Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Minden tiszteletem azoké,akik az SI "felhívásának"eleget téve itthon vásárolják meg a játékot.Amíg dolgozó ember voltam,jövedelemmel,én is itthon vettem.Most is ott porosodik a polcon az fm 09,10,11.De ez egy elenyészõ kisebbség szélmalomharca egy olyan országban, ahol az emberek többsége azt is elképzelhetetlennek tartja,hogy fizessen bármilyen szoftverért.Szerintük azért találták fel az internetet,hogy bármihez ingyen hozzájuthasson az ember.Majd ha a lesújtó nemzetközi megítélésünk pozitív irányban változik, akkor hasonló helyzetben talán joggal reménykedhetünk.Mint például a csehek,ahol a régióban messze a legkevesebb a kalóz letöltések száma.Addig marad a "csináld magad."
Az SI részérõl meg álszent politika arra ösztönözni a szegény országokban élõket, hogy a hazai,drágább játékot vegyék.Különös tekintettel arra,hogy még a fejlett országok vásárlói is az amerikai,brazil,stb cheap oldalakon veszik a kulcsokat. Mert még az az angol,vagy svéd,aki a napi zsebpénzébõl is megvehetné,az olcsó oldalakat bújja.Miért lenne ez másképp pont nálunk?
Remélem,holnap azért már érdekesebb témákról fogunk beszélgetni.
Nem hiszem hogy a gyári fordítással gond lenne hisz én megvettem a 2011et és pont a fordítás miatt.
www.icewebhu
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mostanra elszállt a mérgem, így valószínûleg megint a CD galaxisban fogom megvenni, de egyébként igazad van, ördögi kör ez... Ezért kértem úgy, hogy aki megteheti, és nem a szájától veszik el azt a pár ezer forint pluszt, az vegye meg itthon, hátha...
www.smart-bus.hu
a, nem veszi meg,és várja inkább a warezt,még ha fél év múlva törik is fel
b, megveszi,de külföldi cd key store-ból,olcsóbban
Ördögi kör ez...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Miért érzed ezt etetésnek, meg propaganda szövegnek?
www.smart-bus.hu
Nem tudom mi alapján döntik ezt el, de arra sem reagáltak amikor fel lett ajánlva, hogy gyakorlatilag ingyen megcsináljuk.
www.smart-bus.hu
És ha ehhez hozzávesszük,hogy ennek közel 65%-át két ország viszi el,(Anglia és Németország)akkor 300 ezer példány jut a világ többi részére.Ez a 65% fm 12-es becslés,de nem hiszem,hogy az arány nagyot változott volna.A magyar több ezres darabszám pedig nekem nagyon túlzónak tûnik.El nem tudom képzelni, hogy ezer embernél többen játszanának itthon.Annak a zöme is virágboltival. Azt meg továbbra sem hiszem,hogy egy adott ország eladási adatai sokat számítanak.A legtöbben ott veszik,ahol a legolcsóbb.Még az angolok is,mert kevesebbe kerül Amerikában,mint Angliában bárhol.Ahonnan tavaly rendeltem(USA),minden második vevõ angol volt.Pedig az ember azt hinné, hogy nekik aztán nem számít három font.Persze õket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel.Azért agitálnak,hogy kevesebb legyen a kalóz letöltés.Ezért lett beletéve a görög,és a török nyelv is.Nem azért,mert a görög a nem létezõ pénzét videó játékra költötte egy hiteltörlesztés,meg egy tüntetés között.De innentõl fogva a Mehmet, vagy a Zorba,még inkább,vigyorogva szedi le torrentrõl a saját nyelvû játékát. Nálunk a baj az,hogy ha mi mind itthon vennénk a játékot,az sem érdekelné õket,mert ez nem jelent nekik piacot.Még akkor sem,ha a kalózok is hirtelen úgy döntenének,hogy mégis csak megveszik.Nyilvánvalóan nem vagyunk rajta az SI térképén,mert kevesen vagyunk.Már a románok is érdeklõdnek.Lehet, hogy õket is elõbb megsajnálják. Reménykedni lehet.Addig is játszunk Shakespeare ékes nyelvén, és örülünk,hogy a játékban még legalább benne vagyunk.
csak hogy majd küldik...
https://de.onlinekeystore.com
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el.
http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-28-football-manager-2013-best-selling-game-in-the-series
Ilyenkor nem nehéz észrevenni hogy kevesek vagyunk ehhez.
