Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jó kis félhalott közösségünk van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha ez vigasztal,en holnap megyek szerzodest bontani a munkahelyemmel. Nalam egy nagyon franko csonthartya gyulladas all fenn,szinten a terdemben.

Ja es az elmult 10 honapban 2 alkalommal mutottek a hereimet. 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Zenszkij
😞. Erre nehéz reagálni, de megpróbálok. Tarts ki, ma én se játszok, úgy érzem nem akarom beelõzni a Mestert a képekkel. Bevárom míg raksz pár képet. Addig Unicumozunk haverokkal, ünnepeljük az új FM kijöttét. Kitartást!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

OFF:Ha nem kellene a fél életemet orvosi várótermekben töltenem,akkor ki is dobnám.Négy éven belül már a hatodik térd korrekciós mûtétem lesz.Jobban jártam volna,ha hagyom levágni a fenébe.Állandóan csak kínoznak,mégsem javul semmit.
Dobd ki azt a tabletet.....
Amin nem fut az FM az szar. Fact. 😄D

Pont most nem tudok a géphez férni,csak este késõn.A tabletre sajnos nem tudom felrakni.
LasDen
Bétásoknak: Basszatok fel pár képet mánn ide, mer bajok lezsnek...!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Köszi, megérkezett, most nagyon boldog vagyok 😄. Kezdõdhet a téma!!!

Csacsi
Milyen borzalmas? Mit nem tudsz a taktikában megcsinálni?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zenszkij,ha tényleg egy helyrõl rendeltük,akkor megjött a kódod.Mert az enyém tíz perce érkezett e-mail-ben.
bakkerman
elég,a pótselejtezõhöz,és akkor is csak a legjobb 6 csoportharmadik mehet pótselejtezni :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
ott már a 3. hely is elég, szóval akkor sincs vész 😄

bakkerman
VB 2014 csoportkör
Olaszország-Bosznia 3-2
Bosznia-Ausztrália 1-1
Kolumbia-Bosznia 2-2

2 pontot gyûjtöttünk,igazából minden meccsen megizzasztottuk az ellenfelünket,de ennél többre nem képes ez a keret. Várom a 2016-os EB selejtezõket,nehéz dolgunk lesz elérni a 2. helyet,még a csoportunkban van Belgium,és Románia is

petting? 😄 megjelenéskor max kijön egy 200 mb-s patch ami már csak pár dolgot foltoz be, a main featurek (taktika, 3d engine) ugyanazok fognak maradni.

FM13-nál is mindenki azt mondta, hogy a match engine nem marad ilyen szar. Aztán hiába foltozgatták ilyen FOS maradt. Ami a betaban ilyen, az a teljesben is ilyen lesz.

BETA verzotol ne varj tul sokat. Ez meg csak a petting. 😊

csak nekem nagyon furi ez a 14?
taktika az borzalmas alig lehet valamit csinálni :S
a 3d meg kb olyan mint a 13-ban.
bakkerman
Barca-Nyíregyháza-Monaco-Felcsút 😄

zyndar
A tanulóidõszak után milyen karriertervek vannak uraim?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

na elkezdtem a "tesztelést" 😄

LasDen
csak egy kicsit feldobja a hangulatot 😄

bakkerman
"FM13búki Baétábabe "

Lasden ittál? 😄DDDDDDD

Zenszkij
Na én meg ahonnan rendeltem baxnak küldeni. Valszeg nem is fogják, nem vagyok pesszimista csak realista.

LasDen
mondjuk a steamrõl? 😮

megjött a béta kulcs 😄
már csak le kéne töltenem a gémet valahonnan :S
bakkerman
2012 nyarán 28. volt a ranglistán a válogatott,most egy sikeres VB selejtezõ sorozat után 38.

bakkerman
Ami nem sikerült Hollandiával,az sikerült Boszniával 😊
IRÁNY RIO !!!

Csoport végeredmény
Csoportmeccseink

Dzeko végigállatkodta a selejtezõket,9 meccsen 9 gól 😊

Csacsi
Jah és végig nézve a full matchet, tényleg látszik, az amit kérek.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nincsenek csúszkák. Csak a "gombok". Viszont mindenkinek tudsz egyedi beállításokat alkalmaznak. Sokkal jobban fognak számítani az "indivudal role"-ok. Hogy jobb-e, azt még nem tuodm, de hogy más...az biztos. Szerintem több szabadságot ad. Fõleg, hogy el lehet menteni preseteket is. Így meccs közben mondjuk egy szélsõ védõ lehet egyik percben nagyon támadó...a másikban, meg inkább védekezõ kb 1 gombnyomással.

Ilyet én sem láttam.25-24-et már igen.A hasonlóság csak annyi,hogy én is elbuktam.
Szerintem mar majdnem mindenkinek volt ilyen elmenye 😊
Welcome to FM 😄

zyndar
Jelentkezzen, aki látott már ILYET.
Nem arra gondolok, hogy sokkal jobbak voltunk, õk csak távolról lõttek kapura, de hogy 10 büntetõbõl 1, azaz egy menjen be...OMG

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Olyat olvastam róla valahol, hogy a csúszkákat elvileg kivették a játékból. Bár most próbálom még csak a bétát
hol,hogy? taktikába,csapattaktikába a mentalitás meg az a másik izé van,semmi más... meg akiabálás. semmit sem tudok csinálni. nincsenek a csúszkák csak a bekiabálások

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Csacsi
Ezt hogy érted? Nálam nem votl ilyen. Simán összeraktam egy taktikát

Hát úgynézki ez a béta gáz... nem nagyon lehet taktikát beállítani..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Csacsi
Addig johetnek a kerelmek hogy kirol tegyek majd kepet.

Csacsi
Igen.Kb 1 oraval a fizetes utan.De lehet hogy ha most rendeled mar csak holnap reggel.

aztán írjál nekünk véleményt azonnal oldalakat 😄D
Hogy van galaxis e-mailben küldte a kódot?
Csacsi
Már jön is lefelé. Este teszt 😄

LasDen
dehogynem. a 12 és a 13 is többször elfogyott az üzletekben...

Csacsi
Hát tavaly nem tudtam venni, ezért vettem külföldrõl, mert elfogyott. Sajnos keveset rendelnek :S

ja igen, beszámítják természetesen, és nem fog elfogyni(sajnos vagy nem sajnos), ez nem tömegtermék mint COD és társai
Csacsi
Úgy értem, hogy megjelenésnél majd beszéámítják az árba 2 hétig. És mivel október 31-én jelenik meg, de csak Nov 8-a körül tudom megvenni, és ha akkor nem lesz, akkor szomorú leszek.

ezt nem értem, milyen eredeti példány? <#help><#banplz>
Csacsi
nah megrendeltem a cd galaxisból. Remélem az eredeti példány nem fogy el 2 perc alatt, mert akkor szomorú leszek :S

ahol elõtte adtak kódot, itt is adnak, plusz itt
http://cdgalaxis.hu/termekek/20938/football-manager-2014-pre-order-elovetel-kod.html
990ft-ért tudsz bétázni
Csacsi
Jó de itt 50 EUR, annyit nem ért 😄

Igen , írták:
You can still order at http://bit.ly/FM14info & get access to the Beta before release on 31st October.
Csacsi
Vajon ha most rendelem elõ, akkor is lesz? 😄

A BÉTA AKTÍV!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151701212607616&set=a.287515362615.145884.262490537615&type=1&theater