Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Az eddigi listavezetõ Milan 12 meccsen kapott 6 gólt. Eljöttek hozzánk, 4-0-val küldtük õket haza úgy, hogy Montillo, Di Natale, Isla sem tudott játszani és a 18 éves, eddig nem sok szerephez jutó Medina is a kezdõben volt.

Mor3llo
úgy-úgy!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kosheen
az assertive az hogy van forditva a játékban? Magabiztos vagy ilyesmit jelent ugye?

kosheen
ezt a szezont már lehúzom igy, 8 meccsel a vége elõtt 3 ponttal vezetek az MTK elõtt, pont most jön ellenük egy meccs. 7 veretlen meccs után kaptam ki a lokitól, szóval most jól megy ezzel a taktikával. Ráadásul kupában is az MTK-t kaptam, otthon elsõ meccsen 2-0-ra nyertem úgy hogy 50 percet emberhátrányban játszottam és még úgy is rúgtam egy gólt

LasDen
én valamiért mostanában nagyon ráálltam a 352-re....valamiér nagyon bírom 😄 ahol lehet azt játszatom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
bár nemtudom pontosan milyen felállásban vannak nálad, de esetleg próbálj egy assymetric 4-2-2-2-t....azt meg lehet tükrözni egyikmásik oldalra....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
3-5-2-ben jön a Lazio. Gólgazdag meccs lesz azt hiszem <#idiota>

kosheen
én épp most agyalgattam hogy milyen taktika kéne következõ szezonra nb1-be mert már egy ideje a 4-2-2-2-t használom és lehet hogy lassan kiismerik az ellenfelek. 4 védõ ugye alap, egyik szélsõhátvéd se felfutó, bár néha ha olyan van odatéve akinek az fekszik jobban akkor beállitom neki úgy. Középen van egy labdaszerzõ meg egy mélységi irányitó, szélen meg winger vagy advanced playmaker van, kinek mi fekszik jobban. Elõl általában egy target man (18as fejeléssel), meg Nikolics poacherben, vagy egy advanced forward, vagy mondjuk Adorján van treqartistában elõl.
Lehet átállitom majd 1 csatárosra és egy tkp-om is lesz, majd variálok valamit. Annyi a gonodm hogy bevásároltam egy csomó irtó tehetséges srácot, csak most meg nem gyõzök variálni hogy jusson lehetõség mindenkinek 😄

Huni92
Jaigen. Hamarosan lesz egy meccsem a Cesena ellen, ott kiállok védõ nélkül, 2 vkp-val. Kíváncsi vagyok, mi lesz belõle. Van egy olyan elméletem, hogy hosszú indításokkal, mélységi kiugratásokkal és a vkp-k mögé belõtt labdákkal lesz keresnivalójuk a meccsen. Az is lehet, hogy kivágják a labdát a saját 16-osuk környékérõl, a csatár saját térfelérõl indul, így les nem lehet és végül a kapussal találja magát szembe úgy, hogy végiggyalogolhat a térfelemen. Na, majd kiderül.

Huni92
Nem hinném, hogy van olyan elmeháborodott edzõ aki ilyen felállásban küldi pályára a csapatát.
A széleken durván verhetõ vagyok. Ott volt a Roma elleni meccs. 4-1-2-2-1-ben jöttek, két szélsõ tkp-val. 3 lövésük volt, mindhárom úgy, hogy egyik szélrõl beadták, Taddei üresen volt és beverte mind a hármat.
Viszont hiába operál egy gyengébb csapat ellenem a széleken, mert a kp-n olyan szinten birtokoljuk a labdát, hogy nincs sok lehetõségük támadni. Meg kell egy atom kapus is persze, rengetegszer van 1v1, Szúcs Lalival a kapuban meg valószínû, hogy nem ennyi gólt kaptam volna eddig. 😄

Ami még nagy elõnye ennek, hogy kontráknál általában létszámfölényben vagyunk elõl. Rivas kivágja a félpályáig, onnan meg jó esetben 4-5 ember megy a 2-3 ellen.

kosheen
ezzel a felállással ha jönne mondjuk a ManU akkor még én is megenném a Fradimmal a valóságban is szerintem 😄
Ez csak igy poén vagy a valóságban is van csapat amelyik használja ezt? Nem igazán tudom elképzelni hogy ez mûködhet. Maximum a tényleg gyengébb csapatok ellen ahol olyan különbség van mint mondjuk a Barca meg a béna spanyol csapatok között, hogy elég ha egy igazi hátvéd van a pályán

Huni92
Mondanám, hogy kipróbálom a demoval, de egyrészt azt valami ultramód elcseszték, másrészt azóta ahogy olvasom voltak komoly javítások, így nem volna túl releváns az egész. Mondjuk elhiszem, hogy ez nem mûködne a 13-ban 😄

Viszont ha valaki kipróbálná, odaadom a taktikát. 😄

Mor3llo
<#eljen><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
13-ban ezt a felállást egész egyszerûen egyelõre nem tudom elképzelni, szerintem azonnal szétszedne még egy 3. osztályú csapat is 😄
néha még a Bundes2-es csapattal is küzdök, 4 védõvel😊)

Bár most vertem 3-0-ra idegenben a Stuttgartot, muhaha😄

Huni92
Biztosan Ramos a példaképe. 😄

LasDen
olyat rúgott a labdába, hogy még a játékból is kiment.....

