Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Túl vagyok az elõszezonon,megkezdõdött a bajnokság.Öt forduló után ugyan nem vonnék le messzemenõ következtetést,de nincs túl hízelgõ véleményem a Serie B színvonaláról.Ugyanis egy olyan csapattal vezetek,amelyiknek a leggyorsabb embere egy kapus!Õ pedig talán a"legjobb" középpályásom.A kölcsöncsatáraimról pedig már raktam be képet korábban.Szóval egy ilyen gyenge csapat idegenben veri a Vicenzát,sõt a toronymagas ligafavorit Bresciát szintén a saját pályáján lemossa egy ötössel.Ez a harmatgyenge Filkor is úgy ficánkol,mint még soha életében.Ez a liga egy vicc.És ez akkor is igaz,ha biztosan lesznek zakók is.Komolyan mondom,a Legue 1-ben erõsebb csapatokkal találkoztam,pedig az harmadik osztály.
Darthmushroom
am valaki új karrieren gondolkodik annak ajánlom szedjen le egy adatbázis frissítést és irány a Dinamo Kijev. Zseniális keretük van: Koval,Harmash,Yarmolenko,Belhanda,Veloso,Haruna,Lens,Mbokani,Kranjcar
nálam is fel van már írva a kötelezõ karrierek közé.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
igen külön csapat, de úgy értette gondolom h a jogutódja a MK lett, mivel õk vették meg a bajnoki jogot is. Az AFC-t a wimbledoni szurkolok alapították és utolsó osztályból lépkedtek felfele. Hasonló klub a Fc United of Manchester is amit meg a Mu drukkerek alapították a Glazer ellen tüntetés gyanánt.

bakkerman
AFC Wimbledon meg MK Dons két külön csapat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szycsu
ÓÓ, még én is ismerem ezt a csapatot a magam 21 évével. Vinnie nagyon értett az aprításhoz :D

Les Dogues

Sziasztok!

Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, viszont most úgy döntöttem, hogy írok egy kis beszámolót. A spanyol Celta Vigo csapatával kezdtem egy karriert. Az elvárás, hogy kerüljem el a kiesést. Átigazolásra nem sok pénzt kaptam, így ingyen igazolható játékosokat kerestem. Az egyik Hargreaves a másik Del Horno. Plusz kölcsönbe jött még egy kapus, egy védõ és egy támadó. Jelenleg a féltávhoz közeledve a 8. helyen áll a csapat.
Tabella
Meccsek
Keret
Taktika
szabii98
vicces lenne , ha a dortmundban kötne ki (aki olvas troll footballt, vagyis inkább néz, az érteni fogja :D)

I met God. She's black

Sysfox
A leggyorsabb sárga lap egy meccsen (már a 3. másodpercben sárgát kapott) és a legtöbbször kiállított játékos (összesen 12-szer zavarták le a pályáról) rekordot õ tartja.

Nem ment a szomszédba egy kis keménységért...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Szép neve van!

szabii98
szóval, aztmondod hogy színésznek jobb? :D (A Ravasz, az Agy és a két füstölgõ puskacsõ, Blöff, Tolvajtempó , hogy pár nagyobb filmet mondjak)

I met God. She's black

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Én jól emlékszem rá.A mai napig mindenféle rekordokat tart a sárga és a piros lapok "dicsõséglistáján".
zavbal
Vinnie Jones <#vigyor> ember emlékezet óta nem láttam olyan játékost mint õ akit semennyire sem érdekelt a labda...
A Preston is megérett egy karrierre.Bajnok:1888-89, 1889-90.FA kupa gyõztes:1888-89, 1937-38.Egyike annak a néhány csapatnak,akik alapítói voltak az elsõ angol bajnokságnak.
Én majd a Boavista-val fogom elkezdeni, érdemes szerintem, van benne kihívás. :D
zavbal
Így igaz 5/5 a válogatott mutatója (francia) és õ játszotta a legtöbb mérkõzést illetve õ lõtte a legtöbb gólt a klub történetében, 15 évig volt az egyesület játékosa.
na akkor pár szó a csapatról : fiatalnak mondható de állati szûk 16 játékosom van, a média a 6. helyre vár minket a célom majd közben kialakul.
Sysfox
Amikor ilyen elfeledett csapatról beszélünk, nekem mindig a Wimbledon (mostani nevén Milton Keynes Dons FC) jut eszembe... :S

Warren Barton, John Fashanu, Alan Cork, Robbie Earle, John Hartson, Vinnie Jones, Oyvind Leonhardsen, John Scales, Hans Segers, Neil Sullivan, Nigel Winterburn, Dennis Wise, Peter Shilton (az évszázad égésével ugye... :D)

Az idõsebbeknek mint én (35 éves vagyok) biztos mondanak valami ezek a nevek.

