Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá! Remélem fogsz írni onnan is beszámolókat 😊 . Én azt mondom Marseille .
Azt hiszem,ha kijön az új db,Franciaország felé veszem az irányt.A Bordeaux-Marseille páros közül valamelyikkel kezdek egy karriert.Kíváncsi leszek,meddig bírják idegileg a PSG és az ASM tulajdonosai,hogy az égvilágon semmit sem fognak nyerni.B.N.
horrorpops
jee, az elsõ félidõt végignyomtuk mint a szemét, félidõben bátorítás, 46. percben az elsõ kaput találó lövésbõl vezetést szerez az ellen, 61. percben egy csere és támadóbbra vesszük a figurát és a hátralevõ 30 percben SEMMI nem történt. kézcsókom

blüh im ganzen dieses glückes.

Darthmushroom
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
inkább Pereznek ez bosszú volt Neymarért,mert nehogy már a Barca vesz egy fiatal "sztárt" Õk nem, így hát nem számított a pénz se.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

OFF:
Az a legnagyobb baj,hogy Perez fel akart mutatni megint valamit,hogy hiába van egy Monaco aki 60 milláért vesz Falcaot vagy egy PSG aki 64ért Cavanit itt õ a király és neki van a legtöbb pénze. Én már reménykedtem,hogy megússzuk és nem lez itt 100 milliós vétel,hanem megjöttek a fiatalok (Illaramendi,Carvajal,Isco(nem semmi ez a srác hatalmas tehetség) és rájuk fogunk építeni,na Perez jött és megint tönkretett mindent . Wengernek itt akarok gratulálni,hogy megvette Özilt,de van itt egy dolog amit még nem nagyon mondtak,hogy,hogy lesz ez az Özil,Cazorla páros,mert nem hiszem hogy 2 írányítóval fog játszani Wenger.
OFF:
Egyetértek.Gyerekkorom óta imádom a Real Madridot,az pedig nem most volt.Csodálatos játékosok egész sorát láthattam a 70-es évektõl fogva a Real-ban(hála érte az ORF-nek),de az ilyen igazolások nálam is kiverik a biztosítékot.Ennyi pénzt kiadni egy brit futóbolondért.És eladják azt az Özilt,aki a csapat legkreatívabb játékosa volt,és élmény volt nézni a játékát.(Kivéve,ha nem volt kedve focizni.)Nem csodálom,hogy a szurkolók dühösek.De cáfoljon ránk,és átgondoljuk.
Darthmushroom
ahogy néztem a Marshall update topicot csak most fizetõs mivel nincs kész, és az fizet aki nem tud várni, még dániába tart pár napig az átigazolási szezon és majd utána adja ki. ha jól értelmeztem 9.én vagy addig tart a dán vagy valami ilyesmi 😄

OFF: Real szurkoló vagyok,de ez már nagyon idegesít . Mi a francért veszik meg Balet iylen horribilis árért amikor ugyan azon a poszton van egy elég ismeretlen ember Cristiano Ronaldo aki klasszisokkal jobb nálla ? És eladják azt az Özilt aki CR mellett a csapat legjobbja fele annyiért,mint Balet vették . Mikor Özil szerintem jobb játékos,mint Bale .Ez csak engem idegesít hihetetlenül ? (bocsi az offért,de érdekell a véelményetek)
minek a pecs ha kell valaki szerezd meg az arsenal most majd az özillel full csiter csapat lesz <#mf1> de a real megint nem nyer bl-t még a játékban sem muahahha

bakkerman
Szombaton lesz kint elvileg,az bebaszna ha pénzért adná akkoris..

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tuti mert ha a csapatorvosra biznám 2 nap lenne ha meg hazaküldöm 1 nap

LasDen
kamuuuuu!!! hazudik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hogy lehet egy napra megfázni?????????áááááááááá

Darthmushroom
haha

ez a 100 millios <#mf1>

Darthmushroom
úgy kb. nincs jelentése, neten terjedt el mint a lol. és azért asd mert egymás mellet lévõ billentyûk. ált. inkább azt fejezik ki h: "..." kb. h igazán nem tudod mit szólsz hozzá, de inkább ilyen szomorúbb/szánakozó vagy hasonló környezetbe használják. pl. nem igazán tudom h mit szóljak hozzá de szánalmas

LasDen
páran fizetnek érte - a hülyék - aztán úgyis felrakják 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mi az az asd?
Darthmushroom
asd az mi...

