Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a csapatokkal meg tudnék én egyezni, nem az a gond, hanem inkább a játékos. Gyenge a reputációm sajnos. Pedig azért most már Bl csoportkörben elvitézkedek, idõnként már a nagyokat is ütöm, de a továbbjutás egyelõre még álom.A valóságban egy ilyen Fradi azért nagyobb vonzerõvel birna mint hogy ilyen semmi csapatok játékosai csak úgy átnézzenek rajtam
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A keresési módszer pedig nem jó.Túlságosan specifikus,de alapvetõen is hibás.Ha CM-et keresek,nem adhatna ki szélsõt.Túl sok a szûrõ is.Ki kell jelölni a keresett posztot,majd CA szerint sorba állítani a játékosokat.Abban a tartományban,ami már megfelelõ,pedig egyenként átnézni õket.A nagy csapatoknál,vagy erõs ligákban lévõket figyelmen kívül kell hagyni.A többinél megnézni a fizetésüket,a kívánt tulajdonságokat,a PA-t,stb.Még jobb,ha kizárjuk az öregeket.Negyed óra alatt rengeteg embert át lehet nézni így.A játékban mindig figyelni kell az átadólistás/lejáró szerzõdésû játékosokat is,ehhez sem szükséges a GS.
Nem ártana azt sem kipróbálni,milyen játékos számmal bír még el a géped,és a kihasználni a maximumot,amivel még játszható.Ez a húszezres szám fájdalmasan kevésnek tûnik.40-45 ezer alá soha nem megyek,átlagban 50-60 ezer között töltök be.
egyszerûen nem találok a középpályára egy normális játékost aki tudná mozgatni a csapatot. Van 1 holland srác, jók az értékei, de tavaly elég gyér formát mutatott, vele is csak többen voltunk kb, pedig rengeteg lehetõséget kapott. (mondjuk behúztuk a meccseket, szóval elbirta a csapat, de nagyon lefelé lógott ki) Illetve van egy másik srác, csak õ 4 hónapra kidõlt. Szóval még darabra se vagyok meg sima mezei középpályásokból, mindegyik DM aki van is.
kinomban már a genie scoutot is bevetettem és még igy sincs játékos, pedig 20 ezer ember van benne
a következõ kondiciókkal kerestem
ability min 120
reputáció max 5000 (Fradival nagyon feljebb nem tudok lesni sajnos)
eladási ár max 5 milla, fizu 25 ezer
passzolás, technika, kreativitás minimum 13-14-es
erre kidobott 10 találatot kb, amibõl 9-nek nem MC volt a fõ posztja, hanem szélsõk, AMC-k satöbbi
4-2-3-1, 4-1-1-3-1-et játszok. 4 védõ, elõttük vagy van egy vkp, vagy 4231-nél feljebb megy 1 sorral és akkor labdaszerzõ, mellette pedig kéne lennie egy normális kreativabb középpályásnak.
Most már elgondolkozok rajta hogy lehet hogy 2 labdaszerzõt teszek fel, elõttük egy sorral az AMC-ben Adorján játszik treqartistát és akkor õ lenne a játékmester. Csak ez meg lehet nagyon defenziv (nem lehet, hanem biztos 😄)
tipp, javaslat?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyre gyanúsabb nekem itt valami, most az editor el sem indul, azt mondja, nem talál default database-t amit használhatna, és reinstall sem segít rajta
vagy nem jó helyen vannak az editor fájljaid és azért nem ajánlja fel. dok. saját fm mappa "editor data"-ba kell lenniük az összesnek (ahol a mentések, taktikák stb. vannak)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Gondolom amikor elkezdek egy új mentést, fel kellene ajánlania, hogy az adott névre elmentett editor adatai szerint indítsa a játékot, de nincs opció.
Azt elfelejtettem írni, hogy a meccsen 38-62% volt a labdabirtoklás a ManUtd javára! Ezt már észrevettem, hogy a taktikám nem erre a komponensre épül, a múltkor úgy vertem 6:1-re a Wolves-ot, hogy kevesebbet volt náluk a laszti.
Mert mit érsz a birtoklással, hanem nem tudod mit kezdj vele? 😄
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Hihetetlen jó formában az idei szezon meglepetés-csapata, a Blackburn Rovers. 23 forduló után kényelmes, 9 pontos elõnnyel állunk a 3. helyen Angliában úgy, hogy az elmúlt 6 meccsen 24 gólt lõttünk és csak 4-et kaptunk.
A frissen igazolt mexikói szupersztár bemutatkozása kissé mozgalmasra sikeredett, elõször megszerezte a vezetõ gólt, majd kiállíttatta magát. Vojtech Novak a 3 hónapos sérülés után 2 meccsen 4 gólt szerzett!
Osvaldo Pineda
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Juventus-Lazio 3-2(1:2)
Gólszerzõk:Tevez(23),Asamoah(58),Llorente(83) ill.Andre Dias(10,42)
Így kell kezdeni egy szezont! Közben a karier másik csapata a MUval emgvertem az MCt 4-1-re idegenben .
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van egyáltalán valami hatása a késõbbi ténykedésükre?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
bosszantó hogy 1 elszúrt évet leszámitva egyeduralkodó vagyok, bl-ben is kezd kinyilni a csipám és ilyen hülyeséggel idegesit a játék
zsinórban 3x lettem bajnok, erre a második csapatom (aki mellesleg a harmadosztályban nyomatta) is elõttem van. Vidi, Loki, Gyõr, UTE elõttem van. Komolytalan...
A loki évek óta a legtöbb szponzorpénzt kapja, a vidinek meg ilyen eredményei voltak - 7, 4, 9, 8, 3, 8. Elõzõ szezonban a bl csoportkörben gyûjtögettem elég szépen a pontokat, tavaly és idén is 10 ponttal jobb voltam a bajnoki másodiknál. Egyszerûen nem értem.
Na de mostmár elég legyen. Dobáljátok a jobbnál rosszabb FM képeiteket....!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
itt csak én járhatok jól
Les Dogues
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elõre is köszi!
Intel Core i5-3350P processor,
4 GB DDR3 RAM,
1000 GB HDD,
Tápegység,
Amúgy az FM12-õt nyüstölöm, ahol 2. évemben bajnok lettem hatalmas mázlival az Aston Villával, majd bejelentkezett értem az 5. Man. City, és én hülye elvállaltam. Olyan játékosokkal dolgozom együtt mint: Neymar,Silva,Hulk,Ganso stb. stb., de az utódom (Villas Boas) 6 meccsen négyszer kikapott, kétszer X-elt, és szenved a kiesõzónában szeretett csapatom.. Azért váltottam, mert tudtam, hogy ezt az évet nem fogom tudni megismételni velük... Kár érte.
www.smart-bus.hu
December elõtt úgysem lesz rendesen használható a játék, szóval... 😊)
www.smart-bus.hu

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Am nagyon jó kis poszt lett a West Ham-es <#eljen>#eljen>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi