Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
tényleg átvették Nálad már a klubot? nekem 2 évig volt eladó és 4. évbe vette át egy londoni üzletember.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Kurva anyját már...tavaly is lemaradtam egy nagy igazolásról, idén is....fuck you, fuck them...tavaly a WBA, idén az Anzsi baszott ki velem :((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
shit, nálam is kopogtathatna a Goodison Parkban...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
asd hozzám is jöhetett volna egy ilyen az Everton-ba, 100 éve visszahoztam volna Rooney-t :D de csak egy helyi jött :/

LasDen
szakadj meg rohadék...mé nem ide jössz? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha van két egyforma képességû figyelõ és mind a kettõnek jelen esetben anglia a területe érdemes mind a kettõt leigazolni? nagyobb az esély hogy találnak tehetséget vagy csak ugyan azt fogják mind a ketten ajánlani?
az mennyire reális hogy mind a 3 karácsonyi meccsemet idegenben játszom?
kezdtem egy új mentés megint a swanseaval<#eplus2> csak most megpróbálkozom én is az ifineveléssel cél a lehetõ legtöbb UK játékos beépitése idegen max 5 legyen lehet hogy 10 év kell majd hozzá bár elkezdték fejleszteni a nagy és ifi edzõközpontokat vagy miket meg megszereztem az elérhetõ legjobb hoyd is remélem toboroz majd

Sajnos még mindig elõfordulhatnak ilyen dolgok.Én is játszottam már három nap alatt három meccset.A Bromley-val volt 15 meccsem április hónapban a Championship-ben.Ott úgyis eszetlen sok a meccs a 24 csapat miatt.Ha valaki minden kupában talpon van,és csak halasztgatják a meccseket,nagy szívás lehet belõle év végén.Magyarországon is hasonló a helyzet.Ha valaki messzire jut egy nemzetközi kupában,és ott van az MK-ban és a Liga Kupában is,vakarhatja a fejét áprilisban-májusban.Elõfordult,hogy úgy kitolták az MK döntõ idõpontját nyárra,hogy a válogatott meccsek miatt négy emberem maradt.Visszahívni meg nem tudtam õket.Magyarországon a liga és a kupák sorsolásánál el sem tudják képzelni,hogy magyar csapat akár döntõig juthat egy nemzetközi kupában. Én az fm12 óta,abban az egy,max. kettõ karrierben,amit itthon kezdek,az editorral átállítom a Liga Kupa struktúrát.Csoportmeccsek helyett egyenes kiesési rendszert csinálok.Így mindjárt kezelhetõ a helyzet.(vagy egyszerûen törlöm a Liga Kupát)Ezekkel a sérülésekkel is lassan átesnek a ló túloldalára.Azért csak furcsa a július-augusztusban megfázott emberek esetei.Bár az SI fórumon váltig állítják a készítõk,hogy nagyon törekednek a realitásra.Meg is mondták nekik,hogy a 14-be betehetnének még egy-két dolgot.Csak a realitás kedvéért.Például a nyári szünetben a nyaraló játékos a tengerbe fullad.Vagy a szezon közben autóbalesetben meghal valamelyik.Ettõl függetlenül ez még mindig egy kiemelkedõen jó játék.A sérülések számát pedig a minimálisra lehet redukálni.A négy legfontosabb dolog.1,Ne legyen sérülékeny ember a keretben.2,Kiemelkedõ orvosi,erõnléti edzõi stáb.3,Állandó rotáció.4,Az egyéni edzések kerülése.Ha mégis fontosnak érezzük,akkor csak alacsony intenzitás beállítása.Ezek együtt nagy mértékben lecsökkentik a sérülések kockázatát.Akkor ugye maradnak azok,amik ellen tehetetlenek vagyunk.Lábtörés,vagy a hülye magára ejti a súlyzót,etc,etc.
fergusonpapa
nevetséges ez a játék.. azon kivül hogy hulla fáradtak a játékosaink ami érthetõ hiszen következõ meccseim voltak nem olyan rég bayerm 11.én 13.milan EL, és werder 16. kupában. Hogy lehetett ezt így összerakni?

bayern vertük, milannal 4:3 meccsen kikaptunk werder megvan.. de már szezon elején hoztam 2 csatárt és 1 középályást akik igencsak huznák a csapatot ha nem lennének sérültek.. egyik 2 hónap másik 1 hónap, és az egyik most épült fel, 2 meccsig csak kicsit játszattam 3. meccsén ?? 8 hónap. Ekkor mondom kikel irnom a dühõmet..

Hja és még csak oktoberben vagyunk..

Szar csapattal is megy valahogy de ez így szenvedés hogy szivat a gép, azon kivül hogy minden 2. meccsen büntetõt vagy pirosat kapunk, de valaki mindig lesérül az biztos.. NEVETSÉGES!

www.icewebhu

kosheen
ha valaki nem akar aláirni hozzám akkro meg lehet dumálni valahogy ezekkel a sajtós üzengetésekkel, vagy legegyszerûbb keresni mást, és nem érdemes pazarolni az idõt rá?

Elég kemény sorsolásunk van a bajnokságban plusz hozzá jött az Európa Liga meccs a Spurs ellen.Meccsek Ráadásul nem is megy valami jól a csapatnak. Három zakó egymás után és fogadjuk a Barcelona-t. Taktika módosítás, igaz már a Tottenham ellen is más taktikával játszottunk, de ott még nem igazán mûködött. Egy kis módosítgatás után, egy hihetetlen meccsen, ami fordulatokban sem volt szegény, hát még gólokban. A meccs A végére megtörtek egy kicsit. :D Gondolom hozzájárult a kiállítás is. Tavalyi szezonban is jók voltunk otthon ellenük egy döntetlenre.
Sysfox
Blackburn 2017 november:

14 forduló után a 2. helyen állunk a bajnokságban, ami számomra meglepõ. Az számíthat egy csapat teljesítményénél, hogy én tartom a meccs elõtti és utáni sajtótájékoztatót? Mert idén én tartom már, és egybõl a 2. helyen állunk, eddig az 5. helynél elõbb nem nagyon voltunk.

Persze van más dolog, amit nem értek. A meccsek 90%-án gyönyörûen játszunk, majd beüt 1-2 olyan mérkõzés, ahol egyszerûen semmi sem jön össze. Példa: ManCity elleni hazai meccs, vezetünk 1:0-ra, majd egyszercsak Pajot eladja a labdát és 1:1... Hm. A 88. percben pedig egy öngóllal nyer a City, hihetetlen! A következõ fordulóban idegenben 5:1-re verjük a mögöttünk álló Chelsea-t... Most akkor hogyan is van ez?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Én játszottam a Bilbaóval néhány szezont,és meglepõen sok baszk játékost találtam.Franciaországban,Argentínában,Chilében,de még Kolumbiában is találtam játékosokat baszk kettõs állampolgársággal.Persze a létezõ legnagyobb adatbázissal.És késõbb is minden évben egész sokat generált a játék.Ráadásul a Bilbao a játék egyik legkiemelkedõbb youth recruitment-jével rendelkezik.A világ egyik legjobb nevelõegyesülete.Ami ugye azt jelentette,hogy nagyon nem is kellett igazolnom.Minden évben kaptam pár klasszis ifit.Csak meg kell tartani õket.És arrafelé elég lojálisak is az emberek.Mondjuk aki szereti költeni a milliókat,annak nem jó választás,ezt elismerem.De aki szeretne egy klubot,amelyik tele van saját nevelésekkel,annak egy élvezetes karrier lehet.És ahogy a valóságban,úgy a játékban is egy nagyon erõs csapatot lehet ott csinálni.
LasDen
a Bilbaonál mindig ilyen pénzek vannak. De nem nagyon lehet elkölteni, mivel nagyon korlátozottak a lehetõségek ugye....

Szycsu
@Volcanor: A Lille-el vigyázni kell! (2013/2014) :DDDDDD
@korbin555:Azért nem semmi, hogy egybõl egy ötödik hely, ráadásul ilyen fiatal csapattal. Grat!
@LasDen: Bilbao-nál az a fizukeret érdekes. 20 milliós keret állt volna a rendelkezésedre. ASD :D

Les Dogues

Sracok,olyankor mi van ha nem tudok edzoket igazolni?

Senki nem akar jonni hozzank,meg a Staff se tud ajanlani senkit. GK-Handling,Ball Control,Attacking feladatokra kene par jo emberke.

