Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még egy kis érdekesség, hogy Guardiola a játékban senkinek nem kell...a barcelona óta nem irányított más csapatot a játékban 😄)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bajnokság
kupa döntõ
challange kupa
a skót kupa döntõjébe való bejutással (mivel a Celtic megnyerte a bajnokságot) indulhatunk ez EL selejtezõben. jó lenne eljutni a csoportkörig, mert siralmas a pénzügyi helyzet, bár 35000-40000 bérlet eladása még nincs ott a bevételi oldalon.
a másodosztályra eddig két játékos érkezett, McArthur és Vaughan, ráadásul mindketten két évre jöttek (nyilván semmit nem fizetek sem nekik, sem a csapatuknak)
Állandóan sérülten kapok vissza 2-3 játékost. Ez sajnos élethû...
Olvasgattam csak a 12.oldaltól visszafelé!Ugye install és akkor találkozik mindenki a hibákkal!De ott senki sem írt semmit és végül feladtam!
Köszönöm még egyszer!
Most használok elõször Steamot!Megjött a játék felrakom,és mikor indítanám hibaüzenet: Steam error!This game is currently unavailabel (application running)!
Valaki valami ötlet hogy mit nem csináltam jól?
Köszönöm!
I met God. She's black
Viszont Menezest menesztették (mint valójában is). 😊
A Hillsborough-i tragédia óta csak ülõhelyre lehet jegyet eladni az angol 1.-2. osztályban.
Ezt csináld végig.
Nekem végül az segített, hogy uninstall a játék, a steam, minden hozzá tartozó könyvtárak törlése (még a demo, meg régi fm-ek is). Aztán a regedittel minden fm és steam kulcs kiszedése. Ccleaner futtatása, a system registry megtisztítása. Frissítések felrakása (visual c++ stb...).
Ha az összes lépést végigcsinálod, valamelyik meg fogja oldani a problémát. Mert valószínûleg csak az egyik okozza a hibát. Sok sikert! Nekem ez 3 órába tellett. <#nyes>#nyes>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Megvettem a gamet, steam kódot minden felraktam, de nem akarja elindítani steamen keresztül? Mi lehet a gond?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
hát ebbe kicsit beleszaladtunk, pedig a játék képe és a statisztika alapján nem volt benne a vereség a meccsben.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Meg is volt a sorsolás, és a szintén BL-bõl ide jutó Swansea-t kaptam, otthon kezdünk..
http://www.fcbaku.com/content.php?lang=en&page=2&sid=&nid=1862&n=1