Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben a gametap oldalon a beígérteknek megfelelõen 20.-ától már közel 40 dollár a játék. Jó businesst csináltunk. Legalábbis akinek volt lehetõsége 7e ft alatt megvenni.
ez az, erre gondoltam én is, nem meglepõ, hogy egy 70 milliós (európai) országban eltudnak adni annyit, hogy megérje nekik..
Szerintem az arányok nem játszanak, van egy kvóta, x ezer darab, amitõl kezdve megéri nekik foglalkozni a dologgal..s attól mi meg messze vagyunk sajnos😞)
sajnos az, de ez csak példa volt fogalmam sincs mennyit adhattak el törökországban. csak arra akartam kilyukadni, hogy egy ennyivel kisebb országban arányában ugyanannyi játék fogy, megérné nekik idõt, pénzt belefeccölni, hogy bekerüljön az adott ország nyelve?
(Itthon 10ezer eladott cd-nél már PLATINA jár..igen, ez a zeneipar, de egy játék jóval drágább mint a cd, s ugyanúgy van virágbolti verzió, ami meg "ingyen" van ugye..szóval ez a szám jól mutatja, hogy itt jó esetben is csak a töredéke megy el..)
valószínûleg igen, de a 15ezres PC-s eladás..álom kategóriának tûnik..😊
bekerült a török nyelv mert sikerült eladni egy adott példányszámot, a 70 milliós törökországban.. legyen mondjuk 100 000 eladott játék, ha figyelembe veszik az arányokat és nálunk eladnának pl. 15 ezret bekerülne vajon a magyar nyelv?
Na igen, de ez nem csak az FM-re igaz, hanem gyakorlatilag minden más játékra is..Az FM-nél annyival "rosszabb" a helyzet, hogy rétegjáték, így eleve nincs nagy rajongótábora (a mainstream mûfajokkal összehasonlítva)..az átlagembernek meg nem mindegy, hogy 9-10ezerbe vagy 6-7 ezerbe kerül a játék..😞)
Az új peccs óta nálam sokkal több lett a hasonló kapus baki! Mondjuk én Angol ötödosztályban nyomom, ott meg nincsenek valami kemény kapusok, de szemmel láthatóan sokkal többet hibáznak a kiszámíthatatlanok 😊
Köszi!
Viniciust honosítani akarom 😉
Viniciust honosítani akarom 😉
Na most olvastam FMHunbgaryn a cikket. Ahogy például ezt a fórumot elnézem, nem fog nagyot ugrani az eladási szám az országba, hisz szinte mindenki külföldrõl vett kulcsot.
Egyébként meg nem értem az SI-t. Növelni akarják az eladást, de nem engedik fordítani. Így aki nem tud angolul, nemigen veszi meg a játékot, ergo, hogyha lefordítanák olyan mintha azoknak fordítanák le, akik alapból is tudnak játszani. Ördögi kör.
Egyébként meg nem értem az SI-t. Növelni akarják az eladást, de nem engedik fordítani. Így aki nem tud angolul, nemigen veszi meg a játékot, ergo, hogyha lefordítanák olyan mintha azoknak fordítanák le, akik alapból is tudnak játszani. Ördögi kör.
micsoda kapus munka 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Grat!
Vinicius <#hawaii>#hawaii>
Vinicius <#hawaii>#hawaii>
Megvettük a mérközést😊 nyertünk 2-0ra Paks ellen 1-0ra Jánosa Tibi 334 perce gólt sem kapott,és eddig még 1 tét meccsen sem kaptam ki (jó sokat nem játszottam.. csak 8 meccset) de most jön a Lombard Pápa és megyünk Kozármislenybe,meglepõ lenne ha nem kapnék ki😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
A History-t nézem, az alapján nem az
nézz rá a fejére 😊
rákérdeztem, valóban az a gond, hogy az alap editorral nem lehet megcsinálni a ligaváltozást. van egy komolyabb editor is a srác szerint, de elmondása szerint hetek, hónapok kellenének, míg megtanulná használni és meg tudná csinálni ezt.