Tudnam oket fizetni,csak hat hala az alacsony reputacionak ertelmes ember (jatekos/staff) messzirol elkerul minket.

Szerk: Ha a meglevo embereket allitom be a feladatra,akkor pedig minden mas teruleten kemeny 1 csillagos intenzitas van,az meg nem gondolom nem valami eros.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tavaszi meccsek,javítva.
Pro Vercelli 2014-2015.
A csapat az 1934-1935-ös szezon után,70 évet várt arra,hogy végre újra a nagyok között folytathassa a klub fantasztikus hagyományait.Ez az év a tapasztalatszerzésrõl,és arról szólt,hogy visszaszerezzük rég elveszett tekintélyünket.Úgy gondolom,hogy jó úton haladunk,Olaszország újra megtanulta a Vercelli nevet.Egészében nézve nagyszerû szezont produkáltunk,túlszárnyalva minden elvárást.A bajnokságban állandó rotációban játszottunk,mert az Európa Liga prioritást élvezett.Fontosnak éreztem,hogy Európában is ismertté tegyük magunkat. Ez a bajnoki meccseken meg is látszott,hullámzó teljesítményt nyújtottunk.A rotációs kerethez tartozó játékosok még nem tudtak folyamatosan magas szintet nyújtani.Télen,és a tavasz elején több fontos ember sérülése is hátráltatott bennünket.Talán ennek is köszönhetõ a szezon egyetlen csalódása számomra.Ez pedig az EL.elsõ körébõl való kipottyanás.A csoportból elsõként mentünk tovább,és nem hittem,hogy az Anzsi megállíthat bennünket.Az idegenbeli 0-0 után vezettünk itthon 1-0-ra,aztán jött valami Eto'o nevû bácsika,és a 88.percben lõtt egyenlítõ góllal kiejtett bennünket.Persze szomorúak voltunk,de megpróbáltunk a ligára koncentrálni.Nem igazán sikerült,még mindig voltak fontos hiányzóink.Aztán ahogy jöttek vissza,úgy lettünk egyre jobbak.A szezon végére tíz meccsen veretlenek maradtunk,az utolsó ötöt pedig megnyertük,nemegyszer gólfesztivált rendeztünk.Tavaszi meccsek.A kiesés soha nem fenyegetett bennünket,végig a középmezõnyben voltunk.Ezzel a remek hajrával pedig egy nagyszerû helyezéssel ajándékoztuk meg szurkolóinkat.Tabella.Ezzel megvolt az Európa Liga indulás,de a Coppa Italia döntõben ott várt még ránk az õsi ellenség.Sajnos a sors úgy látszik,ismétli önmagát.Tavaly a Napoli,most a Juventus vert meg bennünket 11-esekkel.Kupadöntõ.Ezek a fiatal fiúk nem bírták el a nagy nyomást.(Én nem voltam csalódott,a szurkolók annál inkább.)A szezonban mindenki megkapta a lehetõséget.Mindenki játszott,és mindenki sokat játszott.Az a három-négy ember,akirõl már tudom,hogy a képességei ellenére nem tud egy jó szintet hozni,menni fog.Egyenlõre kölcsönbe,aztán majd döntök,mert nagy jövõ elõtt állnak õk is.Az ificsapatom tele van a világ minden részébõl összeverbuvált tehetségekkel.130 rúgott góllal nyerték a bajnokságukat,és gyõztek az U19 Champions Cup-ban is, a döntõben a Liverpool ellen.Szeretnék hozni egy jó korban lévõ,hidegvérû csatárt,mert bármekkora klasszisok lesznek is a srácaim,sokszor még kapkodnak.Más igazolást nem tervezek.Ez a csapat két éve együtt van,és a fiatalok egy évvel megint öregebbek,és okosabbak lettek.Visszajön a kölcsönben lévõ két klasszis 19-20 éves középhátvédem is.A következõ szezonra pedig a terveim nem kicsik,viszont annál nagyobbak.Három éve itt vagyok,és a feljutáson kívül a vitrinben még semmit sem tudunk felmutatni.Bajnokok akarunk lenni,és megpróbáljuk megnyerni az EL-t is.Köszönöm a megtisztelõ figyelmet.Amúgy is itt az ebéd,meg a Real-Bilbao.
Darthmushroom
pedig ez már a 12-be se volt ritka ha kisebb csapathoz adod el.

