Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem jött meg.Holnap,vagy holnapután remélem megkapjuk.Konkrétan rákérdeztem a Beta-ra,és azt írták,hogy lesz hozzáférés.Ezek szerint meg kell kapnunk két héttel elõbb.Nem bánnám,ha tartanák a szavukat.Amúgy is unom már a civ V-öt.Állandóan felégetem a világot.Valami intellektuálisabb kihívásra vágyom.
LasDen
holnap, holnapután már lesz mirõl beszélni. a bétások jönnek majd az elsõ beszámolókkal. hogy mennyire geci az ellenfél, a 9512. percben vernek meg, a bíró felrúg mindenkit és hasonlók 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Kódod megjött már? Nekem 29-re ígérték ugyanazon a honlapon.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Izraellel sem állt szóba az SI.De nem is vártak tovább,hanem azonnal megcsinálták a 13-hoz is.És 14332 letöltést produkáltak.Még ha mindenki kétszer szedte is le,ez akkor is 7000 ember.Õk úgy döntöttek,hogy nem várnak tovább a sült galambra. Mindenki döntse el maga,hogy okosan csinálták-e.Szerintem igen.
Minden tiszteletem azoké,akik az SI "felhívásának"eleget téve itthon vásárolják meg a játékot.Amíg dolgozó ember voltam,jövedelemmel,én is itthon vettem.Most is ott porosodik a polcon az fm 09,10,11.De ez egy elenyészõ kisebbség szélmalomharca egy olyan országban, ahol az emberek többsége azt is elképzelhetetlennek tartja,hogy fizessen bármilyen szoftverért.Szerintük azért találták fel az internetet,hogy bármihez ingyen hozzájuthasson az ember.Majd ha a lesújtó nemzetközi megítélésünk pozitív irányban változik, akkor hasonló helyzetben talán joggal reménykedhetünk.Mint például a csehek,ahol a régióban messze a legkevesebb a kalóz letöltések száma.Addig marad a "csináld magad."
Az SI részérõl meg álszent politika arra ösztönözni a szegény országokban élõket, hogy a hazai,drágább játékot vegyék.Különös tekintettel arra,hogy még a fejlett országok vásárlói is az amerikai,brazil,stb cheap oldalakon veszik a kulcsokat. Mert még az az angol,vagy svéd,aki a napi zsebpénzébõl is megvehetné,az olcsó oldalakat bújja.Miért lenne ez másképp pont nálunk?
Remélem,holnap azért már érdekesebb témákról fogunk beszélgetni.
fergusonpapa
Én csak azt nem értem hogy fel lettek keresve hogy ingyen vállalják a fordítást, csak kerüljön bele. Ha jól emlékszem még választ se kaptunk.

Nem hiszem hogy a gyári fordítással gond lenne hisz én megvettem a 2011et és pont a fordítás miatt.

www.icewebhu

Nincs,és nem is lesz,mert szinte követhetetlen.Még a gazdag országok vásárlói is az amerikai,meg brazil oldalakon tolonganak.Õk sem hülyék 45€-t adni érte,amikor 38$-ért is megvehetik.Ebbõl akkor milyen következtetést tudnának levonni?Annyira globális szinten van az egész,hogy értékelhetõ adatokat nem tudnának mérni.Mindenesetre tõlünk elvárnák,hogy vegyük meg itthon,drágán.Adják nekünk is 6500 Ft-ért,mint a ruszkiknak.Személy szerint nekem minden fillért fájdalmas kigazdálkodnom.Tehát nem mindegy az a 3 ezer forint,amivel olcsóbban jutok hozzá.És semmi szükségem nincs a dobozra sem.De azonnal itt venném,ha magyarul jelenne meg.De mivel õk a másik oldalról közelítik meg a dolgot,marad a patt helyzet.Szerintem amúgy sem szeretnek bennünket a nem hivatalos fordítás miatt.Ez számukra a kalózkodás nyilvánvaló bizonyítéka.Korábban berágtak a németekre is.Az fm 11 idején német fórumon azt írták,hogy még azt is mérlegelték,hogy a 12-bõl kiveszik a komplett német ligákat a játékból.De gyõzött a józan ész,mert akkor elbúcsúzhattak volna a bevételük jelentõs részétõl.Mert a németek állítják, hogy többet vesznek a játékból,mint maguk az angolok.Még a licenszproblémák ellenére is.Görög,meg török nem hivatalos fordítás soha nem is készült,és most már benne vannak a játékban.Talán ezen is el lehetne gondolkodnunk.Reménykedjünk,hogy minden évben bekerül egy-két új nyelv,és talán hamarosan mi is sorra kerülünk.Addig meg játszunk angolul.Esetleg törökül.
Tudtommal sajnos nincs.

