Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az mennyire reális hogy mind a 3 karácsonyi meccsemet idegenben játszom?
kezdtem egy új mentés megint a swanseaval<#eplus2>#eplus2> csak most megpróbálkozom én is az ifineveléssel cél a lehetõ legtöbb UK játékos beépitése idegen max 5 legyen lehet hogy 10 év kell majd hozzá bár elkezdték fejleszteni a nagy és ifi edzõközpontokat vagy miket meg megszereztem az elérhetõ legjobb hoyd is remélem toboroz majd
bayern vertük, milannal 4:3 meccsen kikaptunk werder megvan.. de már szezon elején hoztam 2 csatárt és 1 középályást akik igencsak huznák a csapatot ha nem lennének sérültek.. egyik 2 hónap másik 1 hónap, és az egyik most épült fel, 2 meccsig csak kicsit játszattam 3. meccsén ?? 8 hónap. Ekkor mondom kikel irnom a dühõmet..
Hja és még csak oktoberben vagyunk..
Szar csapattal is megy valahogy de ez így szenvedés hogy szivat a gép, azon kivül hogy minden 2. meccsen büntetõt vagy pirosat kapunk, de valaki mindig lesérül az biztos.. NEVETSÉGES!
www.icewebhu
14 forduló után a 2. helyen állunk a bajnokságban, ami számomra meglepõ. Az számíthat egy csapat teljesítményénél, hogy én tartom a meccs elõtti és utáni sajtótájékoztatót? Mert idén én tartom már, és egybõl a 2. helyen állunk, eddig az 5. helynél elõbb nem nagyon voltunk.
Persze van más dolog, amit nem értek. A meccsek 90%-án gyönyörûen játszunk, majd beüt 1-2 olyan mérkõzés, ahol egyszerûen semmi sem jön össze. Példa: ManCity elleni hazai meccs, vezetünk 1:0-ra, majd egyszercsak Pajot eladja a labdát és 1:1... Hm. A 88. percben pedig egy öngóllal nyer a City, hihetetlen! A következõ fordulóban idegenben 5:1-re verjük a mögöttünk álló Chelsea-t... Most akkor hogyan is van ez?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@korbin555:Azért nem semmi, hogy egybõl egy ötödik hely, ráadásul ilyen fiatal csapattal. Grat!
@LasDen: Bilbao-nál az a fizukeret érdekes. 20 milliós keret állt volna a rendelkezésedre. ASD :D
Les Dogues
Senki nem akar jonni hozzank,meg a Staff se tud ajanlani senkit. GK-Handling,Ball Control,Attacking feladatokra kene par jo emberke.
Tudnam oket fizetni,csak hat hala az alacsony reputacionak ertelmes ember (jatekos/staff) messzirol elkerul minket.
Szerk: Ha a meglevo embereket allitom be a feladatra,akkor pedig minden mas teruleten kemeny 1 csillagos intenzitas van,az meg nem gondolom nem valami eros.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A csapat az 1934-1935-ös szezon után,70 évet várt arra,hogy végre újra a nagyok között folytathassa a klub fantasztikus hagyományait.Ez az év a tapasztalatszerzésrõl,és arról szólt,hogy visszaszerezzük rég elveszett tekintélyünket.Úgy gondolom,hogy jó úton haladunk,Olaszország újra megtanulta a Vercelli nevet.Egészében nézve nagyszerû szezont produkáltunk,túlszárnyalva minden elvárást.A bajnokságban állandó rotációban játszottunk,mert az Európa Liga prioritást élvezett.Fontosnak éreztem,hogy Európában is ismertté tegyük magunkat. Ez a bajnoki meccseken meg is látszott,hullámzó teljesítményt nyújtottunk.A rotációs kerethez tartozó játékosok még nem tudtak folyamatosan magas szintet nyújtani.Télen,és a tavasz elején több fontos ember sérülése is hátráltatott bennünket.Talán ennek is köszönhetõ a szezon egyetlen csalódása számomra.Ez pedig az EL.elsõ körébõl való kipottyanás.A csoportból elsõként mentünk tovább,és nem hittem,hogy az Anzsi megállíthat bennünket.Az idegenbeli 0-0 után vezettünk itthon 1-0-ra,aztán jött valami Eto'o nevû bácsika,és a 88.percben lõtt egyenlítõ góllal kiejtett bennünket.Persze szomorúak