Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Távozók
Maximum még Ospina érkezhet a kapuba, mert nem vagyok megelégedve teljes mértékben Howarddal.
Holnap tolok képet a végleges keretrõl.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyrészt...kéne valami tanács hogy milyen taktikát kéne nyomatni velük. Feröer szigetek ellen 3-0-ról sikerült 3-3-ra hoznia a srácoknak a meccset :D
Hihetetlen gyenge a keret. Pffff aki jó az vagy már a felnõttben van, vaaagy - és ez a vicces - az u19-ben. A legjobb támadó az nálam nyomja az ifiben, de annyira fos szegénykém, hogy múltkor már gondolkoztam hogy felbontom a szerzõdését, meert úgyse lesz belõle semmi.
Közben itt Petry Zsolt ajánlgat nekem játékosokat, de úgy hogy a 3x éves Bodort, meg a Fradiból tukmálná rám Adorjánt, mintha nem ismerném, közben évek óta alapemberem. Ráadásul a reportokat meg se tudom nézni. Ez vmi bug lenne?
Na meg a másik - hogy tudom rávenni hosszabbitásra az embereimet? Nem okozna az nagy törést a keretben hogy x játékos keres 4000 eurót, a másik meg 12 ezret, meg 4000 meccspénzt, meg ilyesmit? Próbáltam normálisan tárgyalgatni, volt akinek felajánlottam a maxot, de nem hajlandó egyezkedni se
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szoval akkor a Felcsutot kizarhatjuk mint kovetkezo csapatodat,igaz? :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Éreztem,hogy nem leszünk képesek megverni a City-t,hullafáradtan,sérültekkel,két olyan ifivel,akik az elsõ meccsüket játszották a felnõttek között.De reménykedtem,mert a döntetlen is elég lett volna.Man.City-BromleyHát nem sikerült.De!Mivel az MU megtette nekünk azt a szívességet,hogy kikapott a Villa Parkban,nekünk ajándékozta a bajnoki címet.Most nagyon örülök,de ezzel a Bromley karrier véget ért.Még nem törlöm le,lehet,hogy egyszer folytatom egy-két BL-siker reményében.De az biztos,hogy az idei fm-ben ez volt a legjobb szezonom.Nyertem bajnokságot 1 ponttal,buktam el feljutást osztályozón,vesztettem BL-döntõt 7-1-re,nyertem is 6-0-ra,de ilyen izgalmas szezont még nem játszottam egyszer sem.De már tudom,hogy ki lesz a következõ alanyom.Egy egykor csodálatos csapat,dicsõ múlttal,szívszorító történelemmel,akit az intrikák,és a nagyravágyó,és nagy pénzû riválisok majdnem száz éve lesöpörtek a világ tetejérõl.Õk tartottak elõször pontrúgás,és erõnléti edzést.Miattuk változtatott mezszínt a válogatott,tiszteletül annak,hogy kilenc játékosuk volt a kezdõcsapatban.A világon õk vertek meg elõször angol klubcsapatot.Õket hívták elõször Brazíliába,bemutató mérkõzést tartani.Országukban a bajnoki címet szerzõk között még mindig elõkelõ helyen állnak.Azt hiszem,ennél szebb feladat nem sok lehet.Sokan tudni fogják,hogy kirõl beszélek.
Semmi máshoz nem nyúltam, nekem ez is elég volt 3 szezonon át, nem tudom most elég lesz e. Kéne egy komolyabb beállítás. Te mit ajánlasz? Védekezés szerint, zonázás és pozoció tartása?
www.icewebhu
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de az átigazolások eddig elég szépre sikeredtek, majd lövök képet
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Milyen pénzek? 10m kaptma bajnokság, 4a kupa plusz végig ahogy mentem van az 10 is és tv-s pénzek is 8-9 körül volt :) Elsõ osztályban utána olvastam kb 40m gyõztes tv majdnem ugyanennyi.. és akkor hol van még a BL-EL és kupa?
Az biztos hogy hogy elsõ szezonom után megcélzom a top 4et. Most pedig a 7 helyet (az 30at fizetne) :D de mivel elõzõnél is középmezõnyt vártam mégis feljutotunk így semmi se lehetetlen.
www.icewebhu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Idõst csak akkor igazolok ha nagy név vagy nincs más választásom. Szeretem nézni az ingyen igazolható játékosokat , akár lejáró szerzõdésû akár mellõzött volt 1-2 évig.