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Egyébként van arról statisztika, hogy hány hivatalos vásárló van itthon, aki megvette mondjuk a 13-at?

Amióta nálunk kapható, én gyakorlatilag mindig megvettem... akkor rágtam be, amikor keresztbe tettek a nem hivatalos fordításnak, ezért a 13-t már én is az amazonról vettem meg februárban, töredék áron.

Mostanra elszállt a mérgem, így valószínûleg megint a CD galaxisban fogom megvenni, de egyébként igazad van, ördögi kör ez... Ezért kértem úgy, hogy aki megteheti, és nem a szájától veszik el azt a pár ezer forint pluszt, az vegye meg itthon, hátha...

www.smart-bus.hu

bakkerman
elég lenne,ha azt mondanák,hogy márpedig kevés az eladott példány itthon,ezért nem lesz benne magyar nyelv,de legalább akkor ne védjék le a nyelvi fájlokat. Biztos vagyok benne,hogy akkor is több ember venné meg,ha tudná,hogy valamikor biztosan lesz hozzá magyarítás,mégha alapból nem is teszik bele a magyar nyelvet. Nekem nincs problémám az angollal,fõleg sportjátékok terén,de akinek meg igen,az nagyobb késztetést érezne arra,hogy megvegye ha tudja hogy majd le lesz magyarosítva. De így,hogy alapból se teszik bele a magyar nyelvet,meg még nem is engedik,hogy házilag lefordíthassák,így az emberek okkal dönthetnek amellett,hogy
a, nem veszi meg,és várja inkább a warezt,még ha fél év múlva törik is fel
b, megveszi,de külföldi cd key store-ból,olcsóbban
Ördögi kör ez...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Persze õket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel"

Miért érzed ezt etetésnek, meg propaganda szövegnek?

www.smart-bus.hu

Svéd, Portugál, Norvég, Dán, Cseh nyelveken is kiadják... ezek közül a Portugálok meg a Csehek vannak annyian mint mi, a többiek kb fele annyian... Nem hiszem, hogy mondjuk az 5 milliós Norvégia eget verõ eladási számokat produkálna.

Nem tudom mi alapján döntik ezt el, de arra sem reagáltak amikor fel lett ajánlva, hogy gyakorlatilag ingyen megcsináljuk.

www.smart-bus.hu

"Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el."
És ha ehhez hozzávesszük,hogy ennek közel 65%-át két ország viszi el,(Anglia és Németország)akkor 300 ezer példány jut a világ többi részére.Ez a 65% fm 12-es becslés,de nem hiszem,hogy az arány nagyot változott volna.A magyar több ezres darabszám pedig nekem nagyon túlzónak tûnik.El nem tudom képzelni, hogy ezer embernél többen játszanának itthon.Annak a zöme is virágboltival. Azt meg továbbra sem hiszem,hogy egy adott ország eladási adatai sokat számítanak.A legtöbben ott veszik,ahol a legolcsóbb.Még az angolok is,mert kevesebbe kerül Amerikában,mint Angliában bárhol.Ahonnan tavaly rendeltem(USA),minden második vevõ angol volt.Pedig az ember azt hinné, hogy nekik aztán nem számít három font.Persze õket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel.Azért agitálnak,hogy kevesebb legyen a kalóz letöltés.Ezért lett beletéve a görög,és a török nyelv is.Nem azért,mert a görög a nem létezõ pénzét videó játékra költötte egy hiteltörlesztés,meg egy tüntetés között.De innentõl fogva a Mehmet, vagy a Zorba,még inkább,vigyorogva szedi le torrentrõl a saját nyelvû játékát. Nálunk a baj az,hogy ha mi mind itthon vennénk a játékot,az sem érdekelné õket,mert ez nem jelent nekik piacot.Még akkor sem,ha a kalózok is hirtelen úgy döntenének,hogy mégis csak megveszik.Nyilvánvalóan nem vagyunk rajta az SI térképén,mert kevesen vagyunk.Már a románok is érdeklõdnek.Lehet, hogy õket is elõbb megsajnálják. Reménykedni lehet.Addig is játszunk Shakespeare ékes nyelvén, és örülünk,hogy a játékban még legalább benne vagyunk.
Passz, arrol nem irtak :S
csak hogy majd küldik...
Zenszkij
Kulcsot mikorra ígérték?

