Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szycsu
A 2. számút szoktad használni, igaz? (pl a Pro Vercelli-s mentésben is). Már korábban is gondoltam, hogy megpróbálkozok vele, eléggé szimpatikus és, ahogy néztem, mindenhol bejött neked.

Les Dogues

Jelenleg messze ez a legjobb ár,6900 Ft.A Beta hozzáférést megkérdeztem,és ezt a választ kaptam:"You will get beta access 2 week before game release."Tehát van Beta hozzáférés.Ez egy verhetetlen ár,jobb nem lesz.
Én régebben sokat játszottam szélsõk nélkül, mert jobban szerettem azokat a középpályásokat, akik labdaszerzésben is jók... 😊 Egy jól összeállított 4-3-1-2 elég hatásos tud lenni! 😊

www.smart-bus.hu

Hali,az lenne a kérdésem hogy eddig hol a leoccobb megvenni a 14-et amivel lehet bétázni?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Például.Felállás 1.Felállás 2.
Nem is olyan reg linkeltem be a Queen of the South taktikamat,ami egy 3-1-3-1-2,Narrow - Short Pass taktika volt. Pontrekorddal lettunk bajnokok 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
volt itt valaki, aki nem használt szélsõket, de most meg nem mondom ki is volt az. alapvetõen nem hülyeség. Életképes ötlet...😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi a véleményetek egy olyan taktikáról ahol nincsenek szélsõk? nem próbáltam még esetleg valakinek van valami tapasztalata?
Darthmushroom
az agyam eldobom...<#boxer> nem találjátok ki hányadikok... természetesen segg utolsók..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bexinho
sziasztok!

kezdtem egy új karriert a york city-vel, mivel az elõzõ nem úgy sikerült, mint ahogyan azt vártam. pár hetes munkám van benne... már nem az írásban, hanem a kétszeri feljutásban 😊

http://bit.ly/18GkowF

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

De itt a helyes link: http://imagerz.com/QE5PXktvAwMCUF0fRwVQ

Csupa klasszis, csupa sztár! A Wellington ezekbõl áll
Úgy gondoltuk feldobjuk az új-zélandi Wellington keretét, és velük vágunk neki a szezonnak😄
Darthmushroom
elbúktuk az elsõk csatáját, természetesen hulla fáradt sérültekkel teli csapattal álltunk ki...-.-
Derby

Darthmushroom
csak a szokásos.. 1m sincs a számlán, havonta kölcsönt fizettünk vissza, de basszunk még el pénzt 😄 bár most gondolkodok h lehet nem kéne elkölteni :/

zyndar
Én az Intert fogom ráncba szedni elsõnek.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Féltáv. Nem állunk rosszul, bár nagyon sokat küzdünk a sok bekapott gól miatt, és h a 4 csatárból állandóan 1 max 2 áll rendelkezésre. A 4 vereségbõl is 2 alsóházi csapat ellen volt, 1 meg a Wigan ellen idegenbe a 90+2-be ment el.

Zenszkij
Zsír. Akkor elég jó beszámolókra számíthatunk! 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Queen of the South

13-ban egesz jol kiismertem oket.

Én ? 😄
Darthmushroom
válasz gombot tanuld már meg használni 😄

Darthmushroom
Merda Roma esélytelen jó legyen szerintem mivel legjobbjuk Lamela elment (nálam még vele is kiesés ellen küzdöttek). Napoli lehet ellenfél de nem tom utóbbi 2 fmbe mindig rommá vertem õket. Interbe meg a jók még túl fiatalok (sok karriert láttam h ki is estek).

Védelmet kell,csak megerõsíteni ott .
LasDen
napoli is elég jól igazolt. roma se rossz, de a mazzari féle inter is visszatérhet.
nem lesz könnyû, bár tény, a Rossi-Gomez duó hangzatos.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
tegnap gondolkodtam h velük kezdek megint a friss db-vel, de végül elvettetem mivel ideibe volt már velük karrierem.

Darthmushroom
elég rossz hagyomány 😄 de attól könnyebb dolgod lesz idén ezzel a durva kerettel. meg h kb. csak a Juve lesz ellenfél.

StephenKing
Csak a Derby County, már lassan egy évtizede mindig azzal kezdek.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

LasDen
fogalmam nem lesz a játékról, szóval alap. Am ebben is, meg elõtte is, elõtte is mindig kirúgtak. Hagyomány 😄

Darthmushroom
fõ az önbizalom 😄 am amilyen kerete van most a Fior-nak alap elvárás lehet a BL

LasDen
Fiorentina, mint mindig. Valamikor November elején kirúgnak, aztán onnan vár a világ 😄

fergusonpapa
Ajax

www.icewebhu

Haladás,mint mindig.De elõtte a Bétával még indítok jó néhány teszt karriert.Ott mindent ki fogok próbálni,meg az ellenkezõjét is.Hosszú karrierre csak akkor vállalkozom,ha tudom is,hogy mit csinálok.
zavbal
Toulouse...Mi más <#ravasz1>. Bár ha reális verzió akkor lesz ott küzdés.Utána meg valami kiscsapat szintén.
Darthmushroom
mint már 3 éve mindig Én a Celtic-el tanulom be a játékot 😊 utána a szokásos kedvencek Feyenoord, Lazio, Mu (csak fun mikor többihez nincs kedvem) meg tervbe lesz a Bastia, Dinamo Kijev a szimpatikus keret miatt. utána jöhet majd valami kis csapat.

Zenszkij
Szeretnék köztünk fórumozók közt egy körkérdést indítani. Ki milyen csapattal tervezi kezdeni az FM 2014-es pályafutását?

Én feltehetõen a Manchester Unitedet indítom majd be ismét, hogy kitapasztaljak pár dolgot.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Bele kell rakni a meglepetéseket a játékba,mert anélkül nem mûködne.Különösen a kiesés szélén táncoló csapatokkal kell nagyon vigyázni.Ott mindig benne van a bukta lehetõsége.Én egyszer az utolsó elõttitõl kaptam nagy zakót.Ráadásul két és fél éves hazai veretlenség lett oda.Nincs ebben semmi különös.Ha összeszeded a világ húsz legjobb játékosát,elõbb-utóbb akkor is elver valaki.Általában olyan,akire végképp nem gondolna az ember.
Darthmushroom
16 forduló után 2. hely, 2 pont hátrány a Derby-vel szembe. 16 meccs 10 gyõzelem 3 döntetlen 3 vereség 34 rúgott 18 kapott gól. legfájóbb h 2 veresség is kiesõ zónás csapattól van.

Az úgy nem semmi 😮 . Gratulálok . .Bajnokságban hogy állsz?
Darthmushroom
Mivel a Schalke felb*szott (Szalai képtelen gólt lõni) ezért tegnap kezdtem egyet a nagy múltú szimpatikus kis csapattal a Sheff Wed.-el. elõzõ fordulóban Blackburnbe kikaptunk 1:0-ra mert mindent kihagytunk, szóval volt min javítani.

Bocsánt,csak elég idegesítõ,hogy a Benficát konkrétan agyon vertük,még ha ez a 2-1-es eredményben nem is látszik és akkor jönnek ezek és 2 olyan mázlista gólt lõnek,hogy az hihetetlen .
LasDen
nem az a baj, hogy írni mertél. Írjál...
de olyasmit próbáltál a játék számlájára írni, mint negatív dolog, ami hétköznapi.

Darthmushroom
nem bántásként lett írva, de igaz h a valóságba is van ilyen, fmbe meg még rosszabb is. Nekem olyan volt h 1,5 éve veretlen voltam és fogadtam az tök utolsó újonc csapatott otthon aki még nem is nyert meccset és úgy kikaptunk mintha mi lettünk volna azok.

Bocsánat,hogy írni mertem...
Darthmushroom
fõleg Portugáliába ahol tavaly a Benfica az utolsó 3 fordulóba bukta el a bajnokságot addig veretlenül. Estoril X meg Porto elleni vereség a 90+ba, utána meg hiába nyerte az utolsó meccsét.

LasDen
Mert ilyen a valóságban sosem történik O_o

Sportingom megveri a Benficát majd a következõ meccsen X a Gil Vicente ellen . Enyhén szólva érdekes .
Egy-két év,és úgyis visszavonul.Neki pont megfelelõ hely a Salzburg.Levezet ott egy-két szezont,aztán nyugdíjazza magát.Harminc sok évesen már nincs benne ambíció, meg tudom érteni.
StephenKing
Egy két év és megbánja hogy nem jött. De jobb is hogy nem fogadta el az ajánlatom mert borította volna a költségvetést.

Darthmushroom
ha még az elején van érthetõ h inkább oda ment még negyed annyiért is, mivel az egy ált. bl részvevõ klub nagy osztrák múlttal még a Derby régen se volt valami hatalmas klub.

Nem er meg neki havonta +15K-t,hogy megtanuljon angolul. Eletszeru 😊

StephenKing
Az milyen már hogy Timo Hildebrand-ot csábítom hogy legyen a Derby kapusa, 27ezer heti fizetést kért de én csak 20ezret tudtam neki ajánlani, végül nem fogadta el a végsõ ajánlatomat hanem elment a Salzburghoz heti 5ezerért. Ez igen életszerû.