Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti a játékod?Ha igen,a Steamen belül próbáld meg a játékfájlok épségének ellenõrzését lefuttatni.
Sziasztok! 1-2 hete egy meccs közben kaptam egy kékhalált, mikor utána újra elindítottam a programot, mielõtt bejönne a fõmenü a játék ablakos módra vált és kiad egy hibaüzit: "XML parsing error! Unclosed token at line 50 of steam_user_profile.xml </record" ezt csak okézni tudom utána visszajön a játék a fõmenüvel teljes képernyõben, de a betûtípusa megváltozik minden feliratnak és dõlt lesz, valamint a menük kattintásának a helye elcsúszik (a menü felirata felett kell kattintanom). Betöltöm a mentésemet és itt már semmi felirat és írás nincs csak a felsõ menüsorban.
Tudna valaki segíteni, hogy mit kéne tennem, mit kéne kijavítanom esetleg abban az xml fájlban ami a hibát okozza? Elõre is köszönöm az ötleteket.
És az eddigi legnagyobb sikerem.Coppa Italia elsõ forduló.Ezzel a csapattal vertem meg idegenben ezt a Juventust.A védekezõ középpályásom rúgott egy bombagólt.Nem is cseréltem,mert a gól után a gép elkezdte lepörgetni a meccset,nem mertem megállítani.Imádom ezt a játékot.Stats.Egyébként Llorente kivételével ez a Juve komplett cserecsapata,négy öt meccset kaptak egy fél szezonban.
Pro Vercelli 2013-2014.Téli szünet.
Félidõhöz érkeztünk,minden terv szerint halad.Igazából még az én elég magas elvárásaimat is felülmúlja a csapat.Ellentmondást nem tûrõen kezdtük a szezont,ami egész november végéig ki is tartott.Akkor három sérülés,és néhány fáradt ember pihentetése miatt megtorpant a diadalmenet(vékony a keret),de még ebbõl is jól jöttünk ki.A Modena és az Udinese is kezd leszakadni,senki nem fenyeget bennünket.Tabella.És akkor a játékosokról,akik eddig mindezt véghezvitték.A kapuban Valentinivéd,de õ gyenge láncszem lesz,év végén menni fog.A két szélsõhátvéd poszton van két nagyon jó emberem.Fishbaugher,akit csak azért tudtam leigazolni,mert osztrák állampolgársága is van,és Ivanov,akinek megkergültek az értékei a sérülése óta.Nem bánnám,ha magához térne,mert idegesít.(A Serie B-ben nem lehet EU-n kívülrõl igazolni.)A középpályára jött Barton,aki nem kellett a Schalkének.Csatár posztra pedig Carpentierakit lapátra tett a Lyon,és fél éve csapat nélkül volt.És itt van Bellucci,akit még tavaly év elején hoztam,és úgy nõ,mintha húznák.Elöl Greco,aki élete formájában van,pedig mindkét ifjú csatárom jobb,mint õ.De a tapasztalata megfizethetetlen,több szoros meccset döntött el.Ennek ellenére év végén menni fog,mert a Serie A már sok lesz neki.Õk kiegészülve az öt felhozott nagyon tehetséges ifivel,és néhány perememberrel alkotják a csapatot.Gondjaim vannak azonban középhátvéd poszton,(legalábbis azt hittem)Lorusso gyengécske,Ranellucciés Talpa csak azért vannak itt,mert nem tudtam hozni jobbat.Arra számítottam,hogy rengeteg gólt kapok,de mégis mind jól teljesítenek.De szóba sem jöhet,hogy maradjanak.Talán Lorusso,akiben még látnak fejlõdési lehetõséget az edzõk,jó lesz vészcserének az elsõ évben.De már elõre is nézek,év végén jön Miskic,aki szerintem egy wonderkid.És van még egy csomó hasonló,de ugye a legtöbb nem tárgyal velem.Egyenlõre.Mert mihelyt feljutunk,rögtön vonzóbbak leszünk.Ebben a ligában ez egy nagyon erõs csapat.Nincs kimondott klasszis játékosom,de van egy tucat 18-20 évesem,akikbõl a legtöbb két-három éven belül az lesz/lehet.A hatodik forduló óta már nem nézem,hogy ki az ellenfél,vagy hogy otthon,vagy idegenben játszunk.Az játszik,aki a legfrissebb.A vezetõség is észbe kapott,mert újra felemelték a fizetési keretet,most 140k,ami pillanatnyilag bõven több,mint elég.Végre folyamatosan pozitív a büdzsé,van egy tõkeerõs szponzorunk.Persze nem egy maharadzsa,de nagyon kellett.Tehát pörgetem a meccseket,és közben figyelem a scoutokat.Van megfigyelõm Horvátországban,Szlovákiában,Bulgáriában,Romániában,és ha feljutunk,küldök Ukrajnába,Brazíliába és Argentínába.A legfiatalabb csapattal megyek a Serie A-ba,de ezek mind nagy tehetségek.Nagy csapatom lesz pár éven belül.
zyndar
Ha esetleg ajánlhatok pár ingyen játékost, akiket harmad- és másodosztályban használtam: Arnold Garita, Christophe Bassila, Rougeaux, Abdellah Yaisien, Ferreira Carrasco, Tiécoro Keita, Benoit Leroy.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Grat,szép eredmény.
Véget ért a szezon. Az elõzetes elvárásokat túlteljesítettük, mivel a média a17. helyre várt minket, a vezetõség célja az volt, hogy kerüljük el a kiesét. A csapat viszont az Európa Ligát érõ 7. helyet szerezte meg. Az utolsó meccs döntött mindenrõl, ahol az Espanyolt fogadtuk. A védõk eldöntötték a meccset! :)
Tabella

Mivel a 7. helyet szereztük meg és kvalifikáltuk magunkat az Európa Ligába, így korán el kell kezdeni a felkészülést, ráadásul a 3. selejtezõ körben kapcsolódunk be. Meg kell erõsíteni a csapatot, hogy újra jó helyezést érjünk el a bajnokságban. Az Európa Liga annyira nem érdekel, mert a kettõs terhelést úgy se fogja bírni a csapat, mivel nem igazán vagyunk elengedve anyagilag, hogy minõségileg és mennyiségileg is erõs keret legye. Köszi, hogy elolvastad.
Sysfox
Azért Jordan Henderson elmehet a p*cs*ba!

300.000 fontot keres havonta, aztán lealibizte az eddigi 9 forduló egy 6,89-es átlaggal, középsõ középpályásként gól és gólpassz nélkül, erre amikor rászólok, hogy jobban kellene igyekeznie, akkor annyit válaszol, hogy szerinte õ jól játszik. Apád f*sz*t! :)

De megszívatom, mert éppen tárgyalásban vagyok egy Amoroso nevû 24 éves középsõ középpályás brazillal (bár az Inter is vinné), kiperkálom a 10 milliót, amit kér érte a francia csapata, aztán Henderson mehet... Amorosonak baromi jó értékei vannak.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Blackburn, 2017:

Megdöntöttük a klubrekordot, már 24 tétmérkõzés óta veretlenek vagyunk, a bajnokságban a 2. helyen állunk, az Europa Ligában 14:0-ás gólkülönbséggel az 1. helyen állunk a csoportban 4 forduló után, amivel már továbbjutottunk.

Kíváncsi vagyok, mikor pukkadunk ki. :S

4 fordulóval a vége elõtt így áll a bajnokság.
Tabella
Ezzel a 11-es párbajjal jutottunk be az Európa Ligába.
http://imagerz.com/QFdDWlkAUQM
Kicsit vicces, hogy mennyire sztrájkoltak a kapusok és pedig a hajam téphettem az izgalomtól.
Ja,az lehet.De követelni már megtanultak.Harmadik helyre vár a sajtó,ami rendben is van.Õk is elvárják az osztályozót,de a pénzt elveszik tõlem.A csapat már kész,egy hajszállal a fizetési keret alatt vagyok így is.Három-négy egész jó embert is hoztam,mind ingyen,vásárlásra egy centet sem költöttem.Plusz felhoztam az öt jó ifimet,akikrõl már tettem fel képet.Pont jó lesz nekik ez az osztály a bemelegítésre.Mert az osztályozó szóba sem jöhet,elsõként fogok feljutni.Végig behúzott kézifékkel játszottam tavasszal,nehogy feljussak.Pont azért,hogy itt tapasztalatot szerezzenek a fiatalok.Ez a csapat jóval erõsebb,és most már senki ellen nem fogok tartalékosan játszani,hacsak nincs sérültem.Majd reggel teszek fel képet az új igazolásokról.
Szycsu
Igen, azóta megtaláltam :D

Les Dogues

Zenszkij
Ez a Westerlo-val engem is kikészített.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
látták, hogy nem kell a péz, szóval elvitték máshova :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Még el sem kezdtem az új szezont a Pro Vercellivel,de a vezetõség már az idegeimre megy.Tavaly a szezon elõtt 100k volt a fizetési keret,amibõl 42-t használtam csak fel.Elégedettek is voltak,ahogy kezelem a pénzügyeket.Most jött két új szponzor,az egyik több milliós.Na,mondom magamban,szuper.Erre levették a keretet 40k-ra.Akkor most hogy is van ez?Még mindig meg tud lepni ez a játék.
Sysfox
Generált, nem olyan régen tettem be róla képet.

