Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
vigyázz, vissza fog az még ütni akkor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
10 forduló után így néz ki a dolog
1. Vidi 23 pont
2.Fradi 18
3. Loki 17
4. Haladás 17

egyébként az a durva,hogy a játékunk alapján,meg hogy a meccseken mennyit stresszeltem eddig,meg idegeskedtem kb a 10. helyen kéne lennie a csapatnak,nekem meg a kirugás szélén,de eddig mindig a ló jobbik oldalán voltunk 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
gáz nem gáz, de nekem rohadtul nincs kedvem, türelmem végig nézni 15-20 percenként egy egész meccset....gratulálok annak akinek van, biztos jobb is nálam, de én nem bírom végig ülni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A régi lakásomban erre volt rendszeresítve egy boxzsák mellettem... ha felhúzott a játék, akkor nekiestem a boxzsáknak... 😄

www.smart-bus.hu

A meccs végeredményét a döntéseid befolyásolják. Jó döntést akkor tudsz hozni, ha a rendelkezésedre áll a kellõ infó. Szerintem key-n nem kapni meg a kellõ infókat... esetleg akkor, ha 5-10 percenként megállítod, és ránézel a statisztikákra... 😊

Tehát, ha innen közelíted meg a dolgot, akkor befolyásolja! 😊

www.smart-bus.hu

Szycsu
Én Fullon nézem, próbálok okosodni meccsek közben. Mindenki ellen jó a taktikám (pool ellen 4-1, spurs ellen 5-1, BL-ben csoportkört már a cserepaddal nyomom), de Sunderland a mumus. Nemhogy megverni, pontot szerezni nem tudtam ellenük eddig. Ellenük van egy külön taktikám, Fullon kidekorálgattam a taktikát és láss csodát, jött az eredmény. Sok hiba van, ami engem is sápadtra ver, olyankor megyek ki kajáért, cigizni, a meccs meg had menjen 😄

Les Dogues

bakkerman
néha én átváltok key-rõl only commentary-ra,mert amit képes egy-egy játékosom mûvelni,ahhoz nekem nincsen gyomrom és idegrendszerem,olyankor belövöm az only commentaryt

Szycsu
Ide ment a válasz

Les Dogues

Szycsu
Azt én vágom, az volt a kérdés, hogy a meccs végeredményét befolyásolja-e az, hogyan nézem a meccset. De, ezek szerint nem 😄

Les Dogues

valószínûleg nem ez a megoldás, hanem ez. mondjuk mérlegelhetnének, mert egy sima FD, SD, TD csapattal szemben még meg is értem ezt a döntést, de a Rangers-szel szemben annyira nem.
zorrobomber
Köszi a részletes magyarázatot!

gojoci
Én ezért tartok 40 óra játékot követõen 2013 januárban... <#nevetes1>

gojoci
Van only commentary, key, extended, comprehensive, full. A key csak a ziccereket, gólokat mutatja. A régi keynek a jelenlegi extended felel meg. A comprehensive lényegében full, de mikor áll a játék, azt továbbpörgeti (pl ápolásnál).

Ha egy félidõ lepörög, az a taktikád hibája. Meddõ mezõnyjáték folyik helyzetek nélkül. A védelem jó, de a támadók nem tudnak helyzeteket kialakítani. Ilyen esetben ha te vezetsz, gólt fogsz kapni a végén. Ha vesztésre állsz, ilyenkor érdemes támadóbbá tenni a taktikát, cserélni, netán teljes taktikát váltani. Pl: több távoli lövés, több support játékos, esetleg a full backeket wing back attackingre tenni. A középpályásokat attackingre, kontratámadás is segíthet, az idõhúzást lejjebb venni, a játékot gyorsabbá tenni. Minden meccs más, ezért kell nézni õket, és idõnként belepiszkálni.