www.icewebhu
gondolom én...😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
2010 : 6.000
2011 : 10.000
2012 : 16.000
2013 : szar eredény
Oké nem mérvadó, de több mint vártam, de ha azt nézem én hányszor töltöttem le (3-4x)m az egyiket többit megvettem. Azt mondom hogy kevesek vagyunk mi ehhez. Talán majd pár év múlva mikor mindenhol lesz és nálunk is picit nagyobb a tábor talán megsajnálnak minket. 😊
www.icewebhu
Röviden : én még 1000 eladáson is kételkedem. Fórum közösségén is látszik hogy maréknyi ember van aki ír ha még ennyi van aki olvassa és még pár száz más oldalakon. Ennyi a reallitás. Eladások én becsléseim szerint ilyen 500 körül vannak. Plusz még leszedni 2-3.000 ember akinek többsége hamar törli (mint én ismeretségi körömben is) Ha lenne 5000 eladás tuti lenne magyarítás.
www.icewebhu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
Természetesen elfogadom, ha valaki nem így gondolja! 😊
www.smart-bus.hu
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
www.smart-bus.hu
Remélem minél többen meg tudjuk venni itthon. Ha jobban belegondoltok, akkor a külföldi oldalról rendelt 7500 Ft-os és az itthoni 10.000 Ft-os között óriási különbség nincs.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kérem senki ne értse félre, senki pénztárcájában nem akarok turkálni, de aki megteheti, kérem legyen erre figyelemmel,
"Bár több külföldi oldalon is van lehetõségünk elõrendelésre és vásárlásra ezeket nem ajánljuk, hiszen ha nem Magyarországról rendeltek az nem számít a hazai eladási számoknál és nem lesz magyar nyelv a játékban, így tehát javasoljuk mindenki aki teheti itthon vegye meg a játékot!"
www.smart-bus.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Idén úgy éreztem kicsit támadóbb focira kell váltanunk ami úgy nézz ki eddig bevált, mivel a szuper kupa égésen kívül még nem kaptunk ki, bár elég döcögõsen indult a szezon. Bl-be a sorsoláskor kicsit féltem h nehéz lesz továbbjutni, de meglepõen jól vettük az akadályt és csoport 1.ként tovább mentünk. Lukaku nagy fogás volt már 20 gólos 28(1) meccsen. Védelemmel eddig se volt sok bajom így meg már fõleg nem (zouma,kompany,chalobah,stones,corchia mind hozza amit kell). bár vannak meccsek mikor az agyam eldobom a helyzetkihasználáson, de vannak mikor alig van helyzetünk de azokat kegyetlenül kihasználjuk és azok pontot/pontokat érnek. Cél lenne megpróbálni bajnoki címet védeni, de ha bl meg lesz ismét már akkor elégedett leszek, talán az egyik hazai kupa döntõt kéne még elérni,pl. jó volna pl. ligakupába címet védeni.

Szerencsémre a távozok között mindenkit haszonnal tudtam eladni, legkevesebbet Wolski hozta (0,5m) de mivel nem nagyon vált be örültem h eltudtam adni. Larsen elsõ évbe érkezett és 6,5m haszont hozott, Strandberg aki klub ikon lett 3. szezon alatt 10m haszonnal távozott, még Asenjo két szezon alatt hozott 6,5m hasznot, Fierro azért ment kölcsön mert már túl sok támadó lett. a többi ember meg alapból a kerethez tartozott azért nem nagyon érdemelnek szót. érkezõk között a 3 kölcsön ember átadón volt, de nem akartam az óriási fizu igényüket teljesíteni így kölcsön érkeztek, Pedro már a nyáron vissza is ment mivel több hónapos sérülés szenvedett és nem akartam a fizuját csak úgy fizetni. Lukaku érdekes sztori mivel már 1 éve nyaltam a seggét de soha nem állt szóba velem, majd mikor a chelsea megvette Welbeck-et egybõl szóba állt velem és szinte ajándék árért érkezett. Courtois esetében majd 1 hónapig egyezkedtem a chelseavel mire megegyeztünk(15m egybe 15m részletbe+50% köv. eladás), de Lukaku érkezése után már õ is simán szóba állt velem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egerváryt ébreszti reggel a felesége:
- Sanyi kelj fel, már 9 van!
- Úristen, kaptunk még egyet?!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep