Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ez volt a 4. szezon. Összeségében 1 helyet javítottunk a bajnokságban, viszont 8 ponttal szereztünk többet. Érdekesség, hogy csak eggyel több a rúgott góljaink száma tavalyhoz képest, viszont a tavalyi 61-hez képest csak 36 gólt kaptunk. Ami bosszantó volt, az a rengeteg iksz. No mindegy, jövõre kitalálok valamit. Az Európa Ligában is hoztunk a döntetleneket, elsõre nem volt ez rossz, fõleg, hogy saját nevelések hiányában (konkrétan 0) igen foghíjas csapat volt nevezve.
Ebben a ligában is sikerült elnyerni az Év Menedzsere díjat, erre iszok megint. Végezetül pedig a statok. Érdekesség, hogy a Monaco kiesett, EL-döntõben Juve-MU, a BL-ben meg Porto-Benfica.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
71-72-76-76 percben utolsó kettõ pedig abszurd.. bár úgy az egész is. Persze hosszabításban volt még 2 büntetõ amit már nem bírtunk 😊
Szerencsére nem laptopon játszok mert rég repült volna az ablakon. Természetesen azonnal alt f4 eztem.. ha lenyugszom megpróbálom mégegyszer mert ezt bizony nem nyelem le.
www.icewebhu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pár hete az elsõ 3 szezonról írtam, ahol ezalatt 1 Spanyol Kupát sikerült nyernünk. negyedik szezonban hatodikak lettünk, a következõ 2 évben másodikak, illetve a 18/19-es szezon végén sikerült újra megnyerni a hazai Kupát. A BL-ben a csoportból mindig továbbmentünk, de a negyeddöntõ volt a legjobb eredményünk.
A szezont megelõzõ nyáron elkezdtem eladni az idõsebbeket, és elképesztõ bevételekre tett szert a klub, aminek nagy részét fiatalokra költöttem el, de még így is bõven pozitív maradt a mérleg. Szeptember elején a legidõsebb mezõnyjátékosom két 24 éves volt. Spanyol Szuperkupában a tavaly megállíthatatlan Real-t sikerült megverni meglepetésre összesítve 5-4-re, így rögtön kupával kezdtük az évet.
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokságban tavasszal szinte végig a cserecsapat játszott, így folyamatosan 100%-os állapotban voltak a kulcsjátékosaim. Emiatt nem lettünk veretlenek a bajnokságban, de azt hiszem, megérte. <#miaz>#miaz>
Spanyol Kupa.
Kupa döntõ.
Guardiola úgy gondolta, hogy a legjobb alkalom pihentetni a játékosait egy döntõ, így képes volt berakni a kezdõbe jobbhátvédként a pályafutása elsõ profi meccsét játszó 17 évest, illetve a szezonban 1 tétmeccsen pályára lépõ másik fiatal generáltat. Elöl pedig olyan klasszisok rohamoztak, mint a szezonban egy gólt sem rúgó Pedro...
Bajnokság.
Tavasz elején volt 11 pontos elõnyünk is, de decembertõl végig mi voltunk elöl.
Statok1.
Statok2.
Prieto Arena.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Musa celik-et ajánlom sok mindenkinek. Elsõ évben jött 30 gólt vágott, másodikban 14.et Aztán idén eladtam amit nagyon bánok mert nagyon nálam akart lenni.
Apropó Bayern, játszott már valaki Budesligában? Nagyon undoritóak. Mindenkire bekinálnak és nagyon sok embert vesznek meg. Nagy tehetségeket simán elszedik de kicsit érdekesebb középszerû játékosokat is. Nagyon idegesítõ.
www.icewebhu
Blackburn - Chelsea 3:4, egy fordulatos meccsen, kétszer vezettünk. 😞
Sebaj, majd jövõre!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Bénázok, vagy tényleg nem lehet 2013 classic mód esetén adatbázis frissíteni?
Segítenétek?
Köszönöm
http://kepkezelo.com/images/jmtxqu8bg36w61knyh82.jpg
www.icewebhu
Én vegyesen szoktam. Van akiért 2-3 milliot se sajnálok de jól meggondolom kiért adok akár 50e is.
www.icewebhu
Les Dogues
www.icewebhu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
hogy szoktátok? 1 mentésen belül mennyit variáltok a taktikán és a felálláson miután már a keretet tudjátok alakitgatni?
Korbin : kisértetiesen hasonlít a taktikád az enyémhez én kb 5 éve használom. Látom hasonlóak a meglátásaink. Bár hozzá teszem régen mindig változtatgatam, most már 1 taktika van és azt játsszák a fiúk, ha nagyon bénák egy meccsen sokszor egy lecseszés elég de még akkor is csak a passz stíluson finomitgatok.
www.icewebhu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FM2010
Üdv mindenkinek!
FORzA PALeRMO