Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Jobb, nem könnyebb. Az ellenfél is jobban mozog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ne idegelj már... 😄 Annak mi értelme, ha csak nyersz? Én a gyõzelmet csak akkor tudom igazán élvezni, ha vért kell hugyozni érte... 😄 Ha valami könnyû, akkor nem tud lekötni, elvesztem az érdeklõdést... :S

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Remélem könnyebb mert én csak nyerni szeretek! Ha kikapok exit, és esetleg másnap reload.

Könnyebb lett, vagy jobb? Nem mindegy! :S

www.smart-bus.hu

Volcanor
Tényleg sokkal jobb lett a játék, sorozatban 5 meccset nyertem, amiben ráadásul az OM és a Lyon is benne volt, pedig a patch elõtt képtelen voltam sorozatban 2 meccset nyerni, bárki ellen is játszottunk. 😄
A napok közötti töltési idõ nem lett gyorsabb? Lehet csak nekem tûnik úgy.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Csacsi
Nagyon jót tett a patch a játéknak. Kicsit kellett módosítani a taktikámon emiatt, de sokkal "szófogadóbbak" a játékosok, és sokkal jobb lett a meccsmotor.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gojoci
Meg még kettõ kérdés: a lejáró szerzõdésû játékosoknál van a contract résznél olyan, hogy "set for release", de ha rákattintok, semmi sem történik. Vajon ez mit csinál?
A másik, hogy a 2012-ben a trainingnél adott volt 100%, ebbõl jött le a match preparation, és az individual training, position training, stb... Most viszont ha az individual trainingnél a focus intensity-t heavy-re állítom, növekszik a training intenzitása. Ebbõl az következik, hogy az general training és a match training együtt ad ki 100%-ot, és ezen felül lehet növelni az edzés mennyiségét az individual traininggel.

gojoci
Valami nekem nem világos az új training-gel kapcsolatban. Tegyük fel, hogy nem állítok be semmilyen egyéni edzést a játékosokra, és mondjuk a general traininget attackingre teszem. Ez esetben egy védõ és egy csatár is ugyanúgy edz (túlnyomórészt az attacking attribútumokra), vagy a gép automatikusan különbséget tesz az egyes játékosok között a posztjaik szerint? Tehát ebben az esetben egy védõnek is a támadó tulajdonságai fognak fejlõdni a védekezõ attribútumok rovására?
Szóval a csapatedzésen belül a gép vajon megkülönbözteti e a játékosokat posztonként, vagy mindenki ugyanazt az edzést fogja végezni?

Huni92
De mûködik normálisan attól eltekintve, hogy továbbra is megmarad a 2 NB2 csoport?

nem tudok mert,kezdtem 1 újat azt kínába kezdtem 2013ba és addig szabadságon voltam,3 kiesõ volt és 6 feljutó ugye és nem olvadt 1be a 2 csoport. Meg a magyar kupa sorsolásnál is (csak nb3at tettem még be megyeit nem) csak nb3asokat sorsolt még ,semmi alsóbb osztályú meg a rendesbe még nem néztem a naptárt de a megye 3as aktivátor nb2es naptára is rossz,mert amikor válogatott meccs van akkor nb2be van meccs míg itt nem,és 3 naponta meccsek majd 2 hét szünet...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Képet tudnál mutatni errõl? A srác azt mondja, hogy õ nem tapasztalt iylent. Meg mi történik a szezon végén?

Volcanor
Ehhez akkor nem kell új játékot kezdeni, ugye? (hogy érvénybe lépjenek a változások)

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

gojoci
Oké közben én is megtaláltam a sigames oldalán. Ugyanígy az editor is frissült 12megával.
Ez azért akkor is görénység, hogy ez a rohadt steam még csak a hírekben sem jelzi, hogy mi történik. Külön életet él...

Huni92
gojoci
Most hogy elindítottam a steamet, leszedett valami 50 megás update-et. Nektek is? És sehol nem találom, vajon mi az istent frissített.

Szycsu
Erõsebb nem volt? 😄

Les Dogues

Szycsu
Most nézem neten, hogy elméletileg ugyan az a gépigénye a 12-nek, mint a 11-nek? Ez igaz? Mert, akkor tolnám azzal 😄

Les Dogues

Gondolom igen, nézegettem most a dolgokat, és csak annyi van, hogy a BL-ben az Albert stadion a hazaim...

Közben megvan a csoportom, célunk az egy gól szerzése lehet 😊

hogy hogy? ez benne van már a játékban hogy nem játszhatnak ott?😮

viszont remélem a videókészítést hamar megcsinálják mert sajnos bughalmaz az egész...

Ezzel az EL gyõzelemmel búcsúzok a 12-tõl(Szerencsénk is volt, de megérdemeltük):
FTC-Real Madrid

A Fradi pályán harcoltuk ki...

