Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zavbal
amennyire emlékszem akkor az adatlapján be tudod állítani az edzés fülben de lehet hogy jobb klikkel a névre és akkor is behozza vagy javítsanak ki ha tévednék...
kosheen
dobok egy hátast ezen a Kecskeméten :D
velük játszottam a Szuperkupáért. Új szezon, felforgatott keret, 1 edzõmeccs volt ezelõtt, ám mégis sokkal erõsebb voltam, lefociztam õket, a gól mégse jött, a kapusuk mindent védett, nekik meg volt három lövésük összesen, abból az egyik majdnem bedobásra ment. 3 perc hosszabbitás, aztán a 96. percben befújt egy 11-est a spori, 0-1, a kecsóé a kupa meg a szuperkupa is

Sziasztok.

Én a Football Manager 2011el játszom és lenne egy kérdésem hozzátok.
Amikor csinálok egy egyéni edzéstervet az alap edzéstervben vannak a játékosok. Meg tudnátok nekem mondani hogy kell õket kivenni onnan és betenni abba az edzéstervbe amiben én akarom edzetni a csapatot?
Válaszotokat elõre is köszönöm :)
Hm...

Rudolf 3 hónap
Ligüera 4 hét pihi
ez hatalmas :) Az a baj,hogy elég keskeny a merítési lehetõség Cook-on...Holnap délutánra kész lesz a 2013-as évem is :)
Sysfox
Köszi.

Én is írtam nekik, nekem is ezt válaszolták! :D

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Az új szezonban is eljutottunk az Európai elitbe, bár az út a vártnál könnyebbre sikerült a kedvezõ sorsolásoknak köszönhetõen:

A Dinamo elsõ ránézésre kemény diónak tûnt, vannak nagyon jó játékosaik, de a defenzívebb játék ismét eredményre vezetett.
A csoportkörben minden teher nélkül lehet ismét játszani...

Az igazolások ránézésre jól sikerültek, egyelõre mégsem váltják be a hozzájuk fûzött reményeket, de türelmesek vagyunk, a jelentõsebbek így néznek ki:

Putsi ingyen jött, remélem nem ingyen fog elmenni:

Na õ nagyon nem volt ingyen, ismert is, ennek megfelelõen eddig hulladék:

Ö tribute-ból jött:

(Két éves szerzõdésével õ lesz a valaha volt legöregebb)

Végül pedig két jövõ embere, akikbõl még bármi lehet:

Érdekes egyébként, hogy magyar csapatok szinte nem igazolnak külföldit, ami az elõzõ részben egyébként abszolút jellemzõ volt.
kosheen
Ezt nem hiszem el...tényleg csak engem szopat a játék azzal, hogy mindig eladja az elnök a játékosokat a megkérdezésem nélkül?
Vettem elõzõ szezonban egy 18 éves argentin középpályást 3 millió euróért, évekig simán jó lett volna. Játszott huszonpár meccset, aztán vmiért lement az értéke 700 ezerre (gondolom a nagyszerû nb1-es légkör miatt), most jött egy 3 milliós ajánlat és az túúúl jó volt, szóval el kellett fogadni. Ráadásul igy még a hûségbónuszt is ki kell fizetni, plusz ugye kereshetek megint valakit aki összefogja a csapatot. Imádom, egyszerûen imádom.

(csak h nehogy megint hazugsággal vádoljanak
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_29_ixlohf1dnv.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_29_2mgam2jwya.jpg)

Az szép..simán ér annyit :D
Huni92
A konzolvilag is azt írta, hogy hamarosan elérhetõ lesz náluk.