Ez érdekes, grat!
Huni92
ja, kéne egy Sven Bender, Pinzi helyett, csak nem akart jönni 😞

Huni92
Nekiugrottam egy Udinesenek, hogy nézzem meg, mennyire mûködik a 2 védõs játék kisebb csapatoknál.
Játékosmozgások
Ez a felállás
Eddigi eredmények 😄

Huni92
Valamit elrontottál, mert nálam mûködik ha én teszek be képet.

Imagerz
LasDen
imagerz

Huni92
milyen képmegosztóra tetted fel?

LasDen
jobb klikk/megnyitás új lapon...

és hol a kép?
LasDen
az eredetihez az f12 is jó...

No elkezdtem a Diósgyõrt, érdekesek az eredmények, az biztos.

Rudi bekezdett...
gabber_saviola
az ikszpé igen, de a w7 már nem tud szkrínsátot csinálni printszkrín buttonnal.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Igen, azt, nem is értem, miért...
Köszi
Huni92
Az asztalt fényképezi le? Amúgy alt+f9, és a dokumentumok/si/fm13/screenshots mappába teszi a képeket.

Hülye kérdés, de print screen-re nem reagál a játék: hogyan lehet scren shotot csinálni?
üdv
nem nagyon szoktam ide írni, de most hozzá kell hogy szóljak ehhez a témához
megvettem a játékot ,tegnap kezdtem is a Milannal
nagyon nehéz a játék azt elismerem
BL-ben megkaptuk ugyanazokat akiket IRL is😄
bajnokságból eddig 5 meccs ment le 2 gy 2d 1 v, a vereség a egutolsó meccsen született..félidõben 2-0ra vezettünk a Samp ellen, 3-2re kikaptunk végül
én az olyanokat nem értem amugy h Zenit ellen nyerünk 5-2re, Robinho rúg 4et, majd a következõ 3 meccsen félidõben 5,8 az átlaga
majd jelentkezem képekkel is

kosheen
hm mik vannak. Van egy argentin ifiválogatott srác a keretben aki pár jó meccs után már menne nagy klubba. Kitalálta hogy az Argentinos-hoz akar menni, én mondtam hogy majd elengedem. Az átigazolási idõszakban egy másik argentin klubtól jött csak egy nevetséges ajánlat, elhajtottam a picsába õket, a srácnak meg megmondtam hogy túl keveset kináltak. Most meg már a médiában hisztizik hogy én nem engedtem el az Argentinoshoz akik nem is tettek ajánlatot 😄 Noooormális vagy Margit?

Amúgy küldtem neked e-mailt. 😉

Zenszkij
Látom te is az eredetivel tolod..isten hozott a klubban 😄 Jön hozzám a Tottenham. 3 alatt nem ússzák meg. Aztán megyek a Boltonhoz, 3 alatt nem úszom meg 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
én elvagyok vele...legfeljebb nem az lesz a célkitûzésem, hogy mindenkivel nyerjek, hanem hogy mindenkivel kiessek 😄

Zenszkij
Persze, mivel Liverpool drukker vagy, de ettõl nálam Van Persie még egy kutya. Megjegyzem a Demo totál más, mint a végleges már két peccsen átesett játék. Nekem tetszik, mert kihívás, néha már túlon túl is.

elvbõl sem kezdenék a Man Utd-del, de hidd el, hogy nem lehetetlen.
Kipróbálom a demóval... kíváncsivá tettél... 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Próbáld meg kérlek. Most adtam el 20 millió euróért a Tottenhamnek, mert injectionnel nem volt hajlandó játszani, a gólvágó (48 mecs 9 gól) csodacsatár. Welbeck bejött, gyõztes gólt vágott helyette...

Huni92
Csak orosz van ebben.

nem tudom, volt-e már errõl szó, de ebben vajon van angol nyelv, vagy ez valami különleges, echte ruszki cucc?

http://roxen.ru/games/football_manager/buy-football-manager-2013/

ha Borinibõl kijön 25-30 bajnoki gól, akkor valószínûleg van Persievel is meg lehet csinálni egy jobb kerettel rendelkezõ MU-nál 😉
Zenszkij
ismerem a játékot, de az idei rész nagyon kemény lett, idegenben vért kell izzadni még egy Barcelonával is a Tenerife ellen

Huni92
nem tudsz az újpesttel ilyen összegért vásárolni. egy bizonyos összeget már az igazolás létrejöttekor ki kell fizetni.

kosheen
ilyet is lehet? kipróbálom 😄
Van amúgy valami megkötés hogy mennyi új emberkét lehet venni? Csak mert arra gondoltam hogy ingyé elküldök mindenkit aztán 0 euró kezdõért, 48 hónap részletre megveszek valami megye 1-es nagysikerût mondjuk 5 millió euróért. Olyat lehet akkor is ha nincs annyi jelenleg a kasszában, nem? Csak mert akkor ilyenekbõl vagy 30-at beteszek a kosárkába aztán hadd fõjjön a könyvelõ feje 😄

bakkerman
és ha kirugnak akkor "add new manager",és új csapatnak megint az újpestet válaszd SAD:ASSADSGA:ASADSGDS cél az nb3

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Félpályáról akkor ível, ha a "cross from", "deep" vagy "mixed" beállításon van... 😉

Amint megveszem, megpróbálom! 😊

www.smart-bus.hu

kosheen
Asszem mig nagyon unatkozok kezdek egyet az ellenfél újpestiekkel is. Elzavarom a jó játékosokat, hozok pár millióért 48 hónapra egy rakat falábút jó nagy fizuért (100% fizuemelés ofkorsz 😄) és gonosz vigyor kiséretében hátradõlök és várom a csõdöt 😄
Legszebb öröm a káröröm 😄