Ilyet még nem pipáltam. Kitettem az Aston Villa-ból egy középkategóriás fizetéssel ellátott srácot és beraktam a tarcsiba. Celta Vigo tárgyalt vele, erre jön tõle az üzenet, hogy csak akkor ír alá a spanyolokhoz, ha eredeti szerzõdése végéig még fizetek neki folyamatosan 19,5k-t:D...
bakkerman
Chelsea-Debrecen 1-0 88 percig bírtuk a Stamfordon,akkor jött Ballack,és nyert a Chelsea,de nagyon büszke vagyok a csapatra!!! 5 kör után mondjuk 0-15-ös gólkülönbséggel,0 ponttal állunk a csoportban,de már az nagy szó,hogy betudtunk jutni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nem is mennék oda. :D

bakkerman
abban azért ne reménykedj,hogy egy török csapat megkeres...ezzel a névvel...<#idiota>

LasDen
elõbb a Milan, most meg a Bilbao keresett meg...népszerû vagyok :D

LasDen
nem sokszor nyernek játékosaim ilyeneket, úgyhogy ennek örülök :D

Már sokfélével találkoztam,ezzel speciel még nem.
LasDen
a játékban rengeteg féle betegség van, ami miatt lesérülhetnek. Persze olyan is, ami RL nem vészes, de itt igen. Benõtt köröm és hasonlók :D

Hát ez meg micsoda marhaság?Ilyet még nem is láttam.
LasDen
veszélyes dolog is a kopaszodás...:D

Volcanor
Elõször is gratulálok mindenkinek a karrierjéhez.

Eddig 2 nagy karriert fejeztem be, Stuttgart (6xBL, sorozatos bajnoki címek, stb 2029-ben hagytam abba) és Southampton (4xBL, Angliában egyeduralkodó csapat, stb 2025-ig vittem õket) & Anglia(4 évig Sotonos karrieren belül, EB- és Konf. Kupa gyõzelem, VB-harmadik hely).

A brit futball után vágytam egy kis spanyol focira, a Real Sociedaddal vágtam bele néhány hete.

2012/2013

Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
A dobogóról az utolsó pillanatban csúsztunk le, a Bilbao a saját meccsén a hosszabbításban szerezte meg a gyõztes gólját... A csapatból nagyon hiányzott egy igazi gólvágó, Vela inkább gólpasszokat osztogatta.

2013/2014

Igazolások.
BL-ben a negyedik hely miatt a Play-off-ba kerültünk, ahol a Liverpool-t kaptuk. Otthon kiegyenlített meccsen Aspas 2 gólja döntött a javunkra. Idegenben 10 perc alatt ledolgozta hátrányát a Pool, de azután órási lehetõségeket puskáztak el, majd a második félidõ vége felé Aspas lecsapott egy eladott labdára, és eldöntötte, hogy ki kerül a BL-csoportkörbe, óriási meglepetésre mi lettünk azok.
De ez még még nagyobb meglepetés volt, egyedül a Shaktar ellen kaptunk ki idegenben, cserecsapattal:
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokság.
Már a második évben sikerült befogni az egyik nagyot.
Statokról elfelejtettem képet csinálni...

2014/2015

Igazolások.
Kupában a Valencia és Barca kiütése után a késõbbi gyõztes Atletico állított meg minket az elõdöntõben. BL-ben Porto, Twente, Zenit csoportból elsõként jutottunk tovább, Galatasaray-t 1-1, 4-0-val búcsúztattuk, következõ körben a Real már túl nagy falat volt, 1-1, 0-2, ismét a negyeddöntõ a végállomás. A döntõben Atletico-Real volt, amit meglepetésre Matracosok nyertek meg 1-0-ra.
Bajnokság.
Õsszel még EL-helyen tanyáztunk, télen sikerült felkapaszkodni BL-helyekre. Borzalmasan sok a döntetlen, még hazai pályán se tudtam normális támadójátékot összerakni, kisebb csapatok ellen se...
Statok.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

