Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
végy egy jó assistenst és bízd rá

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

StephenKing
Ti használjátok a ellenfél egyéni utasításokat pl láb figyelése,szoros emberfogás, lezárás. Ezt ráhagytam az egyik edzõre az õ javaslatát alkalmaztam de most elvitte egy másik csapat tõlem. A többi edzõ viszont csak 1-2 embernek adna ilyen utasítást. Van valami általános jó tanács hogy miként állítsam be ezeket a dolgokat.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

zyndar
Ez tényleg gáz <#banplz>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Red Star FC 93

Ez volt a 4. szezon. Összeségében 1 helyet javítottunk a bajnokságban, viszont 8 ponttal szereztünk többet. Érdekesség, hogy csak eggyel több a rúgott góljaink száma tavalyhoz képest, viszont a tavalyi 61-hez képest csak 36 gólt kaptunk. Ami bosszantó volt, az a rengeteg iksz. No mindegy, jövõre kitalálok valamit. Az Európa Ligában is hoztunk a döntetleneket, elsõre nem volt ez rossz, fõleg, hogy saját nevelések hiányában (konkrétan 0) igen foghíjas csapat volt nevezve.
Ebben a ligában is sikerült elnyerni az Év Menedzsere díjat, erre iszok megint. Végezetül pedig a statok. Érdekesség, hogy a Monaco kiesett, EL-döntõben Juve-MU, a BL-ben meg Porto-Benfica.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

fergusonpapa
Teljesen életszerû egy europa liga döntõben 4:0 ás vezetésnél 70 percben 4 büntetõt adni.

71-72-76-76 percben utolsó kettõ pedig abszurd.. bár úgy az egész is. Persze hosszabításban volt még 2 büntetõ amit már nem bírtunk 😊

Szerencsére nem laptopon játszok mert rég repült volna az ablakon. Természetesen azonnal alt f4 eztem.. ha lenyugszom megpróbálom mégegyszer mert ezt bizony nem nyelem le.

www.icewebhu

zyndar
Tizenegyespárbaj, a többi részlet nem is érdekes... <#idiota>

Kezdtem egyet a korbin csinálta feljavított adatbázissal. Aki szereti a magyar bajnokságot, annak nagyon ajánlom, mert nagyon kiegyenlített és sok-sok fiatal tehetség van, akik a megemelt youth rating miatt is folyamatosan termelõdnek végre. A pénzügyi helyzet és minden más remek, valamint a csapatok kereteit elnézve végre van esély, hogy nem csak te leszel esélyes bravúrra az EL/BL-ben😊 Beszámoló majd érkezik természetesen.
Darthmushroom
asd kupa döntõt nem sikerült 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Baglyok elsõ szezon: bár nagyon sokáig fej-fej mellett mentünk a Derby-vel, a végére õk teljesen kipukkadtak majdnem el bukták a 2. helyet is, így viszonylag simán meglett a feljutás. Fa kupába hatalmasat meneteltünk a shity után volt egy kis szerencsénk mivel a west brom és a szentek is a kiesés ellen küzdöttek így rosszabb kezdõvel álltak fel (szentek ki is estek). Végül a döntõbe is partyba voltunk a MU-val de végül egy szöglet gól végül eldöntötte h õk nyerik meg a kupát.

Volcanor
Real Sociedad 2019/2020

Pár hete az elsõ 3 szezonról írtam, ahol ezalatt 1 Spanyol Kupát sikerült nyernünk. negyedik szezonban hatodikak lettünk, a következõ 2 évben másodikak, illetve a 18/19-es szezon végén sikerült újra megnyerni a hazai Kupát. A BL-ben a csoportból mindig továbbmentünk, de a negyeddöntõ volt a legjobb eredményünk.

A szezont megelõzõ nyáron elkezdtem eladni az idõsebbeket, és elképesztõ bevételekre tett szert a klub, aminek nagy részét fiatalokra költöttem el, de még így is bõven pozitív maradt a mérleg. Szeptember elején a legidõsebb mezõnyjátékosom két 24 éves volt. Spanyol Szuperkupában a tavaly megállíthatatlan Real-t sikerült megverni meglepetésre összesítve 5-4-re, így rögtön kupával kezdtük az évet.
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokságban tavasszal szinte végig a cserecsapat játszott, így folyamatosan 100%-os állapotban voltak a kulcsjátékosaim. Emiatt nem lettünk veretlenek a bajnokságban, de azt hiszem, megérte. <#miaz>
Spanyol Kupa.
Kupa döntõ.
Guardiola úgy gondolta, hogy a legjobb alkalom pihentetni a játékosait egy döntõ, így képes volt berakni a kezdõbe jobbhátvédként a pályafutása elsõ profi meccsét játszó 17 évest, illetve a szezonban 1 tétmeccsen pályára lépõ másik fiatal generáltat. Elöl pedig olyan klasszisok rohamoztak, mint a szezonban egy gólt sem rúgó Pedro...
Bajnokság.
Tavasz elején volt 11 pontos elõnyünk is, de decembertõl végig mi voltunk elöl.
Statok1.
Statok2.
Prieto Arena.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

fergusonpapa
Én nagyon szeretem, nekem is ingyen jött. De sokszor csak másodszerepet kapott, sokszor 100% os helyzeteket hagyott ki. Most sokkal érettebb a játéka. Szerintem még 1-2 évet biztos maradni fog. Bayern már bejelentkezett érte, nem adtam oda.