Több van aki csinálja . És ha LFC Marshallra gondolsz akkor neki kész van csak pénzért adja ki most a db-t .
Darthmushroom
én úgy hallottam még pár napba bele telik mire kész lesz

Nagyon várom,hogy jöjjön este az új Transferes db . Arsenallal fogok kezdeni,mert nagyon tetszik ez a mostani csapat .
bakkerman
nem feltétlenül kell már most rohannod a legközelebbi boltba ramért 😄 attól függ szeretnél-e nagy adatbázissal játszani,ha beéred pár tízezer játékossal meg 2-3 országgal akkor elég a 2 GB ram

Értem, köszi. Nekem egy 3 Ghz két magos procim van, az akkor gondolom elég neki. Meg két giga ram, de akkor szerzek be még kettõt.
4GB eleg a jateknak. Inkabb gyors hattertar kell neki (ertsd: SSD) meg eros proci.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Darthmushroom
Offline bajnokság for Fun!!! oddsok alapján esélyesebbek is voltunk 😄
Francia Kupa

Egy kérdésem lenne, ha több ram van a gépben, akkor gyorsabb lesz a játék?
Vegyel 2-3 Izraeli jatekost a jatekban es akkor ez az opcio kilesz zarva 😄

bakkerman
a kormány lenyomoz,és felkér/felparancsol a felcsút edzõjének 😄D

Felcsuttal csak ovatosan,meg a vegen IRL edzo leszel ott ha BL-t nyersz a jatekban 😄

bakkerman
Arsenal,Monaco,Felcsút tervbe van nálam 😄

Darthmushroom
Schalke power 😛 meg Dinamo Kijev van még tervbe nálam

LasDen
amúgy pár nap és lehet kezdeni az új játékokat a transzfer pöccsel 😄

LasDen
az hogy hatással van rá, inkább csak egy romantikus gondolat. de attól még olyan, mint a FIFA/PES. Játszanak vele a játékosok, edzõk is....

Nem igazán értem,hogy akár Kadlec,vagy bárki más átigazolásának mi köze lenne az fm-hez.Mit jelent az,hogy "használják".Ott hagyta volna a csapatát az fm nélkül is.Ha meg véletlenül marad még egy évet,akkor most mit mondanál?Vagy mit mondasz arra a többi százezerre,akiknek a sorsa nem is hasonlít a valóságra.Szóval lehet erõltetett hasonlatokat találni,de ellenpéldák ezreit is.Aki a játékban jó játékos,az a valóságban is az,ez csak annyit jelent ,hogy jól van megcsinálva a játék.És még így is sokszor melléfognak.Elég visszamenni négy-öt évet az fm-ben,és megnézni,hány beharangozott csodagyerek tûnt el azóta a süllyesztõben.Ez egy tipikus rétegjáték, csekély 940.000 eladott példánnyal.Én szeretem az fm-et,de arra gondolni sem mernék,hogy bármilyen szinten hatással van a világ futballjára.Az,hogy a sajtó mindig feldob egy-két edzõt,menedzsert,aki kipróbálta,hát istenem.Kipróbált ezer más dolgot is.
bakkerman
igen,biztos hogy használják,évrõl évre egyre több az olyan igazolás,ami az adott évi,vagy egy korábbi FM részbõl "visszaköszön",idén például Vaclav Kadlec frankfurtba igazolása,évek óta jó játékos az FM részekben,ez is mutatja a realitását a játéknak,hogy idén már a Bundesligában játszik

Jó kérdés.Szerintem csak szenvednének.A japánokról volt néhány cikk a 12-vel kapcsolatban.Egy edzõképzõben többen is megpróbáltak végigvinni néhány szezont,de csúfos kudarcot vallottak.Ellenben az aktív játékosok között többen is voltak,akik nagyon jó eredményeket értek el.Viszont nekik kivétel nélkül volt valamilyen más számítógépes játékkal tapasztalatuk.Stratégiai,szimulációs játékokkal sokat játszottak korábban,és villámgyorsan beletanultak.Körülbelül ebbõl is látszik,hogy ez egy játék,és mennyi köze van a valósághoz.

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
Nem egy futball edzõ használja am, múltkor volt valahol h egy cikk h kik, Villas-Bollas az biztos meg még volt felsorolva pár.