fergusonpapa
Este úgy döntöttem szõrõs szívû leszek.. kitakaritottam az ifit, és 30ból 5 embert hagytam meg abból 3 jövõre is kiesik, de még kaphatok értük valamit, új fejlesztések megvannak és lesznek így jobb alapanyagokat várok , ekõzben hoztam 14 új embert 18 év alatt ,ebbõl 3 igen kiemelkedõ összesen = 650e $ költöttem, szerintem ez nem rossz ahhoz képest hogy silváért 7.5m adtam. Hoztam még 3 új figyelõt, és megszereztem több nagy ifi edzõt így most már remélem ez is rendben lesz. Jövõre pedig feltöltöm még értékesebb játékosokkal.

www.icewebhu

fergusonpapa
Ma este úgygondoltam eleget pihent.. folytattam a mentésem, félig új csapat erejét nem ismertem hát tessék :) MECCS

a csoda gyerek nem kímélte õket , és persze király megint összehozott egy 11-est magának ...

www.icewebhu

Darthmushroom
Grat. Ma én is beléptem átigazolásokat lenyomni az 5. szezonra készülve majd dobok képet Én is a keretrõl. nálam csak angol van ;) és abból 1 generált, de Õt muszáj volt, 20m -ért jött a Spurs-bõl, de viszont 20mért ment az utolsó nem angol Fletcher szintén Spurs-be szóval mintha ingyen lett volna :D

Mor3llo
Vossen rendben van, nem egy klasszis csatár, de megbízható, lövöldözi a gólokat :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hát itt van a Szuperkupa :) szerencsére Messit - a gólja kivételével - teljesen kivettük a játékból. Nagyon jó meccs volt, és remélem, ezt a formát át tudjuk menteni a PL nagycsapatai ellen is, mert az ottani teljesítményekkel nem vagyok megelégedve. A bajnokságban lement már 2 meccs, mindkettõt megnyertem.

Nainggolan gólját külön kiemelném....
http://www.youtube.com/v/LpSahBVu29k&version=3

Sysfox
2017. november, de FM2012-vel.

De Del Piero-t is elhozhatom co-trainernek, de Keown jobb.

Sysfox
Sarabia... <#taps>

Jelle Vossen-t én is néztem sokáig régebben is. Milyen játékos?

Hol jársz idõben?
Sysfox
Bírom, hogy a szakmai stábban egyre több az egykori focista... :)

Emile Heskey, Steed Malbranque, Sergio Floccari, Teemu Tainio, Antonio Di Natale, Petter Hansson edzõ, Steven Gerrard ifiedzõ, Gilles Grimandi scout.

Most pedig készülök megszerezni Martin Keown-t co-trainer posztra.

Mor3llo
Végetért az átigazolási idõszak.
Érkeztek:

Távozók:

Végleges keret. Most már egyértelmûen szeretnék betörni a legjobb 6 pozíció valamelyikére!

Nemsokára érkezem az UEFA Szuperkupa beszámolójával is...a Barca ellen játszottunk. Hát, lett meglepetés :)

Félidõ a bajnokságban.Elképesztõen szoros a mezõny.Nyolc pontra vagyok a kiesõ helytõl,és hatra a harmadik helytõl,ami BL-t ér.Tabella.Meccsek.
Pro Vercelli 2014-2015.
A média az utolsó helyre vár bennünket.Ezek a hülyék még nem tudják,hogy ki az a Pantani.Hamar rá fognak jönni,hogy senki nem becsülhet le bennünket.Azért az gyorsan világossá vált,hogy ez már nem a Serie B.A tartalékok itt már nem tudják futószalagon hozni a gyõzelmeket.Tabella.Több bajnokit is feláldoztam az Európa Liga miatt,ezért nem lehetek elégedetlen.Tudom,hogy jó úton járunk.Az EL-ben viszont már nincs mese.Ott mindig a legjobbak,kipihenve játszanak.EL.Csoport.És ha véget érnek a csoportmeccsek,akkor decembertõl csak a bajnokságra kell koncentrálnom.Van 8-10 nagyon jó emberem,de a többi még nem éri el a szintjüket.De most még nem engedhetem meg magamnak,hogy minden posztra két egyformán erõs játékosom legyen.Bízom benne,hogy télen képesek leszünk egy jó sorozatot produkálni.Meccsek.Nagy potenciál van ebben a fiatal csapatban.Még akkor is,ha néha úgy érzem,hogy az utolsó percekben nem koncentrálnak eléggé.De minden meccsel tapasztaltabbak lesznek,tõlem pedig megkapják a lehetõséget.És annak örülök,hogy eddig egy sérültem sincs.Az állandó rotációnak nagy szerepe van ebben.Hadd játsszanak a tartalékok is. Inkább bukjak pár meccset,de nem küldök 80%-os embereket pályára.Ha sokáig állok a kupákban,úgysem tudom majd elkerülni.Szóval itt tartok most.Nem olyan egyszerû,sokat kell sakkozni,de legalább érdekes.
bakkerman
FM 2007
Debreceni VSC elsõ szezon