Musa celik-et ajánlom sok mindenkinek. Elsõ évben jött 30 gólt vágott, másodikban 14.et Aztán idén eladtam amit nagyon bánok mert nagyon nálam akart lenni.

Apropó Bayern, játszott már valaki Budesligában? Nagyon undoritóak. Mindenkire bekinálnak és nagyon sok embert vesznek meg. Nagy tehetségeket simán elszedik de kicsit érdekesebb középszerû játékosokat is. Nagyon idegesítõ.

www.icewebhu

Sysfox
Elbuktam a Carling Cup döntõt... és halál fáradt a csapatom a négy frontos szezonban,

Blackburn - Chelsea 3:4, egy fordulatos meccsen, kétszer vezettünk. 😞

Sebaj, majd jövõre!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Darthmushroom
ismét egy nagy fordítás a kiesés ellen küzdõ West Brom ellen, ami azt jelenti h 20 év után újra FA kupa döntõs a Bagoly team 😄 bajnokságba még 4 forduló és 10 pont elõny szóval remélem innen már nem bukjuk be a bajnoki címet.

Darthmushroom
szerintem nem lehet, mert az kb. olyan mint a demo szokott h gyorsított egyszerû játék

Sziasztok!

Bénázok, vagy tényleg nem lehet 2013 classic mód esetén adatbázis frissíteni?
Segítenétek?

Köszönöm
Darthmushroom
igen ott is ott vagyok. offline-ba is részt vettem 3. lettem nagy büszkeségemre 😄

Látom FM kockákba te is csatlakozva vagy .
Darthmushroom
ahogy tanítják egy szép fordítás 😉

Errõl a Galán srácról szép emlékeim vannak.Én késõbb hoztam el a Bromley-hoz.Ingyen jött még a League Two-ba,free player volt.Egybõl gólkirály is lett.Három év alatt 60+ bajnoki gólt rúgott,és rengeteg gólpasszt is adott.Közben még sokat is fejlõdött,17-es pace és finishing,16 off the ball,15 composure és first touch értékei lettek.Még a Championshipben is jól megállta a helyét,de a PL-be már nem vittem magammal. Eladtam a Valladolidnak 5,75M€-ért,mert már voltak jobbak nála.
fergusonpapa
Nem hittem volna, ezzel lettünk csoport elsõk 😄

http://kepkezelo.com/images/jmtxqu8bg36w61knyh82.jpg

www.icewebhu

zyndar
Persze, gyertek... Ilyet nem láttam még.

fergusonpapa
Ki mennyit költ fiatalkora egyébbként? Olcsó hús vagy drágákra utaztok mikor nagy tehetségeket akartok áthozni, de nem azonnal kezdõben hanem hogy nálatok teljesedjenek ki. Kiváncsi vagyok

Én vegyesen szoktam. Van akiért 2-3 milliot se sajnálok de jól meggondolom kiért adok akár 50e is.

www.icewebhu

Szycsu
12-ben 17-es. Nem lennének gány fejbéli skilljei (kajak nem jut eszembe a rendes szó, pedig 3 percet gondolkodtam rajt, fejbéli....) még jó is lenne

Les Dogues

fergusonpapa
Én csapatra igazítom az elsõ évben de már saját taktikám is játszatom a meccseken, és következõ szezonban pedig már csak saját mindenki más rpül. Annyi klaszist adtam már el így mert nem illet a csapatba. Néha sajnálom õket de ez van.

www.icewebhu

Csak nekem tünt fel,hogy a játékban Feczesin befejezése 18? 😄
Tokeletes 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

OFF:A PL egy Man.City,Chelsea meccsnek ígérkezik,de az Arsenal is beleszólhat akár,de inkább Blért mehetnek . A 3.-4.helyért meg lesz egy Arsenal,Spurs,Man.Utd és talán-talán Liverpool meccs . Mások véleménye is érdekelne ilyen téren 😊 .
Ha teljesen nem is sikerült lekopírozni,de azért gondolom a 4-1-nek is tudsz örülni.
Remelem ma este is valami ilyesmi eredmenyt latok majd a meccsen 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kosheen
hmmm
Chelsea, Real, Roma, Fradika...
kemény kis csoport lesz 😄

Korbin te jó isten szerintem hatásos a taktikád :http://imagerz.com/QE5PUEtvAwMCUFweEwVQ
kosheen
taktikát a kerethez, vagy a már meglévõ kerethez igazitani a taktikát és a késõbbiekben is tartani magad hozzá?
hogy szoktátok? 1 mentésen belül mennyit variáltok a taktikán és a felálláson miután már a keretet tudjátok alakitgatni?