Huni: hát amíg játszottam,müködik,de én tartom a véleményemet,így azért komolyan venni a játékot nehéz,de persze rendeltetésének megfelel,nyiráddal kezdhetnék,lehet fogok is majd,de nb2öt nem érdemes ott kezdeni😊
na elég gyorsan jött megint a megyei derby... ritka gyenge meccs 1 kapufánk volt,Mici 5 perc alatt hintett 1et.😊
na elég gyorsan jött megint a megyei derby... ritka gyenge meccs 1 kapufánk volt,Mici 5 perc alatt hintett 1et.😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Ja már látom írtad. Azzal az oldallal elvileg nincs gáz, így valami más jellegû probléma lesz, ami jó hír, mert így "csak" valami technikai gubanc van, nem a kulcs rossz.
Milyen forrásból származik a kulcs, dobozos, vagy valamilyen oldalról rendelted?
Ez nem hangzik túl jól... engem is zavarna! 😞
www.smart-bus.hu
Olyan bug van, hogy vmi statisztikát rosszul jelez a gép? 54-46ra mutatta nekünk a labdabirtoklást 'pool ellen, de, ha azt mondom, hogy 5 percet sem volt a labda náluk összesen (full length-ben nézem a meccset), akkor is lehet, hogy sokat mondtam. Ez csak ilyen apró szépséghiba, jó lett volna látni, hogy 80-20.
Ui. Én tartom már egy jó ideje a labdát, alig nõ a labdabirtoklás, 4-et passzolnak, 10%-kal megnõ az övék. Kajak nem értem. Lehet, hogy ez csak nekem "fontos", de ez van.
Ui. Én tartom már egy jó ideje a labdát, alig nõ a labdabirtoklás, 4-et passzolnak, 10%-kal megnõ az övék. Kajak nem értem. Lehet, hogy ez csak nekem "fontos", de ez van.
Les Dogues
Én ilyennel nem találkoztam, így igazából nem tudok mit hozzáfûzni... olyan van, hogy semmi nem megy be, hogy sokkal jobb vagyok mégis kikapok, de ilyen az életben is van.
Én akkor kezdek el aggódni, ha a játék képe mutat visszaesést gyengébb ellenfél ellen... ha a kapujához szögezem, de nem nyerek, az nem gond... abból pár meccs alatt ki lehet lábalni...
Én akkor kezdek el aggódni, ha a játék képe mutat visszaesést gyengébb ellenfél ellen... ha a kapujához szögezem, de nem nyerek, az nem gond... abból pár meccs alatt ki lehet lábalni...
www.smart-bus.hu
A van egy taktikám azt nem úgy értetem, hogy csak az van. Olyan meccsek voltak, amikre azt alkalmaztam. Viszont mivel baromi jól ment, így nem akartam variálni rajta. De ezt a drasztikus teljesítménycsökkenést azért nehezen értem meg.
A van egy taktikám, már jó ideje nem mûködõ hozzáállás! 😊 Mást kell játszani otthon, idegenben, gyenge ellenfél ellen, erõs ellenfél ellen...
Leegyszerûsítve az a gond, hogy ugyanaz a taktika... 😊
Leegyszerûsítve az a gond, hogy ugyanaz a taktika... 😊
www.smart-bus.hu
értem, köszi
akk ezekszerint gáz van..:S
igazán visszairhatnának a steamtól
akk ezekszerint gáz van..:S
igazán visszairhatnának a steamtól
Nem, az nem kavarhat be. A steam bármennyi gépen fent lehet... az a lényeg, hogy a fiókodban látnod kell a játékot akkor is, ha nem telepíted fel a gépre...
Ha a fiókodba belépve nem látod a játékot a játék listádon, akkor gáz van...
Ha a fiókodba belépve nem látod a játékot a játék listádon, akkor gáz van...
www.smart-bus.hu
Egyszerûen nem értem én ezt az FM12-õt. Van egy taktikám, tök jól hozom a meccseket (Chelsea-vel vagyok éppen). A veretlen Arsenalt verem 4-0-ra, után még 3 meccsen lövök 10 gólt. Jó, kilépek a játékból, másnap bekapcsolom és olyan mintha a kilépéstõl megõrült volna a játék. A következõ 4 meccsen egyszer sem nyertem, 2 döntetlen, 2 vereség, pedig ugyanaz a taktika és gyengébb ellenfelekkel szemben. Egyszerûen nem értem.
most koleszban vagyok, holnap megyek haza, akkor megpróbálom majd otthon az asztali gépen
esetleg az bekevarhat h otthon is fenn van a steam, de a játék nem?
esetleg az bekevarhat h otthon is fenn van a steam, de a játék nem?