Lehet hogy nem mindegyikbõl lesz nagy spíler és kevés kerül kezdõcsapathoz nagyon jó áron elmennek. Mostani átigazolási szezonomban pedig nem is foglakoztam annyira az ifikkel(nem volt pénz fizetésre) Hoztam azért 4-5 embert amibõl 1 csapatban maradt többit eladtam 5m körül. Ajaxos mentésemben Évi 100m+ dollárok jöttek eféle csere kereskedelembõl :D Igaz kelett jó pár év hogy kiépítsek mindent (figyelõk , jó struktura, fiokcsapatok)
Itt is ez a célom bár úgy láttam hogy még az utolsó is kap évi 20 misit. elsõ meg 45õt plusz tv stb.. nehéz itt eladosódni, azért agódom a kis csapatom miatt nehogy túl nagy zakó legyen és csõd.. A csapat 3éve nem ért 1m most 7et adtam 1 játékosért :D
Egy kérdésem lenne, u23 van nekem meg u19, nem lehet megoldani hogy tartalékos csapat legyen? mert nincsenek mérkõzések u23nak. Elég kellemetlen.
www.icewebhu
Tabella
emlitett középpályás FREE
Rivas FREE
7.5 misi volt.. remélem megérte
A fejlõdés szele?
www.icewebhu
Stadiont megvettük, utánpotlás fejlesztés megvan, edzés lehetõségek is javultak és végre bárhova scoutolhatok.
A csapatban van 3-4 ember akit szívesen megtartanék a többit meg sajnálom.. de nagyot nyeltem és elkezdtem kiszorni õket. Legnagyobb hibám ebben a játékban hogy sajnálom eladni õket, mindenkiben láttok fantáziát. Van játékosom aki elsõ év óta nálam van és megállta végig a helyét de ha nem akarok szenvedni muszáj feljebb lépni. Másik hibám hogy imádok igazolni és rengeteg ifit a nyakamba varok, igaz kis fizuval de már nem férek tõlük. :D
Nyári átigazolási eddig káosz.. kaptam 20 misit igazolni ami elég sok szerintem és a fizetési keretem 15m (éves) és túl nagy lépés ez szerintem, bár 35m kaszáltunk az évben de a csapat egybõl kölcsönöket vett fel(minek?!) stb. Van 2 játékosom akik legmagsabb fizut akarják és nem tudom leszedni róluk igy ha hozok uj embert belekel kalkulálnom õket is..
Nem tudom meddig juttok és és milyen erõs lesz a csapatom és félek hogy sok ez a kasszának. Fõleg hogy havi 130e a törlesztés a kölcsönnek ami mint mondtam értelmetlen volt. Átigazolás azért volt még káosz mert egyszerûen túl sok fizut kérnek és ha lefaragok belõle más elviszi elõlem a játékosokat, így volt hogy real madrid klaszisa jött volna de én fizum tetszett neki de másé jobb volt. Eddig legtöbb fizu 500e /év volt nem pedig több millió.. Próbáltam továbbra is ingyen igazolni hisz vannak nagyon jó emberkék de olyan fizetéseket akarnak ami vicc.. Talán majd 1-2 szezon után ha stabilam a csapat hátere azt mondom jó..
Így úgy döntöttem hogy védõim nagyon tehetséges ifik, hoztam hozzájuk még 1et, középálya átlagos, de hoztam egy klaszist aki ha nem sérül le sokat dob majd a csapaton, és kiszortam nem kevés pénzt egy igazán jó csatárért. = foltozgatam de nem cseréltem ki az egész csapatott, megpróbálok az ifikre építeni.
El-ben is benne vagyunk, cél a középmezõny, csoportkõr az El-ben és kupában minél tovább jutni hisz nem keveset hozott.
Akkor a képek.
www.icewebhu
amúgy most hosszabb távra (akarok) tervezni. Ezt bizonyítja, hogy 1,5 éves szerzõdést vállaltam :D annyira nem fos a keret. playoffra simán oda lehet érni...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
12 meccs ota nem lehet nyerni a csapattal,barmit teszek vagy mondok mindig elbasszuk. Van 13 (!) jatekosom aki epp elerheto,penz nincs es nem is kapok,persze mindenki hobolog,hogy nem megy a bajnoksag. Kirpobaltam 6-7 kulonbozo taktikat,beallitasokat de az Istenert sem tudunk nyerni senki ellen. Bezzeg a BL-bol tovabbjutunk...
Bevallom;hulye vagyok en ehez. Blum out.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezt az eredmény jelzõt honnan lehet letölteni?
#90126 nem unalmas még? :D
Kaptam 32 milliót igazolni, 1 milliós fizukerettel. Eladok 1-2 pernahajdert, lesz kb 40 misim :) abból már szépen lehet alkotni.
A 19 éves John Stones hiba nélkül hozta belsõ védõként a meccset..:)
Most áll az egyenlegem 20 millión, ehhez jön még hozzá a PL pénz, plusz nagytakarítást fogok rendezni a nyáron, eladok 1-2 alulteljesítõ, sokat keresõ embert:)
de lesz pénz igazolni most, ez a lényeg :)