sziasztok, elméletileg megrendeltem a gémet 😛:😛
https://de.onlinekeystore.com
LasDen
a piacokhoz van igazítva ez a határ, amitõl már megéri nekik lokalizálni....ha mindne igaz

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fergusonpapa
Ha azt nézitek hogy 5000db is csak 5 milliót hozna ha 10e számolom ami igencsak optimista, rájövünk miért nem foglalkoznak velünk 😊

Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-28-football-manager-2013-best-selling-game-in-the-series

Ilyenkor nem nehéz észrevenni hogy kevesek vagyunk ehhez.

www.icewebhu

LasDen
az EA meg a SI nem egészen ugyanaz. nem tudják megcsinálni minden piacra a lokalizációt. de ha egy ország reálisan mérve kiemelkedõ számokat produkál, akkor azt jelenti megéri nekik arra a picara többet áldozni.
gondolom én...😄

10 ezer ember csak példa volt,én nem tudom nem is érdekel. De szerintem ennyi minimum kellene hogy elkezdenék... de a másik,ez nem így kellene lennie. Ne hogy már mi harcoljuk ki? Nem az õ érdekük hogy minél többen megvegyék? Fifa is elvesztette az elsõ helyét,hogy nyerte vissza? Alap hogy nem csak magyar nyelv hanem a kommentátor is az. Csak ebbe a világba aaz is csoda ha valaki 6 ezret ki ad szerintem egy játékra,nem hogy 10et,20at vagy akármennyit. De ha feltörik akkor itt sokan nem veszik meg..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

fergusonpapa
Lehet, de én elég pesszimista vagyok e téren. 😄

www.icewebhu

LasDen
emlékeim szerint tavaly meg a 12 is többször elfogyott az itthoni polcokról. vagy csak néhány tucatot rendeltek vagy kelendõ volt 😄

fergusonpapa
Megnéztem egykét letöltést pár oldalon, ezek az átlagok.

2010 : 6.000
2011 : 10.000
2012 : 16.000
2013 : szar eredény

Oké nem mérvadó, de több mint vártam, de ha azt nézem én hányszor töltöttem le (3-4x)m az egyiket többit megvettem. Azt mondom hogy kevesek vagyunk mi ehhez. Talán majd pár év múlva mikor mindenhol lesz és nálunk is picit nagyobb a tábor talán megsajnálnak minket. 😊

www.icewebhu

fergusonpapa
10.000 eladás nálunk? Ne vicceljetek. Ha még egy Pes- fifa lenne talán elhinném, de nálunk nem viszik úgy a gameket a polcokról mint más nyugati országokban. Ráadásul ez egy nehéz sok idõt igénylõ játék (sütni való kel hozzá) Nem úgy mint egy fps-nél.

Röviden : én még 1000 eladáson is kételkedem. Fórum közösségén is látszik hogy maréknyi ember van aki ír ha még ennyi van aki olvassa és még pár száz más oldalakon. Ennyi a reallitás. Eladások én becsléseim szerint ilyen 500 körül vannak. Plusz még leszedni 2-3.000 ember akinek többsége hamar törli (mint én ismeretségi körömben is) Ha lenne 5000 eladás tuti lenne magyarítás.

www.icewebhu

Darthmushroom
teljes mértékbe egyet értek, am is tetszik h dobozosan is megvan, bár idén kicsit késõbb lesz rá pénzem de megveszem idén is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Legyen így... 😊

www.smart-bus.hu

Garantálni nyilván senki nem tudja, ez tény, de az esély nagyobb. 😊 Az anyagi részéhez nem nagyon akarok hozzászólni, mert nem látok bele senki pénztárcájába, de a magánvéleményem szerint az a 2-3000.-Ft plusz évente nem egy nagy összeg.

Természetesen elfogadom, ha valaki nem így gondolja! 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
a többség ezzel tisztában van, dew a pénz nagy úr....én már harmadik éve fogom a galaxistól rendelni. még nem haltam éhen 😄

zorrobomber
Én módosítanám a szöveget arra, hogy aki teheti, és igényli a magyarítást, az vegye itthon.

elméletileg igazad van,de ha most megveszik 10ezren mondjuk mindenki itthon 10ezerért akkor se garantálja Neked senki hogy akkor lesz magyar nyelven,vagy hogy elég-e az a 10 ezer ember... és én nekem azért 3200forint számít annyit hogy egy vágyálom miatt dobozos és drágább verziót vegyek. (csak mert kell az ellenérv is 😛 )

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

zyndar
Ezzel egyetértek.

