Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
amúgy ez valami beépített dolog, hogy mindig az aktuális barca edzõ lesz a következõ kapitánya a spanyol válogatottnak?? míg a 12-ben rendre mindig Guardiola lett a válogatott edzõje egy idõ után, addig itt meg most Villanova lett az edzõ 😄

(még egy kis érdekesség, hogy Guardiola a játékban senkinek nem kell...a barcelona óta nem irányított más csapatot a játékban 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vége a második szezonnak is a Rangersnél

bajnokság
kupa döntõ
challange kupa

a skót kupa döntõjébe való bejutással (mivel a Celtic megnyerte a bajnokságot) indulhatunk ez EL selejtezõben. jó lenne eljutni a csoportkörig, mert siralmas a pénzügyi helyzet, bár 35000-40000 bérlet eladása még nincs ott a bevételi oldalon.

a másodosztályra eddig két játékos érkezett, McArthur és Vaughan, ráadásul mindketten két évre jöttek (nyilván semmit nem fizetek sem nekik, sem a csapatuknak)
Lesérültek hónapokra a jobbhátvédjeim a Premier League-ben. Most október eleje van, ugye nincs értelme most egy 27 éves angol jobbhátvédet igazolni, mert a regisztráció miatt úgyse játszhat januárig? Viszont 21 év alattit lehet, annak nem kell regisztráció?
Viszont a válogatott meccsektõl már elõre félek.
Állandóan sérülten kapok vissza 2-3 játékost. Ez sajnos élethû...

Hmm, egész jól indul az új szezon. 😊

Angol negyedosztályba leigazoltam Ruud van Nistelrooy-t shooting edzõnek, nevetséges fizu mellett. Ok, nincsenek kiemelkedõ edzõi képességei, de akkor is mókás 😊

Én letöröltem mindent az utolsó file-ig, ami steam ami bármelyik FM (12 volt fenn nekem) mentések mindent. CCleaner újraindítottam a gépet, felraktam a steamet, és az FM 13-at a steamrõl, validáltam a játék file-it (jobb gomb az FM 13-ra- >tulajdonságok-> ott harmadik fül validálás) és már ment is😊

a 18. percben vezettem 4-0 idegenben a southamton ellen a a 86.-ban 5-4 volt oda ugy hogy nem állitottak ki tõlem senkit meg vissza sem álltam bunkerba és csak az elsõ golt rugták kontrából
szabii98
ugyan 😊

I met God. She's black

5 év alatt 5 osztályt feljebb lépve most a Premier League-ben játszik a Hinckley United. A cél most a kiesés elkerülése, de ha ez nem sikerülne akkor ki fognak rúgni? 😊

Jaj, elnézést hogy meg mertem szólalni... 😊

Köszönöm Gojoci!
Olvasgattam csak a 12.oldaltól visszafelé!Ugye install és akkor találkozik mindenki a hibákkal!De ott senki sem írt semmit és végül feladtam!
Köszönöm még egyszer!
gojoci
Csak egy párat kell visszaolvasni. 86074#

nekem is ez az elsõ steamos játékom én elõre felraktam és csak utaánna telepitettem a játékot
Sziasztok!
Most használok elõször Steamot!Megjött a játék felrakom,és mikor indítanám hibaüzenet: Steam error!This game is currently unavailabel (application running)!
Valaki valami ötlet hogy mit nem csináltam jól?
Köszönöm!
bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Következõ újításként rakhatnának a játékba labdaszedõket, mert tököm kivan, amikor másfél percig baktatnak a labdáért...

szabii98
törököknek nem volt nehéz dolguk, max brazilia, viszont mexikó kiejtette franciaországot....ha nem ejti ki a törökök se mennek tovább...skócia továbbjutása 3 erõsebb országon viszont kabaré

I met God. She's black

Hát.. ez azért nem túl realisztikus. 😄

Viszont Menezest menesztették (mint valójában is). 😊

gojoci
A gametapon újra akciózzák a játékot. 31.95$.

Sajnos nem volt elég, Hinckley csapatom kikapott 4-1-re. Nem tudtam jobb felkészülést kitalálni, megnéztem; a MU is egy gyenge észak-ír kis csapat ellen játszotta a legutolsó meccsét. Építik az új pályámat, így Hinckley egy másik pályáján kell játszanom ahol csak 320 ülõhely van. Az MU ellen így 320 nézõ lehetett max, gondolom az MU szurkolók örültek 😊
A Hillsborough-i tragédia óta csak ülõhelyre lehet jegyet eladni az angol 1.-2. osztályban.
Köszönöm! Csinálgatom, amiket írtál kisebb-nagyobb sikerrel... ezért féltem én a Steamtõl, a CoD miatt már voltak rossz tapasztalataim, a legrosszabb program amit valaha az emberiség írt. Kifizettem 30 eurot és nem tudok játszani a játékkal, mert még órákat kell vele szarakodnom... nevetséges!