Kérdésed a válasz: van extended és így is hívják 😊
Szerintem a Key van lebutítva/lerövidítve. Amikor pár meccset Keyre állítottam, akkor szinte csak azokat a helyzeteket mutatta, amibõl gól lett.
Így lehetséges az, amit Bakkerman írt, hogy lemegy úgy egy félidõ, hogy nem mutat semmit a meccsrõl a játék
zorrobomber
Azt hogy a full az nyilván full. Ha az extended az eddigi részek key-ének felel meg akkor nyilván nincs már extended, vagy van csak az is át lett nevezve?

igazi manager full meccset néz! <#pias>
Hogy érted?
zorrobomber
He? Ezek szerint akkor már nincs extended?

Ha meg nem akarsz egész meccset nézni, válaszd az extended-et, az felel meg kb az eddigi részek Key-ének
Ne idegeskedj rajta, hanem tegyél ellene! 😊 Ha semmi nem történik, akkor az azt jelenti, hogy az ellenfélnek jó az adott eredmény, a jelenlegi próbálkozásaidat pedig eredményesen levédekezi. Ilyenkor változtatni kell... ( Full Match-n ezek jobban követhetõek, több idõd van átlátni )

www.smart-bus.hu

Ha dobozos verziót szeretnél, az kb 9000.-Ft + posta. ( Cd Galaxis, 576 ) Bevásárlóközpontokban is elõfordul néha, de nem jellemzõ... a 2012-t például sehol nem láttam.

www.smart-bus.hu

bakkerman
nálam mindig Key-re van beállítva,és így pörgette le a komplett 2. félidõt...ott alul néha kiírkált olyat,hogy ez meg az sárgát kapott,de semmi helyzetet,szögletet vagy bármit nem mutatott...azért ez idegesitõ egy kiélezett meccsen,vagy sorsdöntõ meccsen

itt kérdezném meg hogy magyarországon hol lehet meg venni a játékot? és mi az ár? a 2013-as. Szerbiában élek és itt nagyon nehéz be szerezni,meg drága is! Sztem magyar földön olcsóbb...ilyen nagy bevásárló központokban beszerezhetõ?
Õõõ... nem igazán értettem ezt a hozzászólást, de a #86122 függvényében megvilágosodtam... 😊

www.smart-bus.hu

azaz ide ment a válasz...
nem,mindegy h full match vagy csak key...mindkettõ pontossan ugyan az! A full meccsen viszont jobban át tekintheted a csapat játékját..de a tartalom ugyanaz
Full Match alatt nem pörgeti le... a Full Match arra jó, hogy hamarabb észreveszed az apróbb hibákat. Például ha kapsz egy gólt kiugratásból... Key beállításon gyakorlatilag csak azt látod, hogy jött egy kiugratás, és gólt kaptál belõle... Full Match-n mutatni fogja azt a korábbi 2-3 kiugratást is, ami a gólt megelõzte, de elpöcsölték...

www.smart-bus.hu

Szerintem igen. Rengeteg hasznos infót ad arról, hogyan "gondolkozik a gép", és ennek a java része szerintem átültethetõ...

www.smart-bus.hu

Szycsu
Hülye kérdés lehet, de számít az az eredményben, hogy Full Match, vagy Key beállításon nyomatja valaki a meccseket? Mondjátok itt, hogy utolsó 10-20 percet lepörgeti, teljes második félidõt lepörgeti stb. Full Match alatt sem történne semmi? Vagy, hogy mûködik ez?

