Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem elveszi az építkezés szépségeinek a lényegét.
www.smart-bus.hu
Mert azt még le is kell igazolni,pláne megtartani.Ha egy klasszis csapatnál vagy 10 scout-tal,azok
enélkül is megtalálják,egy kis csapattal meg szóba sem áll veled.Nekem a személyzet keresésében
már évek óta remekül bevált.Meg annak a nem is tudom hány milliónak,aki évek óta használja.
Csak az FMscout oldal több mint 410000 letöltést jegyez a 13-hoz,ez magáért beszél.Aki elvbõl nem
használja,azt tisztelem érte,de számomra már a játék (nem nélkülözhetetlen)része és hiányozna.
számomra az idegesítõ h sokan szidják h csalás és õ sohasem használná, de utána véletlen a játékban lévõ figyelõi (állítja az illetõ) pont megtalálják az etióp messi-t és meg is veszi 16-17 évesen késõbb meg aranylabdákat nyeret vele... az elég gyanús
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
amit egyébként is is megtalálnék,csak 2 óra alatt.A csalás az FMRTE,mert azzal menet közben bele
lehet nyúlni a játékba.Magánvélemény,nem kell egyetérteni vele.Az meg,hogy valaki nem nézi jó
szemmel,az pedig az Õ magánvéleménye.Amióta létezik használom,és iszonyatosan sok idõt tudtam
megspórolni vele.Szigorúan nézve,mivel a program nem a játék része,megértem azt is,hogy sokan
tartózkodnak tõle,ez azonban engem továbbra sem fog visszatartani a használatától.
Les Dogues
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem játékokban nagy kedvencem.. Csak még nem érzem magam annyira jónak, hogy kezdjek velük egyet
Les Dogues
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
enyém könnyû aláírásból. am azon csodálkozok h elég sok Celtic drukker van Mo.-n. Feyenoord is többeknek szimpatikus mint az Ajax. a Lazio meg elég népszerû magyar körökbe. Galata-ról meg gõzöm nincs, de szerintem elég sok lehet mivel elég szimpatikus csapatuk volt mikor Uefa kupát nyertek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
Van itt még olyan, akinek nem a klasszikus nagycsapatok közül van kedvence? Legyünk többen, nem ér mindig a Barca-nak meg a Realnak szurkolni (meg a Bayern-nek, kb. 2 hónapja.. 😄)
Les Dogues
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
JO EZ A PARMA VAZZE! 😄DD
Most majd jonnek a BL playoffok,penzt nem kaptam igazolni de a vedelem egy rakas szar...ha nem jutok be a csoportba akkor mar ki is rugnak?
Olaszok...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Les Dogues
Elkezdek egy játékot a 12-es szériával. És a Fradival szeretnék.
Olyan kérdéseim lennének, hogy tudnátok ajánlani jó játékosokat akik megfizethetõk? Illetve esetleg edzõt valamint, hogy melyik bajnokságokat érdemes betölteni?
Elõre is köszönöm!
a meccs elõttiutáni nyilatkozatok feleslegesek. én szinte mindig az assistenst küldöm...
2. Katasztrófa a játékosokkal való kommunikáció! Lehet kérni tanácsot, hogy kit igazoljak (õszintén, használta ezt már valaki?), lehet kérni, hogy vonuljon vissza a válogatottságtól, de nem lehet azt mondani neki, gyenge a teljesítménye, vagy megdicsérni normálisan, kérni, hogy hosszabbítsa meg a szerzõdését, stb-stb. Lehetne még egy csomó lehetõség.
3. A nyilatkozatok kis idõ után sablonosak, ugyanazt a 10-15 kérdést kérdezi a média, amire lehet nyilatkozni, hogy "nagyon jóban vagyok Arséne-nel". 😊
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/