22 játékóra után csak behúztuk ,még ha a puskás otthon megalázott minket,de meglett....

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

gojoci
Nekem ugyanez volt, 3 órát pöcsöltem, majdnem újraraktam a windowst.
Ezt csináld végig.
Nekem végül az segített, hogy uninstall a játék, a steam, minden hozzá tartozó könyvtárak törlése (még a demo, meg régi fm-ek is). Aztán a regedittel minden fm és steam kulcs kiszedése. Ccleaner futtatása, a system registry megtisztítása. Frissítések felrakása (visual c++ stb...).
Ha az összes lépést végigcsinálod, valamelyik meg fogja oldani a problémát. Mert valószínûleg csak az egyik okozza a hibát. Sok sikert! Nekem ez 3 órába tellett. <#nyes>

Nem, egyszerûen egy kicsit tölt gondolkodik, majd semmi, másodszorra pedig mikor megpróbálom azt írja ki, amit már bemásoltam...:S

Nem lehet, hogy update-el?
De az benne a remek, hogy nem fut semmi a háttérben ami FM 2013 exe néven futna...

ezek szerint már fut a háttérben 😉

Azt írja ki pontosan, hogy this game is currently unavailable (application running).

Igen beírtam az aktiválási kódot, azzal kezdtem add games+add product kód. Nem vagyok egy gyakorlott steam user, mert rühellem mert borzasztóan mûködik, ahogy a mostani példa is mutatja 😊

"gyozelemmel felero vereseg " 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mármint aktiváltad steamen?

Szevasztok!
Megvettem a gamet, steam kódot minden felraktam, de nem akarja elindítani steamen keresztül? Mi lehet a gond?

mennyire feltudja baszni az agyam,hogy kismillió öngól van a championshipbe...a védõim már legalább 10et vertek....valamit kitalálhatnának erre...
gojoci
Mivel a 13 még nem jött ki publikus verzióban, így a 12-t kell leszedni, és abban a help and support menünél találod a unique ID-t. Az fmscoutról le tudod szedni.

bakkerman
nyílvánvaló,hogy egy gyengébb csapat ellen hazai pályán attacking mentalitással,lefocizva az ellenfelet kapunk ki 2-1-re a Bresttõl. Nem is értem mit vártam. Minden meccsre kimegyek very rigid-contain-nel,kiváncsi vagyok a gép hány pontot szán nekem.

Ilyen spílerek vannak Brazil harmadik ligában...

bakkerman
elsõ bajnokim a Saint Etienne kispadján,meccs elõtt kieszeltem egy 2 szûrõs 1 támadós játékot,very rigid-contain mentalitással,és bejött. Fos,szar antifocit játszottunk,de a gólokat mi lõttük. Bitch please.

bakkerman
amúgy ez bug az ideiben,szparival nekem már a játék legelején voltak viszonyaim nyugati topmenedzserekkel 😄DDD hogyan,azt nem tudom 😄DDDDD

LasDen
tök bírom, hogy elindítasz egy teljesen új játékot, de már vannak edzõk, akik rossz véleménnyel vannak rólad 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
lehetséges,kialakulhatnak idõvel rivalizálások,sõt menedzserek között is,még a 12-ben rossz viszonyba kerültem Mourinhoval(hát persze,kivel mással...),és 4-5 szezon után akartam igazolni a Realból,és amikor érdeklõdtem a játékos ára iránt,kidobta a gép,hogy nem kíván tárgyalni a Real velem,a két menedzser viszonya miatt

szabii98
volt már olyan hogy élcsapatot csináltatok egy tegyük fel 6. osztályos angol csapatból, bl gyõzelem stb, utána elmész edzõnek egy unitednek és a volt csapatod a legfõbb riválisod?😄 ez lehetséges??😄

I met God. She's black

old firm vol. 2

hát ebbe kicsit beleszaladtunk, pedig a játék képe és a statisztika alapján nem volt benne a vereség a meccsben.
Csacsi
Én is megakartam venni, de az Unique ID-t azt hol találom?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szabocsaba1983
Nagyon nagy grat! Jó könnyû volt a csoport baszod <#idiota>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Jaja.
Meg is volt a sorsolás, és a szintén BL-bõl ide jutó Swansea-t kaptam, otthon kezdünk..
szabii98
most mész az ELbe, ugye?😊 hajrá 😉

I met God. She's black

No itt vannak a képek:

A keretem:

Pénzügyek:

BL csoportkör vége:

Azért nem csak Football Manager-rel játszott, jól kitudják sarkítani az újságírók 😊
http://www.fcbaku.com/content.php?lang=en&page=2&sid=&nid=1862&n=1