zyndar
Nézz szét a világban, hátha küldhetsz meghívót, mint ITT történt :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
Szakályért 10.5m€-ót kér a Loki...jó oké,az egy dolog hogy a MOL a fõszponzorunk,de azért nincsen kolbászból a kerítés :DDD Pedig jólenne õt elhozni valahogy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na gyorsan letoltuk Cook-on a 2012-es év barátságos meccseit.Célunk kijutni a 2018-as VB-re.A keretet úgy próbálom összerakni,hogy 28 év alatt legyenek a játékosaim,hogy mire oda kerülünk a legidõsebb is csak 36 legyen maximum.Mint minden játékba a keret elsõ számú játékosa Tuka Tisam.A forma ismét nem okozott csalódást 4/4 a meccs/gól mutató <#taps>
eredmények:
Samoa-Cook 2-3
Cook-Tuvalu 0-2
Cook-Tonga 3-2
Amerikai Samoa-Cook 2-3
Az eredmények magukért beszélnek,de a világranglistán még csak a 199.helyen állunk <#fejvakaras>
Jövõre újra jelentkezek <#wave>
Irány Rarotonga!!! Hajrá Cook Szigetek !
zyndar
Írtam 576-nak, ott elhajtottak, mondván hiánycikk. CD Galaxistól azt írták, a héten újra lesz és a kínálatban azonnal látszódni fog.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Az SI állítja össze a taktikádat? :)

www.smart-bus.hu

Volcanor
Nincs is annál szebb, mikor az utolsó bajnokin vezetsz 1-0-ra, uralod a játékot, a csatáraid kihagynak mindent, majd egy 91.-ik percben kapott góllal bukod el a bajnoki címet. Szeretlek SI.<#wave>

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

kosheen
Na jó, ez a meccs még belefért :D
4-3-ra kikaptam, de igazából a Kecskemét úgy elvert a kupadöntõben mint szódás a lovát. Közöm nem volt a meccshez, rohantam az eredmény után állandóan. 2 gólos hátrányban becseréltem egy kreativabb középpályást aki azzal a lendülettel be is gyûjtött egy pirosat, 25 perc emberhátrányban.
kapuralövés 26-8, labdabirtoklás 60-40, szünetben 2-0 volt. Ennyire meg se vertek még ebben az idényben :D
Ráadásul 3-2-nél, 87. percben az addig tök megbizhatóan játszó középhátvédem szerzett egy öngólt, amit a 94. percben egy normális góllal jóvá tett. Na mindegy, bajnoki cim megvan, indulok a BL-ben, cél a csoportkör, de most már tutira holnap :D

kosheen
ÁÁÁ micsoda izgalmak igy késõ estére...
Kupa elõdöntõ
Újpest-FTC 2-1
FTC-Újpest ---- 1-0, 2-0...75. pecben 2-1 - hosszabbitás. Lepörgött már majdnem, amikor robbant Adorján, akit 10 perccel korábban küldtem be, mert h õ jelenti majd a különbséget és a 120. percben berúgta a döntõt jelentõ gólt.
A meccs után külön öröm hogy a lilák felrobbantak mérgükben mert nem kaptak meg egy 11-est :D
A döntõben szintén egy nõies szinû csapat, a Kecskemét lesz az ellenfél, de õket holnapra hagyom. Meg majd pici összegzést is a második bajnoki cimemrõl (remélhetõleg a kupagyõzelemrõl is) :)

LasDen
az is, hogy van aki még nem tudja mekkora képet lehet berakni :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
FM/Game Status

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

üdv
azt hol tudom megnézni h épp melyik verzió van fenn?(patch)

szabocsaba1983
Hatalmas meccs, 81 percig emberhátrányban:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

LasDen
hmm...azt hittem én döntöm el, hogy mikor meddig hova megyünk edzõ táborba, ezért is volt furcsa, hogy nem találtam sehol....aztán most bejelentették, hogy ettõl-eddig megyünk edzõ táborba amerikába...mondom oké, nekem megfelel....

bakkerman
Gyõr-Vidi 2-4 folytatjuk remek sorozatunkat,viszont nem örülök annak,hogy Torghellét leápolták 2 hétre,pont most amikor elkapta a fonalat :SS

bakkerman
két témeccsen lõttünk 8 gólt,már-már kezd megfelelni a csapat az elvárásaimnak :D
bajnokin Vidi-Paks 4-1 (30. perctõl emberhátrányban játszottunk)
magyar kupában Vasas-Vidi 1-4