Szycsu
Generált vagy alap játékos? Hol lehet fellelni, ha alap? :D

Les Dogues

Szycsu
Ha azt mondom, tízszer lépték át a félpályát, lehet sokat mondtam :D Nekem is sokszor volt olyan más karrierekben, hogy én voltam minden mutatóban a szarabb majdnem minden meccsen és mégis majdnem minden meccsen én nyertem :D Ez a csapat alkalmas erre a taktikára, úgy, hogy nem igazoltam a kezdõbe csak a kiöregedõ Gilberto-t.

Les Dogues

Sysfox
Tom Ringgaard eddig 7.89-es átlaggal játszik a bajnokikon, 10 forduló ment le.
7 meccsen játszott, 6 gólt szerzett és 4 gólpasszt is kiosztott szélsõként. Nem rossz!

Sysfox
Ez szép!

Érdekes, nálam ez nem jelentkezik. Éppen most néztem, hogy a múltkori bajnokin a Fulham minden (!) mutatóban jobb volt nálunk (birtoklás, lövések, helyzetek, passzok, szerelések, stb.), és tudod mi lett a vége? Nyertünk 5:1-re... :)

Most legutóbb West Ham - Blackburn 0:5, Ringgaard mesterhármasával. :)

Szycsu
Valahogy így gondoltam a meccsuralást. Nem lõttünk 120 gólt, de nem is kellett.

Les Dogues

Alavanja eyegasm 13. FM base-n fent van, ha jól emlékszem.
Pro Vercelli 2012-2013.
Véget ért a szezon,és teljesen elégedett vagyok.Produkáltunk egy fantasztikus õszt,és egy kritikán aluli tavaszt.Itt már csak az volt a cél,hogy elkerüljem a feljutást.Remek érzékkel találtam meg azokat,akik élve a lehetõséggel,gyalázatos teljesítményekkel hálálták meg a bizalmat,ezúton is köszönet érte.Bár az osztályozóról nem bírtam lemaradni,de az elsõ meccsen az ifiket játszattam,és minden eldõlt.Tabella.Meglepetésemre pont a zuhanórepülés közben(négymeccses vereségsorozat)kaptam a fõnökségtõl ezt.Nagyon örültek az ötödik helynek.(Hát még én)Szóval.Hazamennek a kölcsönemberek(én csak dublõrnek hívom õket),hat embernek lejár a szerzõdése,maradunk heten,mint a gonoszok.Egy tucat játékost kell hoznom az új szezonra.Kinéztek a scoutok jópár 16-18 évest,akik jobbak,mint az én játékosaim,és klub nélkül lézengenek.Csak ki ne szúrják õket elõttem.Mert most már nem lesz mese,meg kell nyerni a Serie-B-t.Erre a plusz évre szükségem van még itt,összerázni a sok fiatalt.Keresek melléjük egy két tapasztalt embert,akik egy kicsit összefogják õket,ha kell.Úgy gondoltam,sokkal jobb lesz itt egy csapatot felépíteni,mint a Serie A-ban pofozógépnek lenni.
Szycsu
Igen, arra gondoltam :D

Les Dogues

Szycsu
Én szeretem magam felépíteni az egész mérkõzést. Uralni a kezdõrúgástól kezdve a hosszabbítás végét jelzõ sípszóig, bár ez nem mindig jön össze, érthetõ okokból. Elégedett vagyok, amikor 60% felett van a labdabirtoklás, de persze ez csak egy dolog, mert ettõl még nem leszünk eredményesek. Nálam a védelemtõl indul a csapat, olyan értelemben, hogy nem szeretem, amikor a jó támadó játékunk nem ér semmit, mert hátul kapjuk a gólokat. A védõket sosem küldöm a félpályánál tovább és a szélsõ védõk is maradjanak a védõsornál. Ha felszaladgálnak, abból csak a baj van, mert szélen leindítanak minket, a két védõ középen meg nem tud semmit csinálni, csak szotyizni (ez az én tapasztalatom). Mióta így használom a védõket, rendre 7.50 körül mozognak az átlag értékelések. Nem mondom, hogy mindig be vannak betonozva a helyükre, de nem kószálnak el. Sok, rövid passzos, de gyors tempó. A szélsõknél én sem tûröm el, aki lassabb 100-on, mint Berlinetta. Jelenleg olyan csatárokkal dolgozom, akik nem képesek végigcselezni a pályát, de, ha megkapják 25 körül, azt végigviszik, vagy a felzárkózó játékosoknak lepasszolják és abból van a gól. 10 forduló alatt 1 meccsen (a másodikon) nem lõttünk gólt és egy meccs volt, ahol csak 2-t, a többin 3+ az átlag és minimális amit kapunk. A BL az más tészta, ott azért nem jön össze mindig az, amit akarunk, mert 1: a MU még nagy falat nekünk, de azért idegenben nekik is lõttünk 2-t és csak nehezen tudtak minket megverni végül, 2: a többi velünk egy erõs, de a Zenitet pl 4-2vel küldtük vissza Putyinhoz.

Les Dogues

nagyon rossz az angol tudásom szóval nemnagyon lenne meg az élmény a 13-ban
Sehogy.Irány az fm13.
és fm 12-ben hogy lehet beállítani hogy õ hozza az ifiket a klubhoz? mert én akármit csinálok ha évente szerencsém van csak 1 esetleg 2 használható ifi jön ki
fergusonpapa
Remélem nem off de baromi jó cikk, pont tükrözi az én átigazolási felfogásom
<#eplus2>

cikk

www.icewebhu

Itt van egy world class Head of youth development.Az ilyenek klubok okádják a klasszis ifiket.
A jó ifikhez kell: top youth facilities,extensive youth recruitment,és egy jó HoYD.A HoYD pedig minél jobb,annál jobbak lesznek az ifik.Be kell állítani,hogy õ hozza az új ifiket a klubhoz.Természetesen minél rosszabb a háttér,és gyengébb a staff,úgy gyengül az ifik minõsége is.16-17 alatti judging CA/PA ,és ugyanennyi working with yougsters alatt én nem igazolom le.Van a játékban néhány ilyen ember 20-as értékekkel.Azok a klubok szórják a szuper ifiket.Itt szerencsés helyzetben voltam,a youth recruitment már topon volt,máshol évekig kell sírni a vezetõknek érte.Innentõl fogva a játékba programozott youth rating-nak megfelelõ srácok jönnek elõ.De nem árt kiépíteni egy worldwide scouting range-t sem,aztán minõségi scoutokkal elárasztani azokat az országokat,akik híresek a klasszis ifikrõl.Persze kellenek a jó ifi edzõk a minõségi munkához.A második kérdésre:általában anyagi okok(eladósodás)miatt kapják a pontlevonást.
két kérdésem lenne:ezeket az ifiket a head of youth development maga toborozta?én eddig ifitoborzással nem foglalkoztam azért kérdezem csak ha van egy jó képességû ilyen emberem akkor egyszer csak elkezdenek potyogni a tehetségek? a másik a tabellás kép alján van az a sok piros felirat az bundázás jeleit mutatja?<#mf1>

zavbal
hohó meg is lett pedig az fmbase meg a sortitoutsin kezdtem csak nem vettem észre azért kérdeztem..
Erre azért büszke vagyok.Még akkor is ha produkáltunk egy csapnivaló félidõt.Rouve eddig az isten 4 meccs 3 gól 3 assziszt nem rossz egy 41 évestõl. (kár hogy már az õ helyére is megvan az emberem de cserének elmegy)
Tartom a tavaszi "jó" formámat.Most vagyok ott,ahol lenni akarok.Megjöttek az új ifik.Alapból a klubnál kiemelkedõ a youth recruitment,én meg hoztam egy jó Head of youth developmentet.Reménykedtem,hogy kapok egypár ügyes srácot.Nem kellett csalódnom.Itt van az öt legjobb.1,2,3,4,5.Ebbõl csatár gyerek van olyan jó,mint a Iemmello.Természetesen velük azonnal profi elõszerzõdést kötöttem.Nem akarom,hogy ingyen elvigyék õket.Modjuk az ifik nélkülük is elsõk a csoportjukban.
Nézz körül itt.Lehet,hogy nem pont az,de nagyon hasonlók vannak.
zavbal
megkérdeztem ennek a skinnek a nevét? vagy ha valaki más tudja kérem ne tartsa magában
Azt azért nem állítanám,hogy nem mûködik.
Zenszkij
Én a rövid passzos, lassú támadásfelépítést preferálom, olyan tiki-taka módra. Kontrollálni az egész meccset, leuralni az ellenfelet és agresszívan letámadni mindenkit. Persze ezt csapatja válogatja. Gyûlölöm a direct passzos játékot, feltehetõleg azért, mert ebben a játékban nem is igazán mûködik jól (fm 13).