Les Dogues

bakkerman
torghelle a játékban is egy köpedelem...kezdjük ott,hogy 7 tétmeccs alatt nem lõtt gólt,de még egy aszisztot se osztott ki. 6.42-es avg ratingje van,és 7 sárgalapja,tehát minden meccsen besárgul. Egy hasznavehetetlen romhalmaz ez az ember. A fiatal Haraszti,meg Gyurcsó ezerszer jobbak,és értékelhetõbb teljesítményt nyújtanak tizedannyi fizuért. Télen hû lesz a nevéhez Air Sándor,ugyanis REPÜLNI fog,jó messzire lehetõleg.

danke,egy brazilt hoztam de 2 meccs alatt kijátszott a kezdõbõl magát...😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
beszarok...a gép lepörgetetett egy komplett félidõt 😄DDDDD félidõben Vidi-Pápa 1-1 volt,és a második félidõbõl nem játszott be semmit,úgy ahogy van lement az egész második félidõ...zsíííír!!!!

bakkerman
vidivel voltam ASF:ASSDGSG:SADSDG egy "picit" eltaktikáztam magam az otthoni 2-0 után,és bedaráltak a szlovákok

Tono34
6:0 vagy 0:6 ?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Grat!
Szép dolog, hogy szInte csak magyarokkal nyomod!
bakkerman
Európa Liga 2. sel kör
Videoton-Slovan 2-0
Slovan-Videoton 6-0

<#wave>

FC Ajka 2012/2013

A bajnokság elsõ fele nagyon jóól sikerült,inkább a patch után estünk vissza,lettek érdekes dolgok de ebben a szempontban mindegy is...
igazolásaim:
mérközéseink:

Mostani szezonban megprobáltam megint ingyen hozni játékosokat,de egyszerûen nem jött össze,párat tudtam,de a keret nem volt elég erõs így súlyos pénzösszegeket kellett vennem,Siófok ellen jött "meg" mindenki...

igazolásaim:
tabella és meccseim :

és a siófok elleni meccs összefoglalója😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

kosheen
Öngól nálam is (bár én 12-vel nyomom). Ráadásul a balhátvédem magyar válogatott, aztán idén már vagy 4 öngólnál jár. Tisztára mint anno Gyepes... 😄
Legutóbbi meccsen pl az egyik középhátvéd a saját, a másik meg az ellenfél kapujába bólintott egyet

hát nekem valahonnan az rémlik, hogy a Rangers kapott egy egészen "pofás" kis európai eltiltást is, talán 2 évre...

öngól az detto nálam is meg a sérülések amik idegesitöek föleg hogy minden mecsen lerugnak valakit és a poén meg hogy akit egybõl cserélni kell annak mecs után semmi baja aki meg zöld keresztet kap és 20% veszit a kondijából az meg 4-5 hétre dõl ki persze lapot nem ad a biró
bakkerman
a fejlécben szereplõ taktikai kézikönyvet lehet használni az idei gammához is?

gojoci
Nálam is sok öngól van. Ráadásul minden meccsen, nem csak az én csapatom meccsein.
Ami még zavar, hogy a labda úgy gurul, mintha jégbõl lenne a pálya.

Nálam az utóbbi pár mérkõzésen elõfordult öngól.Sajnos volt mikor döntõ szerepe volt.
Hm..Nálam nem jellemzõ egyáltalán az öngól
Én a Milánnal vagyok és nagyon szenvedek velük.Nagyon nem tudom összerakni a jó csapatot.Ennek legfõbb oka az hogy sok sérült van.A szezon elsõ felét a 8.helyen zártuk,azóta már a 23.fordulónál tartok és 13. helyen vagyunk.
komolyan mondom borzalom,hogy ennyi kibaszott öngól van egy szezonba...Valaki alkothatna már valamit ezekkel...Ilyen a világon nincs,hogy 1 csapat 1 szezonba 20 öngólt ver...
Nálam épp Guardiola lett a spanyol szövkap a 14es VB után.

kosheen
Az miért van, hogy ha anyaegyesületet keresek a Fradinak akkor csak keleti csapatokat lehet választani? Már van 2 orosz és ukrán, de még véletlen se jött lehetõségként vmi nyugat-európai

mégsem indulunk az EL-ben. az okát nem nagyon értem, mert a skót kupa szabályzatánál az van leírva, hogy a 2. helyezett kvalifikál akkor, ha a gyõztes megnyeri a bajnokságot, ami nyilván megtörtént.