voltunk,de megpróbáltunk a ligára koncentrálni.Nem igazán sikerült,még mindig voltak fontos hiányzóink.Aztán ahogy jöttek vissza,úgy lettünk egyre jobbak.A szezon végére tíz meccsen veretlenek maradtunk,az utolsó ötöt pedig megnyertük,nemegyszer gólfesztivált rendeztünk.Tavaszi meccsek.A kiesés soha nem fenyegetett bennünket,végig a középmezõnyben voltunk.Ezzel a remek hajrával pedig egy nagyszerû helyezéssel ajándékoztuk meg szurkolóinkat.Tabella.Ezzel megvolt az Európa Liga indulás,de a Coppa Italia döntõben ott várt még ránk az õsi ellenség.Sajnos a sors úgy látszik,ismétli önmagát.Tavaly a Napoli,most a Juventus vert meg bennünket 11-esekkel.Kupadöntõ.Ezek a fiatal fiúk nem bírták el a nagy nyomást.(Én nem voltam csalódott,a szurkolók annál inkább.)A szezonban mindenki megkapta a lehetõséget.Mindenki játszott,és mindenki sokat játszott.Az a három-négy ember,akirõl már tudom,hogy a képességei ellenére nem tud egy jó szintet hozni,menni fog.Egyenlõre kölcsönbe,aztán majd döntök,mert nagy jövõ elõtt állnak õk is.Az ificsapatom tele van a világ minden részébõl összeverbuvált tehetségekkel.130 rúgott góllal nyerték a bajnokságukat,és gyõztek az U19 Champions Cup-ban is, a döntõben a Liverpool ellen.Szeretnék hozni egy jó korban lévõ,hidegvérû csatárt,mert bármekkora klasszisok lesznek is a srácaim,sokszor még kapkodnak.Más igazolást nem tervezek.Ez a csapat két éve együtt van,és a fiatalok egy évvel megint öregebbek,és okosabbak lettek.Visszajön a kölcsönben lévõ két klasszis 19-20 éves középhátvédem is.A következõ szezonra pedig a terveim nem kicsik,viszont annál nagyobbak.Három éve itt vagyok,és a feljutáson kívül a vitrinben még semmit sem tudunk felmutatni.Bajnokok akarunk lenni,és megpróbáljuk megnyerni az EL-t is.Köszönöm a megtisztelõ figyelmet.Amúgy is itt az ebéd,meg a Real-Bilbao.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Eddig 2 nagy karriert fejeztem be, Stuttgart (6xBL, sorozatos bajnoki címek, stb 2029-ben hagytam abba) és Southampton (4xBL, Angliában egyeduralkodó csapat, stb 2025-ig vittem õket) & Anglia(4 évig Sotonos karrieren belül, EB- és Konf. Kupa gyõzelem, VB-harmadik hely).
A brit futball után vágytam egy kis spanyol focira, a
2012/2013
Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
A dobogóról az utolsó pillanatban csúsztunk le, a Bilbao a saját meccsén a hosszabbításban szerezte meg a gyõztes gólját... A csapatból nagyon hiányzott egy igazi gólvágó, Vela inkább gólpasszokat osztogatta.
2013/2014
Igazolások.
BL-ben a negyedik hely miatt a Play-off-ba kerültünk, ahol a Liverpool-t kaptuk. Otthon kiegyenlített meccsen Aspas 2 gólja döntött a javunkra. Idegenben 10 perc alatt ledolgozta hátrányát a Pool, de azután órási lehetõségeket puskáztak el, majd a második félidõ vége felé Aspas lecsapott egy eladott labdára, és eldöntötte, hogy ki kerül a BL-csoportkörbe, óriási meglepetésre mi lettünk azok.
De ez még még nagyobb meglepetés volt, egyedül a Shaktar ellen kaptunk ki idegenben, cserecsapattal:
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokság.
Már a második évben sikerült befogni az egyik nagyot.
Statokról elfelejtettem képet csinálni...
2014/2015
Igazolások.
Kupában a Valencia és Barca kiütése után a késõbbi gyõztes Atletico állított meg minket az elõdöntõben. BL-ben Porto, Twente, Zenit csoportból elsõként jutottunk tovább, Galatasaray-t 1-1, 4-0-val búcsúztattuk, következõ körben a Real már túl nagy falat volt, 1-1, 0-2, ismét a negyeddöntõ a végállomás. A döntõben Atletico-Real volt, amit meglepetésre Matracosok nyertek meg 1-0-ra.
Bajnokság.
Õsszel még EL-helyen tanyáztunk, télen sikerült felkapaszkodni BL-helyekre. Borzalmasan sok a döntetlen, még hazai pályán se tudtam normális támadójátékot összerakni, kisebb csapatok ellen se...
Statok.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
www.icewebhu
a csoda gyerek nem kímélte õket , és persze király megint összehozott egy 11-est magának ...
www.icewebhu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nainggolan gólját külön kiemelném....
De Del Piero-t is elhozhatom co-trainernek, de Keown jobb.
Jelle Vossen-t én is néztem sokáig régebben is. Milyen játékos?
Emile Heskey, Steed Malbranque, Sergio Floccari, Teemu Tainio, Antonio Di Natale, Petter Hansson edzõ, Steven Gerrard ifiedzõ, Gilles Grimandi scout.
Most pedig készülök megszerezni Martin Keown-t co-trainer posztra.
Érkeztek:
Távozók:
Végleges keret. Most már egyértelmûen szeretnék betörni a legjobb 6 pozíció valamelyikére!
Nemsokára érkezem az UEFA Szuperkupa beszámolójával is...a Barca ellen játszottunk. Hát, lett meglepetés :)
A média az utolsó helyre vár bennünket.Ezek a hülyék még nem tudják,hogy ki az a Pantani.Hamar rá fognak jönni,hogy senki nem becsülhet le bennünket.Azért az gyorsan világossá vált,hogy ez már nem a Serie B.A tartalékok itt már nem tudják futószalagon hozni a gyõzelmeket.Tabella.Több bajnokit is feláldoztam az Európa Liga miatt,ezért nem lehetek elégedetlen.Tudom,hogy jó úton járunk.Az EL-ben viszont már nincs mese.Ott mindig a legjobbak,kipihenve játszanak.EL.Csoport.És ha véget érnek a csoportmeccsek,akkor decembertõl csak a bajnokságra kell koncentrálnom.Van 8-10 nagyon jó emberem,de a többi még nem éri el a szintjüket.De most még nem engedhetem meg magamnak,hogy minden posztra két egyformán erõs játékosom legyen.Bízom benne,hogy télen képesek leszünk egy jó sorozatot produkálni.Meccsek.Nagy potenciál van ebben a fiatal csapatban.Még akkor is,ha néha úgy érzem,hogy az utolsó percekben nem koncentrálnak eléggé.De minden meccsel tapasztaltabbak lesznek,tõlem pedig megkapják a lehetõséget.És annak örülök,hogy eddig egy sérültem sincs.Az állandó rotációnak nagy szerepe van ebben.Hadd játsszanak a tartalékok is. Inkább bukjak pár meccset,de nem küldök 80%-os embereket pályára.Ha sokáig állok a kupákban,úgysem tudom majd elkerülni.Szóval itt tartok most.Nem olyan egyszerû,sokat kell sakkozni,de legalább érdekes.
Debreceni VSC elsõ szezon
BAJNOKOK LIGÁJA FÕTÁBLA!
Galatasaray - Debrecen
Debrecen - Galatasaray
kapus passz: totál rövid
ez veszélyes, ha nagy nyomás alatt van a csapatod, de a kapus kb sose fogja esetlenül felvágni az ellenfélnek
Nos véget ért elsõ szezonom a Szentek kispadján . Nagyon jó szezont zárt a csapat elsõként a bajnokságról beszélek . Bajnokság így végzõdött végig szoros volt és csak az utolsó fordulóban dõlt el,hogy az Everton elõttünk zár és így lemaradtunk az Európa Ligáról .
FA Kupa meglepetés csapata a miénk volt . Majdnem összejött a gyõzelem cska jött Yarmolenko és megnyerte mesterhármasával a Poolnak az FA Kupát .
A csapatot eléggé megfogom erõsíteni abból a 40 millióból ami van jelenleg . Douglas és Tissone ingyen fog érdekzni,míg Halilovic kölcsnbõl megérkezik végre a csapathoz .
Az év játékosa: Gaston Ramirez
Ramirez a nehéz helyzetekben,mindig hozzátudott tenni a csapathoz és Halilovic érkezéséig egyedül õ volt akit az ék mögött tudtam játszatni .. 16 gólt lõtt a szezonban és 9 gólpasszt adott . Ha valakit érdekell még írhatok iylen beszámolót :) .