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Pro Vercelli 2012-2013.

Elérkeztünk a félidõhöz,sok dologban most már világosan látok.Az elvárás a kiesés elkerülése volt.A szezonnak úgy vágtam neki,hogy kényelmesen jók leszünk a középmezõnyre,még ezzel a siralmas kerettel is.De mire észbe kaptam,november elején már hat ponttal vezettük a tabellát.Akkor hátradõltem,és a jövõn kezdtem gondolkodni.Majd hoztam egy olyan döntést,ami sokaknak furcsa lehet.Mégpedig azt,hogy ez a klub még semmilyen tekintetben nem érett meg a nagy lépésre.Már az elõdöm is egy ugrással,újoncként ugrotta át a Serie C-t.A reputációnk alacsonyabb,mint sok harmadosztályú csapaté.A stadion egy romhalmaz,szegény Piola forog a sírjában,hogy ezt a disznóólat róla nevezték el.Nézõnk nincs,bevételünk dettó.Az anyagi helyzet katasztrofális,csak azért nem vagyunk mínuszban,mert elértük a Coppa Italia elsõ fordulót.Ahol persze azonnal ki is zúgtunk a Juve ellen.Ez 500k bevételt hozott.Hiába fogom vasmarokkal a béreket,a bérkeret 40%-át használom csak,ez sem elég,minden hónapban mínuszban vagyunk.Most az összes tartalékot is elzavartam,hogy csökkentsem a kiadásokat.Tudom,hogy a Serie A-ban már szép TV-pénzeket osztogatnak,de nem is ez a fõ gondom.A reputációnk miatt normális ember ide nem fog jönni,én pedig nem leszek pofozógép,és nem fogok liftezni.Nyáron hozok egypár tehetséget,aztán jövõre hülyére verem az egész ligát.Arra elismert másodosztályú csapat leszünk,akik a sajtó szerint is esélyesek a feljutásra.Tehát decembertõl ennek megfelelõen elkezdtem játszatni a peremembereket.Meg is látszik az eredménye.Szépen el is kezdtünk ereszkedni a táblázaton.A vezetõség így is boldog.Ha mégis feljutok,akkor komoly gondjaim lesznek.A nyolc kölcsönjátékos hazamegy(jobb is),marad kb. tíz emberem,akik közül hét egy rakás szar.Ami azt jelenti,hogy 14-16 embert kellene hoznom.És ezt egy olyan csapathoz,amelyiket nem jegyzik sehol,és nincs egy vasa sem.Szóval becélozom valamelyik rájátszási helyet,ott meg kiállok nyolc ifivel.És reménykedek,hogy lesz egy-két normális szponzorom,mert dühít,hogy képtelen vagyok az egyenleget legalább szinten tartani.A csapattal nagyjából elégedett vagyok,a gyengécske képességeikhez mérten jól teljesítenek.Eusepi-t hazaküldtem,mert a 19-es finishing ellenére egy katasztrófa volt.13 meccs 1 gól.A korábbi csapataiban is mindenhol csõdöt mondott,valami baj lehet a fejében.A keretem egy kivétellel ugyanaz mint volt,õpedig messze a legjobb játékosom.Körülbelül sejthetõ,milyen a többi.Bár a staff szerint nem sokat fog fejlõdni.De ha lenne tíz ilyenem,nem fájna a fejem.Az idõ majd eldönti,hogy jó döntést hoztam-e.Ha feljutok,akkor azt egy olyan csapattal akarom elérni,amelyik képes lesz megtartani a helyét a nagyok között is.
Sysfox
Megszeretném kérdezni az itt fórumozgató embereket, hogy nektek van valamilyen futball filozófiátok? Arra gondolok, hogy van-e valamilyen kialakult elképzelésetek, ami alapján formáljátok az aktuális csapatotokat, vagy éppen ellenkezõleg, az aktuális csapathoz alakítjátok a tennivalókat?