Torghelle kezd formába lendülni,két meccsen lõtt 3 gólt,ha így folyatja megtartom télen. Filipe Oliveira egyébként egy állat,MR-ben játszatom,és tényleg minden meccsen vagy ad egy góllpasszt,vagy õ lõ egy gólt,zseni a csávó!!

kosheen
ajjaj, vészesen fogy az elõnyöm. Volt hogy 12 ponttal is vezettem már a második elõtt, most 3 meccsel vége elõtt 3 pont elõnyöm van. A vidi jött hozzám legutóbb, 10 kaput eltaláló lövés, kihagyott 11-es, 0-0-ás eredmény. Kaposvár, Gyõr, Pécs van hátra, kupában az újpestet kaptam ellenfélnek. Jó lenne idén is behúzni a duplázást

Szycsu
FM 12-höz melyik a legújabb patch? Itt még Õskor van :D

Les Dogues

Nem tudom mennyi köze van ennek a szerencséhez
akkor te egy nagyon szerencses ember vagy.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

itt kérdezz rá raktáron itt sincs de gondolom 3-5 nap alatt beszerzik vagy karácsonyra<#nevetes1> gey hivást megér http://www.konzolvilag.hu/pc/football-manager-2013/9545
Nálam, és úgy ahogy írod. Asztalin fent van, laptopra install, egyszerre elindít. És megy mindkettõ. Úgy rémlik, indítás elõtt offline net volt mindkét gépen.
Zenszkij
szép eredmények, grat, izzítom a MU-t

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hol?:) meg hogyan?:) nekem a sajat kodommal meg steam fiokommal az asztali gepen es a laptopon egyszerre offline modban nem ment. Ha neked sikerult elinditani oszdmeg legyszives hogy.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Én láttam már olyat, ahol egyszerre ment..
Leirom ide is! A jatekot nem tudjatok tobben jatszani egy megvasarolt peldannyal.

Bejelentkezett Steam fiok kell hozza. Akkoris be vagy jelentkezve, ha offline mod vagy.Ergo egyszerre csak egy gepen futatthato az FM. Nincs trukk se semmi. Meg kell venni, ha jatszani akartok.

Sysfox
Úgy döntöttem, hogy karácsonyra meglepem magam egy dobozos verzióval. Nekem ez kód megvétele nem pálya.

Hol lehet venni Magyarországon? Mert a CD Galaxisnál tegnap még volt, mára már lekerült az oldalról, az 576-nál pedig nem találom. Más ötlete nincs valakinek? Köszi.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Szerintem aki nagyon akarja az meg tudja venni,azért aki itt fórumozik az biztos nem 40 órát játszik összesen a játékkal. Nekem az a szerencsém hogy szülinapom nem rég volt,úgyhogy mivel kb mindenem megvan ezt kaptam meg a családtól,de tavaly megvettem 8ezerért is,megbántam mert az nap feltörték,de nekem ez a 13 (kivéve amikor beadják oldalról laposan az valamiért mindig gól...) nagyon tetszik. De annyira beleivódott az emberekbe hogy úgyis feltörik lelopjuk stb...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

jó persze, csak gondoltam hogy a fórumozótársaknak lehetne egy ilyen opciót adni. nekem volt rá pénz mert jelenleg anyagilag jól állok, de nem mindenkinek van meg rá a lehetõsége.

kosheen
vagy havi 200 helyett 600-at dobsz a perselybe és nem közösködsz :D

Szycsu
Hát, most már biztos nem fog, ha magára ismert...

Les Dogues

esetleg meg lehetne olyat csinálni, hogy egy közös accountra összegyûjteni pénzt (paypal) megvenni egy FM13at vele, és a megbízható embereknek SG-rõl (akiket régóta ismerünk, stb) azoknak elérhetõvé lehetne tenni egy közös steam accounton. ha évente megcsinálnánk egy ilyen gyûjtést, igazából 4-5 fórumozónak (akinek van esetleg havi bevétele) havi 200 forintjába kerülne, 10 hónap alatt az fejenként 2000, 4-5 fórumozó esetén meg is van a játék ára.