Jobbak voltunk, de akkora spílereik vannak..alig vártam a 86. percet, hogy nyomhassam az idõhúzást ..😊
kosheen
ááá a szemét birkája...a hátvédem most jött vissza 4 hónap után lábtörésbõl, még a tarcsiban se játszott 5 percet se de már behivták a magyar válogatottba 2 meccsre is. Ha megint lesérül és agybajt kapok

kosheen
jéééé tök jó, ilyet még nem láttam. Team talkon totál összezavartam az egész csapatot 😄
10 forduló után elsõ helyen vagyok, a középmezõnyös Kecsó jött hozzám. Az össznépinél mondtam magabiztosan hogy jók vagyunk, nyerünk, a védõknek mondtam hogy teljesitményt várok, a csatároknak szintén, és mindkét sor fókuszált vagy milyen lett, és amikor ugyanezt mondtam a középpályásoknak akkor kapustól csatárig mindenki összezavarodott. Aztán végül 30. percben már kettõvel mentem, a vége 2-1 lett. (Zavaró hogy túl sok a kapu mellé menõ lövés, nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni hogy pontosabbak legyenek, és ne durrantsák rá már 20 méterekrõl)

Ja és még volt most egy érdekes dolog, a szurkolókat aggasztja az egyik játékosom teljesitménye. Lehet jogos, csatár létére 14 meccsen csak 9 gólt szerzett...a nénikéjük tirgye kalácsát hisztiznek mindenen ezek.

Az esélytelenek nyugalmával...

Huni92
ugyanis nem lehet az alap editorral megcsinálni, hogy normálisan átrendezõdjön.

Tényleg csoda, már most válogatott szint.. 😊

Töltöm DVTK-t, jöhet a BL playoff Celtic-kel..
megye 3as aktivátorban nem rendezõdik át,gratulálok aki miatt elqrtam 3 órát,igazán szólhatott volna,kuka az egész így.... remélem a rendesbe jó...:@@@

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Na ilyen se volt még nekem, pedig már elég régen játszok 😄 Szurkolók 😄

Zenszkij
Átrendezõdik a liga 2013-ban, azért nem látod, egycsoportos NB2 lesz.

Feltettem a megye 3as aktivátort,de az nb2be nem jelez kiesõt de az nb3ból jelez 1 feljutót,hogy lesz ez?

Szycsu
Bíróbácsinak szép az öltözéke... Am, majd otthon visszaadjuk, ne aggódj 😄

Les Dogues

elsõ megyei rangadóm 😊

Löksz róla képet?
Ebben a ligában és még kettõvel fentebb is, lesz pár ilyen😄!
Na az ilyen meccsekért szeretem az FMet.
http://imagerz.com/QFdDWAgHC1c

Most én vagyok épp a gyõztes. 😊

LasDen
meg van egy ilyen srácom is...védelem középpontja...😄 16-ért költözött ide Pescaraból 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Nálam a gép generált egy magyar gyereket a Vidiben úgy h be sincs indítva a gém, a MU scoutjai 5 csillagosra értékelik, támadó középpályás és már leigazolta valamelyik premier ligás, nem emlékszem melyik, 16-7 éves és a képességei már rettentõen jók, ilyet még nem láttam mióta FM-el játszok, 10 millió euróért se adták XD. Oltogatom és mikor lejár a szerzõdése beépítem a Manchesterbe 😊.

bakkerman
szerintem bármelyik 16 éves cserélne vele 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem rossz...
Jól is keres!
LasDen
elis felejtettem mutatni...nyáron a fiatalok fõnöke igazolt egy magyar srácot....nem rosszak az értékei, tényleg lehet belõle valami talán....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kosheen
a 12-ben egy már meglévõ mentésnél utólag be lehet állitani hogy az afrikaiakat nem EU-snak tekintse? Pöttyet zavaró hogy egy full magyar Paks, vagy a magyar fiatalokra épitõ MTK 2015-re már tele van afrikaiakkal

Skacok!Engem az érdekelne,hogy az óceániai válogatottak rendszere jól meg lett csinálva a mostaniban?Mert a tavalyiban esélyem nem volt Cook-Szigetekkel kijutni a VB-re <#sir> Az ideivel már nagyon szeretnék hódítani velük <#nyes>
Huni92
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

Továbbra is érvényes. Amennyiben lusta vagy/nem tudsz méretezni, úgy csak linkként tedd be. 😊

Zenszkij
Második évben a BL-ben a négy közt a Manchester City-t kaptuk. Idegenben 2-0-ra kikaptunk. Hazai pályán Rooney két sárga lapot begyûjtve már a 10. percben távozott az öltözõbe magyarul úszott a BL döntõs álom. Megbüntettem két hétre, minek következtében többé nem állt szóba velem, és már év közben is sírt, hogy új kihívást akart. Mivel a fizetése már a csillagászati 225K euro/hetet kaparta meg ugye a juttatásokat, ezért elpasszoltam 45 millió Euroért a Barcelonába, ahol stabil kezdõ. Van Persie a Tottenhamhez távozott 20 milláért, ahol jobboldali inside forward szerepkört tölt be.