Nincs tippem.Mert aztán majd nem tudom,miért jön rám állandóan a csuklás.Válassz egy szimpatikus csapatot,vagy bajnokságot.
Amúgy köszi!
Meg néztem hogy te mindig ilyen kisebb bajnokságokban játszol, valami tipp hogy hova menjek ez után? :)

Colchester, 7. BL cím sorban 8 PL sorban 9 FA kupa sorban, második hely a világ ranglistán. az utánpótlásba most érkezett 4 angol csodaember, vettem további 6 tartalékost, szóval most már úgy érzem ha otthagyom õket akkor is tudják tartani magukat. :) De úgy döntöttem, mivel hogy 1 év van a szerzõdésembõl, akkor ezt már megvárom. :)

Ui.: Amúgy az utánpótlásba érkezett 2 magyar, akik bõven nemzetközi szinten játszhatnak majd, rajtuk kívül szinte nincs egy magyar sem aki beférne egy angol csapatba.

Ennyire el vagy keseredve?A nevednél felül-actions-resign.
Hol tudok lemondani egy csapat irányításáról? Vagy ehhez meg kell várnom hogy lejárjon a szerzõdésem? :S

De van egy másik csodacsatárom is.Tavaly a Gubbio-ban itt a Serie-B-ben 28 meccsen 1 gólt bírt összehozni.Ennyire én is képes lennék még a darabokra törött lábammal is.
Szycsu
Hát, akkor nem minden a tudás, ezek szerint.

Les Dogues

Megnéztem egy másik mentésben a karrierstatisztikáit.(ott is 19-es a befejezése.)Valamiért a harmadik osztály fölött nem megy neki.Ki tuja,talán nem bírja a nyomást.Eusepi.Érdekes,ott a Pro Vercellinél 15/1 a mutatója,6.61 átlag.Ha nálam is hasonlót mer produkálni,télen seggen csúszik hazáig.Az elsõ edzõmeccsen a tartalékok ellen 4-0-ra nyertünk,egyet rúgott.Igaz,Iemmello mesterhármas.
Még nem tudom mire képes,de nem sok gólt rúgott életében.Valamiért oka van,hogy kölcsönben van évek óta.Kíváncsi leszek,mit csinál ha tömik labdával a középpályások.Már ha lesz középpályásom...
Szycsu
A Kalózért plusz pont jár, minimum 100!
Amúgy érdekesnek tartottam mindig, hogy ilyen Noname játékosok elvétve rendelkeznek egy-két olyan tulajdonsággal... 19-es befejezés Eusepinek?

Les Dogues

Nekem van egy Benficás karrierem . :)
Zenszkij
Utolsó látogatás idõpontja:

2013. 07. 07. 00:50

........

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
Huni betalálsz facebookon? :D

LasDen
amennyire tudom a felek közös erõvel utálták meg egymást...
de amúgy kicsit vicces hallgatni, mikor Eusébio imáját meg hasonlókat mesélnek róluk :DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Nálam tervbe van