Én már megfigyeltem magamon, hogy mindig az évek alatt kialakult stílusomhoz próbálom a csapatot formálni.

Ha a saját elképzelésemet kellene bemutatnom, akkor azt mondanám, hogy imádom a gyors, pár húzásból álló támadásokat, és ennek megfelelõen nálam szinte mindenki gyors. Ha új embereket szerzõdtetek, alapvetõ elvárásom a gyorsaság, gyorsulás mutatók minél magasabb értéke (lehetõleg 15 felett). Nálam még a szertáros is 18-as gyorsaságú! :D

Szeretem a gyors kontratámadásokat, amikor a védõk mögé bejátszva a gyors csatárom megindul, egy az egyben megveri a védõt futásban, ezáltal helyzetbe kerül. A másik, általam preferált stílus, amikor a két (természetesen gyors!) szélsõ a vonal melletti felfutással egy centerezéssel helyzetet alakít ki.

Aminek külön örülök, hogy most már az FM is támogat ezekben, mert régen mintha elõfordult volna, hogy egy 16-as gyorsaságú játékosomat utolérte egy 10-es mondjuk. Az FM2012-ben ilyen anomáliát nem fedeztem fel.

Külön öröm számomra, hogy végre a magassági és súlybeli eltérések is jelentkeznek meccs közben. A 168 cm-es és 68 kg-os Ringgaard-ot úgy fejelik le a védõk, hogy öröm nézni (bár õ nem is ezért van a pályán), de a 188 cm-es és 86 kg-os Taylort (18-as fejeléssel és 16-os ugrással) már nem, õ szinte mindig fejpárbajt megnyer, legutóbbi a Liverpool elleni 2:1-re megnyert bajnokin bólintott egy beadás után a hálóba. Õ az a tipikus brusztolós csatár, akit be kell küldeni a sûrûjébe. Erõs, magas, jól fejel, direkt ezért szerzõdtettem.

LasDen
Szlovákia VB döntõt játszott...:D

Szycsu: Hunyadira gondolsz? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szycsu
Valami mintha rémlene, de én egy ugyan csak régi nagy magyarra is emlékszem :D

Les Dogues

szabii98
Volt egy jo hosszu Keith Richards-os :D

I met God. She's black

Szycsu
Jól indul :D Volt már pár ilyen beszámolód, amennyiben nem csal az emlékezetem :D

Les Dogues

LasDen
egy kis ízelítõ a készülõ 'még nem tudom hány szezont felölelõ' írásomból. Elkezdtem még most, mert még friss az élmény, így részletesebb történetet tudok kitalálni hozzá :D

Nicola Zrinski, vagy ahogy hazájában ismerik, ünneplik, A szigetvári hõs, miután megölte I. Szulejmán szultánt, és kiûzte az oszmánokat európából, felhagyott a hadviseléssel. Helyette a sokkal szórakoztatóbb futball felé fordította tekintetét. És milyen jól tette. Kora egyik legnagyobb futballistája lett, hisz világszerte ünnepelt játékos volt. A válogatottban 55 meccsen 20 gólt ért el középpályásként. De sajnos egy ligament collaterale mediale sérülés miatt idõ elõtt kellett szögre akasztania a cipõt. Erejét mutatja, hogy így is legenda lett.

fergusonpapa
Hugo egyértelmûen :)

www.icewebhu

Két játékosról szeretnék képet mutatni, nem tudok dönteni a 2 közül. Szerintetek melyik lenne jobb?

http://imagerz.com/QFdDWlkGVVQ

http://imagerz.com/QFdDWlkGVVc
Southampton 1.Szezon Féltáv:

Erõn felül teljesítünk eddig . A csapat abajnokságban 7. helyen állunk és meccsben vagyunk az EL-ben való szereplésért,ígaz volt néhány hatalmas zakónk is.de ezek a meccsek arról tanuskodnak,hogy jó a csapat. A keret egész jó.Routldge és majd a jövõ nyáron érkezõ Halilovic akiket igazoltam . Még 1 középsõ védõt akarok venni a 27milliós kasszából . Hosszabb változat szezon végén :) .
kosheen
nekem egyszer volt egy Djihad Barbarian nevû emberke, nem tudom játékos vagy staff, de kicsit érdekes nevet generált a játék :)