaltam, az sokszor a vicc kategóriát súrolja. Pl. ha egy játékosom túljutott valahogy az ellenfél kapusán, akkor ahelyett, hogy begurítaná, inkább rábombázza a felsõ lécre, vagy ha oldalról be tud jutni az ötösön belülre, akkor onnan mindig rálövi, amibõl szerencsés esetben szöglet lesz, de szinte mindig rálövi a kapufára. A védõim helyezkedésének megfejtése okozza a legnagyobb problémát, végül arra jutottam, hogy színvakok, talán ezért fogják egymást sokszor a szélen, 5-10 méterre pedig teljesen üresen áll az ellenfél, emiatt számtalanszor kaptam már gólt. <#gonosz3> Lehet, hogy kiadnak még 1-2 patchet, de ezeket úgyse fogja már javítani sajnos.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

attiGT
Game-Tapról megvéve a játék, remélem még ma küldik a kulcsot <#pias>

Szycsu
Az a legkevesebb, csináltok egy account-ot, amit csak arra használtok (ha mûködik így, nem tudom), aztán csõ.

Les Dogues

ha offline módban is elindul a játék, miért ne lehetne? más kérdés, hogy ehhez kiadod-e a steam hozzáférésedet valakinek.

LasDen
lehetni lehet...de azt nem tudom, hogy egyszerre lehet-e velük jáccani....

Így van. És ezért lehet második gépre is telepíteni, nem?
LasDen
dehogyis...a steam accountodban reggelve van a gém...csak telepíteni kell és játszhatsz is....

Ha csak egy gépre telepíthetõ, új rendszer rakása után meg kellene venni újra?
Zenszkij
sztem nem, mert akkor mindenki ezt csinálná 😄