Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam is fel van már írva a kötelezõ karrierek közé.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Les Dogues
Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, viszont most úgy döntöttem, hogy írok egy kis beszámolót. A spanyol Celta Vigo csapatával kezdtem egy karriert. Az elvárás, hogy kerüljem el a kiesést. Átigazolásra nem sok pénzt kaptam, így ingyen igazolható játékosokat kerestem. Az egyik Hargreaves a másik Del Horno. Plusz kölcsönbe jött még egy kapus, egy védõ és egy támadó. Jelenleg a féltávhoz közeledve a 8. helyen áll a csapat.
Tabella
Meccsek
Keret
Taktika
I met God. She's black
Nem ment a szomszédba egy kis keménységért...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
I met God. She's black
na akkor pár szó a csapatról : fiatalnak mondható de állati szûk 16 játékosom van, a média a 6. helyre vár minket a célom majd közben kialakul.
Warren Barton, John Fashanu, Alan Cork, Robbie Earle, John Hartson, Vinnie Jones, Oyvind Leonhardsen, John Scales, Hans Segers, Neil Sullivan, Nigel Winterburn, Dennis Wise, Peter Shilton (az évszázad égésével ugye... :D)
Az idõsebbeknek mint én (35 éves vagyok) biztos mondanak valami ezek a nevek.
Meg néztem hogy te mindig ilyen kisebb bajnokságokban játszol, valami tipp hogy hova menjek ez után? :)
Ui.: Amúgy az utánpótlásba érkezett 2 magyar, akik bõven nemzetközi szinten játszhatnak majd, rajtuk kívül szinte nincs egy magyar sem aki beférne egy angol csapatba.
Amúgy érdekesnek tartottam mindig, hogy ilyen Noname játékosok elvétve rendelkeznek egy-két olyan tulajdonsággal... 19-es befejezés Eusepinek?
Les Dogues
2013. 07. 07. 00:50
........
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
de amúgy kicsit vicces hallgatni, mikor Eusébio imáját meg hasonlókat mesélnek róluk :DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Így indultam.Aztán el kellett küldenem a staff jó részét,mert túl sokan voltak.Például 4 doki a megengedett egy helyett.Nem tudom,hogy mit képzelt az idióta elõdöm.Mi ez,kórház?Húsz kölcsönjátékost is hazazavartam,ebbõl 14 az ifiben volt.Megáll az ész.Saját játékos alig van a felnõtteknél,így egy kupac kölcsön ember maradt,mert igazolni egyenlõre nem tudok.Egy jó éve még a Serie C-ben volt a csapat,a reputációnk kb.egy jobb magyar NB2-es csapaté.Viszont a zsoldosok között van néhány minõségi játékos.1,2.De csak csatárposzton állok jól.A középpályán van egy balfácán is.A piacon senki nem áll velem szóba,tehát most meg kellene ijednem.De már három ilyen szezonkezdésen vagyok túl a Bromley-val,tehát tudom,hogy két nappal a szezonkezdet elõtt is bõven lesz lehetõségem.A középpályán nagyon gyengék vagyunk,ezen javítanom kell.Aggaszt viszont a rengeteg kölcsönember,õk nem fognak folyamatos jó játékot hozni.De kényszerhelyzetben vagyok egyenlõre,tehát ez van,ezt kell szeretni.Az ifiben azért már most van három-négy tehetség,köszönhetõen a kiemelkedõ youth recruitment-nek.A fizetési keret 100k,ami nem mondható rossznak.A fele még elérhetõ,de jól van ez így.A Serie B-ben nincs pénz,észnél kell lennem.Keresnem kell legalább egy jó scoutot is,mert az itteni szerintem vak lehet.Minél hamarabb hozni akarok néhány lézengõ 16-17 éves srácot.Összességében a helyzet lehetne jobb is,de nem reménytelen.Bent kell tartanom a csapatot,ez a fõnöki ukáz.Elfogadtam természetesen,óvatos ember vagyok.Semmiféle feljutásban nem gondolkodom,megpróbálom a lehetõ legtöbbet kihozni ebbõl a társaságból.Közünk nincs egy Siena,vagy Brescia keretéhez,de majd menet közben kiderül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
korbin történelem leckéje megtetszett, ezért kedvet kaptam én is egy elfeledett csapat felélesztésére.Nem keresgéltem sokat tudtam ki kell nekem a francia liga pedig adott volt.A csapatnak kb 70 évvel ezelõtt volt a fénykora mára azonban lecsúsztak.Magyar kötödése is van magyar játékosáról utcát is neveztek el.Ez a játékos Korányi Dezsõ.Rajta kívül több magyar játszott ott fõleg az 1930-1939-es idõszakban ami a sikerkorszaknak nevezhetõ példa:Bukovi Márton késõbbi magyar szöv. kapitány (Akkor a magyar játékosok nem voltak ritka jelenségek a francia ligában).A csapat tehát az Fc Séte 34 ami jelenleg a 4 osztály képviselõje.a klub státusz amatõr lesz munka vele bõven.
Hiába rohamoztam én végig a hosszabbítást gólt már nem sikerült rúgni. Jöttek a tizenegyesek ott meg ötbõl sikerült kettõt berúgnunk igy kiestünk. Jövõre küzdhetek megint a feljutásért.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
( kézikönyv tanulmányozásáért csillagos 5-s jár! :D )
www.smart-bus.hu
(Azért nem volt hiábavaló a taktikai kézikönyv tanulmányozása részemrõl... :D)
sok sikert!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú