Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
Ha már zsebben a meccs, akkor rögtön bedobok egy fiatal srácot a padról
g: Ringgaard, Vukcevic
Alakul az új taktika, baromi szépen játszunk vele. Eddig az idegenbeli szereplés volt a gyengénk, ezért örülök, hogy ezzel talán eredményesebbek lehetünk.
6 forduló után az elsõ háromban vagyunk.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ennyi... 😄
www.smart-bus.hu

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Multkor fater benyitott es kerdezte hogy mit csinalok. Hat mondom epp a vedelmet oktatom 😄 "Akkor jolvan..." Es kiment 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
de nekem nincs erõm teljes meccseket megnézni 😄 én csak izgulni szoktam nagyobb meccseken a képernyõ elõtt. volt már, bár csak régebben, hogy nagy izgulásban ugráltam meg ment a "gyerünk már, gyerünk már" szöveg 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
blüh im ganzen dieses glückes.
http://kepkezelo.com/images/b7y1hqs1sicua16wco.png
3,3 M€ az értéke,és 50M a kivásárlái ára.Csak gazdag klubok mernek érdeklõdni ezután.Ez nem jelenti azt,hogy nem adom el akár 6 M-ért is.Azt jelenti,hogy jelenleg szükségem van rá.Ennyi.Hogy a 12-ben hogy volt,arra már nem emlékszem.
A kiesési záradék az más, azt tudom. 😊
"minimális kivásárlási díj (külföldi csapatok)": mindenkor, csak külföldi csapat esetében levõ kivásárlási díj
minimális elengedési záradék...ez nem véletlen "kiesési elengedési záradék" akar lenni? mert akkor: csak akkor érvényesül, ha kiesik a csapatod az adott ligából, és minden csapat esetében érvényes
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
ManCity - Balckburn 0:3
g: Gamst Pedersen, Novak, Bartley
Óriási meglepetésre simán továbbjutottunk a mumus ManCity otthonában a kupában. Egy új taktikát próbáltam ki, ami a meccs elõtt készítettem az eddig formációnkból, és bevált. Legalábbis ezen a meccsen. Egy 4-1-2-2-1, két szélsõvel, két belsõ középsõ középpályással és egy támadóval, kontrázva. Erõsebb csapatok ellen tervezem.
A klub legenda, Morten Gamst Pedersen 35 évesen is megzörgette a hálót (Massont rúgták fel), igaz büntetõbõl, de akkor is szép, Vojtech Novak pedig jó csere volt.
blüh im ganzen dieses glückes.
Mi a különbség a "minimális díj elengedési záradék", a "minimális elengedési záradék" és a minimális kivásárlási díj (külföldi csapatok)" között?
Melyik kell beállítani, hogy csak egy meghatározott összegért vihessék el a játékost? Én ezt nem szoktam használni, de igazatok van.
Nem rossz kis csapatorvos 😄
Les Dogues
Les Dogues
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egyébként ,mennyivel másabb pénzügyileg a bundesliga 2 mint egy szinttel lejjebb, fényévekre vannak egymástól. Elsõ meccseimen 15.000 ember jön ki (ennyi a max) és sokkal könnyebb az embernek megszednie magát egyéb forrásokból is. Fizetéseim sokkal magasabbak de örülök hogy hoztam pár nevesebb játékost, mert simán megtérül a fizetésük.Másik hogy ezért reménykedem hogy mire elsõ osztályú leszek egy 30.000 stadion legalább összejön.
Egyébként hogy sikerült egybõl az ifiképzést világszinvonalra hozni? Hányszor fejlesztették ? Nekem most csinálják elsõnek és 1 évig tart..
www.icewebhu
Ilyen csodak itt mar nincsenek 😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.icewebhu
Ráadásul ezt igazából 3 ember hozta össze, meg mellettük elzavartam még egy tucat másikat.
Jött egy 16 éves dán kapus. A mostani 3x éves cseh válogatottal ha nem sikerül dûlõre jutni és nem tudom még itt tartani 1-2 évig, akkor kell valaki a köztes idõre, mig ez a srác nem lesz 18-19, de az értékei és a scout alapján akkor már rá merem bizni a kapum õrzését (mondjuk tartom azt, hogy egyel többet rúgok mint az ellenfél, és csocsi)
Jött még egy szintén dán 18 éves jobbhátvéd, õ a mostani svéd válogatott helyére kell majd, mert a kis rohadék szintén nem akar hosszabbitani, jövõre el kell adnom, mondjuk érte is 3-4 millát várok majd.
Ezen kivül egy 21 éves szlovák támadó, akit korábban az istennek se tudtam kivásárolni, most meg elzavarták és szabadúszóként lecsaptam rá
És végül egy 20 éves cseh középpályás, szintén ingyér.