Arra gondolok,hogy aki nem becsül meg egy legendát,aki BL-eket nyert a klubnak,az nem érdemel jobbat.
Pro Vercelli.Új munka,és szezon elõtti kínlódás.
Így indultam.Aztán el kellett küldenem a staff jó részét,mert túl sokan voltak.Például 4 doki a megengedett egy helyett.Nem tudom,hogy mit képzelt az idióta elõdöm.Mi ez,kórház?Húsz kölcsönjátékost is hazazavartam,ebbõl 14 az ifiben volt.Megáll az ész.Saját játékos alig van a felnõtteknél,így egy kupac kölcsön ember maradt,mert igazolni egyenlõre nem tudok.Egy jó éve még a Serie C-ben volt a csapat,a reputációnk kb.egy jobb magyar NB2-es csapaté.Viszont a zsoldosok között van néhány minõségi játékos.1,2.De csak csatárposzton állok jól.A középpályán van egy balfácán is.A piacon senki nem áll velem szóba,tehát most meg kellene ijednem.De már három ilyen szezonkezdésen vagyok túl a Bromley-val,tehát tudom,hogy két nappal a szezonkezdet elõtt is bõven lesz lehetõségem.A középpályán nagyon gyengék vagyunk,ezen javítanom kell.Aggaszt viszont a rengeteg kölcsönember,õk nem fognak folyamatos jó játékot hozni.De kényszerhelyzetben vagyok egyenlõre,tehát ez van,ezt kell szeretni.Az ifiben azért már most van három-négy tehetség,köszönhetõen a kiemelkedõ youth recruitment-nek.A fizetési keret 100k,ami nem mondható rossznak.A fele még elérhetõ,de jól van ez így.A Serie B-ben nincs pénz,észnél kell lennem.Keresnem kell legalább egy jó scoutot is,mert az itteni szerintem vak lehet.Minél hamarabb hozni akarok néhány lézengõ 16-17 éves srácot.Összességében a helyzet lehetne jobb is,de nem reménytelen.Bent kell tartanom a csapatot,ez a fõnöki ukáz.Elfogadtam természetesen,óvatos ember vagyok.Semmiféle feljutásban nem gondolkodom,megpróbálom a lehetõ legtöbbet kihozni ebbõl a társaságból.Közünk nincs egy Siena,vagy Brescia keretéhez,de majd menet közben kiderül.
LasDen
na, mi ez a hirtelen harag? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megérdemlik a sorsukat.
LasDen
Ha már így belekezdtetek a történelmésdibe, valaki kezdhetne a Benficával is, hogy megtörje a Guttmann átkot :D

Sok sikert.A Dezsõ bácsi nagy sztár volt ott.Ha jól tudom,francia válogatott is lett belõle.
zavbal
gratula mindenkinek elõször is <#eljen>

korbin történelem leckéje megtetszett, ezért kedvet kaptam én is egy elfeledett csapat felélesztésére.Nem keresgéltem sokat tudtam ki kell nekem a francia liga pedig adott volt.A csapatnak kb 70 évvel ezelõtt volt a fénykora mára azonban lecsúsztak.Magyar kötödése is van magyar játékosáról utcát is neveztek el.Ez a játékos Korányi Dezsõ.Rajta kívül több magyar játszott ott fõleg az 1930-1939-es idõszakban ami a sikerkorszaknak nevezhetõ példa:Bukovi Márton késõbbi magyar szöv. kapitány (Akkor a magyar játékosok nem voltak ritka jelenségek a francia ligában).A csapat tehát az Fc Séte 34 ami jelenleg a 4 osztály képviselõje.a klub státusz amatõr lesz munka vele bõven.
Darthmushroom
kíváncsian várom! :) nálam a 3. évbe jött az áttörés, bl+bajnoki cím

StephenKing
Ma milyet szívtam, Derby County-val 4-ik lettem a Championshipben ami azt jelenti hogy rájátszás van a feljutó helyért. A Birmingham City ellen játszottam, az elsõ meccsen idegenbe kikaptunk 2-1-re otthon pedig az elsõ félidõben már mi vezettünk 1-0-ra, a második félidõre visszavettem a támadójátékból nem erõltetve a góllövést de a Birmingham sem rohamozott igazán. Gondoltam idegenben lõtt góllal én vagyok a továbbjutó igy lehoztam a kulcsembereket pihentetve õket a rájátszás döntõjére. Erre letelik a 90perc és jön a hosszabbítás mondom miaf**sz??!! Természetesen nem sikerült elolvasni a rájátszás szabályait a meccs elõtt. Ha marad az elsõ félidei taktika simán bevertünk volna még 1-2 gólt.
Hiába rohamoztam én végig a hosszabbítást gólt már nem sikerült rúgni. Jöttek a tizenegyesek ott meg ötbõl sikerült kettõt berúgnunk igy kiestünk. Jövõre küzdhetek megint a feljutásért.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Nekem soha nem volt hatékony, ha mindkét ék támadó szerepkörben játszott, bár tény, hogy nagyon nem is erõltettem... :) Amikor próbáltam mindig az volt, hogy pár meccsen szórták a gólokat és 9-s osztályzat, aztán meg labdába sem értek meccseken át! :)

