Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* "Az FM2012-es MENTÉSEMBEN 40 milliót kaptam igazolni"
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Most azt nem tudom, ha az egyenleg 100 millión lenne, akkor vissza lehetne ezt fizetni?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mu mentésemen kívül én az összes karrierembe elértem anyagilag sz@rok legyünk, de megéri mert gyorsabban jön a siker, onnan meg úgy is helyre áll a klub. pl. Honvéd mentésembe elsõ évbe -2-3millió fontra vertem a számlát, de 2. év felére már 10m volt mivel sikerült bl csoportkör elsõre is. Feyenoord-nál,Everton-nál szintén hasonló volt csak még nagyobb mínusz. de itt is Feyenoord-dal 7 szezon alatt 3 bl-t nyertem, Everton-nal meg 4év alatt 2t. Lazio-val meg 3 év alatt 3 Seria A.
Szóval biztos lehetsz benne h nem lesz semmi probléma ha az egészet elvered meg átcsoportosítod mivel úgy se lesz semmi csõd, legfeljebb tulajdonos váltás.
Les Dogues
Les Dogues
Les Dogues
De olaszország, így a bunda sincs kizárva...
Honnan a francbol van ott ennyi love? :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Les Dogues
Korbin555: Nem unjuk, jöhet éjjel-nappal :D
Les Dogues
Arrivederci Serie B!Letudtuk itt a második szezonunkat is,azt kaptam,amit vártam,sõt egy kicsit többet is.Komoly riválisunk nem volt,gyakorlatilag semmiféle ellenállásba nem ütköztünk.A végére hárommal megdöntöttük a korábbi gólrekordot,de a száz nem jött össze.Tabella.Délután felraktam a fontosabb embereimrõl képeket,ennek tudatában ez a diadalmenet elég nagy szégyen a ligára nézve,de ez legyen az õ bajuk.Már télen látszott,hogy csak egy ebola járvány akadályozhat meg bennünket a gyõzelemben,más nem.Aminek nagyon örültem,az a kupa volt.Mert a Milan elkövette ugyanazt a hibát,mint korábban a Juve.Olyan csapattal állt ki ellenem,amelyik tele volt csalódott,átadólistás emberekkel,akik alig játszottak addig.Pl.Abate,Niang,Albertazzi,Amelia,Strasser,Pazzini,Antonini.Összesen sem játszottak tizenöt meccset a szezonban.Úgyhogy õk is beleszaladtak a késbe.A 30 éves Greco rúgta mind a négy gólunkat.A döntõben 11-esekkel megvert a Napoli.De erre sokkal büszkébb voltam,mint megnyerni ezt a piskóta bajnokságot.Áprilisban,mikor már minden eldõlt,kihagytam négy meccset(szabi),de nélkülem is simán behúzták mindet.(Amikor visszajöttem,akkor még én buktam velük egyet.Úgyhogy nagyon nem veregetem a saját vállamat.)A tavaszi meccsek egy része.Tehát õsszel Serie A+egy ajándék Európa Liga(a Napoli második lett a Serie A-ban).Utóbbi nem nagyon hiányzott,de a reputációnknak csak nem fog ártani egy csoportkör.Szóval jön az átigazolási szezon,egy wonderkidem már biztos lesz.A scoutok ajánlgatnak még egypár nagy jövõ elõtt álló srácot,alaposan körül fogok nézni.Az új szezon rajtja elõtt majd jelentkezem,ha még nem unjátok a novelláimat.
Így nyertük Bl-t :)
Igazolások
Kicsit lenyugodtam,kezdtem egy uj karriert egy nagyon kis csapattal,turelmesen lassan szoszmotelosen jatszani es az elmult 4-5 meccsen kiprobaltam egy ilyen kombinaciot:
-Retain Possession
-Pass to Feet
-Play Through Defence
-Stay on Feet
Erezhetoen javult a jatekunk,viszont a jatekosok sokkal jobban elfaradnak. (?)
Nektek mi a velemenyetek errol?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?