Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
az újba nem tudom h nézz ki, de régebbi játékoknál a szövetkabátos 90% h Special One azaz Mourinho

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pethy23
Détári az, ki más lenne 😄
bakkerman
amúgy ti már gondolkoztatok azon,hogy ki lehet az a faszi a fõképernyõn?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szycsu
Hajrá VFC 😄

Les Dogues

Celtic-kel játszom a csoportkörért...de csak holnap
Igazolj normálisakat 😊
kosheen
ezeknek az edzõi összeröffenéseknek van valami értelme?? 😄
3 edzõm felhozott vagy 8 féle felállást amiben játszatni kéne a csapatot, azt a pár épkézláb emberemet akinek jók a mutatói pontrúgásból le akarták venni a listáról, a létszámfeletti fiatal játékost akit kölcsönlistára tettem meg le akarták venni róla...
Nem lehet beállitani valahogy, hogy inkább valami ideális egyéni tréninget inditsanak minden játékosnak, nem csak egy-egynél javasolják?

Basel-Dvtk Bl selejtezõ harmadik kör, elsõ meccs, Fernando és Rudolf vezetésével:

😊

4-4-1-1-es hangrendben toltuk

Huni92
Van már.

dokumentumok/sports interactive/football manager 2013/editor data mappába kell betenni.

megye 3as liga aktivátor van már ehhez?ha igen,melyik mappába kell menteni?köszönöm!!
LasDen
Jobban állunk Európa Ligában mint vártam....fain 😄 Schalke 3. helyen azé durva 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lejátszottuk elsõ nemzetközi meccsünket a BL-ben a jó erõkbõl álló CSKA Sofia ellen.
Mielõtt belecsaptam a nemzetközi lecsóba, igazoltam két jelentõsebbet a kezdõbe:

A kapus:

Az irányító:

utóbbi még ismert név is..

És a meccs:

Jó meccs volt!
Volcanor

Így kell ügyesen helyezkedni.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

DONGUBA
Steam nelkul nem fut semmilyen formaban....bejelentkezek az ocsi steamjebe elinditom....de ez is csak ugy mukodik ha o jatszik es kozben lepek be es akkor ot kidobja steam-bol.De igy allandoan tartani kell a kapcsolatot hogy ki mikor lepjen ki be.Offline modot fel se dobja

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kosheen
kicsit lassan haladtam, de csak a végére értem
a Werder ellen kicsit megvariáltam a taktikát, meg bekerült a csapatba 2 új szerzemény is, egy középpályás meg egy jobbszélsõ, mivel mikor máskor is tartanák az U20-as vb meccseket, ha nem most. (csak 4 játékosom volt ott...)
elsõ meccsen 4-1-2-2-1-es felállásom volt, egy vkp-al a hátvédek elõtt, 2 középpályás, egyik advanced playmaker a másik ball winning midfielder, 2 szélsõ, elõl meg egy poacher, otthon is beálltam kontrára. Végül is nem volt nagy fölénye a Werdernek, labdabirtoklás kb egyforma, lövések is egyforma, a különbség a kaput eltalálóban (meg a gólban) volt. 3-2-re nyertek, úgy hogy 2 gólt is egy elõrehúzódó hátvédjük szerzett.
Aztán 2 EL meccs között Miskolcra is ezzel a taktikával mentem, 3-1-re nyertem úgy hogy én szereztem a diósok gólját is.
Második meccs meg nagy pech volt. Ugyanez a taktika, és már az elején gólt kaptam, pedig alig jutottak lövéshez. Ismét egy elõrehúzódó védõ fejelt gólt, nálam meg blokkolták az összes próbálkozást. 4-2-vel kiestem sajnos, szóval erre a szezonra már augusztusra véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek.
Cél a bajnoki és kupa cimvédés, aztán jövõre újra neki kell futni a BL csoportkörnek

Egyszerûen csak offline mindkét gépen, nem?
És bonyolultan hogy?

www.smart-bus.hu

Vagy írj nekik supportra,ha nem javul meg....

Hát csak 3 órát és 3 meccset játszottam vele,persze még nem látom a hibáit,de eddig tetszik,most játszottam le a veszprém megyei derbyt próbálgatom a videóösszehozást😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

megtörtént és most is ugyanaz...
remélem h helyrejön, mert kezdek mérges lenni

bakkerman
biztos a steam baszakszik,indítsd újra a gépet

üdv
1 hete vettem meg a játékot, eddig gond nélkül játszottam vele
most elakartam inditani és a steamra vitt ahol azt mutatja h nincs meg nekem a játék..
ilyenkor mi a teendõ?

Fyrex
bizony, több mint 2 hete 😄

Avanti Crociati!

Aztakurva..😊
bakkerman
15 évesen ilyen statokkal simán gólkirály lenne ilyen közepes erõsségû bajnokságokban,figyelj oda rá,és jópár évre megvan a csatárod!!

Volcanor
Katt:
http://kepkezelo.com/images/5ivxbl55g0o57iyns7ei.jpg

bakkerman
22 új üzenet? kijött a játék?

Mindenképp!
lökj egy képet róla! <#guluszem1>
Volcanor
PSG-nél van egy 15 éves generált ifim, aki 12.5 milliót ér $-ban.<#wow2> 5 csillagosra jelzik, de akkor is érdekes...

Zenszkij
Csoportelsõként nem a twentet, nem a palermot, nem az atalantat, nem a fenerbachet, nem a shaktart, hanem a real madridot kapjuk, ez a játék gyûlöl engem 😄. 3. évben 8. vagyok a bajnokságban, Fulham kettõ támadásból kettõt lõ az Old Traffordon 0-2, reading idegenben ugyanez 2-0. Hagyjuk már, várom a patchet.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
yes epp ma...probaltuk ketten jatszani

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gojoci
Ilyennel találkozott már valaki a steamen?
this game is currently unavailable (application running)

szabii98
problem?😄DD

I met God. She's black

Zenszkij
Glazerék eladták a Mu-t. 245 milliót kell visszafizetnem 2038ig 😄 havi 1 milliót kell törlesztenem. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLVAN. Ezt a kiba...st

DONGUBA
na hat bonyolultan meglehet oldani csak nem ajalja fel hogy egyik offline jatszon

Befejezõdött elsõ szezonom, méghozzá bajnoki címmel és kupagyõzelemmel.
Változatos bajnokság volt, volt sima gyõzelem, de sima vereség is, utóbbiból egyébként feltûnõen sokat szenvedtünk el, tõlünk sokkal gyengébb játékosokból álló csapattól is. Ennek oka, hogy egyszerûen nem tudtunk mit kezdeni azok ellen a csapatok ellen, akik 4-5-1-ben tolják(4-2-4 és 4-4-2-ben játszottam én).

Ez a legerõsebb kezdõm, év végére lett teljes a névsor, sok idõbe telt normális jobbhátvédet szerezni, addig jobbára csak vészmegoldásként játszott ott hanek vagy Elek.

Pozitívum, hogy tõlem került ki a gólkirály (Carlos André), negatívum, hogy bár be lett állítva a rögzített szituációs támadások gyakorlása, mindössze 2 gólt szereztünk szögletbõl, viszonylag jó középhátvédekkel..

Most megpróbálok bejutni BL csoportkörbe, elsõ ránézésre ez nehezebb lesz mint a tavalyi játékban volt. CSKA Sofia az elsõ ellenfél.
kosheen
Bl selejtezõbõl kipottyantam a RB Salzburg ellen 4-1-es összesitéssel, El selejtezõben meg megkaptam a Werdert (mert miért is ne az egyik legerõsebbet). Tuti továbbjutást tippelek ezek után 😄 (meg ahogy Móricka elképzeli)
Két Werder meccs között egy diósok elleni bajnoki, minnyá informálom akit érdekel, meg akit nem azt is hogy sikerült-e bejutni az EL csoportkörbe

DONGUBA
MINDJART KIDERUL

Én a Fradival kezdtem egyet.

Nyáron eladtam Rigót,Bölcsföldit és Grúzt
Megvettem Mohl Dávidot a Kecskeméttõl

NB1be elsõ vagyok két meccs után Honvéd 1-4 FTC,FTC 2-0 Gyõr

A Magyar Kupában pedig az elsõ forulóban a Vecsést 4-1-re vertem
Zenszkij
micsoda költségekbe verted magad, úristen 😄

gojoci
Szégyellem magam, de megvettem paypallal. <#vigyor1> 2 perc múlva már jött is a kód. Most telepítem. Életem 2. szoftvere, amiért pénzt adtam. Az elsõ a CM 00/01 volt 2e-ért. <#hamm>
Tiszta felüdülés lesz crackkeresgélés nélkül játszani, frissíteni gond nélkül. Az emberi kapcsolataimnak annyi egy idõre... <#email>

DONGUBA
Õ se akar mert kulazik😊
Ezert voltam ra kivi

Nem tudjuk, próbáljátok ki! 😊 Egyik legyen offline... vagy akár mindkettõ... én is kíváncsi lennék mi történik, bár én még a rokonommal sem közösködnék! 😄

www.smart-bus.hu

DONGUBA
de belepek es ha o akar vagy forditva akkor mi van?Egyikunket kidobja?

Van egy brazíl Michel Platini is 😊
belépsz a steam accountjára azt letöltöd azt játszo'

DONGUBA
Na meg egy hulye kerdes..uncsiocsim megvette eredetiben es tudom valahogy hasznalni az o kodjat?

Zenszkij
mastercard

gojoci
Rohadjak meg lehet megveszem... <#rinya> Azt nézem, hogy a paypal meg a sima mastercardos fizetés más-más árfolyamon vált. Szerintetek melyikkel érdemes a gametapról vásárolni?