Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
870K-t kaptam,amiert legyoztem a Baselt :D
Les Dogues
Szezon végén lejárt volna a szerzõdése,megpróbáltam lecsapni rá.Az Olympiakos is harcba szállt érte,de 40k fizetést ajánlottam(ez a max.jelenleg),és elfogadta.Van még 6-7 hasonló kaliberû kiszemeltem.De hogy az Innsbruck honnan szedi ezeket,nem tudom,mert van egy Uru meg egy Brazil játékosa is,õk legalább ilyen jók.De az biztos,hogy klasszis játékosokkal megyek a Premier League-be.
7.47M font jar a BL csoportkorbe jutasert?! Ez dobbenet....nagyonnagyonnagyon kellett ez a penz.
Legjobb jatekosom (jobb hatved) kivasarlasi arat beallitottam 20M-ra,mire elegedetlenkedett. Levittem a kivasarlasi arat 5M-ra,erre kerte hogy engedjem el. Elzavartam a francba,bevagtam a B csapatba es 2 het mulva kerte,hogy vegyem vissza. Panathinaikos elleni BL selejtezoben 8.80-as ertekelest kapott :) Tovabb is jutottunk 2-1-es osszesitessel,most meg kifogtam a Spartak Moszkvat :O
Bar az tovabbra sem hagy nyugodni,hogy mindenki Very Happy es Superb hangulatu a csapatban,o pedig Fairly Poor.
A PSV elleni BL gyõzelem után az volt a vezetõség legnagyobb bánata hogy leigazoltam egy srácot akit szerintük nem kellett volna -.-
Lentebb szó volt arról hogy mit kell tenni ha hisztizik valaki, meg honvágya van. Ilyenkor a tõlem okosabbak azt tanácsolták hogy kölcsön kell adni 1 évre a fiókcsapathoz. Hisztizzen az ottani edzõnek amennyit akar, illetve addig megtanulja a nyelvet. Nyilván egy komolyabb igazolásnál ez nem mûködik, ott meg vagy kutya keményen meg kell nevelni, vagy néha-néha beválik ha elengeded 1 hónapra. Ha az se, akkor el kell hajtani az anyjába
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Neki pedig egész szépen mászik fel az ára,a Chelsea 4M+bónuszokat ajánlott érte:http://kepkezelo.com/images/yhn7ic3rgt6urvmhx2ug.png
Persze elhajtottam õket a fenébe.Majd eladom 20 évesen tízszer annyiért.Szezon elõtt ajánlotta az egyik scout.A Spartak Trnava-nál volt ifi,és menni akart.Magyar állampolgársága is van.Azonnal elhoztam ingyen,nagy igényei sem voltak.Három szabadrúgás gólja is van már.Még legalább öt hasonló srác van célkeresztben.Lenne több is,de EU-n kívül nem gondolkozom.És a saját ifik között is van néhány klasszis jelölt.A szemét Arsenal viszont lenyúlta a szuper chief scoutomat,most 10k a fizetése,azzal még nem tudok versenyezni. De ha majd megengedhetem magamnak,kivásárolom a világ tíz legjobb scoutját.Aztán ipari méretû emberkereskedelembe kezdek,hogy a pénztárosnak legyen mit számolgatnia.
Chris Humphrey
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy meg, aludnom kéne már, de nem angyon megy :D
leigazoltam egy játékost és azt az üzenetet kaptam hogy : 'Shikabala elég nehezen tudja megszokni Anglia életviteleit, miután még csak most csöppent be ebbe az új környezetbe' mikor leigazoltam kaptam is egy üzenetet róla hogy rendbontó,problémás játékos gondok vannak a magatartásával, a magatartásával nincsenek gondok egyenlõre csak az üzenetben említett gondok miatt szomorú nem tudom mit kéne kezdjek vele rámentem a játékosra és volt ott egy olyan hogy Távol lét engedélyezése és hogy 1 nap múlva jelentkezik a játékos ha rá megyek erre az opcióra nem mertem rámenni mert igazából nem tudom mire jó csak gondolom ez a megoldás a problémára segítségeteket elõre is köszönöm!
Média: Az angollal nekem sincs bajom, sokkal inkább azzal, hogy egysíkúak a kérdések. Reflexbõl tolom a válaszokat, 1 perc alatt megvan. Egyedül az zavar, hogy nem tudom, csak nagyon ritkán találom el, hogy a vezetõségtõl éppen hogyan kell kérni azt, amit kérek és, ha elutasítják a kérést, akkor mit kell kihangsúlyozni, hogy mégis beleegyezzenek... Nagy ritkán telibe nyomom, hogy mit kell, de szerintem az csak éppen jót nyomtam jókor...
Les Dogues
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
majd beszélnek az eredmények
(FTC-PSV 3-1 ... jessssz)