Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lehet átállitom majd 1 csatárosra és egy tkp-om is lesz, majd variálok valamit. Annyi a gonodm hogy bevásároltam egy csomó irtó tehetséges srácot, csak most meg nem gyõzök variálni hogy jusson lehetõség mindenkinek 😄
A széleken durván verhetõ vagyok. Ott volt a Roma elleni meccs. 4-1-2-2-1-ben jöttek, két szélsõ tkp-val. 3 lövésük volt, mindhárom úgy, hogy egyik szélrõl beadták, Taddei üresen volt és beverte mind a hármat.
Viszont hiába operál egy gyengébb csapat ellenem a széleken, mert a kp-n olyan szinten birtokoljuk a labdát, hogy nincs sok lehetõségük támadni. Meg kell egy atom kapus is persze, rengetegszer van 1v1, Szúcs Lalival a kapuban meg valószínû, hogy nem ennyi gólt kaptam volna eddig. 😄
Ami még nagy elõnye ennek, hogy kontráknál általában létszámfölényben vagyunk elõl. Rivas kivágja a félpályáig, onnan meg jó esetben 4-5 ember megy a 2-3 ellen.
Ez csak igy poén vagy a valóságban is van csapat amelyik használja ezt? Nem igazán tudom elképzelni hogy ez mûködhet. Maximum a tényleg gyengébb csapatok ellen ahol olyan különbség van mint mondjuk a Barca meg a béna spanyol csapatok között, hogy elég ha egy igazi hátvéd van a pályán
Viszont ha valaki kipróbálná, odaadom a taktikát. 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
néha még a Bundes2-es csapattal is küzdök, 4 védõvel😊)
Bár most vertem 3-0-ra idegenben a Stuttgartot, muhaha😄
Játékosmozgások
Ez a felállás
Eddigi eredmények 😄
Rudi bekezdett...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Köszi
nem nagyon szoktam ide írni, de most hozzá kell hogy szóljak ehhez a témához
megvettem a játékot ,tegnap kezdtem is a Milannal
nagyon nehéz a játék azt elismerem
BL-ben megkaptuk ugyanazokat akiket IRL is😄
bajnokságból eddig 5 meccs ment le 2 gy 2d 1 v, a vereség a egutolsó meccsen született..félidõben 2-0ra vezettünk a Samp ellen, 3-2re kikaptunk végül
én az olyanokat nem értem amugy h Zenit ellen nyerünk 5-2re, Robinho rúg 4et, majd a következõ 3 meccsen félidõben 5,8 az átlaga
majd jelentkezem képekkel is
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
http://roxen.ru/games/football_manager/buy-football-manager-2013/
Van amúgy valami megkötés hogy mennyi új emberkét lehet venni? Csak mert arra gondoltam hogy ingyé elküldök mindenkit aztán 0 euró kezdõért, 48 hónap részletre megveszek valami megye 1-es nagysikerût mondjuk 5 millió euróért. Olyat lehet akkor is ha nincs annyi jelenleg a kasszában, nem? Csak mert akkor ilyenekbõl vagy 30-at beteszek a kosárkába aztán hadd fõjjön a könyvelõ feje 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amint megveszem, megpróbálom! 😊
www.smart-bus.hu