Nem is fogok változtatni,mert nincs miért.Mûködött a 2009-ben is,és ugyanolyan jó most is.De mindenhol nem használható.Eszembe sem jutna például egy Real Madridnál szélsõk nélkül játszani.
fergusonpapa
Szpari? Aztán ovatóóósan vele. 😉

Korbin : kisértetiesen hasonlít a taktikád az enyémhez én kb 5 éve használom. Látom hasonlóak a meglátásaink. Bár hozzá teszem régen mindig változtatgatam, most már 1 taktika van és azt játsszák a fiúk, ha nagyon bénák egy meccsen sokszor egy lecseszés elég de még akkor is csak a passz stíluson finomitgatok.

www.icewebhu

Nyugi 5.mondat végén már úgy voltam vele,hogy hagyom 😄D .
Ejha, akkor gazdag leszek... 😄
Zenszkij
15 MILL EURO

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mennyi pénzre lehet számítani a BL-ben a tv-s jogdíjakból? (Nyíregyháza 4. szezon)
Valahová ide:Football Manger 2013/graphic/pictures/logos.De nem elég csak bemásolni.Elõször át kell alakítani 180x180 png-re.Aztán kell hozzá az fm graphic configurator,ez csinál egy config.xml file-t.Az arcképekhez kellett az unique ID is. A Haladáshoz még a télen megcsináltam az egész hiányzó keretet.Mint kiderült, teljesen feleslegesen,mert az elsõ szezon végén elzavartam az egész csapatot.Radó.Ugrai.Devecseri.A logóknál nem tudom,hogy mûködik,oda többféle méret is kell.Szóval nem olyan egyszerû.Hagyd a fenébe,a 14-ben már úgy is benne lesz.
Igen. Ha jól gondolom,csak le kellett vonla szedni egy képet a Googleról és be kellett volna tenni (na azt nem tudom,hogy hova) ugye ?
Erre gondoltál?
Igen,döntõen a 2.számút használom.(A kép csak illusztráció!)A támogató DM fontos ember,akár szélen is be tud segíteni a védekezésben,ha valamelyik WB netán CR7-nek képzeli magát.És kulcsfontosságú a két szélsõ hátvéd.Gyors,nagy munkabírású WB,aki vissza is tud érni idõben.A középpályán három,elsõsorban jól passzoló,de azért szerelni is tudó ember kell.Az sem hátrány,ha egyik-másik távolról is jól lõ.Az ilyenek meccseket nyernek,ha a csatárok éppen gombát szednek.Ha van egy kreatív CM, akkor õ AP-t játszik.A 4-4-2 (de általában a szélsõkkel játszók)ellen mindig eszméletlen jó statisztikáim voltak.Még a jó képességû csapatokon is sokszor úgy megyünk át középen,mint az ütvefúró.Mindig a lehetõ legkeskenyebb pályát választom,így viszonylag könnyebb lezárni a széleket.Kiegyensúlyozott filozófia,nincs tekergés a pályán,és csak egy ember kap szabad kezet,az irányító.Fontos a rend és a fegyelem. Otthon mindenki ellen attack."Gyáva népnek nincs hazája".Idegenben is,ha gyengébb,vagy akár hasonló erõsségû az ellenfél.Az erõs,vagy nagy formában lévõk ellen kontroll.Ilyenkor a két szélsõ hátvéd FB-t játszik.Akkor is,ha nagyon széles az ellenfél pályája,és villámgyorsak a szélsõi.De akár itthon,akár idegenben, a kontra lehetõsége mindig benne van a játékban.A passz stílus általában rövid,de idegenben szeretem a direktet is.Ha gyorsan átjátsszuk a középpályát,akkor már bajban is van az ellenfél.Elöl egy erõs,magas CF/TM,aki képes labdát is tartani,és egy fürge lábú DLF/Poacher, aki állandó üresbe mozgással mutatja magát.Több éve használom,apróbb finomításokkal,és elmondhatom,hogy nálam(jól)mûködik.
Világos,mint a nap.Ennyi.
Mert be akarom tenni a játékba a Cardiff logóját. Ennyi .
Öt perce mentél a Bordeaux-hoz.Minek neked a Cardiff logója?
Cardiff új logóját akarom leszedni,de nem találom . Valaki tud linket ?
LasDen
úgy látszik ezt vezetõsége válogatja. nekem EL-be kellett volna jutni, a 6. hellyel meg is lett volna, de a kupások miatt kiamaradtam, de így is elégedettek voltak velem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sportingtól kirúgtak azért,mert nem voltam harcban a BL helyért,mikor 3 pontra voltam attól 😄 . A Francia bajnokságban tök utolsó Bordeauxhoz megyek így .
The Sopranos
Nekem a favorit felállásom a 4-3-1-2, 10 éves Palermos karrieremben erre építettem fel a csapatot, az ifik is ezt gyakorolják. Bajnokságot, olasz kupát nyertem már, még a BL serleg hiányzik. Próbálom hazai játékosokkal minél többre vinni, egyedül a tkp-m dél amerikai.
FM2010
Üdv mindenkinek!

FORzA PALeRMO

fergusonpapa
Én sose használok szélsõket, védelemben persze igen de gondolom nem arra vagy kiváncsi 😄 Szerintem sokkal labda biztosabb taktika.

www.icewebhu