4 játékos, egyedül a támadó akinek talán-talán lesz momentuma a szezonban.
A távozók közül akit bánok az az ukrán válogatott kapus, akit a Zenit vitt 3,8-ért, már játszik is náluk.
A belga karmesterem 350ért jött, 4 év után távozott a Panához 3,2-ért, ott is villog.
Illetve egy fiatal francia szélsõ, aki tulajdonképpen alig játszott nálam, 2 szezont kölcsönben húzott le az mb1-ben, aztán volt egy elég tûrhetõ szezonja nálam (25 meccs, 12 gp) és 1,5 milláért elengedtem az Empolihoz. Természetesen mindegyiknél a következõ eladás fele az enyém. Innen szintén remélek a késõbbiekben pár milliót 😊
Vermesen buktam még szépet, 150ért hoztam, szinte ingyen ment Debrecenbe.
Egy jó kis csatárt is el kellett adnom bagóért. Fiatalon került hozzám, tök jó kis értékekkel (17-es befejezés pl.) valamiért mégse találta a góllövõ cipõjét, Békéscsabán bizonyithat...
Meg volt még Cheick Diarra, akit mindig megvettem korábban, 100k-ért mozditható a játék elején, anno pár millióért adtam tovább másik mentésben, itt elbambultam és ingyen elvitte aLierse.
Egyébként ha már az átigazolásokat nézem...
11/12 4,5 milliót költöttem, 0,5 jött be - közülük senki sincs már itt. "poén", hogy volt egy brazil jobbhátvéd, akit irtam is régen, hogy 1 milláért vettem, az elnök meg egy 1,3 millás ajánlatot visszautasithatatlannak talált (mondjuk ha átlépi az országhatárt egy játékos akkor már negyede az értéke egybõl), visszament dél-amerikába, ahonnan a Shaktar 10 millióért vitte el 2 jó idény után és azóta a brazil válogatottban is bemutatkozott. Talán nálam is ellenne még.
12/13 - 2,8/1,1 milla - ekkor igazából egy szélsõ dobta meg az árakat, de õ azóta is itt van. Illetve egy nagy tanár - Emannuel Agbo: õt nem is értem mirét csak 1 évvel késõbb vettem meg. Nem generált, és brutális értékei lettek az évek során, egy fantasztikus középhátvéd, hála az égnek most irt alá 5 évet. Meg jött 65 ezerért egy kis hátvéd, akin az eladás+kövi eladás %a kombóval kerestem 1,5 millát.
13/14 1,4/5,25 - itt Adorján hazahozatala 1 milláért volt tétel, aki most viszont már nem hajlandó hosszabbitani, pedig övé az AMC pozició évek óta. Ekkor ment el a brazil hátvéd és Ferreyra
14/15 1,1/1,2 1 csatár jött (fossa a gólokat) eegy támadó ment, akin szintén csak sikerült kövi eladással keresni még 2 milliót.
15/16 na ez már kb nullás, 1 nagy zsugás dmc-t hoztam fél milláért, a többiek ingyen jöttek, ingyen mentek. Ez a kör brutálisan jó volt. Ifiválogaottak tömkelege jött ingyen, meg ekkor el tudtam csábitani Leonardot aki most a Fradiban van. Sajnos õ nálam is sokat volt sérült, vissza is vonult.
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, csak most jó volt nosztalgiázgatni kicsit az elõzõ szezonokban.
Én karrierem mint láttátok a Wormation Worsmal van Német negyedosztályban voltak, (fm11) és meglepetésemre 2 év alatt két szintet ugrotunk. Pedig Második évemben ugygondoltam nem lesz meg, de sikerült. Nem kevés adóságot szedtem össze annak ellenére hogy mindig is a pénzügyi része tetszett sokszor a játéknak. Annyi tv és meccsbevételt szereztünk hogy sikerült jó pár szerintem nagyágyút beszerezni a bundes2 ligába. Tavaly feljutott 2 nagyon erõs csapat így szerintem van reállis esélyem a kupában.
Felkészülési meccsen Dortmund-stuttgart, schacke ,mainz meccseket játszotunk ami szépen gyarapította kaszát (fizetéseket fedezi ami már 4 millió euro) Elsõ évemben 200e nem tudtam kifizetni 😊 Emelet kupa elsõ fordulojában is vertük a stuttgartot egy elég jó stratégiával (bunkerfoci, céljátékos,kontra,utolsó 15percben legjobb szélsõim csere..) 😄
Célom hogy legnagyobb Német klubbot varázsoljak a kukacokból
Holnap újra folytatni fogom, ha van rá érdeklõdõ beszámolhatok róla 😊
www.icewebhu
www.icewebhu