Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1. Vidi 23 pont
2.Fradi 18
3. Loki 17
4. Haladás 17
egyébként az a durva,hogy a játékunk alapján,meg hogy a meccseken mennyit stresszeltem eddig,meg idegeskedtem kb a 10. helyen kéne lennie a csapatnak,nekem meg a kirugás szélén,de eddig mindig a ló jobbik oldalán voltunk 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Tehát, ha innen közelíted meg a dolgot, akkor befolyásolja! 😊
www.smart-bus.hu
Les Dogues
Les Dogues
Ha egy félidõ lepörög, az a taktikád hibája. Meddõ mezõnyjáték folyik helyzetek nélkül. A védelem jó, de a támadók nem tudnak helyzeteket kialakítani. Ilyen esetben ha te vezetsz, gólt fogsz kapni a végén. Ha vesztésre állsz, ilyenkor érdemes támadóbbá tenni a taktikát, cserélni, netán teljes taktikát váltani. Pl: több távoli lövés, több support játékos, esetleg a full backeket wing back attackingre tenni. A középpályásokat attackingre, kontratámadás is segíthet, az idõhúzást lejjebb venni, a játékot gyorsabbá tenni. Minden meccs más, ezért kell nézni õket, és idõnként belepiszkálni.
Így lehetséges az, amit Bakkerman írt, hogy lemegy úgy egy félidõ, hogy nem mutat semmit a meccsrõl a játék
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Les Dogues
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szép dolog, hogy szInte csak magyarokkal nyomod!
Videoton-Slovan 2-0
Slovan-Videoton 6-0
<#wave>#wave>
A bajnokság elsõ fele nagyon jóól sikerült,inkább a patch után estünk vissza,lettek érdekes dolgok de ebben a szempontban mindegy is...
igazolásaim:
mérközéseink:
Mostani szezonban megprobáltam megint ingyen hozni játékosokat,de egyszerûen nem jött össze,párat tudtam,de a keret nem volt elég erõs így súlyos pénzösszegeket kellett vennem,Siófok ellen jött "meg" mindenki...
igazolásaim:
tabella és meccseim :
és a siófok elleni meccs összefoglalója😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Legutóbbi meccsen pl az egyik középhátvéd a saját, a másik meg az ellenfél kapujába bólintott egyet
Ami még zavar, hogy a labda úgy gurul, mintha jégbõl lenne a pálya.