Remélem minél többen meg tudjuk venni itthon. Ha jobban belegondoltok, akkor a külföldi oldalról rendelt 7500 Ft-os és az itthoni 10.000 Ft-os között óriási különbség nincs.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Üdv Urak!

Kérem senki ne értse félre, senki pénztárcájában nem akarok turkálni, de aki megteheti, kérem legyen erre figyelemmel,

"Bár több külföldi oldalon is van lehetõségünk elõrendelésre és vásárlásra ezeket nem ajánljuk, hiszen ha nem Magyarországról rendeltek az nem számít a hazai eladási számoknál és nem lesz magyar nyelv a játékban, így tehát javasoljuk mindenki aki teheti itthon vegye meg a játékot!"

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Engem eddig a pöttylabda zavart, mintha most már picit élethûbb méretû lenne...

http://imagerz.com/QE4XDktvAwMCUV1FGQVQ kezdünk rá érezni <#idiota>
zyndar
Alakul a játékosok mozgása, bár még mindig kicsit darabos. Nem kell PES szint, csak hát méltatlankodni illik. Mondjuk a meccsek 99%-át, ha nézem, akkor 2D-ben, de ez lehet megváltozna.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

LasDen
jó is lenne...😄

Azt hittem már saját meccset raktál fel.
LasDen

Darthmushroom
Baglyok 4. szezon féltáv:
Idén úgy éreztem kicsit támadóbb focira kell váltanunk ami úgy nézz ki eddig bevált, mivel a szuper kupa égésen kívül még nem kaptunk ki, bár elég döcögõsen indult a szezon. Bl-be a sorsoláskor kicsit féltem h nehéz lesz továbbjutni, de meglepõen jól vettük az akadályt és csoport 1.ként tovább mentünk. Lukaku nagy fogás volt már 20 gólos 28(1) meccsen. Védelemmel eddig se volt sok bajom így meg már fõleg nem (zouma,kompany,chalobah,stones,corchia mind hozza amit kell). bár vannak meccsek mikor az agyam eldobom a helyzetkihasználáson, de vannak mikor alig van helyzetünk de azokat kegyetlenül kihasználjuk és azok pontot/pontokat érnek. Cél lenne megpróbálni bajnoki címet védeni, de ha bl meg lesz ismét már akkor elégedett leszek, talán az egyik hazai kupa döntõt kéne még elérni,pl. jó volna pl. ligakupába címet védeni.

Darthmushroom

Darthmushroom
Baglyok 4. szezon igazolások:
Szerencsémre a távozok között mindenkit haszonnal tudtam eladni, legkevesebbet Wolski hozta (0,5m) de mivel nem nagyon vált be örültem h eltudtam adni. Larsen elsõ évbe érkezett és 6,5m haszont hozott, Strandberg aki klub ikon lett 3. szezon alatt 10m haszonnal távozott, még Asenjo két szezon alatt hozott 6,5m hasznot, Fierro azért ment kölcsön mert már túl sok támadó lett. a többi ember meg alapból a kerethez tartozott azért nem nagyon érdemelnek szót. érkezõk között a 3 kölcsön ember átadón volt, de nem akartam az óriási fizu igényüket teljesíteni így kölcsön érkeztek, Pedro már a nyáron vissza is ment mivel több hónapos sérülés szenvedett és nem akartam a fizuját csak úgy fizetni. Lukaku érdekes sztori mivel már 1 éve nyaltam a seggét de soha nem állt szóba velem, majd mikor a chelsea megvette Welbeck-et egybõl szóba állt velem és szinte ajándék árért érkezett. Courtois esetében majd 1 hónapig egyezkedtem a chelseavel mire megegyeztünk(15m egybe 15m részletbe+50% köv. eladás), de Lukaku érkezése után már õ is simán szóba állt velem.

zyndar

Darthmushroom
mi van Csányi átvette a holland szövetség irányítását is? 😄

bakkerman
"nem jöttek be a taktikai elképzeléseim,de az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen,és igen is egy szerethetõ holland válogatottnak szurkolhat a nép"

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
jaja 😄

zyndar
Ez megvan?

Egerváryt ébreszti reggel a felesége:
- Sanyi kelj fel, már 9 van!
- Úristen, kaptunk még egyet?!

MONNYON\' LE!!!4444

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Darthmushroom
8:1 bosszúja lenne am a karrier? 😄

Darthmushroom
hogyan tegyünk tönkre egy válogatottat címû játékunkat láthatják. 😄 3 kulcs ember meg is unta gyorsan 😄