( kézikönyv tanulmányozásáért csillagos 5-s jár! :D )

www.smart-bus.hu

Köszi.Kicsit sajnálom,hogy nem láthattam meg az új stadiont,vagy az ügyes ifik kiteljesedését.De mielõtt kijön a 14,lehet,hogy visszatérek néhány évre.Most váltanom kellett,mielõtt belefásulok.A taktikai észrevételhez.A példa szerint nem volt probléma.A legtöbb gólt rúgtuk és a második legkevesebbet kaptuk.Egyébként a második taktikámban a DM helyett AMC játszik.Tehát nem 4-1-3-2,hanem 4-3-1-2.Ha erõs volt az ellenfél,akkor DM,és full back.Ha én voltam az erõsebb,akkor AMC,és auto wing back.Ezen a Serie-B-ben sem fogok változtatni,ami ugye azt jelenti,hogy az összes szélsõ repülni fog a keretbõl.Plusz nem lesz advanced playmaker,mert ez harmatgyenge csapat,kreatív emberek nélkül.Harmincas keret van,15 kölcsönjátékossal.Ez így nem fog menni.3-4-nél több nem lehet,mert ezeknek a morálja egész szezonban a béka segge alatt lesz.A felszereltség közepes,ami nem rossz.Ami viszont biztató,hogy a youth recruitment csillagos ötös.Oda kell figyelnem,hogy maradjon is az.Kitûnõ alap egy nevelõegyesülethez.(Ki kell majd nevelnem egy új Silvio Piola-t,aki a Seri-A örökös gólkirálya,és a 38'-as Vb-döntõben két gólt rúgott nekünk.)Be fogom tölteni a görög/bolgár/horvát/román/ukrán/szlovák ligát.Innen egész kis pénzért is tudok majd hozni jó játékosokat.Amikor majd leszek"valaki",hozzácsapom az argentin/brazil ligát,és elárasztom õket scoutokkal.A játék elején van 200k átigazolási keret.Ehhez hozzá nem nyúlok.50 ezres adatbázist töltök be,és free playereket hozok.Még tervezési fázisban vagyok,mert jól akarom csinálni az elsõ perctõl fogva.Szimpatikus lett nekem ez a meggyötört kis csapat,hibának nincs helye.Aztán csak próbálja meg a Juve vagy az Inter eltorlaszolni az utakat,hogy ne érjek oda a meccsre.Ha meg arannyal és gyémánttal akarja elcsábítani a játékosaimat,akkor sok bõrönddel kell jönniük.Mert ha a rivalizálás elveszett is az idõk homályában,nálam adott a két õsi ellenség.
Bekezdtünk Lambert szórja a gólokat és a gólpasszokat is adja . Nagyon megy a szekér a csapatnak .
Sysfox
Gratulálok, ez nem kis siker! <#eljen>

Sysfox
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy ezzel a felállással nem szakad szét a középpálya és a csatársor?

(Azért nem volt hiábavaló a taktikai kézikönyv tanulmányozása részemrõl... :D)

Serie B.És a média szerint ki fognak esni.Ami elnézve a keretet,reális"elvárás".Saját játékos nincs,de rengeteg a kölcsönember.Ide valami egyedi stratégia kell,mert az angol modell itt használhatatlan.
fergusonpapa
Én sejtettem egyébként. Melyik osztályban vannak most?

www.icewebhu

Kösz.De azért reménykedtem,hogy valaki ráhibázik.Én sem éltem még abban a korban.Olaszországban a mai napig kultusza van a csapatnak.Az elnyomók elleni reménytelen harc megtestesítõi lettek.1913-ban pedig 9 játékosuk volt a válogatott kezdõben.Õk adták az olasz foci legendát,Silvio Piolát is.Történelemóra befejezve.
Mor3llo
nem semmi :)
sok sikert!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú