Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mint ahogy azt se,hogy 20M-t kaszaltunk eddig a szezonban,de atigazolasi penzt nem kapok.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Én is.Elsõként.A Mu Napoli Fener csoportból.Kit kapok? Naná hogy a Benficát.Az egyetlen csapatot akit nem tudok akkor se leverni ha 6 emberrel állnának ki.
Kérdés: Burdissot sikerül beinjekcióznom, így játszott a Swansea ellen. A gép a meccs után ismét felajánlotta, hogy a Watford ellen is lehet egy ilyet nyomni...akkor van esély arra, hogy a Chelsea elleni meccsig telinyomjam injekcióval? :D
Nem szoktam ezt az opciót használni (pl. többek között azért, mert ahogy Burdisso megkapta az injekciókat, a morálja egybõl a legszarabb lett), de most elég fontos meccsek következnek, a Heitinga-Jagielka duó meg nem egy életbiztosítás...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legutolsó pont az Everton mentésbe a Childhood Dream (kedvenc csapat felkérjen edzõnek) de ebbe a hónapba van ilyen szépség: Highlight Reel (Your players collected 10 goal of the month awards)
legjobban a Parked The Tank kéne de mindig ilyen 7-8 meccsnél kapok gólt, meg a Double Hat-Trick de 4-5 gólnál több nem akar a csatárnak összejönni. a 20+30 meccsig nem kapni gólt meg lehetetlen a 13-ba de még a 12-be is.
31/107...a legutóbbi a parked the bus volt...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Visszaraktam klasszikusra, de az ideiben használhatatlan <#smile>#smile><#help>#help>
Közben meg tartalékolni sem tudok, 3 forduló van hátra, a Swansea megy 4 ponttal elõttem a még EL-t érõ 7. helyen. Igaz, most jönnek majd hozzám, utána fogadják a ManCityt. Nekem ratjuk kívül 2 könnyû (Watford I, Stoke O) meccsem van. Ha valami csoda folytán sikerülne megnyerni az EL-t, akkor lehet telibeszarom az utolsó Stoke elleni meccset :D
én pedig persze - miért is ne - hazai pályán kiszopok a Maritimotól 1-0-ra, úgy, hogy közük nem volt a meccshez :)
ettól függetlenül bizakodó vagyok a visszavágóra, mert abszolút nullák voltak. Igaz, a mi helyzetkihasználásunk is borzalmasra sikerült.
Változtattam is a taktikán a hazai meccsre, ez már szebb lett, tovább is mentünk, az elõdöntõben a Maritimo vár ránk.
Bajnokság egyre neccsebb, a Swansea most elõzött, lecsúsztam a 8. helyre...most megyek a Chelseahez...
Tony Wattról tud valaki valamit? Csak mert most vert 5 gólt a Szpartak Moszkvának az EL-ben.
FÉLTÁV
Les Dogues
Egyébként vége a szezonnak, rövid összefoglalót írok este meg a teljes. Meglepetésemre megnyertük a Német másodosztályt is. Nagyon szoros volt a bajnokság, ennek köszönhetõ a meglepetés. Mikor januárban még 3 pont volt a 12. ( ez voltam én) és az elsõ közt.. :) Tavasszal elhúztunk aztán végén kipukadtunk de meglett még, és ez számít.
Nagyobb meglepetés számomra hogy a kupában sorra kaptunk az elsõ osztályú ellenfeleket. PL : Stuttgart, hanover, dortmund, döntõ pedig az Ausburg-al volt, és NYERTÜNK! Elég undoritó taktikám volt , full back és kontra és sokszor 11.es párbajjal nyertünk, de nem bánom.
Kassza duzzad, vezetõség boldog , egyszerre 4 fejlesztés is megy, és 7 játékosomra akik ingyen jöttek ajánlatok sora jön :)
Ez életem legjobb karrierje ,eddig..
Képek és részletek majd este. Ha van rá igény.
www.icewebhu