Van másik géped, vagy laptopod? Ha van, akkor tegyél fel egy másik gépre steam-t, és nézd meg, hogy ott hozzáférsz-e. Ha nem, akkor valami gáz van... fõleg, hogy ha már egyszer aktiváltad, akkor annak mindenképpen ott kéne lennie! A fiókodról játékot csak a steam tud eltávolítani...
www.smart-bus.hu
na letöröltem a stemaet, felraktam meg int, továbbra sincs ott
megpróbáltam megint aktiválni, és azt írja ki h nem elérhetõ a steam server
próbáljam meg késõbb
nagyon nem tetszik ez nekem:S
megpróbáltam megint aktiválni, és azt írja ki h nem elérhetõ a steam server
próbáljam meg késõbb
nagyon nem tetszik ez nekem:S
A steam klienst távolítsd el!
www.smart-bus.hu
Ha nem, akkor régió záras az FM, és kezdhet mindenki aggódni, aki külföldi oldalon vette meg, és nem volt külön feltüntetve, hogy bárhol aktiválható... 😄D
www.smart-bus.hu
érdekes...
rámentem h törlöm az Fm 13-t és odavitt a steamhez h akk most törlöm??
tehát akk mégis ott van csak közben mégsem..😄
na megpróbálom akk, köszi a tippet
rámentem h törlöm az Fm 13-t és odavitt a steamhez h akk most törlöm??
tehát akk mégis ott van csak közben mégsem..😄
na megpróbálom akk, köszi a tippet
Steamet takarítsd le, és a steam összes cuccát, szerintem azonnal rendben lesz minden. Írd meg ha sikerült 😊.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
köszi a tippet, megpróbálom
de ne csak a steamet töröljem le hanem minden mappát is ami fmhez tartozik?
a dokumentumokból is?
de ne csak a steamet töröljem le hanem minden mappát is ami fmhez tartozik?
a dokumentumokból is?
szedd le a steamet, minden nyomát tûntesd el az fm 2013-nak és rakd újra az egészet, tuti meglesz, valahogy érzem, hogy ha ott lennék ez 2 perces probléma lenne, úgyhogy ne aggódj rém egyszerû lehet a megoldás, lehet kitörölted a játékok listájából véletlen, nézz át minden opciót, ha a reinstall nem segít a steamen
igen ott van a dokumentumokban
de amikor rámegyek h elindítom akk a steamhez visz
és ott pedig nincs meg
ha megint megprobálom aktiválni azzal a kóddal amim van akkor meg írja h ezzel a kóddal már aktiválva van a játék
tehát akk leheth ez a VILÁG 8. csodája....
de amikor rámegyek h elindítom akk a steamhez visz
és ott pedig nincs meg
ha megint megprobálom aktiválni azzal a kóddal amim van akkor meg írja h ezzel a kóddal már aktiválva van a játék
tehát akk leheth ez a VILÁG 8. csodája....
olyan nincs hogy eltûnt, valamit benéztél, mert újra le lehet szedni, könyörgöm a dokumentumok könyvtáradban is ott kell hogy legyen a nyoma, ha nincs ott akkor EZ A VILÁG 8. csodája
gamesplanet.com
1 hétig jó volt és hétfõn délután egyszerûen csak eltûnt a steamból
1 hétig jó volt és hétfõn délután egyszerûen csak eltûnt a steamból
Hol vetted meg?
www.smart-bus.hu
nekem még mindig el van tûnve steamból...
írtam nekik, de nem válaszoltak...nagyon örülni fogok ha elment 8000 Ft-om
írtam nekik, de nem válaszoltak...nagyon örülni fogok ha elment 8000 Ft-om
én nem érzek változást...ugyanolyan buzi mód jáccunk....szóval én vagy szar...dejó 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akkor csöcsre mentem... 😄 Nem jött át... :S
www.smart-bus.hu