Én is kíváncsi lennék rá... 😊 Ez olyan mint amikor autószimulátorokban azt lessük, hogy igazi versenyzõk mit mûvelnek vele... 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
Annyira kiváncsi lennék rá,hogy profi futballedzõk mit alkotnának az FM-ben...ugye a játékkal többnyire azért civil emberek játszanak,fiatalok,tanulók,esetleg középkorú felnõttek,akik csak szeretik simán a focit,és elboldogulnak a játékban,sikeresek,de én megnézném hogy pl.: egy Klopp,vagy Mourinho mit érne el a játékban,felhasználva a való életbõl merített taktikai dolgokat,tapasztalatait. Persze ez egy játék,programozott dolgokkal,de mégis mit érne a játékban ha egy Klopp leülne elé,és ugyanazt próbálná átültetni,megvalósítani amit a való életben is elképzel. Ti nem szoktatok ilyeneken gondolkodni? Vagy csak nekem túl sok a szabadidõm? <#idiota>

bakkerman
mert nincsen holland nemzetiségû,vagy olyan scoutod aki ismeri a holland terepet

StephenKing
Olyan gondom lenne hogy az FM2012-vel játszok. Ha játékost akarok keresni hiába kapcsolok ki minden szûrõt és az asszisztens sem szûr semmit a fellelhetõ játékosoknak csak a töredékét mutatja. Például aktiv a holland liga beállítom hogy keressen holland középsõ középpályást felhoz kb 15 db-ot ha meg bemegyek a holland csapatokhoz akkor ott meg rengeteget lehet találni. Igy ha csak a keresõt használom lemaradok elég sok jó játékosról. Minden igazolásnál meg nincs kedvem végigböngészni az összes csapatot külön külön. Valakinek valami ötlet?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

és így estünk ki a BL-bõl... 😊 http://imagerz.com/QE5OXEtvAwMCUwpPRAVQ
Volcanor
Real Sociedad, 2015/2016

Próbáltam minél több spanyolt igazolni, nyár végén 25-bõl 20 játékosom volt spanyol:
Igazolások.

Bajnokság.

Sociedad-Real Madrid.
A bajnok Barcelonát oda-vissza vertük...

Megvan az elsõ trófea.

Statok.

BL-ben csoportmásodikként jutottunk tovább, de a City rögtön az elsõ körben kiejtett minket.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Sysfox
15. forduló:

Blackburn (3.) - Arsenal (1.) 2:1
g: Sturridge, Gamst Pedersen

Jó ez az egycsatáros taktikám, legalábbis az erõsebb csapatok ellen! A gyõztes gólt a veterán klublegenda, a 36 éves Gamst Pedersen szerezte, aki csodálatosan használta ki a védelem megingását.

Kénytelen vagyok az öregeket játszatni, mert annyi meccs van, hogy a kulcsemberek már most kezdenek kipurcanni (Ringgaard, Andrews, Chukwu). Ezzel a City mögött a 2. helyre ugrottam, megelõzve az ágyúsokat.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Darthmushroom
nálam már elsõ végén is gondolkodik volt, utána nem sokkal már hivatalosan vártak az ajánlatokat, de így hiába jöttek folyamat ajánlattok senkivel nem egyezett meg 2 évig

Mor3llo
áhh semmi, még csak eladni sem akarják 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Elõször is tölts be olyan nagy adatbázist,amivel még megbirkózik a géped.Azokat az országot célszerû hozzáadni,ahol jók az ifik.Pl.francia,holland,horvát,német,stb.Ha úgy gondolod,hogy beszállsz a work permit "veszekedésbe",akkor a brazil/argentin duót is érdemes hozzácsapni.Igazolj azokból az országból származó jó scoutokat,és küldd ki õket a saját országukba.Garantáltan ajánlgatni fogják a jobbnál jobb játékosokat. Legyen nemzetközi a személyzet is,mert nagyobb rálátás lesz az adott országokra,ez is kiterjeszti a scouting range-et.Egy PL.csapathoz nem nehéz odacsábítani a tehetséges fiatalokat.Nálam egy tucat jó scout évente átlagosan három-négy nagy tehetséget szokott találni.És sok olyat,aki esetleg nem lesz jó nekem,de szép pénzt lehet belõlük késõbb csinálni.De igazán jó scoutok kellenek hozzá.Alaposan körül kell nézni,aztán pofátlanul "ellopni"a legjobbakat a klubjaiktól,és úri módon megfizetni õket.