LasDen
Bolton - City 1-1
3 lövés, 2 kaput eltaláló, 1 gól....nem vagyunk szarok na :DDD <#idiota><#banplz>

gratula,jól nyomod:D remélem hamarosan én is elérek oda....

10 forduló ment le,sok okos azt mondja hogy a 10 forduló után általában már kirajzolódnak az erõviszonyok... Kontrajáték eléggé defenzív csapattal elsõ 2 fordulóban csapatunk se volt,és utána csak az MTK elleni 0-1et tartottam hatalmas csalódásnak... Alakulgatunk,kellene egy klasszis csatár,de a kaposvári Vrucina túl drága volt (és alig lõ gólt a Rákócziban...)
Veszprém megyei derbi:

sajnos IRL is van ilyen itthon :/ :D

10 meccs 5 win 1 draw (dvtk ellen idegenben 0-0) 4 lose 5.hely.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
énis kaptam ettõl a bizonyos fórumozótól ilyen üzenetet,nagyon régóta irogat ebbe a topikba,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

lol ilyen üzenetet kapott valaki nevét nem irom ki a csávónak
üdv!

látom hogy van eredeti fm13-ad. annyi lenne a kérdésem hogy budapesti vagy e és egy bizonyos összegért megosztanád e velem a steam fiókodat KIZÁRÓLAG az fm okán. (csak a telepítés miatt, utána csak offline nyomnám és csak új patch-ek kijövésekor jelentkeznék be.) sajnos nem állok úgy most anyagilag hogy egyedül beruházzak rá és egy barátom sem szállna be jelenleg... :/

ha érdekel a dolog írj és a továbbiakban megbeszéljük facebook-on.
most ez normális?<#taps><#falbav>
Na véget ért második szezonom DVTK-val, jó idényen vagyunk túl, sportszakmai illetve gazdasági szempontból is :)!
Természetesen a szezon elsõ fele volt az izgalmasabb a Bajnokok Ligája szereplés miatt, melynek meccseirõl itt folyamatosan linkeltem a képeket, és ahol sikerült harmadik helyet elcsípni a csoportban. Ezen felül az év végén 406 helyet léptünk elõre a klubvilágranglistán, a bajnokság viszont huszonvalahány(!) helyet csúszott vissza a rangsorban.
Itt egy kép az eredményekrõl:

Sajnos az EL-ben nem sok esélyünk volt, elsõ tétmeccseink voltak a hosszú szünet után.
A bajnokságot simán hoztuk, a tavasszal - gondolva a jövõ évi BL-re - pár fiatal beépítésével töltöttem.

Köszönhetõen az új szponzori szerzõdésnek, Leisztinger Úrnak(elnök) illetve a nemzetközi kupaszereplésbõl befolyt jelentõs pénznek, nem szûkölködök anyagiakban, kaptam 11 Millió $-t igazolásokra, melyek során sikerült megtalálni José "Diósgyõriek Legnagyobb Királya" Luque utódját:

Igaz, az argentín a másik oldalon játszik, de úgy gondolom nagy erõsítés lesz, rengeteg pénzbe fájt, viszont nem keres sokat.
Tervezek még erõsítést, ennek kapcsán lenne kérdésem, volt-e vkinek játékosa Kermit Erasmus?
2014 õszén járok. A Barcelonával az elmúlt két szezonban megnyertem mindent amit lehet. De úgy gondoltam, hogy még egy szezont lenyomok mielõtt kezdenék egy új játékot egy másik csapattal.
Viszont a 12. forduló után úgy érzem, hogy nincs sok értelme továbbjátszani ezt a mentést, úgyhogy kezdek egy újat.

Egy kicsivel nagyobb kihívást szeretnék, de azért még nem akarok nagyon szenvedni. Valószínûleg irány Anglia, talán a Spurs. De még átgondolom.

szabii98
A Seria C/1-nek mennyi a csillaga?:D Jobb a besorolása az NB1nél?

I met God. She's black