Ha hazaérek képet tolok. Le akartam igazolni Neymart, de 48 millióért inkább a Realt választotta, nem tudtam felvenni fizetésben a versenyt velük, pedig az én ajánlatom is elfogadta a brazil fenegyerek. Jött hát Ademilson pár üveggolyóért, aki legalább akkora vadállat lesz, már elkezdte termelni a gólokat. Evra helyére stabil Fabio, plusz megvettem a fiatal Shaw-t akit 4 és fél csillagos tehetségnek mutat a gém. Középpályára érkezett M'Villa és Lorenzo Crisetig, Anderson is távozott. Mivel Hatem Ben Arfa átadóra került, lecsaptam õrá is, jobb mint Valencia az tuti, rövidpasszos játéka világklasszis. Ezeket a játékosokat , M'Villa kivételével szinte apróért megkaptam, Vila 34 milla volt. Csatársorba Ademilson és Welbeck mellett szerepet kap a saját nevelésû, generált Ben Kenny, 17 éves 5 csillag potenciál, és a kezdeti képességei is igen megkapóak. Támadó szélsõnek jött a Derby Countyból Will Hughes, aki most 19 éves, és szerintem az egyik legjobb angol játékos lesz belõle, szintén 5 csillag potenciállal. A védelemben jobb oldalában Rafaelt a zagrebi Vrsaljko (3,5 milla) pihenteti, továbbá jött Mateo Kovacic (7 milla) is vele párban, ez utóbbi két éve kölcsönben kergeti a labdát, hagy fejlõdjön. Nick Powell is kölcsönben van, hisz nem akarom hogy a padon pihenve ne fejlõdjön.

A középpályán Fletcher, Cleverley, Crisetig, M'Villa elég, habár szûkös a keret, sérülés még elkerült, meg ugye Phil Johnes is be tud forogni. Kagawa, Nani, Ben Arfa egy isten, a Derbys kölökkel elegendõek. A védelem a legacélosabb ugye, Jonny Evans, Smalling, Phils Johnes, meg van egy 18 éves saját nevelésû kölök, 4 és fél csillag potenciállal...nem rossz a fiú, beugrónak megfelelõ. Épül a csapat, rengeteg játékosom, Daehli, Januzaj (alap kere tagjai), Kovacic, Macheda külföldön kölcsönben fejlõdik. Macheda tavaly a Milánnal lett gólkirály, idén az Interbõl kirobbanthatatlan. Készül az új aranygeneráció 😊

na nekem is lement az elsõ szezonom a Swanseaval 5. lettem nagy meglepetésre a kupákból hamar kiestem a cél a bent maradás volt sikerült megvennem andersont olcson mert átadóra tették meg egy barzil gyereket ademilsont elég jól termelt és csak 19 éves a huzo ember jonathan de guzman volt õ kölcsönben volt itt na meg még pablo hernadez is pörgött néha a sérülések elkerültek mint a régebbi jákékoknál is az elsõ szezonban aztán a másodiknál meg majd gondolom hullanak mint a legyek <#hamm> két 11-est itéltek a javamra mind a kettõt kihagytuk kiállitás asszem csak egy volt meg az ellenfélbõl is 2012 azé szorta a pirosakat télen sikerül szerzõdtetnem mudingayt ingyen meg 3 milláért jön wellington nem pedig 11 volt az értéke de 3 ért árulták meg egy 16 éves mexikoi is jön 3 milláért pedro antonio trejo a pumasból lehet hogy rokona danny trejonak alias macsétének?<#fejvakaras><#taps> kiváncsi leszek mennyi lovét kapok átigazolásra a szerzõdésem meghosszabitották amugy 3 ével nem születtek túl irl eredmények eddig türhetõ a játék a city verhetetlennek tünik a képfeltöltés meg remélem sikerül még nem csináltam http://kepkezelo.com/images/1g0mm7a85ckygzzbqpjz.jpg
Darthmushroom
Rooneyt ha 50évesen még játszana se adtam volna el

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
tolj már egy képet a keretrõl kiváncsi vagyok!! Rooney meg RvP hova igazoltak?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez aztán a nagytakarítás, grat😊!
Kiket hoztál a csapathoz?
Zenszkij
Na 3. évemben nem lehet elkapni a Cityt, 25 meccs 4 döntetlen NULLA vereség! Elsõ két évben sikerült bajnknak lennem, idén azonban, mivel eladtam az egész keretet (Rooney, Vidic, Carrick, Ashley Young, Ferdinand, Chicarito, Evra, Van Persie , Valencia takarodtak a fenébe, mert magas a gázsijuk, meg Rooney és Young kivételével korosak) a második helyért küzdök a Chelseavel. A fél szezon a csapatépítésrõl szólt, voltam 10. is, most a 3.- 2. helyen kavircolok. Hiába no, épül az új csapat, és DÖGIG van a kassza. Glazerék takarodtak, és a hitelt, amit 2017 ben kifizettem volna, 2038ig tolták ki az új tulajok, így havonta csak 1 millát kell törlesztenem, ami elenyészõ pénz, igazából nem is kiadás. Tetszik az új keret, így tavaszra összeállt a csapat, 14 meccse veretlen vagyok minden fronton. 😊