BAJNOKOK LIGÁJA FÕTÁBLA!
Galatasaray - Debrecen
Debrecen - Galatasaray

És azt miért csinálják a védõim, hogy elõttük van egy emberem, de nem neki passzolna, hanem felvágja a picsába, ellenfélhez?
Mor3llo
kapuskirugást: védõk labdaszerzése
kapus passz: totál rövid

ez veszélyes, ha nagy nyomás alatt van a csapatod, de a kapus kb sose fogja esetlenül felvágni az ellenfélnek

Mit érdemes átnyálazni a 13-hoz? Boavistával kezdtem el a szezont, de nem igazán jönnek össze a dolgok... a taktika mûködõ képes, mégis néha olyan hajmeresztõ dolgokat csinálnak a játékosaim( pl. kipasszolja a kapus a labdát az ellenfélnek... ilyet már 3x csinált, stb.). Edzésrõl olvastam egy oldalon, hogy miben más, de hát attól még nem lettem okosabb. :D
Igen rámegyünk az Európa Ligára . A keretet már bõvítettem is 4 játékos érkezett közte 1 elég nagy tehetség a scoutom szerint ezért lecsaptam rá .
Jó szezon volt,jövõre,gondolom cél a nemzetközi kupa lesz.Írj csak,engem minden érdekel.
Southampton 1.Szezon összefoglaló

Nos véget ért elsõ szezonom a Szentek kispadján . Nagyon jó szezont zárt a csapat elsõként a bajnokságról beszélek . Bajnokság így végzõdött végig szoros volt és csak az utolsó fordulóban dõlt el,hogy az Everton elõttünk zár és így lemaradtunk az Európa Ligáról .
FA Kupa meglepetés csapata a miénk volt . Majdnem összejött a gyõzelem cska jött Yarmolenko és megnyerte mesterhármasával a Poolnak az FA Kupát .
A csapatot eléggé megfogom erõsíteni abból a 40 millióból ami van jelenleg . Douglas és Tissone ingyen fog érdekzni,míg Halilovic kölcsnbõl megérkezik végre a csapathoz .
Az év játékosa: Gaston Ramirez
Ramirez a nehéz helyzetekben,mindig hozzátudott tenni a csapathoz és Halilovic érkezéséig egyedül õ volt akit az ék mögött tudtam játszatni .. 16 gólt lõtt a szezonban és 9 gólpasszt adott . Ha valakit érdekell még írhatok iylen beszámolót :) .
Már úgyis megkezdtem a "költekezést".3,5 M-ért hoztam kilenc tehetséget,akiket,ha minden jól megy,néhány éven belül legalább 200 M-ért fogok eladni.Aztán van itt egy érdekes dolog.2500 férõhellyel bõvítik a 4200 férõhelyes stadiont,amivel egy évet fognak tökölni.Addig az õsi rivális Novara stadionjában játszunk.A stadion neve szintén Silvio Piola,mint a miénk.Ez 17875 nézõt képes befogadni,és az FC.Bruges elleni EL.selejtezõ meccsen telt házunk volt,550k bevétellel.Nem mellékesen gyõztünk 2-0-ra.
bakkerman
az egyenleg az mehet a végtelenségig minuszba,azért nem rugnak ki,ha sugardaddy van,akkor ha nagyon mélyen minuszba van a klub akkor õ feltölti az egyenleget,ha meg nincs sugardaddy akkor az elnök vesz fel kölcsönt. Szóval nyugodtan lehet költekezni